Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarrrrr

dünden buyana burala acayip kar yağıyor

ve bugün hava şartları kötü olduğundan işe gitmedim yarında izinliyim süper oldu

ama havalar çok soğuk dışarıya burnumu bile çıkarmadım

çocuklar kar yağdığı için çıkmak istediler ama onlara da izin vermedim

kısmetse yarın oynarlar artık...

BEYZUŞ ablam hoş geldin....

ohhh ne güzel bir yermiş orası öyle ama neresi olduğunu unuttum....

kilo verme durumu bende stabil:84:

ama sporuma başladım inşallah devamı gelirse mükemmel olacak ...

Hoşgeldin beyzuş abla eşimle benim hayalimdeki yere gitmişsin.Nereye gitmiştin kaldığın yerin adını yazarmısın belki bizde hafta sonu kaçarız tabi yakınsa.

Hoş buldum canım.........Balıkesir'in Emendere köyü kaplıcası ...
Kilo almadım şükür.Elimden geleni yaptım.Verebilseydim süper olurdu ama buna da çooook şükür.....
Ben de yarın sporuma başlıyorum....

Hoşgeldin beyzuş abla eşimle benim hayalimdeki yere gitmişsin.Nereye gitmiştin kaldığın yerin adını yazarmısın belki bizde hafta sonu kaçarız tabi yakınsa.

Baharda gidin canım....Şimdi karlar altında.Balıkesir,Sındırgı Emendere kaplıcası.
Suyu klasik kaplıca suyu gibi çok sıcak değil.Vücut ısısında gibi.Hatta yazın gitseniz daha iyi bahçesinde kaplıca suyundan açık havuzu var....

Çok güzel bir yer bayıldım valla.Bizde tüpbebekten önce gidip dinlenelim istiyorduk moralimiz düzelsin stresten uzaklaşalım istedik.Ama kış için orası uygun değil heralde .
Ne güzel kilo almadan gelmişsin bravo ben olsam çıkdırırımdır heralde

harika bir yer. iyiki resim koydunuz, gitmesekte içimiz ferahladı. bi sey soracağım sizi gittikten sonra mı kar yağdı. öyle sanırım bu da keyif katmıştır eminim tatilinize.

Kızlar hepinizi öpüyorum yarın sabah erkenden hastahaneye gidicem yatıyım bari.Zaten başımı dik tutamıyorum o kadar kötüyüm midemde bulanıyor bakalım doktor ne diyecek off hiç hoşlanmasamda hastahaneye gidiyorum Hepinize sağlıklı geceler....

Sağol canım
Ben sabahları yiyorum valla hem hazırlaması kolay hemde yemesi zevkli çok hoşuma gidiyor benim umarım sende memnun kalırsın :81:

Eskiden yiyordum ama bayağıdır almamıştım senden görünce aldım.Hem kalori olayınıda biliyorsun beni çok tok tutuyordu ymarım gene öyle olur.

Beylus hoş geldin benim yaşadığım yerde senin fotoğraflarına benziyor bizde dere çok doğa çok galiba yaşadığım yerlerin kıy*****i bilmiyorum

Son düzenleme:

Nasıl bir gripti bu ya :26: çoktan geçmesi lazımdı halbuki dediğin gibi yarın git bakalım ne diyecek doktor büyük geçmiş olsun canım

beyzus abla hoşgeldin resimler harika bayıldım vallahi hiç haberimiz yok 2 saat uzağımızdaki güzellikten.
tebrik ederim seni ablacım kilo almadan dönmüşsün demkki ölçülü yedin.eşimde çok istiyor yılbaşının ertesi günü bakalım artık 2 gecede olsa gidelim diyor .bnede naz dururmu diyorum oda duru durur diyor hayırlısı artık

İyi akşamlar hanımlar; Umarım hepiniz iyisinizdir......

Tatil bitti,geldim.Hemde kilo almadan döndüm....:92::92::92:

Geçmişi okuyarak yavaş yavaş yanınıza geliyorum....

hoşgeldin.canım benim.bayağı özlettin kendini.afferim benim kankama kilo almadan halletmiş tatilini.rsimleri gördüm.çok güzeldi.her yer yemyeşil.ben birkaç sene evvel sındırgıya gitmştim.yeşilin her çeşidi var.artık aramızdasın ya..yeniden hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…