Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim inşallah seninde herşey dilediğin gibi olur...Gönülden söylüyorum emin ol...

Her birliktelikte hele çocuklarda olunca pürüz olmaması kaçınılmaz,bazen aileler bile çok etkiliyor..
Ama iyi niyet,saygı,sevgi çıkan olumsuzluğu tolore ediyor..

OSmann başladımı acaba,kaç bölümdür çok az görünüyor sanki...

Ali ne adam yaa,çoluğunu çocuğunu sokağa atıcak..

Tatlı :84: tatlı :84: tatlı :84: bende istiyorum.......

Allahım islah et.....

ya zeynep harikasın. ben de umarım veririm. çok zamandır ben de üstüme bir şey almıyorum. mağazaya girmek bile beni üzüyor. inlşallah senin gibi azimli olup bu yükten kurtulurum.
bu arada Allah tamamına erdirsin.

Canları tatlı isteyen çok tatlı arkadaşlarrrrr

:88:
işten geldim yorgun değilim

açta değilim ama canım bişeyler yemek istiyorrrrrrrr

kendimede :88:

ee sizler nasılsınız

Allah tamamına erdirsin.Maaşallah.....Çok sevindim bende herkes gibi...Çok mutlu ol inşallah...

Alkış beysuzuma 4*4 bir mönü...afiyet olsun erisin gitsin yağlar...

İnşallah canım inşallah...Çok zor kilo verebiliyorum;bu kadar gayrete bir gün yüzüm güler inşallah.Ne yediğimi bilmeyenler gizli gizli yiyorum zanneder vallahi.Eşim bazen ''senin gibi beslenen biri nasıl şişman oluyor anlamıyorum '' diyor.Kendisi de tatlıyı çok sevdiği için birlikte lüplettiğimiz tatlıları gözardı ediyor tabii.Bu aralar tatlı yok ama.Cıııssss...
Ne güzel bir duygu değilmi.İnşallah sporla daha da toparlanır istediğin gibi olursun...Darısı başımıza.
Ne güzel bir ilişki bu baba kız arasında.MAAŞALLAH diyorum başka bir şey demiyorum nazar değmesin....

Merhaba kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.Demirlerim düşükmüş kanda iltihap varmış birde idrarda protein ve keton çıkmış yarın dr gidicen dahada alıcam tahliller var bakalım onlarda ne çıkıcak.Bir tek sevindiğim Antikorlarım çok yüksekti çok şükür onlar düşmüş ama hala halim yok bu grip nasıl geçer bilmiyorum kardeşimde tartıldım 105 kilo çıktım.ama zaten yiyemiyorum bu hastalık işe yaradı galiba.
Baharcım yazdığında çok haklısın bende öyle karar verdim artık herşeyin hayırlısı.

Merhaba canım aşkın kapıyı ne zaman çalıcağını hiç birimiz bilemiyoruz.İnşallah Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu olun...

cnm tşk ederim.isteyince yapılmıcak hiç bişey yok.irade meselesi.hoş ben de artık sıkıldım.ama devam edeceğim.ve mutlaka 65 görücem.

Banucuğum biraz daha iyisin galiba.Maaşallah.Antikorların düşmesine çok sevindim.Kilo verdikçe TSH da düşecek her şey yoluna girecek inşallah..
İdrardaki protein ateşlendiysen normaldir,keton aç olduğundan ve yağların eridiğinden dolayı oluşmuştur.İltahap gribe bağlı olarak artmıştır.Demir düşüklüğünü kafana takma nasılsa hamilelik öncesi ve devamında takviye olarak demir verecekler;o da düzelir...
Hemen atladım konuya yine.Mesleki alışkanlık herhalde;birde boş yere telaşlanmanı istemedim....
Bu arada süper kilo vermişsin;çok zahmetli ve hastalıklı oldu ama dediğin gibi bu kadar ağır grip geçirdin bari işe yarasın...

Canları tatlı isteyen çok tatlı arkadaşlarrrrr

:88:
işten geldim yorgun değilim

açta değilim ama canım bişeyler yemek istiyorrrrrrrr

kendimede :88:

ee sizler nasılsınız

Merhaba canım...İyilikler hamdolsun..Sen nasılsın...Tatlı isteğinden başka olumsuz bir şey yok...Tatlıyla arası olmayanlara ne özeniyorum anlatamam....

