haklısın canım ama eşim 34 yaşında ben çocuk doğurana kadar zaten 36 olacak biraz da onu düşünüyorumEkincik henüz çok gençmişsin sen 28din sanırım onun için acele etme bence zayıfladığında ve kendini hazır hissettiğinde yaparsın bebeni daha yaşın genç bence
tabi kendime göre değerlendiriyorum benim daha aday adayım bile yokta bulcamda evlencemde evliliği oturtacamda çocuk yapacam da oooo hayal gibi
canım tatlı istedi 9 katlardan yedim 6 tane ama hastayım ya ondan dermişim.
Pazartesi günü harvard diyetine başlıyorum geçen sefer 3 kilo vermiştim gene yapıyım bari
Pazartesi günü harvard diyetine başlıyorum geçen sefer 3 kilo vermiştim gene yapıyım bari
yya bende çıkarmamışım küçükken çıkarırmıyım kii 32 yaşındaa
geldim kızlarr
nursenacım çok geçmiş olsun sakın kaşımasın izi kalır...
yenacım,seferancım
bizim burdaki bimde ısparta ekmeği yok köy ekmeği yazıyor üzerinde..... içinde tam buğday unu olan ekmekten yememiz gerekiyormuş monti de...ayrıca halk ekmek bayileri varsa yakınınızda orda satılan tam bugday ekmeği daha doyurucu ve güzel tarafımdan bizzat denenmiştir...diğer konuya gelince çatlayın meraktan emi:76:
ayy benim kocam lisede çıkarkene kabakulak çıkardı arkadaşlar aman ayrıl ondan ileri yaşta kabakulak çıkaran kısır olur diye dalga geçiyolardı maşşallah kısır olmad olmasınada teknik hata oğlan olmuyoo:)))))))))))Benim arkadaşım 35 yaşında kabakulak oldu..:)))
kız sen niye özel alamıyon özel mesajın kapalıayy benim kocam lisede çıkarkene kabakulak çıkardı arkadaşlar aman ayrıl ondan ileri yaşta kabakulak çıkaran kısır olur diye dalga geçiyolardı maşşallah kısır olmad olmasınada teknik hata oğlan olmuyoo:)))))))))))
çok fenasınn kıssss vallahi çatlarım bak beddua ederim kilo veremzsin inşallah söylemezsennn su içsen yarar heee sonraşaka bi yana çatlayalım bakalım sen söylemeden ne kadan duracaksan bizde bekleriz
bugün drda bütün gün mahvoldum oradan oraya koştur saat 3e kadar sürdü.allahtan sonuçlar tertemiz demekki aradaki kaçamaklar kilo vermemi engelliyor .hastaneden gelincede 2 mille lesliemi yaptım.çok huzurluyum o yüzden ama çok yorgunum kızım uyusun hemen yatacağım. en kötüsü de genel cerraha dömelmek oldu hadi ön tarafa alışmıştık bebeğim olmadığı için .elim ayağım titredi günde 5 kez suya otur dedi kızım hiç bırakırmı beni bayılıyor suyla oynamaya .akşamları eşim gelince yaparım artık.ilaç verdi inşallah düzelir
banucum merak etmişsin beni sağol canım
saferan menünü yazsana canım benim listem bu
KAHVALTI :18:
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt 1 bard. 124 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 1 küçük boy 57 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
karnabahar (karnıbahar) 250 gr. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
patates (haşlama) 250 gr. 250 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
2. ARA ÖĞÜN
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİyok
372 cal.
57 cal.
894 cal.
190 cal.
0 cal.
toplam 1513 cal.
nedersin listeme:18::18::18:
inş.. devam eder.. spor üyeliğim dolmuş boşyerde yokmuş hergün arayıp sorucam hergün boşalan oluyormuş aravermek istemiyorum...Bravo saferancım hep böyle ol bende iyileşeyim başlıycam spora inşallah
sağ salim biter inş....bu alıntıyı 1 yıl önce yazdığım yazıdan aldım tekrar başlasammı kızlar sanki bana daha hızlı kilo verdirmişti ne dersiniz kullanan oldumu böbrek ağrısı yapar dediler buraktım
ayy aminnnn allahım 1 buçuk yıl kladı kocam sağ sağlim kurtulsun burdan yeter can korkusuyla her gün göreve göndermek çok zor geri nası döneceni bilemiyosun off neyse iyi düşineyim iyi olsun
hadi hayırlısı bebiş haberlerini bekleriz artık...doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.
aaaa manyak... bizi kilodan değil meraktan öldürcek......:18::18::18::18:geldim kızlarr
yenacım,seferancım
bizim burdaki bimde ısparta ekmeği yok köy ekmeği yazıyor üzerinde..... içinde tam buğday unu olan ekmekten yememiz gerekiyormuş monti de...ayrıca halk ekmek bayileri varsa yakınınızda orda satılan tam bugday ekmeği daha doyurucu ve güzel tarafımdan bizzat denenmiştir...diğer konuya gelince çatlayın meraktan emi:76:
genel olarak iyi tabii bende öyle yapıyordum ama doktor kesinlikle liste dışına çıkma dedi ekmeği aksatma her öğünet verdi..ben sana tam listemi yazzim biraz sonra hesaplayıncada 2000 edenk geliyor benim ki doktorun dediği gibi... inş. kilo almam yaa...saferan menünü yazsana canım benim listem bu
KAHVALTI :18:
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt 1 bard. 124 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 1 küçük boy 57 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
karnabahar (karnıbahar) 250 gr. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
patates (haşlama) 250 gr. 250 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
2. ARA ÖĞÜN
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİyok
372 cal.
57 cal.
894 cal.
190 cal.
0 cal.
toplam 1513 cal.
nedersin listeme:18::18::18:
bugün drda bütün gün mahvoldum oradan oraya koştur saat 3e kadar sürdü.allahtan sonuçlar tertemiz demekki aradaki kaçamaklar kilo vermemi engelliyor .hastaneden gelincede 2 mille lesliemi yaptım.çok huzurluyum o yüzden ama çok yorgunum kızım uyusun hemen yatacağım. en kötüsü de genel cerraha dömelmek oldu hadi ön tarafa alışmıştık bebeğim olmadığı için .elim ayağım titredi günde 5 kez suya otur dedi kızım hiç bırakırmı beni bayılıyor suyla oynamaya .akşamları eşim gelince yaparım artık.ilaç verdi inşallah düzelir
geldim kızlarr
yenacım,seferancım
derincim çok geçmiş olsun sevindim sonuçlarının güzel çıkmasınabende doktora gittim 1 haftada 700 gram yağ vermişim. 90 kilo çıktım ödem olduğunu söyledi vucudumda. o yüzden şişlik varmış ama yağ gitmş fazlasıyla. sinüzit ağrılarım arttı. artık iyice yaşlandm her türlü hastalık çıkıyo
geçen sene ben diyetisyene gittiğimdede buna benzer liste verdi benimkinde meyva ile yoğurt ara öğünde idi bende şeker biraz yüksekti onun için yoğurtla verdi şimdi seninkine benzer yapıyor sanırımsabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek
arife diyet listem bu istersen senin1200 civarı olması lazım çeşitlere uyarak miktar azaltıp aynısını yapabilirsin yemeklerden önce 2 bardak ılıksu iç mutlaka ......değişim listeside verdi çok güzel
mesela 35 cm pizzanın 8de birini yersen 1 ekmek+1et+1 yağ çıkarıyoruz bunun gibi bir çok şey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?