Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım ama eşim 34 yaşında ben çocuk doğurana kadar zaten 36 olacak biraz da onu düşünüyorum

geldim kızlarr
nursenacım çok geçmiş olsun sakın kaşımasın izi kalır...
yenacım,seferancım
bizim burdaki bimde ısparta ekmeği yok köy ekmeği yazıyor üzerinde..... içinde tam buğday unu olan ekmekten yememiz gerekiyormuş monti de...ayrıca halk ekmek bayileri varsa yakınınızda orda satılan tam bugday ekmeği daha doyurucu ve güzel tarafımdan bizzat denenmiştir...diğer konuya gelince çatlayın meraktan emi:76:

yya bende çıkarmamışım küçükken çıkarırmıyım kii 32 yaşındaa

Benim arkadaşım 35 yaşında kabakulak oldu..:))) [/QUOTE]
ayy benim kocam lisede çıkarkene kabakulak çıkardı arkadaşlar aman ayrıl ondan ileri yaşta kabakulak çıkaran kısır olur diye dalga geçiyolardı maşşallah kısır olmad olmasınada teknik hata oğlan olmuyoo:)))))))))))

çok fenasınn kıssss vallahi çatlarım bak beddua ederim kilo veremzsin inşallah söylemezsennn su içsen yarar heee sonra şaka bi yana çatlayalım bakalım sen söylemeden ne kadan duracaksan bizde bekleriz

Benim arkadaşım 35 yaşında kabakulak oldu..:)))
ayy benim kocam lisede çıkarkene kabakulak çıkardı arkadaşlar aman ayrıl ondan ileri yaşta kabakulak çıkaran kısır olur diye dalga geçiyolardı maşşallah kısır olmad olmasınada teknik hata oğlan olmuyoo:)))))))))))

çok fenasınn kıssss vallahi çatlarım bak beddua ederim kilo veremzsin inşallah söylemezsennn su içsen yarar heee sonra şaka bi yana çatlayalım bakalım sen söylemeden ne kadan duracaksan bizde bekleriz[/QUOTE]
kız sen niye özel alamıyon özel mesajın kapalı

kız sen niye özel alamıyon özel mesajın kapalı[/QUOTE]

açtım arkadaşım olmadığım için heralde düzelttim

Son düzenleme:
saferan menünü yazsana canım benim listem bu
KAHVALTI :18:
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt 1 bard. 124 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 1 küçük boy 57 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
karnabahar (karnıbahar) 250 gr. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
patates (haşlama) 250 gr. 250 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
2. ARA ÖĞÜN
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİyok
372 cal.
57 cal.
894 cal.
190 cal.
0 cal.
toplam 1513 cal.
nedersin listeme:18::18::18:

bugün drda bütün gün mahvoldum oradan oraya koştur saat 3e kadar sürdü.allahtan sonuçlar tertemiz demekki aradaki kaçamaklar kilo vermemi engelliyor .hastaneden gelincede 2 mille lesliemi yaptım.çok huzurluyum o yüzden ama çok yorgunum kızım uyusun hemen yatacağım. en kötüsü de genel cerraha dömelmek oldu hadi ön tarafa alışmıştık bebeğim olmadığı için .elim ayağım titredi günde 5 kez suya otur dedi kızım hiç bırakırmı beni bayılıyor suyla oynamaya .akşamları eşim gelince yaparım artık.ilaç verdi inşallah düzelir
banucum merak etmişsin beni sağol canım

Canım yoruldun ama sonuçlar temiz çıktı değdi yani tsh kaç çıktı.İlaç yok dimi?
Ohhh ne güzel leslienide yaptın ben hala iyileşemedim bayağa ağır gidiyor gribim bitsin bende başlıycam.Bundan sonra sende kendine göre çok aç kalmadan güzel bir dietle devam et inanki vericen.

Banada sorarsan listen güzel herşeyden yiyebiliyorsun

derincim çok geçmiş olsun sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına bende doktora gittim 1 haftada 700 gram yağ vermişim. 90 kilo çıktım ödem olduğunu söyledi vucudumda. o yüzden şişlik varmış ama yağ gitmş fazlasıyla. sinüzit ağrılarım arttı. artık iyice yaşlandm her türlü hastalık çıkıyo

Bravo saferancım hep böyle ol bende iyileşeyim başlıycam spora inşallah
inş.. devam eder.. spor üyeliğim dolmuş boşyerde yokmuş hergün arayıp sorucam hergün boşalan oluyormuş aravermek istemiyorum...

sağ salim biter inş....
doğacım çocuk için karar verdim allah nasip ederse önümüzdeki sene yaza kadar süre veriyorum kendime yaz tatilinden sonra hamile kalırsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de kısmet tabi.
hadi hayırlısı bebiş haberlerini bekleriz artık...
aaaa manyak... bizi kilodan değil meraktan öldürcek......:18::18::18::18:
genel olarak iyi tabii bende öyle yapıyordum ama doktor kesinlikle liste dışına çıkma dedi ekmeği aksatma her öğünet verdi..ben sana tam listemi yazzim biraz sonra hesaplayıncada 2000 edenk geliyor benim ki doktorun dediği gibi... inş. kilo almam yaa...

geçmiş olsun ..... ne zor kadın olmak............

bu günkü menüm....

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
2. ARA ÖĞÜN
eti form - kepekli bisküvi 0.4 paket 67 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
ızgara köfte 2 ad. 130 cal.
pırasa - zeytinyağlı 0.5 por. 112 cal.
yayla çorbası 0.5 por. 57 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
toplam 1850 cal.....yter dahada yiyemiyorum ya.................

sabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek

arife diyet listem bu istersen senin1200 civarı olması lazım çeşitlere uyarak miktar azaltıp aynısını yapabilirsin yemeklerden önce 2 bardak ılıksu iç mutlaka ......değişim listeside verdi çok güzel
mesela 35 cm pizzanın 8de birini yersen 1 ekmek+1et+1 yağ çıkarıyoruz bunun gibi bir çok şey var...

canım tatlı istedi 9 katlardan yedim 6 tane ama hastayım ya ondan dermişim.
Pazartesi günü harvard diyetine başlıyorum geçen sefer 3 kilo vermiştim gene yapıyım bari

Banucum,harvard diyetine başlama bence..Tek tip beslenmen,eğer gebe kalırsan etkilemezmi..
hem havalarda soğudu,meyve tüketmen gerek bol bol...
ne güzel listelerin varmış sağlıklı,onları uygulasan daha iyi olur..

Tatlım bizim burda hem köy ekmeği var, hemde dediğim ısparta ekmeği,içinde tam buğday unu okeyde ama tandır unu ne demek onu bilmiyorum..O yüzden sordum...

Yanlız şu olayı açıkla artık küserim bak...Hep senmi alınganlık yapıcaksın bende yapıyorum işte..

Ayy Derin bende o iğrenç pozisyonda durmuştum elin herifinin önünde...Tanrımmmm hatırladıkça kabus gibi..Banada aynını demişti..Suya oturacakmışımda vs.vs...

ufffff ya kac saatir yazmaya yer ariyordummm
kahvalti: 2cavdar ekmegi
2ligt peynir
1kahve sekersiz
ara: 1dilim cavdar ekmegi
2ligt peynir
1biber
az turp
havuc
ölen: 1tabak müslü sütle
aksam:balik mikrodalgada pismis
büyük 1tabak salata
5badem

geçen sene ben diyetisyene gittiğimdede buna benzer liste verdi benimkinde meyva ile yoğurt ara öğünde idi bende şeker biraz yüksekti onun için yoğurtla verdi şimdi seninkine benzer yapıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…