Çok çok geçmiş olsun canım.Allah esirgesin;bundan sonra kimselere göstermesin inşallah.Nursenacığım sana da geçmiş olsun.Epey zaman olmuş ama yine de unutulmuyor haklısın....
Mutlu ;ben de Beylikdüzündeyim;çok komik ama bazen buradaki rüzgar beni bile uçuracak gibi oluyor.
Şu anda da ara ara kar yağıyor....
kilo vermeye kararlıysan tam yerine geldin... tek şartımız kilo versekde vermesek de paylaşımda bulunmak.. kilo bildirimi yapmak...90 ı geçtiğim kesin...kaç kilo olduğu mu bilmiyorum..:26: rejim yapmak istemiyorum. ..tartılmakta.:19. napıcam ben yaa ( 5.5 ay önce doğum yaptım ve deli gibi tatlı yiyorum.:56. biri bana dur demeli
iyi akşamlar kızlar insan yediklerini söyleyince azgibi geliyorbazan ama kalorilerini ekleyince bi bakıyor insan 1500-2000 kalori olmuş benimde bugünkü diyetimin kötü tarafı ikinci ara öğünde poğoça yemem di ama çok acıktım eşimde gelmedi yemek yiyemeyince gözüm döndü işte ne yapayım bende akşamı az tutmaya karar verdim aklıma birşey geldi yediklerimizi yazdıktan sonra nerede hata yaptığımızı da yazalım ki hatamızın farkında olduğumuzu gösterelim bugünkü yediklerim ve kalorileriKAHVALTI
poğaça 1 ad. 180 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
sucuk 5 gr. 22 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 200 gr. 114 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
köfte adet 3 ad. 210 cal.
sade pilav 1yk 4 yemek kaşığı 140 cal.
beyaz lahana salatası 250 gr. 125 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
poğaça 2 ad. 360 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
bulgur pilavı yk 1 yemek kaşığı 35 cal.
kuru fasulye yk 1 yemek kaşığı 64 cal toplam:1485 kalori
kaynamaya başlayınca 100 e kadar sayyyÇok şükür 30 dakika yapabildim kurt gibi acıktım valla ter bitarafımdan akıyor
Bugün ablam evde pazar kahvaltılarını pazartesileri yapıyoruz biz bugün güzel bir kahvaltı yapacağım k-flexide akşama yerim belki
Yumurta kaç dakikada haşlanır normal pişmiş olmuş olması için ben bu yumurtanın kıvamını ayarlayamıyorum ya her seferinde rafadan çıkıyor
kar yok malesef daha doğuda ne garip demi bingölde yol kapanırdı heryıl haberlaerde şimdi antalya falan diyo dünyanın düzeni deiştiCOLOR]
nerdesin nursena .... göremedim seni kaç gündür... karlara mı gömüldün.. istanbulda kar var dediler ....bizim buraya önce yağar istanbulda buraya bile yağmadı ...
[...[/B][/I]
bu gün ne yedim...
KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
beyaz peynir (yağlı) 60 gr. 165 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 0.75 dilim 67 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
knorr işkembe çorbası 4 por. 220 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
koyun eti 100 gr. 263 cal.
2. ARA ÖĞÜN
tadımca antep fıstıklı 40 gr. 202 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
koyun eti 100 gr. 263 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
toplam 1750 cal...
nerde hata yaptım..... temizlik yapmaktan öğle yemeği gecikti çocuklarla 4 te yedim düğün çorbası yapmıştım ondan 2 tabak.. knorr işkembe yazdım listede bulamayınca..2.arayıda tadımcayla yaptım cok kalori değil ama yemesem daha iyiydi...
90 ı geçtiğim kesin...kaç kilo olduğu mu bilmiyorum..:26: rejim yapmak istemiyorum. ..tartılmakta.:19. napıcam ben yaa ( 5.5 ay önce doğum yaptım ve deli gibi tatlı yiyorum.:56. biri bana dur demeli
Akşama kadar giremedim sistem hata verdi uyuz oldum ya
Menümü yazıyorum
Sabah
5 zeytin,2 minik domates,1 kk peynir, 1 çay kaşığı krem peynir,minicik helva,1 çay k. reçel,1 sandwinç light ekmek
Öğle
1 kase çorba,1 kase karnıbahar ,3-4 tane grisini
Ara
3 tane eti form yulaflı bisküvi,1 form çay
Akşam
1 avuç kadar k-flex, 1 bardak süt,3 tane kuru kayısı,biraz kuru üzüm,5-6 tane fındık, 2 kaşık irmik tatlısı
2 lt su
Sabah 30 dk + Akşam 15 dakika leslie
Baharcım , leslie uzmanımcımspor bölümünden baktım leslie ye ama ordaki video 1 mil sanırım öle bi yazı çıktı seyrederken. Şimdi benim azdan başlamama gerek yok çünkü vücudum alışkın hergün 40 dk yürüyüşe. Rica etsem beni baya bi yoracak , zayıflatacak hangisi acaba söylermisin. Ben beceremem ama eşim yanımda o download eder. Bekliyorum canım:86:
Baharcım , leslie uzmanımcımspor bölümünden baktım leslie ye ama ordaki video 1 mil sanırım öle bi yazı çıktı seyrederken. Şimdi benim azdan başlamama gerek yok çünkü vücudum alışkın hergün 40 dk yürüyüşe. Rica etsem beni baya bi yoracak , zayıflatacak hangisi acaba söylermisin. Ben beceremem ama eşim yanımda o download eder. Bekliyorum canım:86:
3 mil olanı indiriyosun 55 dakika sürüyo spor süper sıkılırsan önce 2 mil yap 1 hafta sonra 3 e geçersin ben hep 3 mil olanı yapıyorum
3 en iyisi bence ilk başta
yapamıyon daha fazla pilin bitiyo yapamıyon
3 en iyisi bence ilk başta
yapamıyon daha fazla pilin bitiyo yapamıyon
Canım ben power walk yapıyorum 3 mil.
Googleye '' sende zayıfla leslie'' yaz çıkan sayfadan 3 mil olanı indir. link veremiyorum hatalı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?