- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
merhaba kızlarrrrr
dünden buyana burala acayip kar yağıyor
ve bugün hava şartları kötü olduğundan işe gitmedim yarında izinliyim süper oldu
ama havalar çok soğuk dışarıya burnumu bile çıkarmadım
çocuklar kar yağdığı için çıkmak istediler ama onlara da izin vermedim
kısmetse yarın oynarlar artık...
BEYZUŞ ablam hoş geldin....
ohhh ne güzel bir yermiş orası öyle ama neresi olduğunu unuttum....
kilo verme durumu bende stabil:84:
ama sporuma başladım inşallah devamı gelirse mükemmel olacak ...
Hoşgeldin beyzuş abla eşimle benim hayalimdeki yere gitmişsin.Nereye gitmiştin kaldığın yerin adını yazarmısın belki bizde hafta sonu kaçarız tabi yakınsa.
Baharda gidin canım....Şimdi karlar altında.Balıkesir,Sındırgı Emendere kaplıcası.
Suyu klasik kaplıca suyu gibi çok sıcak değil.Vücut ısısında gibi.Hatta yazın gitseniz daha iyi bahçesinde kaplıca suyundan açık havuzu var....
harika bir yer. iyiki resim koydunuz, gitmesekte içimiz ferahladı. bi sey soracağım sizi gittikten sonra mı kar yağdı. öyle sanırım bu da keyif katmıştır eminim tatilinize.Baharda gidin canım....Şimdi karlar altında.Balıkesir,Sındırgı Emendere kaplıcası.
Suyu klasik kaplıca suyu gibi çok sıcak değil.Vücut ısısında gibi.Hatta yazın gitseniz daha iyi bahçesinde kaplıca suyundan açık havuzu var....
Baharcım bende k-flex yarın sabah kahvaltıda başlıycam.Sende maşallah süper gidiyorsun.
Sağol canım
Ben sabahları yiyorum valla hem hazırlaması kolay hemde yemesi zevkli çok hoşuma gidiyor benim umarım sende memnun kalırsın :81:
Kızlar hepinizi öpüyorum yarın sabah erkenden hastahaneye gidicem yatıyım bari.Zaten başımı dik tutamıyorum o kadar kötüyüm midemde bulanıyor bakalım doktor ne diyecek off hiç hoşlanmasamda hastahaneye gidiyorumHepinize sağlıklı geceler....
Ben burdayım canım,bir yandan çayımı yudumluyorum...
Öte yandan pozitif enerjin taaaa erzurum'dan,İzmir'e geldide kemiklerime kadan hisseettim...
Duymasın ama bencede götürüyordur mamaları BEYZUS...
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Çoğunluk kilo vermişiz..bir tek BEYZUS vermedi sanırım nıhahahaha..Canım arkadaşım benim, umarım vermiştir açık büfeye inat..
İyi akşamlar hanımlar; Umarım hepiniz iyisinizdir......
Tatil bitti,geldim.Hemde kilo almadan döndüm....:92::92::92:
Geçmişi okuyarak yavaş yavaş yanınıza geliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?