Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin sevilay,burda aradığın her türlü destek var..

Resimler süper manzara muhteşem bizde arkandan çok çekiştirdik rejimi umursamamıştır diye ama gayet iyisin maşallah
Durmak yok yola devam :92:
Sağol canım....
Ya kızlar ben hala iyileşemedim sabah hastahaneye gidiyorum.
Geçmiş olsun Banucuğum...Epey ağır geçiriyorsun gribi...Umarım en kısa zamanda iyileşirsin...Tüm hastalara acil şifalar....
harika bir yer. iyiki resim koydunuz, gitmesekte içimiz ferahladı. bi sey soracağım sizi gittikten sonra mı kar yağdı. öyle sanırım bu da keyif katmıştır eminim tatilinize.
Sonra yağdı canım.4 gün bahar yaşadık 5 ci gün kar yağdı.Muhteşem bir resim yaptı Rabbim bize;yalnız dönüş yolu felaketti.Çok korktum araba kayar diye..
Beylus hoş geldin benim yaşadığım yerde senin fotoğraflarına benziyor bizde dere çok doğa çok galiba yaşadığım yerlerin kıy*****i bilmiyorum
Ne mutlu sana Arifeciğim...Doğa ile başbaşa olmak bana hep huzur verir ama;sürekli yaşanan ortam zamanla alışkanlık yapıyor ve güzellikler daha az fark ediliyor galiba;yoksa sende kıymet bilirsin.Tabii işin,evin ve derslerinden fırsatın olursa.Allah yardımcın olsun. Hoş buldum canım...Bir çok güzelliklerden haberimiz olamıyor maalesef.Bizim gidişimizde tesadüfen oldu zaten....
Yemek konusunda otokontrolümü sonuna kadar zorladım canım.Hep sizler geldiniz aklıma ve sorumluluk hissim ağır bastı ve dengeli yemeye çalıştım....
Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım.Gözünaydın.Ayak başparmağının ağrısı için ne dedi doktorun.Benim aklıma takıldı biraz.Ürik asit değerine bakıldımı?Normalse sorun yok;eğer yüksekse ayak başparmağında ağrı yapar.Tek sebep bu değil tabii;tırnak batması veya kemik çıkıntısıda ağrı yapar.Umarım basit bir şeydir.

Hoş buldum canım....Bende sizleri çok özledim güzel kankam benim...

Oğulcuğun asker olmuş.Hayırlısı ile gider gelir Allahın izniyle inşallah...İki asker anamız oldu topiğimizde.

Allah hem size hem oğullarınıza kolaylıklar ve sabır versin.

Gelinciğine de Allah acil şifalar versin canım.Her şey bizim için.Aklımıza gelmeyen başımıza geliyor bazen;umarım kısa zamanda iyileşir...

beyzuş ablam hoş gelmişsin resimler çok güzel zamanlamanızda harika olmuş valla hem bahar hem kış:82:

Günaydın,
Neşeli,hareketli,güzel bir hafta diliyorum....

BEYZUS'um canımmmm hoşgeldin sefalar getirdin...Nasılsın nasıl geçti...

Gece girdim sende açıktın ama tam mesaj yazıcakken oğlum uyandı,o yüzden konuşamadık..
Özledim inan..
MEsajlarımdan alıntı yaptığın gibi,hep dedimki arkadaşlara BEYZUS asla kilo alıpta dönmez...
Hani olumsuz hiç bir cümlem yok..

İyiki erken dönmüşsünüz canım,kar bayağı kıvamlı yağmış...

Bu arada resimler muhteşem,tam bir doğa harikası..senin pozunda ayrı bir güzellik katmış..yine fıstık gibisin her zamanki gibi..

Son düzenleme:
sabah tartıldım..... süper 135.5... -300 gram aslında daha çoktur kahvaltı saatimi erkene çektim artık 10 da yiyordum 9da yapıcam diyetisyen 7.30 dedi aslında o saatte telaş oluyor çocukların okula gitmesi eşimin çıkması ....10 da tartılıyordum geç tartılınca daha az çıkıyor insan ....diyetisyenin verdiği listeyi haftasonu hariç aynen uyguluyorum çok yiyince kilo alınmıyormuş baya korkmuştum aslında.........

