Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam Av Mevsimine gidebildim sonunda film çok güzeldi yaaa çok ağladım ben aşkı gördüm cem yılmazın gözünde çok duygulandım keşke beni de öyle deliiice sevebilen birini bulabilsem neden bilmiyorum polis oldukları için yakın hissettim belkide kendime ya da lazca konuştukları için olabilir salonda lazca konuşulanları anlayan tek bendim sanırım seviyorum karadeniz insanımı yaaahuuu
Akşam yemeği gümledi tabi arada eti form çubuk ve mavi yeşil çikolatayla geçiştirdim malesef :78: ama baktım kalorisi birşey değilmiş menümü yazıyorum
Sabah
k-flex
yarım yağlı süt
Ara
1 portakal
Öğle
Fırında köfteli patates
yoğurt
1 light ekmek
Akşam
6 tane form çubuk
3 parça light çikolata

1.5 lt su,1 maden suyu,1 fincan ısırganotu çayı

40 dakika tempolu yürüyüş,20 dakika leslie

Hadi bakalım sabah ne diyecek baskül :82:

geçmiş olsun çokça, ciddi bişi yok umarım
ya çok sağol resmen bir tırın altına giriyordum. yol almaya çalışırken oldu. adam gördü görmedi derken arabanın yanını ezdi tır. kaporta çöktü. tek isteyim azıcık tek başıma dolaşmaktı. neredeyse 1 senedir yapamadığım birşey. offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffff

bende av mevsimine gittim çok ama çok güzeldi aynen tombul kelebeğim asiyeye olan aşkı ne güzeldi

dalokaysmom önemli birşey yoktur inşalhhh geçmiş olsun

Yena'cım nazar boncuğun için sağol ..

arkadaşlar leslie ne demek ben hiç duymadım onu ?

hepsi tertemiz çıktı banucum çok şükür. ilaçda yok.leslie hem moralimi düzeltiyor canım çünki bebekten dolayı sürekli evdeyim hiçbir faaliyet yok eskiden çok aktiftim. daha enerjik hissediyorum kendimi lesleden sonra
sağol canım.seninkide çok güzel canım 700 gr yağdan harika....
sağol saferan..vallahi ne zor yaaa kaç gündür strese girmiştim

yena sorma yaaa inanki naz doğduğundan beri çekiyorum.1.5 senedir bir kez gittim utancımdan bir daha gitmedim kıvrandım durdum otururken canım çok yanıyordu.bugün herşeyi göze alıp gittim artık tam bir rezillik yaaaaa eğil kızım biraz dahaaaaa demezmi mosmor oldum ağlayayımmı güleyimmi bilemedim.gelince hemen oturdum suya ama bir dha oturamadım fırsat nasıl bulacamda 20 dakika suya oturucağım .naz şimdi uyudu ama bende yorgunluktan mahvoldum şimdi yatıyorum inşallah yarın daha düzenli otururum

nedir bu leslie gerçekten kaç dakikadır araştırıyorm google videolara baktım garip garip şeyler çıkıyo leslie yazınca bilgi verir misiniz şu cahile

Badeeemmmm hoşdönmüşsünnnn
Ama istikrar istiyoruz senden kilo almışsın çok üzüldüm ama boşver leslie seni çok özlemiş yollarını gözlüyor gelsin 10 kilo verdirticem diyor bilgine

Evet döndüm pek hoş bir dönüş olmadı;ama olsun.. Bugün tam anlamıyla döndüm diyete Allah bozdurmasın.. Leslie Leslie Bugün de yapamadım spor;sunum ve dersane vardı bir de yemek nöbeti bendeydi..YArın da staj var;ama inşallah başlıyorum yarın 2 mil yapcam inşallah..Artık eskisi gibi her gün yapmıcam,haftada 3 gün yapcam

buldum ilk defa gördüm indirmek istiyorm ama hangisini indirmeliyim ne kadar çok var 4 mil indirsem çok mu zorlarım kendimi ? bilgi verir misin bana

nedir bu leslie gerçekten kaç dakikadır araştırıyorm google videolara baktım garip garip şeyler çıkıyo leslie yazınca bilgi verir misiniz şu cahile

leslie sanson sağlıklı yaşam için uzun yürüyüş ,egzersizleri ev ortamında yapmanı sağlayan videolar hazırlayan bir bayan.sende zayıfla leslie yaz.orda gerekli bilgileri bulacaksın.çok düşük cümle oldu.ama cevasız kalma istedim..

günaydın kilo bildirimim geçen hafta 109.4 bu hafta 107.3. 2.1 kilo gitmiş heyyyoooo

çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu allah korumuş

derincim sanada geçmiş olsun benimde doğumda dikişlerim tee oralara uzanmıştı dediğin gibi oturamıyordum yana bi tarafıma krlent koyup oturuyordum zor bi durum sen dr nin dediğini yapmaya bak elinden geldiğince

Yenacım kilomda 95 okka canım

slm kızlar hastane telaşından bu hafta yapamadım malesef allahtan almamışım aynıyım yena
aslında 100gr vermişim 92500 olmuşumda 100 gr için çizelgeyi deiştirmiyeyimm

Son düzenleme:
günaydın hanımlar:)

102,3'le salı başlamıştım. 101,3'üm su anda. psikopatça tartılma işine de bugünden sonra bir son vermek istiyorum haftaya cumaya kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…