bende kullandığım ilaçlardan ötürü ödem oluşmuştu diyetisyenimde bana kiraz sapı falan filan bir sürü bitki içmemi söyledi ama içemiyorum onları kusma noktasındayım şu an. içmezsen bu ilaçı al ama çayı içmeni öneriyorum dedi. bende ne yapsam bilemedim
Evet canım ya hala iyileşemedim.Umarım adet olana kadar düzelirim birde merkeze daha karar veremedim artık salıya kadar kesinleşecek çok heyecanlıyım tarifi yok
günaydın kızlar cuma akşamından beri acaip yağmur yağıyor burada alleben deresi var şehrin ortasında genelde dibinde olurdu su dün yerel tv de söyledi taşma noktasındaymış allahtan bizim burda evleri falan su basmaz
lasix diye ödem atıcı ilaç varmış kullanan var mı
bende kullandığım ilaçlardan ötürü ödem oluşmuştu diyetisyenimde bana kiraz sapı falan filan bir sürü bitki içmemi söyledi ama içemiyorum onları kusma noktasındayım şu an. içmezsen bu ilaçı al ama çayı içmeni öneriyorum dedi. bende ne yapsam bilemedim
lasix diye ödem atıcı ilaç varmış kullanan var mı
selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)
Hoşgeldin canım
Boyun,kilonu,yaşını,medeni durumunu,adını öğrenebilirmiyizçok soru sordum dimi
selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)
Hoşgeldin Sevilay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?