Badeeemmmm hoşdönmüşsünnnn
Ama istikrar istiyoruz senden kilo almışsın çok üzüldüm ama boşver leslie seni çok özlemiş yollarını gözlüyor gelsin 10 kilo verdirticem diyor bilgine
gecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isdegünaydın kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım çokk uzun kızım biraz daha iyi düzelemedi bi türlü dün vücudu kızarıklarla doldu su çiçeği kızamıkmı diye doktora götürdüm alerjik dedi cumaya kadar ilaçlara devam edin sonra bakacaz dedi amman ne zor anne olmak rejim yapamadım telaşeden ne bulursam yedim vallahi sabah tatıldım aynıyım şükür bu telaşeden zaten gelmeyen sütüm iyice bittiminik kız emmiyo artık gece uyurken 1 kere veriyorum öptüm herkezi
^günaydınlar bunları not edeyim hiç duymadıydım saol canım dün nete giremedim hiç halim yoktu şimdide peynir ekmeğimi yedim penisilinimi yuttum evet nursena anne olmak çok zor hastada olsan ne olursan ol annesin çocukda hasta oldumu tamam zaten allah uzun ömür versin büyük dertlerden korusun rabbim yavrularımızı bizleride başlarından eksik etmesin
hoşgeldiin.. aferin canım bi kerede başaran ender beceriklilerden çıktın sen de.....yaptım bile, teşekkürlerr
yağmurgözlüüüüü..... ben sorcaktım yena lafı ağzımdan aldı... bizede söyl çabuk.............Yağmurgözlü,gelirsen sorumu yanıtlarmısın lütfen..Sen BİM den ısparta ekmeğimi alıyorsun..Ben dün aldım tadı çok güzel,çok beğendim...Üzerinde tam buğday unu ve tandır unu yazıyor, doğrumu..
aaahh..... ah... çabuk sahalara geri dön............SlmlaRR!!Uzuun zamandır girmiyorum +90a çok ayıp ettim hem size hem kendime biliyorum ama
KPS belası,staj,ders,dersane,net sorunları derken giremedim bi türlü..Diyetispor falan maalesef,haliyle kilolar cuk cuk geldiEn son hafta sonu tartıldım 82ydim Kendi eden ağlamaz tabi de ppüüff..Neyse ki son 3 gündür dikkat ediyorum yeniden yediklerime,spor yine pek yok;ama en kısa zamanda en azından 2 mil Leslie yapmam lazım..
geçmiş olsun................cok saaol cnmm 1litrelik termosa sicak cay yaptim icinde kusburnu yesil cay elmacayi var sifa niyetine iciyom
ay canım be hepside üst üste geldi dimi...Yok abi ya mutluluk bana haram benim gülmemem lazım. Posta kutusunda bir zarf Garanti bankasından geçen yıl kullandığım kredi kartının borcu gelmiş annem borcunu ödedim kredi kartını kırıp attım demişti bugün bana borç kağıdı geliyor 3 gün içinde ödemezsem hacizlik olcam offff yaaa offf 1 sene sonra akıllarına gelmiş borç harç kağıdı yollamak nerde banka varsa hepsine gelmişine geçmişine küfrediyorum bu para denen icadı çıkaranın Allaahhh ... annemde bana laf sayıyor ben ne yaptım kendin salak gibi kırıp atmışsın kartı birşey bildiğin yok kendi başına iş yapıyorsun. Ama biliyordum bunun altından birşey çıkacağını aklıma gelen başıma geliyor lanet olsun bee
Naber kızlar ben berbat durumdayım bir türlü iyileşemiyorum.
gecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isde
^
aminnn
günaydın kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım çokk uzun kızım biraz daha iyi düzelemedi bi türlü dün vücudu kızarıklarla doldu su çiçeği kızamıkmı diye doktora götürdüm alerjik dedi cumaya kadar ilaçlara devam edin sonra bakacaz dedi amman ne zor anne olmak rejim yapamadım telaşeden ne bulursam yedim vallahi sabah tatıldım aynıyım şükür bu telaşeden zaten gelmeyen sütüm iyice bittiminik kız emmiyo artık gece uyurken 1 kere veriyorum öptüm herkezi
günaydınlar bunları not edeyim hiç duymadıydım saol canım dün nete giremedim hiç halim yoktu şimdide peynir ekmeğimi yedim penisilinimi yuttum evet nursena anne olmak çok zor hastada olsan ne olursan ol annesin çocukda hasta oldumu tamam zaten allah uzun ömür versin büyük dertlerden korusun rabbim yavrularımızı bizleride başlarından eksik etmesin
hoşgeldiin.. aferin canım bi kerede başaran ender beceriklilerden çıktın sen de.....
yağmurgözlüüüüü..... ben sorcaktım yena lafı ağzımdan aldı... bizede söyl çabuk.............
aaahh..... ah... çabuk sahalara geri dön............
geçmiş olsun................
ay canım be hepside üst üste geldi dimi...
geçmiş olsun bebişine.............
