- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
bahar özeniyorum valla. istanbulda pis bir soğuk var. kar yağsa bile bir günde çamur banyosuna dönüyor. kar görmüyoruz doğru dürüst. havada bir parca yumuşardı yağsa şöyle lapa lapa
selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)
Hoşgelmişsin Sevilay
Ben bugün güzel bir pazar uykusu çektim,sonra güzel bir pazar kahvaltısı yaptık kızlarla vvee tabi sonra güzel birr kar topu savaşı ve kardan kardeş de yaptıkBugün bir yerlerde bir iki saat çalışmam gerek tabi KPS için ama
saol cnm hosbulduk:) hazirandaki sınav için mi hazırlanıosun??
Temmuzdaymış sınav,Temmuzdaki için şimdiden hazırlanmam gerek,zira baraj 86
hımm bak ben onu bilmiosum bankada calısorum ben 2 senedir ama bu sene bu sınava da girmeyi düşünüorum.:)
meraßa kızlar nasılsınız ? ßen ßu hafta lahana suyu kürüne ßaşlıcam bi hafta 1.5 2 kilo verdiriyormuş :111::111:
ne oldu sana yardım banlandın mı...lasix diye ödem atıcı ilaç varmış kullanan var mı
Hadi hatunlar nerdesiniz pazaaar günleri herkeşler kayboluyor yahubanane bende evlenmek istiyorum bende kocamla çocuklarımla pazar kahvaltısı istiyorum :78:
30 dakika leslie yapabildim tıkandımbirazdan alışverişe gidicez BİMe. O zamanda epey yürümüş olacağım akşama en az 15 dakika daha leslie yapmam lazım :89: mutluyum huzurluyummmm
hoşgeldiiin....selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)
bulgur feci şişlik yapar ondandır fazla çıkman.. hiç merak etme eşkiye dönmüşsün zaten...selam kızlar
dün çok soğuktu pcde soğuk odada olduğu için yazamadım size aslında ufo var ama kızımda yanımda geldiği için üşür diye sobalı odadan çıkmadım.arada kızımdan gizli yazılanları okuyorum sanki gizli birşey yapıyormuşum gibi .yoksa o almak istiyor mausu.
cuma günü öğlen makarna akşamda bulgurlu mercimekli köfte yemiştim.gayet ölçükü bir şeklide dün sabah tartıda 124 kilou görünce şok oldum.birgün önce 122 ertesi günü 124 iki kilo nasıl olurda ..dün stresten intense çikolata bir tane minik kek yedim .kilo veremediğim için üzülürken yediklerime bak sanki kendime ödül veriyorum hey allahım yaaaaa
neyse bugün tartıldım yin 122 çıktım ben 125 bekliyordum.demkki ödem di
bugün yine okkalı bir kahvaltı yaptım ama akşama hafif yemeyi düşünüyorum dengelemek için
kahvaltım en büyük zevkim 1 büyük simit çıtır çıtır kıymalı menemen peynir dom slatalık
akşamada kızarmış tavuk veya balık alırız heralde
kızım uyuyor kalkınca pazara gideceğiz oradanda biraz çarşıda dolaşırız.
Uygulaması zor,bıktırması olası bir diyet bence,hiç tercih etmiyorum öyle tek tip diyetleriÖnermem de açıkcası
aman hoşgeldin beyzus ablaamm..... tatil nasıldı bakalım...İyi akşamlar hanımlar; Umarım hepiniz iyisinizdir......
Tatil bitti,geldim.Hemde kilo almadan döndüm....:92::92::92:
Geçmişi okuyarak yavaş yavaş yanınıza geliyorum....
ah bu çocuklar... herkes gibi onlarda zamana uydu iç güzelliği geç yaşasın dış güzellik....iyi akşamlar kızlar offf doğu elektirikleri hep böyle buzdolabım yandı bulaşık makineden ses geliyo 3 gündür burnumdan geldi elektirik gidip geliyo devamlı rüzgar çokk diyet ehh haftasonu dolaysıylana kötü ama kızım bana akşam dersimi verdi anne neden lojmanda senden şişko yok en şişko sen sin ferhatın yane müstakbel damadımızın anneside zayıff neden dedi kaldım ne cevap vereyim anan boğazını tutamıyo ne bulursa yiyo demem lazımdı diyemedim neyse elektirik pır pır ediyo gidecek gene yarın tam gaz devam
buarada beyzusummm hoşgeldin hade utanma yaz yedikleriniiiiii
iyi akşamlar kızlar bugün forum çok sessizdi nede olsa pazar bugün yediklerim ve kalorileri son ara öğünümü daha yemedim[KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
penguen - vişne reçeli 20 gr. 54 cal.
poğaça 2 ad. 360 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
poğaça 0.25 ad. 45 cal.
sade pilav 1yk 2 yemek kaşığı 70 cal.
köfteli patlıcan 3 köfte 3.4 dilim patlıcan 1 por. 240 cal.
2. ARA ÖĞÜN
portakal yerim galiba
haşlanmış mısır 180 gr. 189 cal.
AKŞAM YEMEĞİ yok
439 cal.
0 cal.
595 cal.
189 cal.
0 cal.
toplam1223 cal.
/FONT]
saat 9.30 kalktım ama sobayı yak kahvaltı hazırla milleti kaldır derken saat 11 i buldu tabi ben normalde 7 de kalkıyorumsen de beninm gibi az yemişsin geç uyanınca böyle oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?