Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dönem dönem bende de oluyo manyamış bi şekilde günde 4-5 kere tartıya çıkıyodum ama bi süre sonrra toparladım artık haftada 1 tartılmaya alıştım, bi süre sonra sen de toparlarsın merak etme

yoooo delirsem ben delirirdimkh sayımı güzel ama sıfır değerde olanlardan rahat yiyebiliyorsun gel gelelim benim sevmediğim şeyler meyvelerin değeri yüksek 1 haftada kaçamaklı 1,5 kilo verdim yiyecek bişey bulamıyordum çalıştığım için sorun oluyor öğlen hazırlamak falan

PKOS ve insülin direnci varmış bende. bir de üstüne sürekli masa başında oturduğum bir iş:/

Aynıları bendede var malesef. Doktorun ilaç verip diyetisyene göndermeliydi. Benimki öyle yaptı şahsen. İlaç + yürüyüş (veya egzersiz) + diyet. Bu üçü olmadan kilo vermen zor canım. Bu hastalıklar varken tek başına diyet bi işe yaramıyo

Yok canım delirmezsin korkma ilk başlarda öyle oluyor su içsen tartıya çıkıyorsun noldu diye ama sonradan alışıyorsun ben 15 gün tartılmadığımı bile biliyorum ama 15 gün çook yaa tartılacağım günü iple çekiyordum

PKOS ve insülin direnci varmış bende. bir de üstüne sürekli masa başında oturduğum bir iş:/

Ne iş yapıyorsun canım ? Bekarmısın ?

teşekkür ederim canım şimdi keyif kahvemi içiyorum sen nasılsın

iyi diyelim iyi olsun bebek için karar verdinmi benim beklediğim bir şey vardı maddi hep erteledim olsun da bebek yapayım diye 1,5 2 yıl bekledim sonra eşimin ve çocukları baskılarıyla kızıma hamile kaldım kızım 15 aylık olduhalaa bekliyorum gerçekleşmedi ama fıstık gibi bi kız sahibi oldum:79:

Günaydın Kızlar
Leslie yaparken tıkandım ya bugün tam gözlerimi açmadan egzersiz yapmaya başlarsan öyle olur tabi 20 dakika yapabildim şimdi k-fleximi yiyip kuru temizlemeciye gidicem dün verdiğim kabanımı almak için erzurumda ayazlar başladı kar yağması yakındır artık. Orayada yürüyerek gidip gelicem 30 dakika yürümüş oluyorum hızlı ve tempolu eve gelince leslieye kaldığım yerden devam edeceğim
Bu arada yarın sabah tartı günü aman bugün kendinizi ne kadar kısarsanız tartı o kadar çok güler size. Bugün bol bol ısırganotu çayı içeceğim ödem varsa atsın diye yarın sabaha kadar atabilirmiki acaba :26:

özel bi şirkette çalışıyorum, bekarım. mesaim de çok olduğundan son derece hareketsiz bi hayatım var.

bu leslie nedir ya:)

bu leslie nedir ya:)

Leslieee ablamız nimmmmeett nimeeetttt
Evde yapabileceğim yürüyüş ve egzersiz hareketlerinden oluşan videolar ben günde 2 mil yapıyorum kesin 2 milde 30 dakika zaten 50-60 dakikalık videolar var evde durduğun yerde yapıyorsun çok güzel
Bizim Badem bunu yaparak acayip kilo verdi 20den fazladır herhalde net hatırlamıyorum ama :26:
Spor olmadan zayıflamak imkansız gibi birşey onun için elimden geldiğince leslie ve yürüyüş yapıyorum.
Videoları indireceğin linki veririm istersen indireceğin zaman :87:

günaydınlar bunları not edeyim hiç duymadıydım saol canım dün nete giremedim hiç halim yoktu şimdide peynir ekmeğimi yedim penisilinimi yuttum evet nursena anne olmak çok zor hastada olsan ne olursan ol annesin çocukda hasta oldumu tamam zaten allah uzun ömür versin büyük dertlerden korusun rabbim yavrularımızı bizleride başlarından eksik etmesin

Ben hep derim anne olunca,hastalanmak bile lüks oluyor...

Olsun ama onlar hastalanmasın,mutlu olsun bizim için en büyük nimetdir...

Günaydın,hoşgeldin aramıza...

günaydınnnnnnnnn

Yağmurgözlü,rütbendeki yazı neeee.???? Acil yanıt bekliyorum pilizzzzzz....Yoksa meraktan ölürüm..
Biliyosun ya meraktan yada ehuehuehu..

istedim bile canım:)

istedim bile:)

nasıl yapacağım?

Weight Loss - Diet Ticker

Bu adrese girip stickerlerini seçip next diyorsun en sonda
Your target weight = Kaç kilo olmak istiyorsun
Your starting weight = Kaç kiloyla rejime başladın
Your current weight = Şuan kaç kilosun

Yazıp next diyorsun çıkan bbCode kısmındaki http:// başlayıp png ile biten linki kopyalayıp burda ki çizelgene yapıştırıyorsun :44:
Ne uğraştım ya

teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…