kızlaaarr geldim ben geldim.78.3 ile geri geldimm.:)
ama bıraktım ne fayda.bugun baharcıgımla konuşunca tekrar dönmeye karar verdim.ahh neler oldu neler.kızlar kısmetse evlenicem.ve o gelinliğe 65 kg olarak girmeliyim.ve size ihtiyacım varr...:86:
kızlaaarr geldim ben geldim.78.3 ile geri geldimm.:)
ama bıraktım ne fayda.bugun baharcıgımla konuşunca tekrar dönmeye karar verdim.ahh neler oldu neler.kızlar kısmetse evlenicem.ve o gelinliğe 65 kg olarak girmeliyim.ve size ihtiyacım varr...:86:
Aşırı tatlı yeme ihtiyacım had safhada..Ölezeğim yani bu kadar olur...:)
Baharcım üzme kendini afiyet olsun börekler, bende bayılırm ıspanaklı böreğe...
Az yiyorsun derken bunu kastettmiştim işte,sonradan yiyeceklere saldırma riskinden dolayı hep tok olmak lazım...
Yarın daha düzenli beslenir telafi edersin...
Dökül bakalım şekerim nasıl tanıştınız nedir necidir maşallah size bu sefer muradına erersin umarımanlat bekliyorum
İnşalllaaahhh Yenacığımmm inşallaaahhh yarın silbaştan yapacağız
Bende aşırı tatlı istiyorum ama evde tatlı baaabında yiyecek hiçbirşey yok ya da bana öyle geliyorne istiyorum bilmiyorum ama tatlı istiyorum sen ne istiyorsun Yena senden esinlenebilirim belki
Herkese iyi akşamlar......
Bu günkü menüm.....
SABAH: 1 adet peynirli tost,kahvaltılık salça
ARA: Sebze çorbsı
ÖĞLE: 1 Tabak ıspanak;1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ARA. 2 mandalina
AKŞAM: 4 köfte,marul salatası,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
ARA: Meyva yerim diye planlıyorum....
SPOR: 45 dak bantta yürüyüş
valla kızlar benim acil spor+diyet başlamam lazım yeniden.yaza kadar 10 kg rahat gider.
kızlarr ama acaip sarktım.spor da yaptım ama yürüyüşten ibaretti genelde.ben böyle evlensem gününde boşar beni kocam :):) ne yapmalıyım bilmiyorum.
bi egzersiz pkanı hazırlayıp sıkılaşma hareketlerinden günlük 1 saat ayırsam.yaza kadar düzelir miyim.:)
aslında çok sıcak b de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.
Hayırlı olsunhayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına çok güzel ya Allah bana da nasip eder inşallah
valla kızlar benim acil spor+diyet başlamam lazım yeniden.yaza kadar 10 kg rahat gider.
kızlarr ama acaip sarktım.spor da yaptım ama yürüyüşten ibaretti genelde.ben böyle evlensem gününde boşar beni kocam :):) ne yapmalıyım bilmiyorum.
bi egzersiz pkanı hazırlayıp sıkılaşma hareketlerinden günlük 1 saat ayırsam.yaza kadar düzelir miyim.:)
Hayırlı olsunhayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına çok güzel ya Allah bana da nasip eder inşallah
merhaba bir şey sorucam buarada ben mutlu 3 haftadır buradayım. ne kadar sürede verdin tüm kiloları. harika iş çıkarmışsın darısı başıma.
zeynepçim plates ve benzeri egsersizler yap canım sıkılaştırıcı...birde slimm var oda sıkılaştırıcı ve toparlayıcı..
Olmadı spor salonun yazıl daha disiplinli olur...
İnşallah herşey gönlüne göre olur,çok sevindim...Aşk evliliği bir süre sonra yerini sevgi ve saygıya bırakırsa ne ala ama bırakmazsa sonuç hüsran oluyor..Diyeceğim görücü usulü diye küçümseme..
Herşey nasip çünkü..
Eşim ve kızım mahsun'un filmine gittiler hehehe..:))
Salonda sadece ikisi varmış, beni arıyor eşim kızım için salonu kapattım diyo..:))))
Niye Mahsun derseniz,sınıflarında bir çok arkadaşı izlemiş filmi..bir kaç kez anlattı kızım, babası hiiç dayanamaz prensesine..:) Bugün okuldan gelir gelmez ödevlerini bitirttim,akşamda eşim gelir gelmez gittiler,bekliyorum şimdi izlenimi nasıl olucak acaba...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?