Zeynepçim,
verdiğin poğaçayı pazar sabahı yaptım..:))
2 suyun birini süt olarak değiştirdim..birde 1 bardak sıvı yağı yarım bardak yaptım diyettetyim ya bende yiyeyim diye..

Kaşarlı ve sosisli olmak üzere iki çeşit yaptım...Hem bayağı bereketli oluyor..Kaşarlıları simit şeklinde yapınca daha bir yumuşak ve seninde dediğin gibi kıyır kıyır oldu..

Hatta resimlerini çektim yüklemek için,sonra vazgeçtim belki bir ara yüklerim..:)))

Tadına bakmak için bende yedim ama bir baktım 3 tane götürmüşüm..
Akşamıda bol salata ve balıkla geçirdim,tabii tüm gün koşturmakda bir nebze rahatlattı beni..
Ama ne olursa olsun değer be,çok leziz bir tat oluyo çünkü..

Çok sevindim canım..Bir bildikleri varda söylüyorlar değilmi...
Biz hep yanlış yaptık şimdiye kadar az yiyerek öyle olmaması gerekiyormuş aslında,doğru yiyecekler doğru amanda yemek gerek...

Bende sabah tartıldım durum iç açıcı..Birde hareket çok önemli olmayınca olmuyor..Gün geliyor çok yiyo olabiliyor insan ama yapılan egsersiz onu tolore ediyor...

Baharcım sende birden çok azalttın sanki..Az yiyorsun gibime geliyor,ne dersin...
LEslie ablaylada buluşuyorsun her gün..

Bir dost..

E hadi uyanın artık..gece yatmaz gündüz kalkmazlar sizi....
Sıcacık yataktan kalkmak çok zor geliyor değilmi hanımlar....

Ahhh bahar duydu sesimi geldi hemen,burdayım baharr sağa dön...

Ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum..Günaydın demek için geldim ama kahve yok,çay yok cıksss sarmadı beni...

Nursena da gedli, küçük çocuğu olanlar nasıl dökülüyor tek tek...:))

Ahhh bahar duydu sesimi geldi hemen,burdayım baharr sağa dön...

Eveeettt sesine geldim Yenacım Bir dost beni çağırmış
Haklısın bir iki gündür okuyorum topicte bende fazla kaloriyle başlayıp sonradan azaltıyorlar yanlış yaptığımı anladım ondan fazla kalorili olmayan şeyleri biraz daha bol doyana kadar yiyorum kalorilerini pek hesaplamakla uğraşmıyorum zaten aburcuburu hamurişini çıkardım hayatımdan gerisi evde olan herşeyden az az yiyorum en önemlisi spor nerde hareket orda bereket
Ablamın izin günü bugün odamdan netbookumu çalıyordu güneydoğudan öyküler diye dizi varya onu izleyecekmiş hanım gittim aldım elinden hemen netbookumu veeerrr leslie beni bekler dedim kaptım geldim leslieye başlamadan önce bir topicime bakayım dedim iyide etmişim sabah sabah seni görmek insana moral veriyor Yenacım beyzuşa yazdığın msjda koptum zaten sen hiç kötü birşey demedinki o yokkeenn
Şimdi 30 dakika leslie arası dönücem

Nursena da gedli, küçük çocuğu olanlar nasıl dökülüyor tek tek...:))
evet yaaa öğlene kadar uyumak istiyorummmm annemi istiyorum kaktığımda kahvaltım hazır olsun ev toplanmış olsun annem yanıma gelip hadi kızım kalk desin istiyorum şimdiki bebeler bi garip anam benden önce kalkıp evi altını üstüne getirip bişey kırınca anneee diye bağırıp uyandırıyolar yatsanız ya yok nerdeeee

maşşallah diyorum sana başkada bişeycik demiyom süper gidiyosunnnn

tebrik ederim canım doktorun dediği yemek saati geçirme bence inşallah bende vere bilirim bu hafta gerçekten dediğin gibi sabahları ödem olduğundan mıdır nedir fazla çıkıyor saat 10 kadar beklemek gerek belkide bende erken tartıldım mı fazla çıkıyorum moralim bozuluyo valla

Son düzenleme:
sabah k kut.peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
tere
1 bardak meyve suyu içtim şimcik pazartesi sendromu temizlik dip bucak temizlenecek arada mola verirsem uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…