arkadaşlar kilonuza göre günlük kalori ihtiyacınızı nereden hesaplıyorsunuz. doktorum bana 1700 lük diyet listedi verdide merak ettim ne kadar az alıyorum diye
benim tarifte margarin yok su yerinede süt var süt çok yumuşak tutuyor bide süt bayatlamasını geciktiriyor
Senin poğçanda hiç yağ yokmu?azsana tarifini
benim tarifte margarin yok su yerinede süt var süt çok yumuşak tutuyor bide süt bayatlamasını geciktiriyor
KAHVALTI: 1/4 yufka,bir haşlanmış yumurta,bir kk peynir,5 zeytin,bir domates,maydonoz
İKİ SAAT sonra:Bir fincan menengiç kahvesi
ÖĞLE:Bir kepçe çorba,iki kaşık makarna,iki kaşık yoğurt
İKİ SAAT sonra:Bir dilim mozaik pasta
AKŞAM:Bir kepçe çorba,beş köfte,bir kaşık yoğurt (Dolu dolu) Salata
Spor yapmadım daha;ama dışarı çıkcaz şimdi çok sayın ev arkadaşım FatoFato'ylaKar topu oynamaya :79:
AnTepl, bir arkadaşa getirttim,iyi ki de getirtmişim..Çok ayrı güzel bir tadı var,ssütle olan tarifini yapıyorum ben MMmmmkahvenin üstüne su iç çok güxel oluyor.nerden buldun melengiç kahvesini
ben büyükçekmece de oturuyorum ama her yaz altınolukta afrodit tatil sitesinde 1 ay geçiriyorum neredeyse. kışın ner kadar sessizdir oralar. baba tarafından balıkkesir anne tarafından çanakkaleliyiz.o taraflar benim memleket sayılır.altınoluktayım..aslında kasımda ankaraya gidecektim ama dişleri yaptırmaya başlayınca burda kaldım.evi geçen sene istanbuldan ankaraya taşıdım.oğlana yakın olsun diye.ama o da bugün askere gidiyor.en iyisi bu sene burda kalmak diye karar verdik.sen kükükçekmecedemisin?ist.değilsadece her taraf berbat.dün gece elektrikler kesildi.yarım saat evvel geldi.
Canım ben daha önce çok test yaptırdım hormon bozukluğum varmı diye ama çıkmadı herşeyim normal çıkıyor benim genetik tüylenme demekki benimki diyeceğim ama annemde ablamda yok bende varneyse ben bir işe gireyimde yine gidip bütün testlerimi yaptıracağım :95:
bu Galatasaray beni öldürecek ya! yok yine yenildik Ali samiyene böyle mi veda edecektik. kızlar valla sesim kısıldı he. başıma ağrı girdi.
Ya benim canım tatlı istiyordu bende enerji bombardımanına tuttum kendimi
1 bardak sütün içine 2 kuru incir 2 kuru kayısı birazda kuru incir attım üstüne tarçın ektim aşure gibi oldu yedimçok fazla değildir dimi kalorisi
Bende çok severim kar yağışını ama evdeysem çünkü dışarda kar varken hep düşerim.
iyi akşamlar kızlar...
bugün karda soğukta dışardaydım:18: azcık saç baş bakım yaptırıyım dedim saçlarımı kısa kestirdim dip boya yaptırdım malum beyazlarsaçlarımda aşırı dökülme var bunun montiyle bir ilgisi varmı merak ediyorum...zaten tiroidden dolayı bir dökülme vardı ama bu ara dahada arttı çok canım sıkkın eczaneye danışmıştım REVİGEN şampuan ve bakım serumu vermişti hiç iyi gelmedi...kuaför bir şampuan tavsiye etti hatta serumunuda kullanmam gerektiğini de söyledi ama çok pahalıydı sadece şampuanı aldım bakalım deneyeceğim iyi gelemesse doktora gitmeyi düşünüyorum...
Canım geçmiş olsun. Benimde eşimin saçı dökülüyodu aldık o ürünlerden ama bi faydası olmadı. Dışardan kullanacağın hiçbirşeyinde faydalı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Saç dökülmesi heryerdenmi yoksa bölgeselmi? Bu arada sen monti dietimi yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?