Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kullandığım ilaçlardan ötürü ödem oluşmuştu diyetisyenimde bana kiraz sapı falan filan bir sürü bitki içmemi söyledi ama içemiyorum onları kusma noktasındayım şu an. içmezsen bu ilaçı al ama çayı içmeni öneriyorum dedi. bende ne yapsam bilemedim

Doktor verdiyse karışmam ama gene dikkat et.Dietisyenlerin hepsi tıp fakultesi mezunu değil...

günaydın kızlar cuma akşamından beri acaip yağmur yağıyor burada alleben deresi var şehrin ortasında genelde dibinde olurdu su dün yerel tv de söyledi taşma noktasındaymış allahtan bizim burda evleri falan su basmaz

Evet canım ya hala iyileşemedim.Umarım adet olana kadar düzelirim birde merkeze daha karar veremedim artık salıya kadar kesinleşecek çok heyecanlıyım tarifi yok

Bütün iyi dileklerim seninle. Araştır iyice bence merkez çok önemli . İstanbulda olsan Aytuğ Kolonkaya ya git derdim ama nerdesin bilmiyorum. Ben sürekli takip ediyorum çok başarılı bir hekim

Herhalde bu ağır hava şartlarını en hafif atlatan biziz ama burada bile dışarı çıkılmicak derece bi soğuk ve ara ara yağan yağmur var. Allah evsiz barksız ve evini su basan garibanların yardımcısı olsun

lasix diye ödem atıcı ilaç varmış kullanan var mı

Benim gittiğim dietisyenler hiç ilaç önermedi dahası bitkide önermedi. Bence sen dietisyenini deiştir. Nasılsa tahlillerin vardır elinde. Birde vücut öyle bir mekanizmaki neyi çıkarırsan o fazlasıyla yerine koyuyor. Bol su içmeni öneririm birde tuzu azalt o zaman ödemin yavaş yavaş geçicektir

Canım DOĞA nın phyto form çayını al büyük marketlerde var onun içinde kiraz sapından tut ödem söktürücü herşey var tadıda o kadar kötü değil ben içiyorum hergün 1 tane :68:

Günaydın Kızlar
Sabah tartıldım 118.5 çıktı şimdi leslie yapmaya başlıyorum benim mesai pazardan başlıyor cumaya kadar cuma - cumartesi spor arası veriyorum kendime hemde çok sıkmamış oluyorum şimdi 45 dakika yapmaya çalışacağım Allah kolaylık versin bana kar yağdı dün gece çok değil ama hava soğuk bu haavada dışarda yürüyemem ondan leslie ablaya ve emektar kondisyon bisikletine mahkum kaldık :89:
Dün gece acayip enerjiktim yahu gece 12de horon tepmek falan istedim de alttakiler uyumuştur şimdi korkutmuyım milleti dedim şimdi o enerjiden eser yok hadi bakalım başlıyorum

Hadi hatunlar nerdesiniz pazaaar günleri herkeşler kayboluyor yahu banane bende evlenmek istiyorum bende kocamla çocuklarımla pazar kahvaltısı istiyorum :78:
30 dakika leslie yapabildim tıkandım birazdan alışverişe gidicez BİMe. O zamanda epey yürümüş olacağım akşama en az 15 dakika daha leslie yapmam lazım :89: mutluyum huzurluyummmm

selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)

Hoşgeldin canım
Boyun,kilonu,yaşını,medeni durumunu,adını öğrenebilirmiyiz çok soru sordum dimi

Hoşgeldin canım
Boyun,kilonu,yaşını,medeni durumunu,adını öğrenebilirmiyiz çok soru sordum dimi

yok cnmm aşkolsunn:)sevilay ben 22 yasındayım ve bekarım:)kendimi bildim bileli kilo sorunum var ..yazın sağlıklı beslenmeyle 10 kilo kadar verdim ama sonra elimde olmayan sebeplerden dolayı bıraktım(şimdi gene baslamak istiorum ama cesaretimi toplamaya calısorum işte

Hoşgeldin Sevilay

selam kızlar
dün çok soğuktu pcde soğuk odada olduğu için yazamadım size aslında ufo var ama kızımda yanımda geldiği için üşür diye sobalı odadan çıkmadım.arada kızımdan gizli yazılanları okuyorum sanki gizli birşey yapıyormuşum gibi .yoksa o almak istiyor mausu.
cuma günü öğlen makarna akşamda bulgurlu mercimekli köfte yemiştim.gayet ölçükü bir şeklide dün sabah tartıda 124 kilou görünce şok oldum.birgün önce 122 ertesi günü 124 iki kilo nasıl olurda ..dün stresten intense çikolata bir tane minik kek yedim .kilo veremediğim için üzülürken yediklerime bak sanki kendime ödül veriyorum hey allahım yaaaaa
neyse bugün tartıldım yin 122 çıktım ben 125 bekliyordum.demkki ödem di
bugün yine okkalı bir kahvaltı yaptım ama akşama hafif yemeyi düşünüyorum dengelemek için
kahvaltım en büyük zevkim 1 büyük simit çıtır çıtır kıymalı menemen peynir dom slatalık
akşamada kızarmış tavuk veya balık alırız heralde
kızım uyuyor kalkınca pazara gideceğiz oradanda biraz çarşıda dolaşırız.

Ayy kızlar Bime gittik ama tipiye yakalandık Allahtan sıkı sıkı giyinmiştim tam 30 dakika kar altında resmen koşa koşa yürüdük kardeşimle o 1 adım atana kadar ben 2 adım atıyorum çocuk gibi peşinden koşuyorum resmen
Yerdede tuttu kar daha böyle 5 ay devam eder :44: ama iyi oldu 30 dakika leslie yapmıştım 30 dakikada tempolu yürüyünce sindi içime ama yine leslie yapcaammm sizde yapın karda kışta içinizde dışınızda ısınır
Şimdi form çayımı içiyorum karlı dağlara karşı

bahar özeniyorum valla. istanbulda pis bir soğuk var. kar yağsa bile bir günde çamur banyosuna dönüyor. kar görmüyoruz doğru dürüst. havada bir parca yumuşardı yağsa şöyle lapa lapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…