- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ben 1 senede 40 kilo aldım malesef. kortizon, pko ve panik atak ilaçlarıyla yaş 20 vereceğiz inşallah.. :85::85: :85:
ben 1 senede 40 kilo aldım malesef. kortizon, pko ve panik atak ilaçlarıyla yaş 20 vereceğiz inşallah.. :85::85: :85:
ben yaptım fayda göremedim....[/COLOR][/I][/B]evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?
benim tartıdan 2 kilo fazla gösterdi sabah evde 135.8 dim...doktor değerlerin normal dedi.. 1600 kalori alıyorum dedim az alıyorsun dedi 2000 cal liste verdi devlet has.olmasına rağmen çok ilgilendi özelde olsa bu kadar olurdu .... fazla yiyince geri kilo almıyayım diye sordum hayır böyle yiceksin yakıtsız motor çalışırmı dedi....yemeklerden önce 2-3 bardak ılık su iç mutlaka dedi .. ara meyveleri yrken 5 dakika önce yarım bardak yoğurt yada ayran olarak iç mutlaka dedi....az yersem veremezmişim.. ekmeği aksatmıcakmışım değişim listeleride var her öün yoğurt çorba evde normal pişmiş yemeklerden ye salatalar yağsız et olmayınca salataya yağ koymalıymışım .bakalım yarından başlıcam 22 sinde kontrol sonuçları görelim....Bekliyoruz saferancım bizleride bilgilendir orda kaç kilo çıktın
geçmiş olsun................selam kızlar nasılsınız.bu akşam görümceme gittik hiç ikramlara çereze kolaya dokunmadım ve canımda istemedi heralde tak etti canıma artık.
yarında dra gidiyorum kan tahlili yaptıracağım bakalım guatr değerlerim ne alemde kilo vermemi zorlşatıran guatrmı yoksa arada yaptığım kaçamaklarmı yarın öğreneceğim hiç olmadı aklıma kalmasın.birde makatta yırtık vardı benim oturmam çok acı veriyor onu erteliyordum 8 aydır yarın onada görünceğim çok korkuyorum ama her dakika acı çekmek dahada zor.birde ayağımın baş parmağı çok acıyor onuda göstereceğim yani 3 dra gözükeceğim.kızımada kayınvalidem bakacak artık.
ben yaptım fayda göremedim....[/COLOR][/I][/B]
benim tartıdan 2 kilo fazla gösterdi sabah evde 135.8 dim...doktor değerlerin normal dedi.. 1600 kalori alıyorum dedim az alıyorsun dedi 2000 cal liste verdi devlet has.olmasına rağmen çok ilgilendi özelde olsa bu kadar olurdu .... fazla yiyince geri kilo almıyayım diye sordum hayır böyle yiceksin yakıtsız motor çalışırmı dedi....yemeklerden önce 2-3 bardak ılık su iç mutlaka dedi .. ara meyveleri yrken 5 dakika önce yarım bardak yoğurt yada ayran olarak iç mutlaka dedi....az yersem veremezmişim.. ekmeği aksatmıcakmışım değişim listeleride var her öün yoğurt çorba evde normal pişmiş yemeklerden ye salatalar yağsız et olmayınca salataya yağ koymalıymışım .bakalım yarından başlıcam 22 sinde kontrol sonuçları görelim....
geçmiş olsun................
ben bu saatte ne yapıyorum peki nette...2 dolgum düştü 3 aydır dişeti ameliyatı olmam lazımmış ameliyat olmadan dolgu yapmıyorlar şimdi dolgusu düşen dişler ağrı yapmaya başladı... ağrıdan uyuyamıyorum hap içtim geçene kadar burdayım....
evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?
Günaydınnnn...
Saferan, muz, incir ve patates yerken bir miktar yoğurt yemelisin veya süt içmelisin demişti dr. bana..
Nedeni bu besinlerin glisemik indeksi yüksek olduğu için kalsiyum onları dengeleyip hızla değil yavaş yavaş yükselmesini sağlıyormuş...
Demekki tüm meyvelerle yenmesi daha uygun...Sağol bilgi için,bana yeniden hatırlattı..
Aynı yaştaymışız canım 50 kilo neden aldın hastalık falanmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?