evet ya ben yürüyüşe bile gidemiyorum şükredin tek sosyal faliyet hastane ve market oda arabayla git arabayla gel bunada şükrediyorum ya marketi olmayan dağ köyü olmasaydıııSorma Yena yaaa enerjim dağ bayır geziyor ben evde pinekliyorum bende izmir istiyorum ya valla yaşadığınız memleketin kıy*****i bilin beni anlasa anlasa nursena anlar şarkta rejim yapmak bile zor yahu biz erirken sizden 2 kat fazla erimemiz lazım cefaadaann
Beyzuşun suçu yok ama tüm suç açık büfe veren otellerde peynir ekmek verin neyine yetmiyor müşterinin 1000 çeşit yemek tatlı salata pasta böreekkk ayyhhhoyh birden gözümün önüne geldiler neyse bahar unut gitsin zayıflayınca hepiciğinden yeriz zaten kaçmıyor açık büfeler
yyyaa ama burda bim yokkk ilçeyi geçtim ilde bile yok arkadaş geçen elazığa gitti bimden paynir ısmarladık düşünün yani seviyorum ürünlerini ençokta galetalarını yena ekmek alacana grisini al haşhaşlı falan elmayla 3 tane ye ara öğünde tok tutyo kısssYağmurgözlü,gelirsen sorumu yanıtlarmısın lütfen..Sen BİM den ısparta ekmeğimi alıyorsun..Ben dün aldım tadı çok güzel,çok beğendim...Üzerinde tam buğday unu ve tandır unu yazıyor, doğrumu..
geçmiş olsun şekerimm hastanelere gide gele hastalandınNaber kızlar ben berbat durumdayım bir türlü iyileşemiyorum.
bendede kemik hiç görünmüyo el parmaklarım da dahil yaneee katoloktan yüzük falan beğeniyo hanımlar ben malesef dolma parmaklardan alamıyorum gerçi 80 ne düşünce ayağım bile 1 numara küçülmüştü ahh ahh nerde o günlerYookk yokkk her daim kendimide bir başkasınıda sevebilme potansiyeline sahibimama bu saatten sonra beni ancak zengin olan paklar zengin koca kiloluyken bulunmaz kız erkekler televizyonlarda tahta mankenleri göre göre bir manken sevdasına düştüler illlaa kemikleri sayılsın istiyorlar benimki bırak sayılmayı elle hissedilmiyor bile
canım geçmiş olsun kafayı biyere çarptımı hemen vıks sür morarmıyooogecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isde
^
aminnn
gecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isde
^
aminnn
günaydınnnnnnnnn
evet gelelim bana gene hastaneye gittim suçiçeği dedi bugünde dün alerjiydi bugün su çiçeği oldu işte batı ve doğu farkı yane okadar bilgili ve ilgili dr lar allahtan 1 yaşında devlet karşılamadığı için özel alıp vurdurmuştumm suçiçeğini hafif geçiriyo döküntüsü yok fazla
Geçmiş olsun canım dikkat ette kaşımasın bari çok haklısın oralara iyi dr lar gelmek istemiyorlar inşallah biran önce iyi yere tayinin çıkarevet gelelim bana gene hastaneye gittim suçiçeği dedi bugünde dün alerjiydi bugün su çiçeği oldu işte batı ve doğu farkı yane okadar bilgili ve ilgili dr lar allahtan 1 yaşında devlet karşılamadığı için özel alıp vurdurmuştumm suçiçeğini hafif geçiriyo döküntüsü yok fazla
bu gün spor var kalkıp hazılanayım...... :80::80::80::80::80:
Naber kızlar ben berbat durumdayım bir türlü iyileşemiyorum.
Yookk yokkk her daim kendimide bir başkasınıda sevebilme potansiyeline sahibimama bu saatten sonra beni ancak zengin olan paklar zengin koca kiloluyken bulunmaz kız erkekler televizyonlarda tahta mankenleri göre göre bir manken sevdasına düştüler illlaa kemikleri sayılsın istiyorlar benimki bırak sayılmayı elle hissedilmiyor bile
Yena kız gene karşılaşamadık nasılsın nerelerdesin
yyyaa ama burda bim yokkk ilçeyi geçtim ilde bile yok arkadaş geçen elazığa gitti bimden paynir ısmarladık düşünün yani seviyorum ürünlerini ençokta galetalarını yena ekmek alacana grisini al haşhaşlı falan elmayla 3 tane ye ara öğünde tok tutyo kısss
evet gelelim bana gene hastaneye gittim suçiçeği dedi bugünde dün alerjiydi bugün su çiçeği oldu işte batı ve doğu farkı yane okadar bilgili ve ilgili dr lar allahtan 1 yaşında devlet karşılamadığı için özel alıp vurdurmuştumm suçiçeğini hafif geçiriyo döküntüsü yok fazla
bu gün spor var kalkıp hazılanayım...... :80::80::80::80::80:
bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktımelma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı
ayy aminnnn allahım 1 buçuk yıl kladı kocam sağ sağlim kurtulsun burdan yeter can korkusuyla her gün göreve göndermek çok zor geri nası döneceni bilemiyosun off neyse iyi düşineyim iyi olsunGeçmiş olsun canım dikkat ette kaşımasın bari çok haklısın oralara iyi dr lar gelmek istemiyorlar inşallah biran önce iyi yere tayinin çıkar
bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktım
ayy aminnnn allahım 1 buçuk yıl kladı kocam sağ sağlim kurtulsun burdan yeter can korkusuyla her gün göreve göndermek çok zor geri nası döneceni bilemiyosun off neyse iyi düşineyim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?