Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardımcın olsun canım. Du bakalım 2 hafta az zaman değil iyileşirsin umarım :92:

slm kizlar yediklerimi yazayim
kahvalti
4dilim kepekli ekmek
5zeytin
bol salata
2dilim ligt peynir
1fincan kahve
ölen
3kasik yogurt
2tabak bulgur pilavi
az pancar tursusu
1fincan kahve
aksam
1alabalik
bol salata
1tabak kornflex
soya sütüyle
ara
2mandalina
1portakal
yaw bu aralar doymak bilmiyom

gecmis olsun cnm rabbim acil sifanin versin

Kızlar ya tüpbebekte çok kararsızım bir şafak hastahanesi var 1500 lira birde cerrahpaşanın profösörü var oda istanbul tüpbebekte yapıyor 3000 lira şimdi napsam ben neden arada bu kadar fark var insan şaşırıyor valla ne olur yardım edin çarşambaya karar vermiş olmam lazım.offff zaten hastayım birde böyle düşünceler sıkıldım valla birde zayıflayamadım ben umuyodum bari 98 olıyım diye inşallah problemsiz tutarda yemiycez artık o zaman dimi?

Banucum geçmiş olsun çocuk sahibi olmadığım ve tüp bebek olaylarından anlamadığım için net şeyler söyleyemeyeceğim ama 1500 TL olanı yaptır senin kaderinde varsa 1500lüklede tutar kaderde yoksa 3000 TLliktede tutmaz ama yine de sen bilirsin ben kendi düşüncemi söylemek itedim :26:

Netten küçük sırları izliyordum bir baktım saat 1 olmuş bende yatayım artık herkese iyi geceler.
Allah rahatlık versin

günaydın kızlar... hepimize mutluluk dolu bi gün diliyorum... bir kar sevdalısı olarak dün akşam durmaksızın lapa lapa yağan kardan mest oldum , çocuk olsam bu kadar sevinirdim... hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum

Günaydın hanımlar....

Dün özellikle kızımın beklediği kar yağmadı maalesef..Maalesef diyorum çünkü çok emindi kar yağacağından...
Ama yağmur yağdı epey..Evde bayağı bir espri konusu oldu bu olay, kızımla dalga geçtik puhahaha kötü ana baba...

Konu çocuktan açılmışken,apartmana yeni taşınan bir aile var..Çok gürültücü bir aile benim sık görüştüğüm komşumun üstüne taşındı ve onun anlattığına göre oğluna acaip şiddet uyguluyormuş,bir kez bende duymuştum çocuğu kapının önüne koymuşlar oda babacım söz bir daha yapmıycam diye ağlayp yalvarıyordu..
Şimdi bu durumda naapmalıyım diye düşünüyorum..Avrupada olsak.çok farklı işlerdi olay ama maalesef burda çocuklarımıza gerken değeri veremiyoruz..Bu konuda bende çok hassasım..
Düşünüyourum şikayetmi etsem naapsam,eşimde gider ayak uslu dur artık diyor..
Duyarsız kalamam ama,çocuk ilgiye muhtaç heralde geçen dışarı çıkıcam elini gösteriyor bana elim acıyor diyor,bende baktım başını okşadım yok elinde bişey dedim.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olamıyorum..Doğurup doğurup ilgisiz kalmalarını hazmedemiyorum..

Son düzenleme:
Banucum doktora gitmekle iyi yaptın canım...Demekki bünyen bayağı dirençsiz kalmış,bir daha tek tip diyetler yapma canım...
Tahlil sonuçlarında iyi çıkar endişelenme..Prosedür gereği yapmak zorundalar diye istemişlerdir tahlilleri...
Bizide bilgilendir lütfen...

valla kızlar ben 23 günde 9 kg verdim 105 'den 96 ya geldim bu işin sırrı azim ,irade , akşamları az yemek ve genelde az yemek bu kadar basit ha birde siyah çay içmedim günde 2 fincan yesil çay ictim hamur içinden uzak durdum şeker ve tuz ayrıca pirinç makarna tarzı şeyleride yemedim kullanmadım .

maşşallah bende ne zamandır diyet yapıyorum bu aralar veremedim bende 1250 kaloriye düşüreceğim günlük

maşşallah bende ne zamandır diyet yapıyorum bu aralar veremedim bende 1250 kaloriye düşüreceğim günlük

Arifecim 90 kiloya geldiğinde kaç kalori alıcaksın.? 100 kilodayken 1250 kalori alman çok az bence...

yenacım hassasiyetinde haklısın, ben de çok üzülüyorum ve bunu yapanların insanlığından da utanıyorum. çocuğa yönelik şiddet için,en yakın karakol, emniyet müdürlükleri çocuk şubesi, cumhuriyet savcılıkları,sosyal hizmet il müdürlükleri ve SHÇEK ile o ildeki baroya (büyük barolarda çocuk hakları komisyonları vardır) başvurulabilir.

Kızlar birşey sorucam..Ziraat bankasının reklamını hatırlıyormusuuz..? yanlış hatırlamıyorsan Erzurumda bir köye gidiyor atatürk,orda çok hoş bir aksanla konuşan köylüyle konuşuyor..
İşte orda Atamızı canlandıran oyunuc kim..??
Haluk Bilginer'mi? Çok merak ediyorum,bileniniz cevaplasın...

Canım yönlendirdiğin için çok sağol kesin yapıcam..İlla isim vermeme gerek yok değilmi..??
Çünkü evin babası basmanede pavyon tarzı bir yerde çalışıyormuş...Aldığım duyuma göre..
Basmaneyi biliyorsunuzdur veya duymuşsunuzudur namını..
Deşifre de olmak istemiyorum ama duyarsızda kalmak vicdanım el vermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…