Sussssssssssssssssssss:95: Sessiz olun bakayım ders çalışıyorum şimdi gelirsen hepinize :94::94::94: Yaparım
Sussssssssssssssssssss:95: Sessiz olun bakayım ders çalışıyorum şimdi gelirsen hepinize :94::94::94: Yaparım
Hoşbuldumm çıtır YENAm iyiyim çok şükür..Geç geldim +7 ile geldim ;ama :44: ;nşallaj -15le falan çıkcam inşallah,inşallah..Siz nassınız??
cok saaol cnmm 1litrelik termosa sicak cay yaptim icinde kusburnu yesil cay elmacayi var sifa niyetine iciyom
Ayy hiç güleceğim yoktu...İlk defa seni espri yaparken görüyorum arife...Güzel sende kıvama geliyosun yavaş yavaş...
Hep listeni yazıp çıkıyosun...
İğne yaparım ha..
:13::13: hadi sen ödevini yap dersine çalış sana pikolata alıcam taaaaaaammı
Kızım gelicek yemek hazırlamam lazım...Görüşmek üzere hanımlar...
Yok abi ya mutluluk bana haram benim gülmemem lazım. Posta kutusunda bir zarf Garanti bankasından geçen yıl kullandığım kredi kartının borcu gelmiş annem borcunu ödedim kredi kartını kırıp attım demişti bugün bana borç kağıdı geliyor 3 gün içinde ödemezsem hacizlik olcam offff yaaa offf 1 sene sonra akıllarına gelmiş borç harç kağıdı yollamak nerde banka varsa hepsine gelmişine geçmişine küfrediyorum bu para denen icadı çıkaranın Allaahhh ... annemde bana laf sayıyor ben ne yaptım kendin salak gibi kırıp atmışsın kartı birşey bildiğin yok kendi başına iş yapıyorsun. Ama biliyordum bunun altından birşey çıkacağını aklıma gelen başıma geliyor lanet olsun bee
geçmiş olsun canım, umarım çok zorlamadan seni halledersin... kredi kartlarını toptan atmalı
Naber kızlar ben berbat durumdayım bir türlü iyileşemiyorum.
Benim sorunum değil ablam annem halledecekler artık benim zaten bir gelirim yok offf ama hayatı yeni yeni anlıyorum ben son 1 yılda kaç yaş büyüdüm neler öğrendim neler hayat çok zormuş ya işsizlik daha da zor umarım tez zamanda iyi bir iş bulabilirimdaha yeni ödedim birsürü para bu hiç yoktan çıktı o da hiç yoktan çıkmıştı zaten. Zengin koca bulmak şart oldu onun içinde zayıflayıp güzel olmak şart :86: rejime spora devam anlayacağın Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize :44:
Herşey hallolur canım kafana takma hepimizin başına geliyor be güzel bak annen ablab arkandalar çok şükür iş konusundada muhakkak rabbim sana bir kapı açacak.Benim sorunum değil ablam annem halledecekler artık benim zaten bir gelirim yok offf ama hayatı yeni yeni anlıyorum ben son 1 yılda kaç yaş büyüdüm neler öğrendim neler hayat çok zormuş ya işsizlik daha da zor umarım tez zamanda iyi bir iş bulabilirimdaha yeni ödedim birsürü para bu hiç yoktan çıktı o da hiç yoktan çıkmıştı zaten. Zengin koca bulmak şart oldu onun içinde zayıflayıp güzel olmak şart :86: rejime spora devam anlayacağın Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize :44:
haha. hayat zor valla, belki de kendimiz daha da zorlaştırıyoruz, bilemedim... zengin koca kiloluyken de bulunur da insan kendini sevmeden başkasını sevemiyo..
Sağol canım bu aralar kara bulut tepemde Allah daha betrlerinden korusun şu bir aydır çok şey yaşadımgeçmişler olsun
Allah iyiliğini versin baharYookk yokkk her daim kendimide bir başkasınıda sevebilme potansiyeline sahibimama bu saatten sonra beni ancak zengin olan paklar zengin koca kiloluyken bulunmaz kız erkekler televizyonlarda tahta mankenleri göre göre bir manken sevdasına düştüler illlaa kemikleri sayılsın istiyorlar benimki bırak sayılmayı elle hissedilmiyor bile
Herşey hallolur canım kafana takma hepimizin başına geliyor be güzel bak annen ablab arkandalar çok şükür iş konusundada muhakkak rabbim sana bir kapı açacak.
İnşallah canım en kısa zamanda harun gibi bir kopca bul ::))) sen bu azimle bu sefer zayıflıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?