Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

istedim bile canım:)

istedim bile:)

Link burdan görünmüyor özel msj olarak göndereceğim =)

Bu linkten indirebilirsin ama üye olman lazım 2 dakikanı almaz üye olmak. Ben 3 mil olanı indirdim onu yapıyorum Power Walk. Sen 1 milden başla istersen zamanla arttırırsın

Son düzenleme:

baharrrrrr oraya gelirsem var ya öperim seni arayıp duruyordum bu nerdeydi diye:86:

Yenaaa nerdesin bir göründün kayboldun
Nasılsın özledim seni Artık az girmeye başladın ama olmazki ben geldim sen kayboldun Beyzuşta tatilde açıkbüfeyi götüredursun zeynep abla zaten kayıp sende bırakıp gitme ne oluuurrr :78: biz hepimiz seni çook seviyoruuuuzzz

Yağmurgözlü,rütbendeki yazı neeee.???? Acil yanıt bekliyorum pilizzzzzz....Yoksa meraktan ölürüm..
Biliyosun ya meraktan yada ehuehuehu..

Eveeettt yağumurgözzzlüüüümmm bende gördümmm merak ettimde soramadım Yena benden hızlı davrandı :82: hayırdır inşallaaahhh havada aşk kokusumu var
Yaaa çok kötü biliyorum ama facebookta okudum ve bu lafı deyince aklıma geldi yazmazsam ölürüm Lütfen kimse yanlış anlamasın :83:
Havada aşk kokusu var diyosunuz. Aşkın bokunu çıkarırsanız kokar tabi !

valla tek tek seçilmişiz sanki ne güzel anlaşıyoruz uyumluyuz

Ben burdayım canım,bir yandan çayımı yudumluyorum...
Öte yandan pozitif enerjin taaaa erzurum'dan,İzmir'e geldide kemiklerime kadan hisseettim...

Duymasın ama bencede götürüyordur mamaları BEYZUS...

Ben burdayım canım,bir yandan çayımı yudumluyorum...
Öte yandan pozitif enerjin taaaa erzurum'dan,İzmir'e geldide kemiklerime kadan hisseettim...

Duymasın ama bencede götürüyordur mamaları BEYZUS...

Sorma Yena yaaa enerjim dağ bayır geziyor ben evde pinekliyorum bende izmir istiyorum ya valla yaşadığınız memleketin kıy*****i bilin beni anlasa anlasa nursena anlar şarkta rejim yapmak bile zor yahu biz erirken sizden 2 kat fazla erimemiz lazım cefaadaann
Beyzuşun suçu yok ama tüm suç açık büfe veren otellerde peynir ekmek verin neyine yetmiyor müşterinin 1000 çeşit yemek tatlı salata pasta böreekkk ayyhhh oyh birden gözümün önüne geldiler neyse bahar unut gitsin zayıflayınca hepiciğinden yeriz zaten kaçmıyor açık büfeler

yaptım bile, teşekkürlerr

Yağmurgözlü,gelirsen sorumu yanıtlarmısın lütfen..Sen BİM den ısparta ekmeğimi alıyorsun..Ben dün aldım tadı çok güzel,çok beğendim...Üzerinde tam buğday unu ve tandır unu yazıyor, doğrumu..

Ben şimdi yürüyüş için çıkıyorum kabanımı alıp geleyim hadi siz kaynatın ben gelince ortak olurum :87:

Eneeeeeeee Badem13 gelmiş..Neysee bahar,sonra konuşuruz..Çakmasın şimdi olayı..

Hoşgeldin,nasılsın muallim hn...ÖZlettin kendini..

SlmlaRR!! Uzuun zamandır girmiyorum +90a çok ayıp ettim hem size hem kendime biliyorum ama
KPS belası,staj,ders,dersane,net sorunları derken giremedim bi türlü..Diyetispor falan maalesef,haliyle kilolar cuk cuk geldi En son hafta sonu tartıldım 82ydim Kendi eden ağlamaz tabi de ppüüff..Neyse ki son 3 gündür dikkat ediyorum yeniden yediklerime,spor yine pek yok;ama en kısa zamanda en azından 2 mil Leslie yapmam lazım..

cok saaol cnmm 1litrelik termosa sicak cay yaptim icinde kusburnu yesil cay elmacayi var sifa niyetine iciyom

Maşallah bana bugün çok mutluyum içimden sürekli gülmek geliyor

Maşallah hep mutlu kal..FF tespit olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…