Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarr geldim ben geldim.78.3 ile geri geldimm.:)

ama bıraktım ne fayda.bugun baharcıgımla konuşunca tekrar dönmeye karar verdim.ahh neler oldu neler.kızlar kısmetse evlenicem.ve o gelinliğe 65 kg olarak girmeliyim.ve size ihtiyacım varr...:86:

Yediklerimi paylaşayım..

SABAH:
1 dilim tb.ekmek,peynir,7-8 adet etli lahana sarma..

ARA:
1 mandalina,yeşilçay..

ÖĞLEN:
Çok az bulgur ekleyerek pişirdiğim zeytinyağlı pırasa 1 tabak..

ARA:
Sütlü nescafe,4 bisküvi..

AKŞAM:
1 tabak pırasa..

ARA:
100gr. tarçınlı yoğurt,yeşilçay..

70 dk.yürüyüş..

Ne güzel bir haber...Hayırlısı olsun canım...

Dökül bakalım şekerim nasıl tanıştınız nedir necidir maşallah size bu sefer muradına erersin umarım anlat bekliyorum

Aşırı tatlı yeme ihtiyacım had safhada..Ölezeğim yani bu kadar olur...:)

Baharcım üzme kendini afiyet olsun börekler, bende bayılırm ıspanaklı böreğe...
Az yiyorsun derken bunu kastettmiştim işte,sonradan yiyeceklere saldırma riskinden dolayı hep tok olmak lazım...
Yarın daha düzenli beslenir telafi edersin...

İnşalllaaahhh Yenacığımmm inşallaaahhh yarın silbaştan yapacağız
Bende aşırı tatlı istiyorum ama evde tatlı baaabında yiyecek hiçbirşey yok ya da bana öyle geliyor ne istiyorum bilmiyorum ama tatlı istiyorum sen ne istiyorsun Yena senden esinlenebilirim belki

Dökül bakalım şekerim nasıl tanıştınız nedir necidir maşallah size bu sefer muradına erersin umarım anlat bekliyorum

aslında çok sıcak bakmadıgım bi şi ama evet görücü usulü oldu.
bigün teyzem aradı ve biri var arkadaşımın yegeniş falan bahsetti.aman yok istemem hayır ben öyle asla evlenmem falan derken bi gelsin gör ne olacak dediler.iyi dedim.daha öncekilerde de çabalarım boşa gitmişti ve hep görüp gitmişlerdi.yine aynısı olacak nasıl olsa ümidiyle tamam dedim.direnemedim.:)
neyse geldiler.ben çocugun yüzüne bile bakmadım.çay verdim falan.bulaşıgı topladım falan.yanği kimseyle konuşmadım ama hep güleryüzlüyümdür yine güleryüzlüydüm.çok istekli gibi.halbuki değildim.:) neyse işler bitti kaldım ortada.ayıp olur diye misafirlerin yanına git dediler.gittim 2 dk oturdum.ee hadi siz biraz konuşun dediler bizi odaya kapattılar.kaldım saf gibi.evet daha önce de görmeye bakmaya geldiler ama böyle olmamıştı.ne yapcagımı şaşırdım.sonra muhabbet falan derken 2 saat geçmiş. içerden milletin sesi geliyor bunların çıkmaya niyeti yok ne zaman gitcez falan diye ama ayrılasım da gelmedi yani.bu arada ailelerimiz birbiriyle tanışıyo.bizi tanıştırmak istediler.yani ben de onujn ailesini az çok tanıorum da onu tanımıodum.ilk kez gördüm.:) neyse çıktılar.ama numaramı falan almadı.gittiler kardeşime döndüm numaramı almadı dedim.:) o sırada kapı çaldı.ben senin numaranı almayı unutmuşm ya diye geri dönmüş arkadaş.:) neyse o gün sabaha kadar konuştuk ve o günden beri de hep konuşuyoruz.ve kızlar görücü usulü sevgi mi olur insanın karşısına çıkar die düşünmüşümdür hep.ama hayatımda ilk kez samimiyetle söylüyorum gerçekten severken sevildiğimi hissediyorum.ya bilmiyorum.
mantık evliliğine çok karşıyım görücü usulüne de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.

Walla evde bisküvi tarzı mamalar var,çikolatalı gofret var..Ama yemeyeceğim...
Sende yoğurdun içine kuru kayısı veya elma doğrayıp tarçınlayıp ye bakalım kesicekmi..Şimdide sıcağa yakın ılık su içip midemi şişiriyorum...

