- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kızlar iyi geceler:)
ben bu leslie'nin videosunu indirdim 1 mil'le başlamak çok mu hafif kalır ki:)
Yok canım neden hafif olsun eğer az gelirse 1 mili 2 kere yaparsın zamanla diğerlerini indirir arttırırsın :81:
arkadaşlar kaza yaptım bu akşam ablamın arabasıyla çok kötü hissediyorum.
arkadaşlar kaza yaptım bu akşam ablamın arabasıyla çok kötü hissediyorum.
ben 500metrelikten 6 defa yapıyorumkızlar iyi geceler:)
ben bu leslie'nin videosunu indirdim 1 mil'le başlamak çok mu hafif kalır ki:)
ya çok sağol resmen bir tırın altına giriyordum. yol almaya çalışırken oldu. adam gördü görmedi derken arabanın yanını ezdi tır. kaporta çöktü. tek isteyim azıcık tek başıma dolaşmaktı. neredeyse 1 senedir yapamadığım birşey. offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffgeçmiş olsun çokça, ciddi bişi yok umarım
ben 500metrelikten 6 defa yapıyorum
hepsi tertemiz çıktı banucum çok şükür. ilaçda yok.leslie hem moralimi düzeltiyor canım çünki bebekten dolayı sürekli evdeyim hiçbir faaliyet yok eskiden çok aktiftim. daha enerjik hissediyorum kendimi lesleden sonraCanım yoruldun ama sonuçlar temiz çıktı değdi yani tsh kaç çıktı.İlaç yok dimi?
Ohhh ne güzel leslienide yaptın ben hala iyileşemedim bayağa ağır gidiyor gribim bitsin bende başlıycam.Bundan sonra sende kendine göre çok aç kalmadan güzel bir dietle devam et inanki vericen.
sağol canım.seninkide çok güzel canım 700 gr yağdan harika....derincim çok geçmiş olsun sevindim sonuçlarının güzel çıkmasınabende doktora gittim 1 haftada 700 gram yağ vermişim. 90 kilo çıktım ödem olduğunu söyledi vucudumda. o yüzden şişlik varmış ama yağ gitmş fazlasıyla. sinüzit ağrılarım arttı. artık iyice yaşlandm her türlü hastalık çıkıyo
sağol saferan..vallahi ne zor yaaa kaç gündür strese girmiştim
inş.. devam eder.. spor üyeliğim dolmuş boşyerde yokmuş hergün arayıp sorucam hergün boşalan oluyormuş aravermek istemiyorum...
sağ salim biter inş....
hadi hayırlısı bebiş haberlerini bekleriz artık...
aaaa manyak... bizi kilodan değil meraktan öldürcek......:18::18::18::18:
genel olarak iyi tabii bende öyle yapıyordum ama doktor kesinlikle liste dışına çıkma dedi ekmeği aksatma her öğünet verdi..ben sana tam listemi yazzim biraz sonra hesaplayıncada 2000 edenk geliyor benim ki doktorun dediği gibi... inş. kilo almam yaa...
geçmiş olsun ..... ne zor kadın olmak............
Banucum,harvard diyetine başlama bence..Tek tip beslenmen,eğer gebe kalırsan etkilemezmi..
hem havalarda soğudu,meyve tüketmen gerek bol bol...
ne güzel listelerin varmış sağlıklı,onları uygulasan daha iyi olur..
Tatlım bizim burda hem köy ekmeği var, hemde dediğim ısparta ekmeği,içinde tam buğday unu okeyde ama tandır unu ne demek onu bilmiyorum..O yüzden sordum...
Yanlız şu olayı açıkla artık küserim bak...Hep senmi alınganlık yapıcaksın bende yapıyorum işte..
Ayy Derin bende o iğrenç pozisyonda durmuştum elin herifinin önünde...Tanrımmmm hatırladıkça kabus gibi..Banada aynını demişti..Suya oturacakmışımda vs.vs...
Badeeemmmm hoşdönmüşsünnnn
Ama istikrar istiyoruz senden kilo almışsın çok üzüldüm ama boşver leslie seni çok özlemiş yollarını gözlüyor gelsin 10 kilo verdirticem diyor bilgine
nedir bu leslie gerçekten kaç dakikadır araştırıyormgoogle videolara baktım garip garip şeyler çıkıyo leslie yazınca bilgi verir misiniz şu cahile
günaydın kilo bildirimim geçen hafta 109.4 bu hafta 107.3. 2.1 kilo gitmiş heyyyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?