Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15 dakika daha leslie yaptım geldim ama tokken yapınca insanın midesi bulanıyormuş tekrar tecrübe ettim birde başım ağırdı ya herşey çok güzeldi akşam olunca bir hüzün bastı yine :44:
bendede aynı havalardan erkenden akşam oluyor hiçbir sıkıntım olmamasına rahmen ruhum daralıyor çatacak yer arıyorum evde allahtan evdekiler sabırlıda kavgasız geçiriyorum günümü

İyi akşamlar hanımlar; Umarım hepiniz iyisinizdir......

Tatil bitti,geldim.Hemde kilo almadan döndüm....:92::92::92:

Geçmişi okuyarak yavaş yavaş yanınıza geliyorum....

İyiakşamlar kızlar. BEYZUS abla sende hoşgeldin.Ohhh nasıl rahatlamışsındır şimdi.

bendede aynı havalardan erkenden akşam oluyor hiçbir sıkıntım olmamasına rahmen ruhum daralıyor çatacak yer arıyorum evde allahtan evdekiler sabırlıda kavgasız geçiriyorum günümü

Haklısın canım ondan sanırım birde kar yağışının ilk günü ya psikolojim ondan kötü etkilenmiş olabilir birde uzun zamandır erzurumdayım nerdeyse 2 yıldır sürekli aynı yer sıkıldım artık

Baharcım bu leslie nasıl bişey merak ediyorum. Yerdemi yapılır , ne tarz hareketler var filan. Biraz anlatırmısın?

sen 2 yıldır ordasın benim 6 yıl oldu ve nezaman gideceğim belli değil çakılıyım çünkü sen yine merkezdesin ben köydeyim düşün artık halimi

benim görümcemde araklıda .. bende gittim daha önce güzel ama kışlar insanı mahvadiyor...

trabzon çok güzel ben ilk geldiğimde allahım ben cennete mi düştüm dedim ama kışları yaylara yakın yerlerde zor oluyor sahil çok güzel oluyor ama malesef ben sahilde yaşamıyorum

sen 2 yıldır ordasın benim 6 yıl oldu ve nezaman gideceğim belli değil çakılıyım çünkü sen yine merkezdesin ben köydeyim düşün artık halimi

Ben 8 yıldır erzurumdayım canım ama 2 senedir memlekete bile gitmedim çok sıkıldım.
Ama senin durumunu düşünmek bile istemiyorum çok zordur ya köyde yaşamak :26: ben yapaamam Allah sabır versin inşallah

köyde yaşamak zor değil bence ama olacak merkeze yakın bir köy olacak kafan esince merkeze gide bileceksin şöyle merkeze 3-4 km yakın bir köy olsa süper olacak tı ama ne yapalım

Baharcım bu leslie nasıl bişey merak ediyorum. Yerdemi yapılır , ne tarz hareketler var filan. Biraz anlatırmısın?

Canım ayakta yerinde sayarak yapılıyor kol egzersizleri falanda var içerisinde adım atarak yerinde sayıyorsun ya da sağa sola bacak kaldırma falan ben 120 kiloyum yapabiliyorum zorlanmadan sende yapabilirsin :92:

İyiakşamlar kızlar. BEYZUS abla sende hoşgeldin.Ohhh nasıl rahatlamışsındır şimdi.
Hoşbuldum canım...Çok iyi geldi gerçekten.Darısı tüm tatil ihtiyacı olanların başına inşallah....
Beyzzzuuuuuşşşş hoşgelllddddiiinnn :81:

Hoşbuldum canım.Bakıyorum kilolar gitmeye başlamış.Tebrikler....

Hoşbuldum canım....Hadi toptan yazayım yediklerimi....Sabah:2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım.İtiraf ediyorum ekmekler köy ekmeği idi ve dilimler iriceydi.....Öğlen:meyva,ikindide 3-4 bisküvi ve çayla idare ettim.Akşam: Genellikle zeytinyağlı sebze ve çorba yedim+ 1 dilim ekmek..
Kaçamaklar: 1 defa 1/2 porsiyon pirinç pilavı
1 defa zeytinyağlı 1 biber dolması+3 yaprak sarması
1 defa 1 porsiyon yoğurtlu karışık kızartma
1 defa yoğurtlu çılbır,köfte ve patates püresi
1 defa kazandibi
Ancak bu kadarını başarabildim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…