- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Maşalllaaahhh Yenacımeşinde senin gibi şakacı sanırım
Sizin aile yapınız çok hoşuma gidiyor maşallahhh Allah bozmasın inşallaaahhhh
Herşeyin en güzeline layıksın Allah herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah
Aşırı tatlı yeme ihtiyacım had safhada..Ölezeğim yani bu kadar olur...:)
Baharcım üzme kendini afiyet olsun börekler, bende bayılırm ıspanaklı böreğe...
Az yiyorsun derken bunu kastettmiştim işte,sonradan yiyeceklere saldırma riskinden dolayı hep tok olmak lazım...
Yarın daha düzenli beslenir telafi edersin...
aslında çok sıcak bakmadıgım bi şi ama evet görücü usulü oldu.
bigün teyzem aradı ve biri var arkadaşımın yegeniş falan bahsetti.aman yok istemem hayır ben öyle asla evlenmem falan derken bi gelsin gör ne olacak dediler.iyi dedim.daha öncekilerde de çabalarım boşa gitmişti ve hep görüp gitmişlerdi.yine aynısı olacak nasıl olsa ümidiyle tamam dedim.direnemedim.:)
neyse geldiler.ben çocugun yüzüne bile bakmadım.çay verdim falan.bulaşıgı topladım falan.yanği kimseyle konuşmadım ama hep güleryüzlüyümdür yine güleryüzlüydüm.çok istekli gibi.halbuki değildim.:) neyse işler bitti kaldım ortada.ayıp olur diye misafirlerin yanına git dediler.gittim 2 dk oturdum.ee hadi siz biraz konuşun dediler bizi odaya kapattılar.kaldım saf gibi.evet daha önce de görmeye bakmaya geldiler ama böyle olmamıştı.ne yapcagımı şaşırdım.sonra muhabbet falan derken 2 saat geçmiş.içerden milletin sesi geliyor bunların çıkmaya niyeti yok ne zaman gitcez falan diye ama ayrılasım da gelmedi yani.bu arada ailelerimiz birbiriyle tanışıyo.bizi tanıştırmak istediler.yani ben de onujn ailesini az çok tanıorum da onu tanımıodum.ilk kez gördüm.:) neyse çıktılar.ama numaramı falan almadı.gittiler kardeşime döndüm numaramı almadı dedim.:) o sırada kapı çaldı.ben senin numaranı almayı unutmuşm ya diye geri dönmüş arkadaş.:) neyse o gün sabaha kadar konuştuk ve o günden beri de hep konuşuyoruz.ve kızlar görücü usulü sevgi mi olur insanın karşısına çıkar die düşünmüşümdür hep.ama hayatımda ilk kez samimiyetle söylüyorum gerçekten severken sevildiğimi hissediyorum.ya bilmiyorum.
mantık evliliğine çok karşıyım görücü usulüne de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.
Alkış beysuzuma 4*4 bir mönü...afiyet olsun erisin gitsin yağlar...
tşk ederim cnm.emin ol yapabiliyosun istedikten sonra.ben 21 mayısta başladım.ben kendim bildim bileli şişmanım.en son ortaokulda 90dım.70 leri görmedim.hatırlamıorum yani.ben yaptıysam herkes yapar.çünkü kilo benle bütünleşmişti.kendimi hiç zayıf görmedim ben.ve şunu düşün.yapana kadar çektiğin çile varya o kadar güzel geliyoki sonunda.yaklaşık 1000 kişinin çalıştıgı koskoca bi şirkette calışıyorumö ve hiç tanımadıgın insanlar gelip sen ne yaptın nasıl güzel olkdun diyorlar.herkes daha farklı bakmaya başlıyor emin ol.
ve arkadaşlar geçenlerde eski bi erk arkadaş beni terketmişti kendileri.facede bulmuş.sen misin bu beni affet seni üzdüm çok falan dedi.ya bunları düşünüodum ama emin olun yaşamak ayrı bi zevk.alışverişe gidip de utana sıkıla bana göre var mı diodum.en büyüğü bu diolardı asla gelmiceğini bile bile.şimdi birsürtü model çıkarıolar.saatlerce alışveriş mağazalarında geziorum.bişiler deniorum.param olursa alıorum.en büyük tutkum oldu zaten mağaza mağaza dolaşmak.sanırım en güzel yönü bu zayıflıgın demicem balık etliliğin.:)
Eşim ve kızım mahsun'un filmine gittiler hehehe..:))
Salonda sadece ikisi varmış, beni arıyor eşim kızım için salonu kapattım diyo..:))))
Niye Mahsun derseniz,sınıflarında bir çok arkadaşı izlemiş filmi..bir kaç kez anlattı kızım, babası hiiç dayanamaz prensesine..:) Bugün okuldan gelir gelmez ödevlerini bitirttim,akşamda eşim gelir gelmez gittiler,bekliyorum şimdi izlenimi nasıl olucak acaba...:)
Merhaba canım aşkın kapıyı ne zaman çalıcağını hiç birimiz bilemiyoruz.İnşallah Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu olun...aslında çok sıcak bakmadıgım bi şi ama evet görücü usulü oldu.
