Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız.bu akşam görümceme gittik hiç ikramlara çereze kolaya dokunmadım ve canımda istemedi heralde tak etti canıma artık.
yarında dra gidiyorum kan tahlili yaptıracağım bakalım guatr değerlerim ne alemde kilo vermemi zorlşatıran guatrmı yoksa arada yaptığım kaçamaklarmı yarın öğreneceğim hiç olmadı aklıma kalmasın.birde makatta yırtık vardı benim oturmam çok acı veriyor onu erteliyordum 8 aydır yarın onada görünceğim çok korkuyorum ama her dakika acı çekmek dahada zor.birde ayağımın baş parmağı çok acıyor onuda göstereceğim yani 3 dra gözükeceğim.kızımada kayınvalidem bakacak artık.

sağolasın canım öyle Allah sağlık versin hepimize. düşünün lisede bıraktığım arkadaşlarım şaşırıyorlar bnei görünce ne oldu sana diyorlar :85:
bakalım başladım diyete birde verebilsem 80 leri görebilsem

evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?
ben yaptım fayda göremedim....[/COLOR][/I][/B]
Bekliyoruz saferancım bizleride bilgilendir orda kaç kilo çıktın
benim tartıdan 2 kilo fazla gösterdi sabah evde 135.8 dim...doktor değerlerin normal dedi.. 1600 kalori alıyorum dedim az alıyorsun dedi 2000 cal liste verdi devlet has.olmasına rağmen çok ilgilendi özelde olsa bu kadar olurdu .... fazla yiyince geri kilo almıyayım diye sordum hayır böyle yiceksin yakıtsız motor çalışırmı dedi....yemeklerden önce 2-3 bardak ılık su iç mutlaka dedi .. ara meyveleri yrken 5 dakika önce yarım bardak yoğurt yada ayran olarak iç mutlaka dedi....az yersem veremezmişim.. ekmeği aksatmıcakmışım değişim listeleride var her öün yoğurt çorba evde normal pişmiş yemeklerden ye salatalar yağsız et olmayınca salataya yağ koymalıymışım .bakalım yarından başlıcam 22 sinde kontrol sonuçları görelim....
geçmiş olsun................
ben bu saatte ne yapıyorum peki nette...2 dolgum düştü 3 aydır dişeti ameliyatı olmam lazımmış ameliyat olmadan dolgu yapmıyorlar şimdi dolgusu düşen dişler ağrı yapmaya başladı... ağrıdan uyuyamıyorum hap içtim geçene kadar burdayım....

kilo takibi sitesi gene açılmıyor ne bu ya arifeebe sen bu gün açabildinmi..... aaaaa açıldı...

bu günkü menüm...

KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
meyve suyu - kayısı 100 ml. 50 cal.
beyaz peynir 2.5 kib. kut. 200 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
halk ekmek light kepekli ekmek 0.05 ad. 36 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
kuru fasulye 1 por. 336 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ayran 3 bard. 210 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kıymalı sebzeler 1 por. 180 cal.
çavdar ekmeği 3 dilim 189 cal.
çikolata 30 gr. 156 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
toplam 1900 cal...........
eski diyete göre fazla yeni listeye göre normal...........

bende diyetisyene gittiğimde banada 2000 kalorilik diyet listesi verdiydi bana ilk amacımız vücudunu beslenme dengesine sokmak daha sonra yavaş yavaş azaltacağız demişti ben 2 haftada o zaman 4 kg verdiydim

Günaydınnnn...

Saferan, muz, incir ve patates yerken bir miktar yoğurt yemelisin veya süt içmelisin demişti dr. bana..
Nedeni bu besinlerin glisemik indeksi yüksek olduğu için kalsiyum onları dengeleyip hızla değil yavaş yavaş yükselmesini sağlıyormuş...

Demekki tüm meyvelerle yenmesi daha uygun...Sağol bilgi için,bana yeniden hatırlattı..

evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?

hoş geldin canım çok güzel kilolar veren arkadaşlar var yapabilirsen süper olur ben yapamadım

günaydın kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım çokk uzun kızım biraz daha iyi düzelemedi bi türlü dün vücudu kızarıklarla doldu su çiçeği kızamıkmı diye doktora götürdüm alerjik dedi cumaya kadar ilaçlara devam edin sonra bakacaz dedi amman ne zor anne olmak rejim yapamadım telaşeden ne bulursam yedim vallahi sabah tatıldım aynıyım şükür bu telaşeden zaten gelmeyen sütüm iyice bittiminik kız emmiyo artık gece uyurken 1 kere veriyorum öptüm herkezi

Son düzenleme:

günaydınlar bunları not edeyim hiç duymadıydım saol canım dün nete giremedim hiç halim yoktu şimdide peynir ekmeğimi yedim penisilinimi yuttum evet nursena anne olmak çok zor hastada olsan ne olursan ol annesin çocukda hasta oldumu tamam zaten allah uzun ömür versin büyük dertlerden korusun rabbim yavrularımızı bizleride başlarından eksik etmesin

doğacım daha iyiyim canım bugün regl oldum demek ki onun etkisiyle kendi kendime hesaplaşmalar yapmışım.

günaydın herkese...

oncelikle karbonhidrat sayımı ile ilgili fikirlerinizi okudum. başlangıçta yapmam gereken öğünlerimi artırıp sağlıklı beslenmek olacak sanırım. sonra biş şekilde metabolizma yavaşladığında ve kilo vermem durdugunda böyle yöntemlere başvurmalıyım galiba.

bu arada kendimi tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum, delirir miyim sonunda sizce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…