dönem dönem bende de oluyo manyamış bi şekilde günde 4-5 kere tartıya çıkıyodum ama bi süre sonrra toparladım artık haftada 1 tartılmaya alıştım, bi süre sonra sen de toparlarsın merak etmegünaydın herkese...
oncelikle karbonhidrat sayımı ile ilgili fikirlerinizi okudum. başlangıçta yapmam gereken öğünlerimi artırıp sağlıklı beslenmek olacak sanırım. sonra biş şekilde metabolizma yavaşladığında ve kilo vermem durdugunda böyle yöntemlere başvurmalıyım galiba.
bu arada kendimi tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum, delirir miyim sonunda sizce:)
doğacım daha iyiyim canım bugün regl oldum demek ki onun etkisiyle kendi kendime hesaplaşmalar yapmışım.
günaydın herkese...
oncelikle karbonhidrat sayımı ile ilgili fikirlerinizi okudum. başlangıçta yapmam gereken öğünlerimi artırıp sağlıklı beslenmek olacak sanırım. sonra biş şekilde metabolizma yavaşladığında ve kilo vermem durdugunda böyle yöntemlere başvurmalıyım galiba.
bu arada kendimi tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum, delirir miyim sonunda sizce:)
PKOS ve insülin direnci varmış bende. bir de üstüne sürekli masa başında oturduğum bir iş:/
teşekkür ederim canım şimdi keyif kahvemi içiyorumçok sevindim iyi olmana
günaydın herkese...
PKOS ve insülin direnci varmış bende. bir de üstüne sürekli masa başında oturduğum bir iş:/
teşekkür ederim canım şimdi keyif kahvemi içiyorumsen nasılsın
eviancım hoşgeldin umarım burada sana motivasyon kaynağı olabiliriz
Yok canım delirmezsin korkma ilk başlarda öyle oluyor su içsen tartıya çıkıyorsun noldu diye ama sonradan alışıyorsun ben 15 gün tartılmadığımı bile biliyorum ama 15 gün çook yaa tartılacağım günü iple çekiyordum
Ne iş yapıyorsun canım ? Bekarmısın ?
özel bi şirkette çalışıyorum, bekarım. mesaim de çok olduğundan son derece hareketsiz bi hayatım var.
Günaydın Kızlar
Leslie yaparken tıkandım ya bugün tam gözlerimi açmadan egzersiz yapmaya başlarsan öyle olur tabi20 dakika yapabildim şimdi k-fleximi yiyip kuru temizlemeciye gidicem dün verdiğim kabanımı almak için erzurumda ayazlar başladı kar yağması yakındır artık. Orayada yürüyerek gidip gelicem 30 dakika yürümüş oluyorum hızlı ve tempolu eve gelince leslieye kaldığım yerden devam edeceğim
Bu arada yarın sabah tartı günü aman bugün kendinizi ne kadar kısarsanız tartı o kadar çok güler size. Bugün bol bol ısırganotu çayı içeceğim ödem varsa atsın diyeyarın sabaha kadar atabilirmiki acaba :26:
kilo çizelgesi yapsana iyi olur karşında görürsün motive olursun
bu leslie nedir ya:)
günaydın herkese...
günaydınnnnnnnnn
Leslieee ablamız nimmmmeett nimeeetttt
Evde yapabileceğim yürüyüş ve egzersiz hareketlerinden oluşan videolarben günde 2 mil yapıyorum kesin 2 milde 30 dakika zaten 50-60 dakikalık videolar var evde durduğun yerde yapıyorsun çok güzel
Bizim Badem bunu yaparak acayip kilo verdi 20den fazladır herhalde net hatırlamıyorum ama :26:
Spor olmadan zayıflamak imkansız gibi birşey onun için elimden geldiğince leslie ve yürüyüş yapıyorum.
Videoları indireceğin linki veririm istersen indireceğin zaman :87:
nasıl yapacağım?
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adrese girip stickerlerini seçip next diyorsun en sonda
Your target weight = Kaç kilo olmak istiyorsun
Your starting weight = Kaç kiloyla rejime başladın
Your current weight = Şuan kaç kilosun
Yazıp next diyorsun çıkan bbCode kısmındaki http:// başlayıp png ile biten linki kopyalayıp burda ki çizelgene yapıştırıyorsun :44:
Ne uğraştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?