Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok haklısın canım oralara gidenler ağlıyarak gidiyor .(bir çoğu) ondan sonrada insanlar hizmet bekliyor keşke tayin olmasada gönüllü olanlar gitse o zaman hem ordaki insanlar için iyi olur hemde giden kişi için bence

bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktım

Elma sirkesinde herkes hemfikir yağ eritiyor ama midede ya da böbrekte sorun çıkarırmı bilemiyorum ben 1 kere denedim çok kötüydü tadı hiç daha ellemedim valla :78:

gecmis olsun cnm dikkat et kasinmasin desekde insan kasiniyor bende kizimla beraber cikarmisdik 1995 yilbasi gecesi cikarmisdim su cicegi simdi ufak kizina bulasicak cnm allah sana kolaylik versin

canım geçmiş olsun kafayı biyere çarptımı hemen vıks sür morarmıyooo[/QUOTE]
saol cnm aklimda bulunsun buz koycakdim ama izin vermedi cok agladi

Son düzenleme:
Sonuçta asit,ama zayıflamak isteği bizi herşeyi denemeye itiyor...
Bir ara lahana kaynatıp suyunu içiyordum..

saol cnm aklimda bulunsun buz koycakdim ama izin vermedi cok agladi[/QUOTE]

yya bende çıkarmamışım küçükken çıkarırmıyım kii 32 yaşındaa

saol cnm aklimda bulunsun buz koycakdim ama izin vermedi cok agladi

yya bende çıkarmamışım küçükken çıkarırmıyım kii 32 yaşındaa[/QUOTE]

Benim arkadaşım 35 yaşında kabakulak oldu..:)))

yya bende çıkarmamışım küçükken çıkarırmıyım kii 32 yaşındaa[/QUOTE]

bence cikarirsin benim kardesim 17yasindayi o zamanlar oda cikarmisdi eltimin cocuklari cikarmisdi baya kalabaliktik beyaz noktali geziyorduk tabiii yinede allah bilir cikarmayada bilirsin cnmm tekrar allah kolaylik versin cnm

Kızzlllaaaar limango.com.tr de çok güzel kapaklı kupalar gördümmm hemde 7 TL isteyen varsa bir baksın ben çok beğendim ama sistemde bir hata veriyor alamıyorum

doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.

doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.

Ekincik henüz çok gençmişsin sen 28din sanırım onun için acele etme bence zayıfladığında ve kendini hazır hissettiğinde yaparsın bebeni daha yaşın genç bence
tabi kendime göre değerlendiriyorum benim daha aday adayım bile yokta bulcamda evlencemde evliliği oturtacamda çocuk yapacam da oooo hayal gibi

hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım tatlı istedi 9 katlardan yedim 6 tane ama hastayım ya ondan dermişim.
Pazartesi günü harvard diyetine başlıyorum geçen sefer 3 kilo vermiştim gene yapıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…