- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
istedim bile canım:)
istedim bile:)
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adrese girip stickerlerini seçip next diyorsun en sonda
Your target weight = Kaç kilo olmak istiyorsun
Your starting weight = Kaç kiloyla rejime başladın
Your current weight = Şuan kaç kilosun
Yazıp next diyorsun çıkan bbCode kısmındaki http:// başlayıp png ile biten linki kopyalayıp burda ki çizelgene yapıştırıyorsun :44:
Ne uğraştım ya
baharrrrrr oraya gelirsem var ya öperim seniarayıp duruyordum bu nerdeydi diye:86:
Yağmurgözlü,rütbendeki yazı neeee.???? Acil yanıt bekliyorum pilizzzzzz....Yoksa meraktan ölürüm..
Biliyosun ya meraktan yada ehuehuehu..
Yenaaa nerdesin bir göründün kayboldun
Nasılsın özledim seniArtık az girmeye başladın ama olmazki ben geldim sen kayboldun Beyzuşta tatilde açıkbüfeyi götüredursun zeynep abla zaten kayıp sende bırakıp gitme ne oluuurrr :78: biz hepimiz seni çook seviyoruuuuzzz
Yenaaa nerdesin bir göründün kayboldun
Nasılsın özledim seniArtık az girmeye başladın ama olmazki ben geldim sen kayboldun Beyzuşta tatilde açıkbüfeyi götüredursun zeynep abla zaten kayıp sende bırakıp gitme ne oluuurrr :78: biz hepimiz seni çook seviyoruuuuzzz
Eveeettt yağumurgözzzlüüüümmm bende gördümmm merak ettimde soramadımYena benden hızlı davrandı :82: hayırdır inşallaaahhh havada aşk kokusumu var
Yaaa çok kötü biliyorum ama facebookta okudum ve bu lafı deyince aklıma geldi yazmazsam ölürümLütfen kimse yanlış anlamasın :83:
Havada aşk kokusu var diyosunuz. Aşkın bokunu çıkarırsanız kokar tabi !
Ben burdayım canım,bir yandan çayımı yudumluyorum...
Öte yandan pozitif enerjin taaaa erzurum'dan,İzmir'e geldide kemiklerime kadan hisseettim...
Duymasın ama bencede götürüyordur mamaları BEYZUS...
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adrese girip stickerlerini seçip next diyorsun en sonda
Your target weight = Kaç kilo olmak istiyorsun
Your starting weight = Kaç kiloyla rejime başladın
Your current weight = Şuan kaç kilosun
Yazıp next diyorsun çıkan bbCode kısmındaki http:// başlayıp png ile biten linki kopyalayıp burda ki çizelgene yapıştırıyorsun :44:
Ne uğraştım ya
Hoşgeldin,nasılsın muallim hn...ÖZlettin kendini..
Topiğin hatunları ufff olmuş,hasta olanlara acil şifalar diliyorum..Aklımda kalan isimler,yağmurgözlü,doga,toksin,banu unuttuğum varmı..:)
Bol bol su,bitki çayı,tavuksuyuna çorbanızı için,bol bol dinlenin birde mandalina yiyin..:)))
muckssssss....
Maşallah bana bugün çok mutluyum içimden sürekli gülmek geliyor
Eveeettt yağumurgözzzlüüüümmm bende gördümmm merak ettimde soramadımYena benden hızlı davrandı :82: hayırdır inşallaaahhh havada aşk kokusumu var
Yaaa çok kötü biliyorum ama facebookta okudum ve bu lafı deyince aklıma geldi yazmazsam ölürümLütfen kimse yanlış anlamasın :83:
Havada aşk kokusu var diyosunuz. Aşkın bokunu çıkarırsanız kokar tabi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?