Kızlar birşey sorucam..Ziraat bankasının reklamını hatırlıyormusuuz..? yanlış hatırlamıyorsan Erzurumda bir köye gidiyor atatürk,orda çok hoş bir aksanla konuşan köylüyle konuşuyor..
İşte orda Atamızı canlandıran oyunuc kim..??
Haluk Bilginer'mi? Çok merak ediyorum,bileniniz cevaplasın...
Canım şimdi google dan aldığım yardım sonucu
anadolu sigorta reklamında oynayan ( ziraat bankası değil)
Kişinin adı Mustafa PREŞEVA imiş....
İyiyiz canım sen nasılsın..
aman nasıl olayım kar tatilinden dolayı 3 gün evdeydim süperdi
bugün işe gittim geldim fena değil
sabah kalktım saçıma fön çektim
fönüm bozulur diyede leslie yapmak istemiyorum
[sıze="2"]arifecim 90 kiloya geldiğinde kaç kalori alıcaksın.? 100 kilodayken 1250 kalori alman çok az bence... [/sıze]
öyle diyosun ama şimdi 1600 -1700 aloıyorum tık yok ne yapayım
beyzus ablam hosgeldin manzarasi cok guzel yerde tatil yapmissin
Günaydın hanımlar....
Dün özellikle kızımın beklediği kar yağmadı maalesef..Maalesef diyorum çünkü çok emindi kar yağacağından...
Ama yağmur yağdı epey..Evde bayağı bir espri konusu oldu bu olay, kızımla dalga geçtik puhahaha kötü ana baba...
Konu çocuktan açılmışken,apartmana yeni taşınan bir aile var..Çok gürültücü bir aile benim sık görüştüğüm komşumun üstüne taşındı ve onun anlattığına göre oğluna acaip şiddet uyguluyormuş,bir kez bende duymuştum çocuğu kapının önüne koymuşlar oda babacım söz bir daha yapmıycam diye ağlayp yalvarıyordu..
Şimdi bu durumda naapmalıyım diye düşünüyorum..Avrupada olsak.çok farklı işlerdi olay ama maalesef burda çocuklarımıza gerken değeri veremiyoruz..Bu konuda bende çok hassasım..
Düşünüyourum şikayetmi etsem naapsam,eşimde gider ayak uslu dur artık diyor..
Duyarsız kalamam ama,çocuk ilgiye muhtaç heralde geçen dışarı çıkıcam elini gösteriyor bana elim acıyor diyor,bende baktım başını okşadım yok elinde bişey dedim.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olamıyorum..Doğurup doğurup ilgisiz kalmalarını hazmedemiyorum..
Yenacığım bu durumda resmi olarak ne yapabilirsin bilemiyorum ama çok üzüldüm.Bu tür anne baba sonradan cezasını misliyle buluyor.
Bu evime taşındığım zaman üst kat komşumun oğlu 5-6 yaşlarındaydı birde bebek kardeşi vardı.Şimdi büyük olan lisede.Bu iki çocuğu anneleri aşırı aşağılamalarla,hakaretlerle;babalarıda şiddetli sertlikle büyüttüler.Bu arada anne baba avukat.Bu durumda sanki daha bilinçli olurlarmış gibi geliyor ama maalesef böyle olmuyor...
Çocuklar babayla konuşamıyorlardı bile.Şimdi büyük oğlan 16-17 yaşlarında.Geçen gün bahçede gördüm babasıyla öğle sert ve emir kipiyle konuşuyordu ve baba haplanmış gibi tabii oğlum tamam,nasıl istersen diyordu ki şaşırdım.Eeee Allah büyük etme bulma dünyası.....
Ohhh rahatladım biraz anlatınca.Analarını gördüğümde şeytan görmüş gibi oluyorum.Evladına '''sen bir eşeksin;hayır hayır eşeğin bir değeri var sende bu değer yok.Hayvandan aşağısın '''' dediğini hatırlıyorum.Allah islah etsin bu meleklere eziyet edenlere.Allah cezalarını verir inşallah........:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?