Ama künefe olsa ne güzel yerdim yada kazandibi...Ayy neyse kapatayım konuyu yoksa dibim düşecek..

Son düzenleme:
valla kızlar benim acil spor+diyet başlamam lazım yeniden.yaza kadar 10 kg rahat gider.
kızlarr ama acaip sarktım.spor da yaptım ama yürüyüşten ibaretti genelde.ben böyle evlensem gününde boşar beni kocam :):) ne yapmalıyım bilmiyorum.
bi egzersiz pkanı hazırlayıp sıkılaşma hareketlerinden günlük 1 saat ayırsam.yaza kadar düzelir miyim.:)

Alkış beysuzuma 4*4 bir mönü...afiyet olsun erisin gitsin yağlar...

merhaba bir şey sorucam buarada ben mutlu 3 haftadır buradayım. ne kadar sürede verdin tüm kiloları. harika iş çıkarmışsın darısı başıma.

aslında çok sıcak b de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.

Hayırlı olsun hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına çok güzel ya Allah bana da nasip eder inşallah

zeynepçim plates ve benzeri egsersizler yap canım sıkılaştırıcı...birde slimm var oda sıkılaştırıcı ve toparlayıcı..
Olmadı spor salonun yazıl daha disiplinli olur...

İnşallah herşey gönlüne göre olur,çok sevindim...Aşk evliliği bir süre sonra yerini sevgi ve saygıya bırakırsa ne ala ama bırakmazsa sonuç hüsran oluyor..Diyeceğim görücü usulü diye küçümseme..
Herşey nasip çünkü..

merhaba bir şey sorucam buarada ben mutlu 3 haftadır buradayım. ne kadar sürede verdin tüm kiloları. harika iş çıkarmışsın darısı başıma.

tşk ederim cnm.emin ol yapabiliyosun istedikten sonra.ben 21 mayısta başladım.ben kendim bildim bileli şişmanım.en son ortaokulda 90dım.70 leri görmedim.hatırlamıorum yani.ben yaptıysam herkes yapar.çünkü kilo benle bütünleşmişti.kendimi hiç zayıf görmedim ben.ve şunu düşün.yapana kadar çektiğin çile varya o kadar güzel geliyoki sonunda.yaklaşık 1000 kişinin çalıştıgı koskoca bi şirkette calışıyorumö ve hiç tanımadıgın insanlar gelip sen ne yaptın nasıl güzel olkdun diyorlar.herkes daha farklı bakmaya başlıyor emin ol.
ve arkadaşlar geçenlerde eski bi erk arkadaş beni terketmişti kendileri.facede bulmuş.sen misin bu beni affet seni üzdüm çok falan dedi.ya bunları düşünüodum ama emin olun yaşamak ayrı bi zevk.alışverişe gidip de utana sıkıla bana göre var mı diodum.en büyüğü bu diolardı asla gelmiceğini bile bile.şimdi birsürtü model çıkarıolar.saatlerce alışveriş mağazalarında geziorum.bişiler deniorum.param olursa alıorum.en büyük tutkum oldu zaten mağaza mağaza dolaşmak.sanırım en güzel yönü bu zayıflıgın demicem balık etliliğin.:)

Eşim ve kızım mahsun'un filmine gittiler hehehe..:))
Salonda sadece ikisi varmış, beni arıyor eşim kızım için salonu kapattım diyo..:))))

Niye Mahsun derseniz,sınıflarında bir çok arkadaşı izlemiş filmi..bir kaç kez anlattı kızım, babası hiiç dayanamaz prensesine..:) Bugün okuldan gelir gelmez ödevlerini bitirttim,akşamda eşim gelir gelmez gittiler,bekliyorum şimdi izlenimi nasıl olucak acaba...:)

öyle.ben ne büyük konuşsam başıma gelmiştir.ama iyiki geldi.

o değil de ben şimdi defterime sıkılaştırıcı hareketler yazcam.özellikle göbek.beterim valla hiç bu kadar kötü görünceğimi düşünmemiştim.ama geç değil dimi sporla sıkılaşır yine.bi de toplar vücut kendi diolar zaten.spor da olunca tam olur herhalde.

Bahaaar geçtimi datlu isteğin.??

Maşalllaaahhh Yenacım eşinde senin gibi şakacı sanırım
Sizin aile yapınız çok hoşuma gidiyor maşallahhh Allah bozmasın inşallaaahhhh
Herşeyin en güzeline layıksın Allah herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…