Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ticker ın farklı söylediğin kilo farklı ikisinden birini düzelt istersen

ben de bunu nerden değiştireceğime bakıodum tam. dün sayıyı102,3 yazınca virgülden sonrasını atmış kafasına göre sanırım nokta ile yazmalı.

nasıl değiştireceğim, bi yardım hele:)

Günaydın Kızlaaaarrr
İlk işim tartılmak oldu tabiki
Geçen hafta 120.4
Bu hafta 118.2
Spor 330 Dk.

Umarım hep böyle devam ederim haftayada verebilirim inşalllaaahhhh

Canım tickerin hatalıysa dün anlattığım şekilde aynı yere girip yeni bir ticker oluşturup tekrar aynı yere yapıştıracaksın

Günaydınnn,
ne güzel kilolar verilmiş maşallah...

Mesaj yazma bölümüne noolmuş yine,Öfffffff pöfffffffffffff..

Dalokaysmomm,
geçmiş olsun,gerçekten kötü bir tecrübe olmuş..Allah beterinden korusun...

zeynepçim,

Nooldu banyo işin halloldumu,yoğun geçiyor değilmi günlerin...Kolay gelsin canım...

Son düzenleme:
Benimde 175 dk. sporum var..bir kilo verdim nihayet almadım bu hafta hayret ..:))
Çizelgemdeki kiloma inmeme 2 kg. kaldı...

günaydın kızlar
yenacım kilom 122 ancak geçen hafta sonu aldığımı vermişim 123.8dim pazartesi bıktım ben artık hafta sonu kaçırıyorum sonraki hafta onu vermekle uğraşıyorum ama bu haft kesinlikle kaçırmayacağım.dün okadar yoruldumki pazardad çok gezdim evde birde üzerine spor yaptım akşam ymeğinde balık yedim yarısı ızgara yarısı kızartmaydı ekmeksiz bugün kesin 121 çıkarım diyordum büyük haya kırıklığı yaşadım .neyse üzülmek yok neşem yerimde üzüldükçe kilo veremiyorum çünki artık sorunu ona baülıyorum.

yena sen yine güleceksin bana zor şartlarda yazıyorum .kızım hiç rahat vermiyor uyuduğunda girerim artık

Günaydın Derincim..

verilmis sadakan varmis cnm rabbim kazadan beladan korusun cümlemizi gecmis olsun 2sene önce bende atlattim arabam takla atcakdi nerdeyse direksiyon kontrolunu kaybettim ama rabbim korudu ama ben cok korkdum

Derincim en azından aldığını vermende bir şey

ama dikkat et onlarıda alma

dediğin gibi üzülüp kafana taktıkça verme olayı sekteye uğruyor...

hep beraber vericez bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…