Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar kilonuza göre günlük kalori ihtiyacınızı nereden hesaplıyorsunuz. doktorum bana 1700 lük diyet listedi verdide merak ettim ne kadar az alıyorum diye

ben dilara koçağın internet sayfasındean hesapladım orada bazal metobolizma hızını bulursun sonra günlük kalori ihtiyacını hesaplarsın

Senin poğçanda hiç yağ yokmu?azsana tarifini

benim tarifte margarin yerine sıvı yağ katıyorum süt maya az şeker tuz aldığı kadar un katıyorum ben sıvı yağı 1 çay bardağından belki biraz fayla katıyorumdur katarken pek ölçmediğim için ama süt yumuşatıyor onun için fazla yaga gerek olmuyor

Ya benim canım tatlı istiyordu bende enerji bombardımanına tuttum kendimi
1 bardak sütün içine 2 kuru incir 2 kuru kayısı birazda kuru incir attım üstüne tarçın ektim aşure gibi oldu yedim çok fazla değildir dimi kalorisi

tombulkelebeğim zaten doktorum bana bile verdi 2 incir 2 kayısı'yı sütte içebilirsin zaten bence en güzelini yapmısşın kendine tatlı oluşturmuşsun üzülme

KAHVALTI: 1/4 yufka,bir haşlanmış yumurta,bir kk peynir,5 zeytin,bir domates,maydonoz
İKİ SAAT sonra:Bir fincan menengiç kahvesi
ÖĞLE:Bir kepçe çorba,iki kaşık makarna,iki kaşık yoğurt
İKİ SAAT sonra:Bir dilim mozaik pasta
AKŞAM:Bir kepçe çorba,beş köfte,bir kaşık yoğurt (Dolu dolu) Salata
Spor yapmadım daha;ama dışarı çıkcaz şimdi çok sayın ev arkadaşım FatoFato'yla Kar topu oynamaya :79:

kahvenin üstüne su iç çok güxel oluyor.nerden buldun melengiç kahvesini

bu Galatasaray beni öldürecek ya! yok yine yenildik Ali samiyene böyle mi veda edecektik. kızlar valla sesim kısıldı he. başıma ağrı girdi.

ben büyükçekmece de oturuyorum ama her yaz altınolukta afrodit tatil sitesinde 1 ay geçiriyorum neredeyse. kışın ner kadar sessizdir oralar. baba tarafından balıkkesir anne tarafından çanakkaleliyiz.o taraflar benim memleket sayılır.

Baharcım bendede var tüylenme sorunu. Daha önce benim tahlillerimdede çıkmamıştı. Son tahlillerimi adetin 3. günü yaptırdım onda çıktı. Aklında olsun sende gidersen doktora adetin 2 veya 3. günü git en doğru değerler o zaman çıkıyor

1 kuru incirin kalorisi 1 orta boy meyveye veya 4 kuru kayısıya eşit. 2 incir fazla bence onu 1 e düşür bide avakado ile 2-3 hurmayı blendırdan geçir içine saf kakao (şekersiz olanından) ekle mükemmel bir tatlı oluyo. Kendi damak tadına göre hurmayı 4-5 yapabilirsin

meraba bilgisayarm tamirde oldugu için 1 haftadır giremedim bu yüzden bildirimde yapamadm biliyorum geç oldu ama yine söyleyeym geçen hafta 93.3 olan kilom bu hafta 92.1 idi

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar...
bugün karda soğukta dışardaydım:18: azcık saç baş bakım yaptırıyım dedim saçlarımı kısa kestirdim dip boya yaptırdım malum beyazlarsaçlarımda aşırı dökülme var bunun montiyle bir ilgisi varmı merak ediyorum...zaten tiroidden dolayı bir dökülme vardı ama bu ara dahada arttı çok canım sıkkın eczaneye danışmıştım REVİGEN şampuan ve bakım serumu vermişti hiç iyi gelmedi...kuaför bir şampuan tavsiye etti hatta serumunuda kullanmam gerektiğini de söyledi ama çok pahalıydı sadece şampuanı aldım bakalım deneyeceğim iyi gelemesse doktora gitmeyi düşünüyorum...

Canım geçmiş olsun. Benimde eşimin saçı dökülüyodu aldık o ürünlerden ama bi faydası olmadı. Dışardan kullanacağın hiçbirşeyinde faydalı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Saç dökülmesi heryerdenmi yoksa bölgeselmi? Bu arada sen monti dietimi yapıyorsun?

bugünki menüm dışarda olduğumdan biraz saçma oldu
sabah

1 elma,kahve
öğleden sonra 2,30 gibi
klasik monti kahvaltısı
ara
türk kahvesi
akşam
çorba,salata

saçlarımdaki dökülme bölgesel değil canım heryerdenbirde aşırı yağlanma var:26:monti diyeti yapıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…