Benimde sıkça aç olmadığım halde yiyesim geliyor...Diyet psikolojisidir diyeceğim ama diyette değilsemde durumda bir değişiklik olmuyor...Psikolojik yeme bozukluğumun nedenini çözebilmiş değilim.Çok şükür belirgin bir sıkıntımda yok.Allahtan cezamı istiyorum galiba.....

Son düzenleme:

Ben tatlı istemiyorum ama

tuzlu, hamur, et oldumu dayanamıyorum çok seviyorum

ve eşim bugün oruçtu ve nöbetçiydi

işten geldi garibim ona kıyamadım birazda benimde canım istedi

onunla birlikte birşeyler yedim

kim cezasını istiyor acaba bilemiyorum

bugün işteki bayanlar belirgin kilo verdiğimi

ve nasıl başardığımı sordular

bende pişkin pişkin onlara akşam işten eve geç gittiklerinde yemek yemeyin diye öğüt verirken

bu akşam ben götürdüm

aman pişman değilim

ne yapayım ya arada olur.....

banucum inşallah herşey yolunda gider

değerlerinide bezuş ablam ne kadar güzel anlatmış sorun olmadığını

hemde kiloda vermişsin süper

hep iyi yönünden bak canım olaylara

slm kizlar yediklerimi yazayim
kahvaltim
1kahve fincan
2ligt peynir
2dilim kepekli ekmek
ölen
4bardak cay saharinli
4kepekli undan krep
bol salata
peynir
8zeytin
aksam
1tabak patlican yemegi
1tabak kornflekx
ara
1portakal
2mandalina
5tanicik kepekli cubuk

Banucum geçmiş olsun...Bir arkadaşımda idrar yanmasından dolayı doktora gittiğinde tahlil yapılmıştı ona...Aynen sendeki sonuçlarla birebirdi..İlginç salgın gibi bişeymi acep...

Tüp bebek olayıda hayırlı olur inşallah,o zamana kadar iyice iyileşirsin tatlım...

Soğol beyzuş ablam valla içimi rahatlattın bende özellikle idrardan dolayı tedirginim iyikide yazmışsın.Yalnız idrar yollarımda korkunç yanma ve ağrı var inşallah oda bir ilaçla geçer.
Öyle dimi ama bari mükafat oldu umarım tartısı doğrudur yarın doktorda tartıcak bakalım onda ne çıkıcam.

banucum hayırlı olsun canım başlıyormuşsun .çok sevindim inşallah bebiş haberlerini bekliyoruz inanki senin kadar heyecanlıyım bende biliyorum yaşadıklarını yaşamış biri olarak dualarımdasın canım..hiç stres yapma rahat ol olumlu düşün olumlu olsun .....

zynpkr hoşgeldin tekrar aramıza canım..
görücü usulu evliliğe bende karşıydım ama maalesefki öle evlendim ve mükemmel ötes bir eşim var bir dedğimi iki etmez beni mutlu etmek için elinden geleni yapar .inşallah allah seninde gönlüne göre verir hayırlı olsun canım...

bugün annemdeydim ne yadiğimi yazmıyayım aslında belki döversiniz beni neyse bu kadarda yenirmi diyeceğinizi bilerek yazıyorum
sabah
bir simit 4 çatal sucuklu yumurta 5 zeytin çay peynir
öğle : eşim sıcacık ekmek almış senelerdir sıcak ve beyaz ekmek yemiyordum sıcacık ekmekle peynir ve zeytin yedim(çocukluğumda kilo alma nedenlerimden bir yiyecek birde margarin veya tereyağı)
sonra iki kurabiye
akşam: bir porsiyon pilav üzeri haşlama tavuk bir kepçe çorba 3 yemek kşaığı kadar karışık yoğurtlu kızartma(kızartmayıda aylardır yememiştim okadar özlemişimki tutamadım kendimi yani tutmakta isteyen olmadı zaten )
neyse saat 6 gibiydi akşma yemeğimi yediğimde o saatten beride bir türk kahvesi dışında ağzımı açmadım.daha nasıl açacaksam . şimdide 3 bardak bitki çayı içiyorum +ya geçmezsem iyidir sabaha
haftada birgün evden çıkıyorum anneme gidiyorum ordada ayarı kaçırıyrum

bu arada azı dişim yandan kırıldı dünden beri ağrım var dra gitmem lazım bebeğimi bırakacak kimse yok gidemiyorum kimsedede durmaz zaten .kayınvalidem perşembe günü evde olacak ancak onu beklemem gerekiyor .ama çok ağrıyor yara oldu ağzımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…