- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
hadi canım senide listede dereceyle görücemiz günler yakın dimi...
Çok sevindim canım..Bir bildikleri varda söylüyorlar değilmi...
Biz hep yanlış yaptık şimdiye kadar az yiyerek öyle olmaması gerekiyormuş aslında,doğru yiyecekler doğru amanda yemek gerek...
Bende sabah tartıldım durum iç açıcı..Birde hareket çok önemli olmayınca olmuyor..Gün geliyor çok yiyo olabiliyor insan ama yapılan egsersiz onu tolore ediyor...
nerdesin nursena .... göremedim seni kaç gündür... karlara mı gömüldün.. istanbulda kar var dediler ....bizim buraya önce yağar istanbulda buraya bile yağmadı ...evet yaaa öğlene kadar uyumak istiyorummmm annemi istiyorum kaktığımda kahvaltım hazır olsun ev toplanmış olsun annem yanıma gelip hadi kızım kalk desin istiyorum şimdiki bebeler bi garip anam benden önce kalkıp evi altını üstüne getirip bişey kırınca anneee diye bağırıp uyandırıyolar yatsanız ya yok nerdeeee
maşşallah diyorum sana başkada bişeycik demiyom süper gidiyosunnnn
günaydıın.... aşıkkkk....hala cevap bekliyoruzz....günaydın hatunlar...
hayırlı haftalar herkese...
beyzuş ablam hoşgeldinnn
5 dk . iyidir normal olması için...Çok şükür 30 dakika yapabildim kurt gibi acıktım valla ter bitarafımdan akıyor
Bugün ablam evde pazar kahvaltılarını pazartesileri yapıyoruz biz bugün güzel bir kahvaltı yapacağım k-flexide akşama yerim belki
Yumurta kaç dakikada haşlanır normal pişmiş olmuş olması için ben bu yumurtanın kıvamını ayarlayamıyorum ya her seferinde rafadan çıkıyor
tünaydın hatunlar, haftasonu gezmekler bugünde haftanın ilk gnü yoğunluğu derken anca yazabiliyorum.
iyi haftalar herkese
Tatlım sen 121 kilomusun yoksa 102 kilomusun ben hala anlamış değilim
121,3 üm tickerda:) ama buu sabah tartıldım 120,2 çıktım:)
Süper çok sevindim hadi bakalım böyle devam edersin inşallahhh
Hoşbuldum hayatım...Nasılsın.Daha iyi oldunmu canım...günaydın hatunlar...
hayırlı haftalar herkese...
beyzuş ablam hoşgeldinnn
Derinciğim parmağına kutu düşmüş madem korkacak bir şey yok demektir.Bir ara benim ürik asidim yükselmişti eklem ağrılarından duramıyordum yerimde.Kollarımı,bacaklarımı koyacak yer bulamıyordum.Şükür sende böyle bir durum yok...Geçmiş olsun canım...günaydın herkeze....
beyzus abla çok teşekkür ederim tahlil sonuçlarımla ilgilendiğin için .ayak baş parmağımın üzerine kızım peçete kutusunu düşürmüştü ahşaptan
ama iki ay önce onun acısı yeni çıktı.heralde diyorum ortopedi ogün yoktu başka birgün gideceğim inşallah
sabah
kepek ekmekli tost 5 yeşil zeytin dom salt roka maydonoz ıhlamur tarçınlı karanfilli
şimdi ara yapıyorum kızımla beraber 2 ceviz elma 2 kuru kayısı
beyzuş ablam hoş gelmişsin resimler çok güzel zamanlamanızda harika olmuş valla hem bahar hem kış:82:
BEYZUS'um canımmmm hoşgeldin sefalar getirdin...Nasılsın nasıl geçti...
Gece girdim sende açıktın ama tam mesaj yazıcakken oğlum uyandı,o yüzden konuşamadık..
Özledim inan..
MEsajlarımdan alıntı yaptığın gibi,hep dedimki arkadaşlara BEYZUS asla kilo alıpta dönmez...
Hani olumsuz hiç bir cümlem yok..
İyiki erken dönmüşsünüz canım,kar bayağı kıvamlı yağmış...
Bu arada resimler muhteşem,tam bir doğa harikası..senin pozunda ayrı bir güzellik katmış..yine fıstık gibisin her zamanki gibi..
Canım ayakta yerinde sayarak yapılıyor kol egzersizleri falanda var içerisinde adım atarak yerinde sayıyorsun ya da sağa sola bacak kaldırma falan ben 120 kiloyum yapabiliyorum zorlanmadan sende yapabilirsin :92:
Eskiden yiyordum ama bayağıdır almamıştım senden görünce aldım.Hem kalori olayınıda biliyorsun beni çok tok tutuyordu ymarım gene öyle olur.
nursena çok tesekkürler Allah korumuş sizi de bizi de. ben istanbulda büyükçekmece tarafındayım burası resmen uçuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?