selamlar herkese arkadaslar ben de 96 kilo civarlarındayım( maalesef ne zmaan kilo vermeye kalksam aksamında cok basım ağrıo psikolojik heralde ama artık kararlıyım basım da ağrısa nolursa olsun zayıflıcamm bu böle giteyecek evet arkadaslar baslıoruzzzzzzzzzz:)
Sağol canım....Resimler süper manzara muhteşembizde arkandan çok çekiştirdik rejimi umursamamıştır diye ama gayet iyisin maşallah
Durmak yok yola devam :92:
Geçmiş olsun Banucuğum...Epey ağır geçiriyorsun gribi...Umarım en kısa zamanda iyileşirsin...Tüm hastalara acil şifalar....Ya kızlar ben hala iyileşemedim sabah hastahaneye gidiyorum.
Sonra yağdı canım.4 gün bahar yaşadık 5 ci gün kar yağdı.Muhteşem bir resim yaptı Rabbim bize;yalnız dönüş yolu felaketti.Çok korktum araba kayar diye..harika bir yer. iyiki resim koydunuz, gitmesekte içimiz ferahladı. bi sey soracağım sizi gittikten sonra mı kar yağdı. öyle sanırım bu da keyif katmıştır eminim tatilinize.
Ne mutlu sana Arifeciğim...Doğa ile başbaşa olmak bana hep huzur verir ama;sürekli yaşanan ortam zamanla alışkanlık yapıyor ve güzellikler daha az fark ediliyor galiba;yoksa sende kıymet bilirsin.Tabii işin,evin ve derslerinden fırsatın olursa.Allah yardımcın olsun.Beylus hoş geldin benim yaşadığım yerde senin fotoğraflarına benziyor bizde dere çok doğa çok galiba yaşadığım yerlerin kıy*****i bilmiyorum
Hoş buldum canım...Bir çok güzelliklerden haberimiz olamıyor maalesef.Bizim gidişimizde tesadüfen oldu zaten....beyzus abla hoşgeldin resimler harika bayıldım vallahi hiç haberimiz yok 2 saat uzağımızdaki güzellikten.
tebrik ederim seni ablacım kilo almadan dönmüşsün demkki ölçülü yedin.eşimde çok istiyor yılbaşının ertesi günü bakalım artık 2 gecede olsa gidelim diyor .bnede naz dururmu diyorum oda duru durur diyor hayırlısı artık
hoşgeldin.canım benim.bayağı özlettin kendini.afferim benim kankama kilo almadan halletmiş tatilini.rsimleri gördüm.çok güzeldi.her yer yemyeşil.ben birkaç sene evvel sındırgıya gitmştim.yeşilin her çeşidi var.artık aramızdasın ya..yeniden hoşgeldin..
hala iyileşemedin dimi... git bakalım ne çıkıcak...Ya kızlar ben hala iyileşemedim sabah hastahaneye gidiyorum.
beyzuş ablam hoş gelmişsin resimler çok güzel zamanlamanızda harika olmuş valla hem bahar hem kış:82:
günaydın yenaa.....Günaydın,
Neşeli,hareketli,güzel bir hafta diliyorum....
sabah tartıldım..... süper 135.5... -300 gram aslında daha çoktur kahvaltı saatimi erkene çektim artık 10 da yiyordum 9da yapıcam diyetisyen 7.30 dedi aslında o saatte telaş oluyor çocukların okula gitmesi eşimin çıkması ....10 da tartılıyordum geç tartılınca daha az çıkıyor insan ....diyetisyenin verdiği listeyi haftasonu hariç aynen uyguluyorum çok yiyince kilo alınmıyormuş baya korkmuştum aslında.........
Ahhh bahar duydu sesimi geldi hemen,burdayım baharr sağa dön...
evet yaaa öğlene kadar uyumak istiyorummmm annemi istiyorum kaktığımda kahvaltım hazır olsun ev toplanmış olsun annem yanıma gelip hadi kızım kalk desin istiyorum şimdiki bebeler bi garip anam benden önce kalkıp evi altını üstüne getirip bişey kırınca anneee diye bağırıp uyandırıyolar yatsanız ya yok nerdeeeeNursena da gedli, küçük çocuğu olanlar nasıl dökülüyor tek tek...:))
Eveeettt sesine geldim YenacımBir dost beni çağırmış
Haklısın bir iki gündür okuyorum topicte bende fazla kaloriyle başlayıp sonradan azaltıyorlar yanlış yaptığımı anladım ondan fazla kalorili olmayan şeyleri biraz daha bol doyana kadar yiyorum kalorilerini pek hesaplamakla uğraşmıyorum zaten aburcuburu hamurişini çıkardım hayatımdan gerisi evde olan herşeyden az az yiyorum en önemlisi spor nerde hareket orda bereket
Ablamın izin günü bugün odamdan netbookumu çalıyordu güneydoğudan öyküler diye dizi varya onu izleyecekmiş hanımgittim aldım elinden hemen netbookumu veeerrr leslie beni bekler dedim kaptım geldim leslieye başlamadan önce bir topicime bakayım dedim iyide etmişim sabah sabah seni görmek insana moral veriyor Yenacım beyzuşa yazdığın msjda koptum zaten sen hiç kötü birşey demedinki o yokkeenn
Şimdi 30 dakika leslie arası dönücem
sabah tartıldım..... süper 135.5... -300 gram aslında daha çoktur kahvaltı saatimi erkene çektim artık 10 da yiyordum 9da yapıcam diyetisyen 7.30 dedi aslında o saatte telaş oluyor çocukların okula gitmesi eşimin çıkması ....10 da tartılıyordum geç tartılınca daha az çıkıyor insan ....diyetisyenin verdiği listeyi haftasonu hariç aynen uyguluyorum çok yiyince kilo alınmıyormuş baya korkmuştum aslında.........
günaydın hatunlar...
hayırlı haftalar herkese...
beyzuş ablam hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?