YENA; [FONT="Comic Sans MS" .!.:Ne acı diimi,siz en azından geçici süre ordasınız..Ordaki halkın durumu hep böyle.
Teyzemin torunu öğretmenlikte ilk ataması Bingöl'e çıkmıştı ağlaya zırlaya gitti,sonra sürekli rapor alıp burdaydı...
Ordaki öğrencilerde öğretmen bekliyor aç bir şekilde...Bir kez karşılaştığımızda bunları söylemiştim madem eğitimci olmayı seçtin neden idealist değilsin diye...Şimdi benimle konuşmuyor,hiçde umurumda değil yani...Gerçekler her zaman acı maalesef...
[/FONT]
çok haklısın sen bu mesleği bilerek seçtin rapor alıp bedavadan maaş alıyorsun insan başkası için değil en azından boğazımdan haram lokma geçmesin diye aldığın paranın hakkını verir benim abim doğuda görev yaptı annem kriz geçirmişti ordaki hastaları taa bana kadar ulaştılar geçmiş olsun demek için kar bu dur insan sevgisi yaptığın işin hakkını vermek
yena beni ekledin mi lsiteye:) gerçi bu salı başladım ben ama olsun
bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktım
Elma sirkesinde herkes hemfikir yağ eritiyor ama midede ya da böbrekte sorun çıkarırmı bilemiyorum ben 1 kere denedim çok kötüydü tadı hiç daha ellemedim valla :78:
gecmis olsun cnm dikkat et kasinmasin desekde insan kasiniyor bende kizimla beraber cikarmisdik 1995 yilbasi gecesi cikarmisdim su cicegigünaydın kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım çokk uzun kızım biraz daha iyi düzelemedi bi türlü dün vücudu kızarıklarla doldu su çiçeği kızamıkmı diye doktora götürdüm alerjik dedi cumaya kadar ilaçlara devam edin sonra bakacaz dedi amman ne zor anne olmak rejim yapamadım telaşeden ne bulursam yedim vallahi sabah tatıldım aynıyım şükür bu telaşeden zaten gelmeyen sütüm iyice bittiminik kız emmiyo artık gece uyurken 1 kere veriyorum öptüm herkezi
saol cnm aklimda bulunsun buz koycakdim ama izin vermedi cok agladi[/QUOTE]gecmis olsun cnm dikkat et kasinmasin desekde insan kasiniyor bende kizimla beraber cikarmisdik 1995 yilbasi gecesi cikarmisdim su cicegisimdi ufak kizina bulasicak cnm allah sana kolaylik versin
canım geçmiş olsun kafayı biyere çarptımı hemen vıks sür morarmıyooo
saol cnm aklimda bulunsun buz koycakdim ama izin vermedi cok agladi
Sonuçta asit,ama zayıflamak isteği bizi herşeyi denemeye itiyor...
Bir ara lahana kaynatıp suyunu içiyordum..
doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.
doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.
İnşallah canım herşey istediğin gibi olur.doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?