Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mimarobadayım ben de 2 sene beylikdüzünde migrosun arka tarafında oturmuştum evlenip çocuklanınca mimaroba daha uygun geldi.

bu günkü menüm
KAHVALTI
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
tost - kaşarlı 1 ad. 250 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.

Son düzenleyen: Moderatör:
90 ı geçtiğim kesin... kaç kilo olduğu mu bilmiyorum..:26: rejim yapmak istemiyorum...tartılmakta.:19. napıcam ben yaa ( 5.5 ay önce doğum yaptım ve deli gibi tatlı yiyorum.:56. biri bana dur demeli
kilo vermeye kararlıysan tam yerine geldin... tek şartımız kilo versekde vermesek de paylaşımda bulunmak.. kilo bildirimi yapmak...

fikrin çok güzel .. yedik bari günah çıkaralım hatamızın farkına vararak bilinçlenelim....

bu gün ne yedim...

KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
beyaz peynir (yağlı) 60 gr. 165 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 0.75 dilim 67 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
knorr işkembe çorbası 4 por. 220 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
koyun eti 100 gr. 263 cal.

2. ARA ÖĞÜN
tadımca antep fıstıklı 40 gr. 202 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
koyun eti 100 gr. 263 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.

toplam 1750 cal...
nerde hata yaptım..... temizlik yapmaktan öğle yemeği gecikti çocuklarla 4 te yedim düğün çorbası yapmıştım ondan 2 tabak.. knorr işkembe yazdım listede bulamayınca..2.arayıda tadımcayla yaptım cok kalori değil ama yemesem daha iyiydi...

Akşama kadar giremedim sistem hata verdi uyuz oldum ya
Menümü yazıyorum
Sabah
5 zeytin,2 minik domates,1 kk peynir, 1 çay kaşığı krem peynir,minicik helva,1 çay k. reçel,1 sandwinç light ekmek
Öğle
1 kase çorba,1 kase karnıbahar ,3-4 tane grisini
Ara
3 tane eti form yulaflı bisküvi,1 form çay
Akşam
1 avuç kadar k-flex, 1 bardak süt,3 tane kuru kayısı,biraz kuru üzüm,5-6 tane fındık, 2 kaşık irmik tatlısı

2 lt su
Sabah 30 dk + Akşam 15 dakika leslie

kaynamaya başlayınca 100 e kadar sayyy
COLOR]

nerdesin nursena .... göremedim seni kaç gündür... karlara mı gömüldün.. istanbulda kar var dediler ....bizim buraya önce yağar istanbulda buraya bile yağmadı ...

[...
[/B][/I]
kar yok malesef daha doğuda ne garip demi bingölde yol kapanırdı heryıl haberlaerde şimdi antalya falan diyo dünyanın düzeni deişti

temizliğe dalınca herşey i unutuyoruz sonra acıkıp deli gibi yiyoruz

sabah yediğimi yazmıştım arada 1 çatal komşu pasta getirmiş 1 çatalcık aldım direk dolaba
öğlen 1 dlm ekmek 1 yemek kaşığı ton balığı
arada 1 dilim peynirli börek
akşam 3 adet kabak dolma salata
böreği yemesem iyiydi emme misolar geldi ehh temizlik yorulduydum bide çay ve muhabbetle götürü vermişimmm:86::86::86::86::86::86::86:

90 ı geçtiğim kesin... kaç kilo olduğu mu bilmiyorum..:26: rejim yapmak istemiyorum...tartılmakta.:19. napıcam ben yaa ( 5.5 ay önce doğum yaptım ve deli gibi tatlı yiyorum.:56. biri bana dur demeli

dur bacım durr ye ye nere kadar bak benim büyük kızım şişko annee sen şişkosun diye dalga geçiyoooo okulundaki anneler zayıfmış ben şişkooo

2. kızım ı doğuralı 6 buçuk ay oldu benimde gel beraber verelimmm

Baharcım , leslie uzmanımcım spor bölümünden baktım leslie ye ama ordaki video 1 mil sanırım öle bi yazı çıktı seyrederken. Şimdi benim azdan başlamama gerek yok çünkü vücudum alışkın hergün 40 dk yürüyüşe. Rica etsem beni baya bi yoracak , zayıflatacak hangisi acaba söylermisin. Ben beceremem ama eşim yanımda o download eder. Bekliyorum canım:86:

3 mil olanı indiriyosun 55 dakika sürüyo spor süper sıkılırsan önce 2 mil yap 1 hafta sonra 3 e geçersin ben hep 3 mil olanı yapıyorum

3 mil olanı indiriyosun 55 dakika sürüyo spor süper sıkılırsan önce 2 mil yap 1 hafta sonra 3 e geçersin ben hep 3 mil olanı yapıyorum

Merhabalar....İyi akşamlar hepinize güzel hanımlar....

Menümü yazayımda disipline gireyim.

SABAH: Beyaz peynirli tost,domates,biber

ARA: Sebze çorbası (ev yapımı)

ÖĞLE: 1 lahmacun,1 bardak light cola

ARA: 1 Salatalık

AKŞAM: 1 Kase sebze çorbası
1 Tabak pırasa yemeği
200 gr yoğurt
1 dilim ekmek
ARA: 2-3 Bisküvi yemeyi planlıyorum.....

Canım ben power walk yapıyorum 3 mil.
Googleye '' sende zayıfla leslie'' yaz çıkan sayfadan 3 mil olanı indir. link veremiyorum hatalı çıkıyor.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bir sürü tahlil verdi 4 tüp kan verdim.Birkısmını yarın alıcam bakalım ne çıkıcak artık bugün gene hiç halim yok aynı gribin ilk gününe döndüm.Anlamadım ne oluyor akciğerlerim kopuyor midem kötü ne şansızım be 2 hafta sonrada tüp başlıyor tabi iyileşirsem.
Ne yediğime gelince biraz kahvaltı akşamda çorba az pırasa yemeği aralardada mandalina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…