Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isde

^
aminnn

yaptım bile, teşekkürlerr
hoşgeldiin.. aferin canım bi kerede başaran ender beceriklilerden çıktın sen de.....
yağmurgözlüüüüü..... ben sorcaktım yena lafı ağzımdan aldı... bizede söyl çabuk.............
aaahh..... ah... çabuk sahalara geri dön............
cok saaol cnmm 1litrelik termosa sicak cay yaptim icinde kusburnu yesil cay elmacayi var sifa niyetine iciyom
geçmiş olsun................
ay canım be hepside üst üste geldi dimi...
Naber kızlar ben berbat durumdayım bir türlü iyileşemiyorum.

gecmis olsun cnm annelik cok zor bebislere bisey olmasin bize olsun dün kizim burnunu vurdu tv dolabinin kenarina ay icim cok acidi bebisime annelik bu isde

^
aminnn

geçmiş olsun bebişine.............

b günkü menüm.....
KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
toplam 1216 call.............
çok gibi duruyor dimi.. doktorun dediğini yapıyorum tam listesi bu bakalım sonuç ne olacak...............

saol cnm aklima geldimi bile cigerim parcalaniyor

evet ya ben yürüyüşe bile gidemiyorum şükredin tek sosyal faliyet hastane ve market oda arabayla git arabayla gel bunada şükrediyorum ya marketi olmayan dağ köyü olmasaydııı
yyyaa ama burda bim yokkk ilçeyi geçtim ilde bile yok arkadaş geçen elazığa gitti bimden paynir ısmarladık düşünün yani seviyorum ürünlerini ençokta galetalarını yena ekmek alacana grisini al haşhaşlı falan elmayla 3 tane ye ara öğünde tok tutyo kısss
geçmiş olsun şekerimm hastanelere gide gele hastalandın
bendede kemik hiç görünmüyo el parmaklarım da dahil yaneee katoloktan yüzük falan beğeniyo hanımlar ben malesef dolma parmaklardan alamıyorum gerçi 80 ne düşünce ayağım bile 1 numara küçülmüştü ahh ahh nerde o günler

^
aminnn
canım geçmiş olsun kafayı biyere çarptımı hemen vıks sür morarmıyooo

Son düzenleme:
evet gelelim bana gene hastaneye gittim suçiçeği dedi bugünde dün alerjiydi bugün su çiçeği oldu işte batı ve doğu farkı yane okadar bilgili ve ilgili dr lar allahtan 1 yaşında devlet karşılamadığı için özel alıp vurdurmuştumm suçiçeğini hafif geçiriyo döküntüsü yok fazla

geçmiş olsun canım ......benimkide yazın geçirdi aşı olmamışdı bi kaç iz kaldı okadar........

Geçmiş olsun canım dikkat ette kaşımasın bari çok haklısın oralara iyi dr lar gelmek istemiyorlar inşallah biran önce iyi yere tayinin çıkar

Bayağı ağır geçiriyorsun canım...tekrar geçmiş olsun..

Ben en çok zorluğu hamileliğimde yaşamıştım..Sık sık tahlil için kan almaları gerekiyordu,her seferinde bir kaç kez deniyorlardı damar yolu bulmak için..Kollarım her daim mordu...
Artık eşim dalga geçiyordu benimle, bu işte bir iş var yoksa sen bağımlımısın diye...

Yena kız gene karşılaşamadık nasılsın nerelerdesin

Canım evet karşılaşamadık bir türlü..

E sen böyle söylersen alsam bile boğazımdan geçmez inan...Sana şöyle koli yapıp gönderelim...
..

Ne acı diimi,siz en azından geçici süre ordasınız..Ordaki halkın durumu hep böyle.

Teyzemin torunu öğretmenlikte ilk ataması Bingöl'e çıkmıştı ağlaya zırlaya gitti,sonra sürekli rapor alıp burdaydı...
Ordaki öğrencilerde öğretmen bekliyor aç bir şekilde...Bir kez karşılaştığımızda bunları söylemiştim madem eğitimci olmayı seçtin neden idealist değilsin diye...Şimdi benimle konuşmuyor,hiçde umurumda değil yani...Gerçekler her zaman acı maalesef...

bu gün spor var kalkıp hazılanayım...... :80::80::80::80::80:

Benimde oğluşum uyudu,kızım okuldan gelince hemen yürüyüşe gideceğim...Bu hafta hep yürüdüm kendimi çok iyi hissediyorum,gerçekten yürüyüş mutluluk hormonu salgılıyor...

Son düzenleme:
bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktım

Geçmiş olsun canım dikkat ette kaşımasın bari çok haklısın oralara iyi dr lar gelmek istemiyorlar inşallah biran önce iyi yere tayinin çıkar
ayy aminnnn allahım 1 buçuk yıl kladı kocam sağ sağlim kurtulsun burdan yeter can korkusuyla her gün göreve göndermek çok zor geri nası döneceni bilemiyosun off neyse iyi düşineyim iyi olsun

çizmelikedis,nasılsın..
Yarın bildirim yapmayı unutma tamammı...

çifter çifter gidiyor bari boşa gitmesin:)) sirke benim midemi mahvetti 2 günde

Son düzenleme:

Nursena güzel şeyler düşün,kötü şeyler düşünme..Allaha emanet canım...

Elma sirkesi benim midemi çok ağrıtmıştı,BEYZUS da,anlatmıştı ülser başlangıcı yapmış sirke..
Ama sen kullandıysan dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…