bigün teyzem aradı ve biri var arkadaşımın yegeniş falan bahsetti.aman yok istemem hayır ben öyle asla evlenmem falan derken bi gelsin gör ne olacak dediler.iyi dedim.daha öncekilerde de çabalarım boşa gitmişti ve hep görüp gitmişlerdi.yine aynısı olacak nasıl olsa ümidiyle tamam dedim.direnemedim.:)
neyse geldiler.ben çocugun yüzüne bile bakmadım.çay verdim falan.bulaşıgı topladım falan.yanği kimseyle konuşmadım ama hep güleryüzlüyümdür yine güleryüzlüydüm.çok istekli gibi.halbuki değildim.:) neyse işler bitti kaldım ortada.ayıp olur diye misafirlerin yanına git dediler.gittim 2 dk oturdum.ee hadi siz biraz konuşun dediler bizi odaya kapattılar.kaldım saf gibi.evet daha önce de görmeye bakmaya geldiler ama böyle olmamıştı.ne yapcagımı şaşırdım.sonra muhabbet falan derken 2 saat geçmiş.içerden milletin sesi geliyor bunların çıkmaya niyeti yok ne zaman gitcez falan diye ama ayrılasım da gelmedi yani.bu arada ailelerimiz birbiriyle tanışıyo.bizi tanıştırmak istediler.yani ben de onujn ailesini az çok tanıorum da onu tanımıodum.ilk kez gördüm.:) neyse çıktılar.ama numaramı falan almadı.gittiler kardeşime döndüm numaramı almadı dedim.:) o sırada kapı çaldı.ben senin numaranı almayı unutmuşm ya diye geri dönmüş arkadaş.:) neyse o gün sabaha kadar konuştuk ve o günden beri de hep konuşuyoruz.ve kızlar görücü usulü sevgi mi olur insanın karşısına çıkar die düşünmüşümdür hep.ama hayatımda ilk kez samimiyetle söylüyorum gerçekten severken sevildiğimi hissediyorum.ya bilmiyorum.
mantık evliliğine çok karşıyım görücü usulüne de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.
ya zeynep harikasın. ben de umarım veririm. çok zamandır ben de üstüme bir şey almıyorum. mağazaya girmek bile beni üzüyor. inlşallah senin gibi azimli olup bu yükten kurtulurum.
bu arada Allah tamamına erdirsin.
Merhaba kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.Demirlerim düşükmüş kanda iltihap varmış birde idrarda protein ve keton çıkmış yarın dr gidicen dahada alıcam tahliller var bakalım onlarda ne çıkıcak.Bir tek sevindiğim Antikorlarım çok yüksekti çok şükür onlar düşmüş ama hala halim yok bu grip nasıl geçer bilmiyorum kardeşimde tartıldım 105 kilo çıktım.ama zaten yiyemiyorum bu hastalık işe yaradı galiba.
Baharcım yazdığında çok haklısın bende öyle karar verdim artık herşeyin hayırlısı.
Canları tatlı isteyen çok tatlı arkadaşlarrrrr
:88:
işten geldim yorgun değilim
açta değilim ama canım bişeyler yemek istiyorrrrrrrr
kendimede :88:
ee sizler nasılsınız
Merhaba canım...İyilikler hamdolsun..Sen nasılsın...Tatlı isteğinden başka olumsuz bir şey yok...Tatlıyla arası olmayanlara ne özeniyorum anlatamam....
Benimde sıkça aç olmadığım halde yiyesim geliyor...Diyet psikolojisidir diyeceğim ama diyette değilsemde durumda bir değişiklik olmuyor...Psikolojik yeme bozukluğumun nedenini çözebilmiş değilim.Çok şükür belirgin bir sıkıntımda yok.Allahtan cezamı istiyorum galiba.....
Merhaba kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.Demirlerim düşükmüş kanda iltihap varmış birde idrarda protein ve keton çıkmış yarın dr gidicen dahada alıcam tahliller var bakalım onlarda ne çıkıcak.Bir tek sevindiğim Antikorlarım çok yüksekti çok şükür onlar düşmüş ama hala halim yok bu grip nasıl geçer bilmiyorum kardeşimde tartıldım 105 kilo çıktım.ama zaten yiyemiyorum bu hastalık işe yaradı galiba.
Baharcım yazdığında çok haklısın bende öyle karar verdim artık herşeyin hayırlısı.
Banucuğum biraz daha iyisin galiba.Maaşallah.Antikorların düşmesine çok sevindim.Kilo verdikçe TSH da düşecek her şey yoluna girecek inşallah..
İdrardaki protein ateşlendiysen normaldir,keton aç olduğundan ve yağların eridiğinden dolayı oluşmuştur.İltahap gribe bağlı olarak artmıştır.Demir düşüklüğünü kafana takma nasılsa hamilelik öncesi ve devamında takviye olarak demir verecekler;o da düzelir...
Hemen atladım konuya yine.Mesleki alışkanlık herhalde;birde boş yere telaşlanmanı istemedim....
Bu arada süper kilo vermişsin;çok zahmetli ve hastalıklı oldu ama dediğin gibi bu kadar ağır grip geçirdin bari işe yarasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?