saçlarımdaki dökülme bölgesel değil canım heryerdenbirde aşırı yağlanma var:26:monti diyeti yapıyorum çok memnunum
Bana sorarsan o serumlara şampuanlara hiç para verme derim ama tabii insanın başına gelince türlü çareler arıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Montiyi bilmiyorum ama bende insülin direnci olduğu için glisemik indeksi düşük besinlerle diyetimi yapıyorum. Montide glisemik indeksle alakalı die biliyorum. 5 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine ondan sonra bende montiye başlamayı düşünüyorum. Sende kitabımı var?
ya aklım karman çorman olduu ya Hu.. :/ ben 90 kiloyum diyetisyen bana 1700 kalori verdi ama burada 90+ olup 1400 yapan ible var neden ben bu kadar çok alıyorum o zaman kaloriyi :/
hesapladım dilara koçak'ın sitesinden yaş 20 - boy 164 - kilo 90.2 diye bazal 1987 çıktı
günlük almam gerekn ise 2583 (hafif aktivitede)
kârım ; 883 yapıyo :/ iyi mi sizcee
bende kitap yok canım monti topiğie gel orda arkadaşlar yardımcı olurlar eğer kitabını alacaksan ERGENLİKTEN MENAPOZA KADINA ÖZEL MONTİGNAC kitabını alabilirsin canım bu kitap diğerinden ( YEDİKÇE ZAYIFLA) daha açıklayıcıymış
tabi canııım ailen için biliyoruz....
Hımmmm güzele benziyor..Yarın ben bunu kahvaltıya yapayım simit şeklinde içinede kaşar koyayım..Kendim için değil yanlış anlamayın tamamen ailem için..
ben de evlendikten sonra ordu da kalırken öğrendim kuzineyi.. fırınında mısır ekmeği yemek süper oluyordu valla ... afiyet olsun... sen trabzonda mıydın...olmazmı oldu sobın kuzinesinde pişirdim evin her tarafı pohoça kokuyor pohoçalar bana ben pohoçalara bakıyorum yemeyeceğim sizi diyorum bugünkü kalorim doldu malesef:84::84::84::84::84::84:ağlamak istiyorum
çok güzel bulmuşsun tarifi.....Ya benim canım tatlı istiyordu bende enerji bombardımanına tuttum kendimi
1 bardak sütün içine 2 kuru incir 2 kuru kayısı birazda kuru incir attım üstüne tarçın ektim aşure gibi oldu yedimçok fazla değildir dimi kalorisi
ooo menengiç ben de bayılırım bizim yerimizede iç....AnTepl, bir arkadaşa getirttim,iyi ki de getirtmişim..Çok ayrı güzel bir tadı var,ssütle olan tarifini yapıyorum ben MMmmm
saçlarımdaki dökülme bölgesel değil canım heryerdenbirde aşırı yağlanma var:26:monti diyeti yapıyorum çok memnunum
aa benimde resmimin yanında kalp çıktı nedir ki o :))
ya aklım karman çorman olduu ya Hu.. :/ ben 90 kiloyum diyetisyen bana 1700 kalori verdi ama burada 90+ olup 1400 yapan ible var neden ben bu kadar çok alıyorum o zaman kaloriyi :/
hesapladım dilara koçak'ın sitesinden yaş 20 - boy 164 - kilo 90.2 diye bazal 1987 çıktı
günlük almam gerekn ise 2583 (hafif aktivitede)
kârım ; 883 yapıyo :/ iyi mi sizcee
İyi geceler kızlar nedense bu akşam engellenemez derecede açıldı iştahım ama zararlı birşey yemedim 1 portakal yedim birde şekersiz cappicino içtim yarın 1 saat leslie yapmam lazım bugün hiç yapmadım da :78:
iyi akşamlar kızlar bu tüylenme bendede var 1 tane idi kopardım 2 oldu en iyisi hiç koparmamak kalori 1500 lerde ama bugün çok çalıştım yakmışımdır fazlasıyla bahçemde marullarım vardı kar geliyor diye üstüne sera gibi yaktım ve baya kalori yakmışımdır yap ört kazma kürek iyi yakatım iyi bugün yediklerim kalorileri KAHVALTI
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yumurtalı ıspanak 1 por. 164 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
2. ARA ÖĞÜN yok
AKŞAM YEMEĞİ
kıymalı patates yemeği 1 por. 250 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
425 cal.
60 cal.
494 cal.
0 cal.
541 cal.
toplam 1520 cal.
ah canım teşekkür ederim ama ne zamandır 3 hafta da 1kg ancak verebildim bide verebilsem süper olacak ama durdu gibi benim vücudum yeni kilosuna alışıyor benceHer zaman düzenli olarak listeni yazıyorsun. Bunun için ne zamandan beri seni tebrik istiyordum, bugüne nasipmiş :) Gözümden kaçmıyor, gayet dikkat ediyorsun ve disiplinlisin. Böyle devam edersen finish çizgisi çok da uzakta görünmüyor
ah canım teşekkür ederim ama ne zamandır 3 hafta da 1kg ancak verebildim bide verebilsem süper olacak ama durdu gibi benim vücudum yeni kilosuna alışıyor bence
ah canım teşekkür ederim ama ne zamandır 3 hafta da 1kg ancak verebildim bide verebilsem süper olacak ama durdu gibi benim vücudum yeni kilosuna alışıyor bence
zaten tam sabit bir kaloride yapmıyorum 1600 kalori kadar alıyorum bazen 1600 gelmiyor bazen geçiyor 30 ağustostan beri her hafta 1 rer 1rer gitti giden kilo 10 olduktan sonra yavaş vermeye başladım 2 haftada 1 verdim sonra 3 haftada bir olduÖnemli olan bedenini zorlamadan, acı çekmeden kilo vermek. Bu durumda ne kadar sürede ne kadar kilo verdiğinin bir önemi kalmıyor. Sen her şeyi yiyiyor ama sadece kararını, nerede duracağını biliyorsun. Bu açıdan çok güzel gidiyorsun. Mesela ben kilo veriyorum ama doğrusu ya bedenimi oldukça hırpalıyorum biraz daha fazla olsun diye. Ben de şu aralar kalori sayımı yapıyorum, kaloriyi sınırladığım için her şeyden belli bir ölçüdü yiyiyorum. Arada yine proteine geçiş yaparım ama bu sandığım kadar kolay olmuyor maalesef. Eğer kilo kaybının durmasından şikayet ediyorsan aldığın ortalama kalori ile oyna biraz. Mesela 1500 kalori alıyorsun birkaç gün 200 kalori fazlasını, birkaç gün de 200 kalori azını alıp sonra yine 1500 kaloriye sabitle. Bakalım o zaman bir hareketlenme olacak mı, olmazsa başka yöntemler düşünürüz :)
Banucum 1 hafta filan kaldı sanırım büyük güne ama sen hala hastamısın? :94:
lasix diye ödem atıcı ilaç varmış kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?