Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şükür 30 dakika yapabildim kurt gibi acıktım valla ter bitarafımdan akıyor
Bugün ablam evde pazar kahvaltılarını pazartesileri yapıyoruz biz bugün güzel bir kahvaltı yapacağım k-flexide akşama yerim belki
Yumurta kaç dakikada haşlanır normal pişmiş olmuş olması için ben bu yumurtanın kıvamını ayarlayamıyorum ya her seferinde rafadan çıkıyor

hadi canım senide listede dereceyle görücemiz günler yakın dimi...
nerdesin nursena .... göremedim seni kaç gündür... karlara mı gömüldün.. istanbulda kar var dediler ....bizim buraya önce yağar istanbulda buraya bile yağmadı ...

günaydın hatunlar...
hayırlı haftalar herkese...
beyzuş ablam hoşgeldinnn
günaydıın.... aşıkkkk....hala cevap bekliyoruzz....
5 dk . iyidir normal olması için...

15 Dakika kaynattım yinede azıcık rafadandı burdaki yumurtalarda sorun var sanırım
Kahvaltımı da ettimmm
5 zeytin
1 kk peynir
yarım kk helva
1 çay kaşığı vişne reçeli
1 çay kaşığı krem peynir
1 yumurta
2 tane küçük domateslerden
1 sandwiç light ekmek
Çok yerim sanıyordum ama gayet az yedim ve doydummm

Ya leslie yaparken farkettim benim midemdeki yağ kemeri epey yumuşamış löp löp sallanıyor erir gider inşallahta saallaanacak bir mide kemerim olmaz.

Son düzenleme:
benimde bugün yediklerim daha başlancım ama
KAHVALTI
poğaça 1 ad. 180 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
sucuk 5 gr. 22 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 200 gr. 114 cal.

günaydın herkeze....
beyzus abla çok teşekkür ederim tahlil sonuçlarımla ilgilendiğin için .ayak baş parmağımın üzerine kızım peçete kutusunu düşürmüştü ahşaptan
ama iki ay önce onun acısı yeni çıktı.heralde diyorum ortopedi ogün yoktu başka birgün gideceğim inşallah
sabah
kepek ekmekli tost 5 yeşil zeytin dom salt roka maydonoz ıhlamur tarçınlı karanfilli
şimdi ara yapıyorum kızımla beraber 2 ceviz elma 2 kuru kayısı

tünaydın hatunlar, haftasonu gezmekler bugünde haftanın ilk gnü yoğunluğu derken anca yazabiliyorum.

iyi haftalar herkese

Ya geçen gün mekik gösterdiler sedanın programında bacaklarını saldalyeye kaldırıp boynuna havlu alıp çekiyorsun kaç gündür deniyim diyorum da yapamazsam üzülürüm diye yere bile yatmıyorm onu deniyim ben bir ya

KAHVALTI

uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
sütaş - eritme krem peynir 10 gr. 23 cal.
127 cal
1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ

mercimek çorbası 1.5 por. 274 cal.
uno light form ekmeği 1 dilim 42 cal.
limon 0.5 orta boy 13 cal.
329 cal
2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİ

patlıcan kebabı 1 por. 406 cal.
lavaş ekmeği (beyaz un) 0.75 ad. 144 cal.
550 cal
toplam 1066

akşama kadar iyide akşam yemegi bozuyor yine

bugünki menüm
yolda
2 mandalina
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
taze fasülye,yoğurtlu mantar salatası
ara
armut,nar
akşam
belli değil arkadaşıma uğrayacağım

kızlar çok fena gaz sancısı çekiyorum...karnımdaki gurultular yan masadan duyulacak diye korkuyorumrezene ve papatya çayı içtim başka ne öneriniz var patlayacam sanki

günaydın hatunlar...
hayırlı haftalar herkese...
beyzuş ablam hoşgeldinnn
Hoşbuldum hayatım...Nasılsın.Daha iyi oldunmu canım... Derinciğim parmağına kutu düşmüş madem korkacak bir şey yok demektir.Bir ara benim ürik asidim yükselmişti eklem ağrılarından duramıyordum yerimde.Kollarımı,bacaklarımı koyacak yer bulamıyordum.Şükür sende böyle bir durum yok...Geçmiş olsun canım...
beyzuş ablam hoş gelmişsin resimler çok güzel zamanlamanızda harika olmuş valla hem bahar hem kış:82:

Hoşbuldum canım...Bu tatil bana çok iyi geldi....Sizleri özledim tabii...
Hoş buldum canım.Çok iyiyim.Tatilim güzel geçti;moral depoladım.Memlekete gidene kadar bu beni idare eder.......
Hakkımda asla olumsuz bir şey söylemezsiniz,biliyorum.Ancak dayanamaz biraz işin ucunu kaçırır diyebilirsiniz.Ehhh o kadarıda hakkınız yani.

Canım ayakta yerinde sayarak yapılıyor kol egzersizleri falanda var içerisinde adım atarak yerinde sayıyorsun ya da sağa sola bacak kaldırma falan ben 120 kiloyum yapabiliyorum zorlanmadan sende yapabilirsin :92:

Anladım canım saol. Havalar bozdu malum yürüyüş yapamıyorum şu an dışarda. Koşu bandı istiyorum ama şu an oda mümkün değil. Anladığım kadarıyla step gibi bişeymiş bi denesem iyi olacak ama ben hergün 40 dk yürüdüğüm için en az 40 dk yapmam lazım sanırım

90 ı geçtiğim kesin... kaç kilo olduğu mu bilmiyorum..:26: rejim yapmak istemiyorum...tartılmakta.:19. napıcam ben yaa ( 5.5 ay önce doğum yaptım ve deli gibi tatlı yiyorum.:56. biri bana dur demeli

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar insan yediklerini söyleyince azgibi geliyor bazan ama kalorilerini ekleyince bi bakıyor insan 1500-2000 kalori olmuş benimde bugünkü diyetimin kötü tarafı ikinci ara öğünde poğoça yemem di ama çok acıktım eşimde gelmedi yemek yiyemeyince gözüm döndü işte ne yapayım bende akşamı az tutmaya karar verdim aklıma birşey geldi yediklerimizi yazdıktan sonra nerede hata yaptığımızı da yazalım ki hatamızın farkında olduğumuzu gösterelim bugünkü yediklerim ve kalorileriKAHVALTI
poğaça 1 ad. 180 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
sucuk 5 gr. 22 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 200 gr. 114 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
köfte adet 3 ad. 210 cal.
sade pilav 1yk 4 yemek kaşığı 140 cal.
beyaz lahana salatası 250 gr. 125 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
poğaça 2 ad. 360 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
bulgur pilavı yk 1 yemek kaşığı 35 cal.
kuru fasulye yk 1 yemek kaşığı 64 cal toplam:1485 kalori

nursena çok tesekkürler Allah korumuş sizi de bizi de. ben istanbulda büyükçekmece tarafındayım burası resmen uçuyor

Çok çok geçmiş olsun canım.Allah esirgesin;bundan sonra kimselere göstermesin inşallah.Nursenacığım sana da geçmiş olsun.Epey zaman olmuş ama yine de unutulmuyor haklısın....

Mutlu ;ben de Beylikdüzündeyim;çok komik ama bazen buradaki rüzgar beni bile uçuracak gibi oluyor.
Şu anda da ara ara kar yağıyor....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…