Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım şimdi google dan aldığım yardım sonucu

anadolu sigorta reklamında oynayan ( ziraat bankası değil)

Kişinin adı Mustafa PREŞEVA imiş....

Son düzenleme:
Canım şimdi google dan aldığım yardım sonucu

anadolu sigorta reklamında oynayan ( ziraat bankası değil)

Kişinin adı Mustafa PREŞEVA imiş....

Benim neden aklımda ziraat kalmışki...:86:

MErciiii canım...

aman nasıl olayım kar tatilinden dolayı 3 gün evdeydim süperdi

bugün işe gittim geldim fena değil

sabah kalktım saçıma fön çektim

fönüm bozulur diyede leslie yapmak istemiyorum

Tabii canım saçın daha önemli...Boş ver leslieyi..:)))

BEYZUSSSS geldi...
Ve gittii..:)

Son düzenleme:
öyle diyosun ama şimdi 1600 -1700 aloıyorum tık yok ne yapayım

Sebzeye ağırlık versen..Bazen dikkat ediyorum karbonhidratı çok tüketiyorsun, benim gibi seviyorsun sende hamurişini ,tatlıyı...
KAlorisi az bile olsa,tatlı ,hamurişi onlar geciktiriyor kilo vermeyi..Sende diyetisyene gittin biliyorsundur beslenme stilini..
ayrıca 12 kilo verdin az değil bence...Eğer hızla kilo verseydin ufacık kaçamakta geri alırdın verdiklerini..Böyle sindirerek kilo vermek en doğrusu...

Son düzenleme:

Yenacığım bu durumda resmi olarak ne yapabilirsin bilemiyorum ama çok üzüldüm.Bu tür anne baba sonradan cezasını misliyle buluyor.
Bu evime taşındığım zaman üst kat komşumun oğlu 5-6 yaşlarındaydı birde bebek kardeşi vardı.Şimdi büyük olan lisede.Bu iki çocuğu anneleri aşırı aşağılamalarla,hakaretlerle;babalarıda şiddetli sertlikle büyüttüler.Bu arada anne baba avukat.Bu durumda sanki daha bilinçli olurlarmış gibi geliyor ama maalesef böyle olmuyor...
Çocuklar babayla konuşamıyorlardı bile.Şimdi büyük oğlan 16-17 yaşlarında.Geçen gün bahçede gördüm babasıyla öğle sert ve emir kipiyle konuşuyordu ve baba haplanmış gibi tabii oğlum tamam,nasıl istersen diyordu ki şaşırdım.Eeee Allah büyük etme bulma dünyası.....
Ohhh rahatladım biraz anlatınca.Analarını gördüğümde şeytan görmüş gibi oluyorum.Evladına '''sen bir eşeksin;hayır hayır eşeğin bir değeri var sende bu değer yok.Hayvandan aşağısın '''' dediğini hatırlıyorum.Allah islah etsin bu meleklere eziyet edenlere.Allah cezalarını verir inşallah........:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar
Sabah bir baktım internetimizi kesmişler gittim onu yatırdım geldim lesliede yapmadım canım sıkkın bugün dışardan gelince kardeşimle bağıra çağıra bir kavga ettim nedenini bende bilmiyorum bir anda parladım hiç sebep yokken sonrada ağladım ben sıyırıyorum galiba ya içimden ağlamak geliyor sürekli ve kendime acıyorum işsizlik çok bunalttı beni her başvurduğum iş elimde patlıyor heryerden olumsuz yanıt almak canımı sıkıyor. Offf bugün dipteyim.

Değilmi BEYZUSUM sanki eğitimli ve meslek sahibiyse bir ebeveyn onlar çok iyi yetiştiryormuş gibi bir izlenim var bendede...
Sosyal hizmetleri arıyorum hep meşgul, bir kez düştü bir saniye diyip beklettiler dakikalarca, sonra yine meşgule düştü..

Birde hep derlerki özellikle dayak yiyen,hakarete uğrayan erkek çocuklarda erişkin dönemde şiddet eğilimi çok fazla oluyormuş..Seninde verdiğin örnekte olduğu gibi..
Benim bahsettiğim çocukta erkek..Allah ıslah etsin nerde varsa...

Kızım henüz bebekken,yıllar önce bir çin atasözü okumuştum beni çok etkilemişti..
''Çocuğunuza kızmadan önce ellerine ve ayaklarına bakın''...Çok doğru bir söz, çünkü o kadar minik ve sevimliki elleri,ayakları çocukların..Allah korkusu olan zaten hiç bir canlıya zarar vermez...

Son düzenleme:
merhaba kızlar yenacım bi türlü alıntı yapamadım
benimde daha önceki oturduğum apartmanda bi kadın vardı doğululardı 4 tane birer parmak boy farkıyla oğlu vardı küçük oğlumda bende öğlen eve gidiyordum süt iznimin kullanıyordum yoksa uzakdı evim gidip gelemem neyse öğlen 12 de eve çıkarken çocuk dairenin ziline boyu yetişmiyordu zile ben bastım çıktım saat 1,30 da işe gitmek için merdivenden inerken bi baktım çocuk daire kapısının önünde mermerin üstünde uyuyor beynimden vuruldum ne biliymben düşünemedim daha doğrusu kapıyı açmayacagını çocuğu öyle görünce delirdim bi yandan zile basıyorum bi yandan kapıyı yumrukluyorum epey bi çaldım açan olmadı karşı komşusunun kapısına bu defa kadın açtı ben bağırıp çağırıyorum çocuğunu sokakda bırakıp nere gider insan diye evdeydi filan dedi kadın en sonunda kadın mahmur gözlerle teşrif etti meğerse uyuyormuş duymamış hamileymişde derin uykuya dalmışda kocası duymasın diye beni yağlayıp ballıyor bunlarda şiddet yokdu ama umursamazlık vardı

Ben bugün rejime sadık kalamadım lesliede yapmadım henüz belki akşam yaparım ama şuan canım istemiyor bol bol ıspanaklı börek yedim başkada birşey yemedim zaten :26:

KAHVALTI
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 40 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
mantar güveç 1 por. 190 cal.
yeşil biber - taze 20 gr. 2 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 3 ad. 150 cal.
toplam 1056 cal

giremedim bi türlü dünden beri. herkes iyi umarım:)

ben tarihimde ilk defa hiç bozmadan ve hiç zorlanmadan diyet yaparak bir hafta geçirdim. sonuç 2 kilo. ama cuma yapacağım kilo bildirimini. acayip motive olmuş durumdayım.

Herkese iyi akşamlar......

Bu günkü menüm.....

SABAH: 1 adet peynirli tost,kahvaltılık salça

ARA: Sebze çorbsı

ÖĞLE: 1 Tabak ıspanak;1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

ARA. 2 mandalina

AKŞAM: 4 köfte,marul salatası,1 dilim ekmek,1 bardak ayran

ARA: Meyva yerim diye planlıyorum....

SPOR: 45 dak bantta yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…