Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol derincim inşallah herşey güzel olur adet olmayı bekliyorum yarın ilk randevum var ilaçlarımı yazıcak o kadar heyecanlıyımki anlatamam ama sen beni anlıyorsun içimiçime sığmıyor valla birde bu hastalık çok fena oldu.
Canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbattır.En azından doktora sorsaydın bir ilaç verseydi Dedemin bir yöntemini söyliyim benim işime yarıyordu tuzlu siyah zeytini azcık del ve oraya koy iyi geliyor.
Bu gün kaçırmışsın ama boşver dediğin gibi haftada bir gidiyorsun ama yarın dikkat et unutma seninde hedeflerin var nazı fazla üzmemek lazım dimi yani::::)))

Sağol yenacım valla ne biliyim canım olabilir havalar bir anda soğudu üşüttük heralde ayacıklarımızı::))
Evet canım artık yarın start veriyoruz şafak hastahanesine karar kıldım inşallah herşey güzel olur...

Herkese iyigeceler yarın için hazırlıklarımı yapıyım sonrada yatıyım off sabah 07.30 da kalkıcam ne zor geliyor sıcacık yatapı terketmekk.

İdrar yaparken yanman varsa ;idrar yolu enfeksiyonu oldun canım ve idrardaki protein (albumin) bu yüzden.Mutlaka antibiyotik verecektir doktorun ama çok bol su iç canım.İyileşmene çok yardım edecek.İdrar yolu enfeksiyonunda su içmek çok önemli..İlaca başlayınca hemen rahatlarsın.Geçmiş olsun tekrar canım....

YENA canım önce seni tebrik etmek istiyorum duyarlılığından dolayı eğitim eğitim diyoruz ama onlada belli biyere kadar ilgisi var bu çocuğa yönelik şiddet olaylarının. Şikayetçi olucaksan aman ha isminin gizli tutulmasını iste hatta hiç vermesen ismini daha iyi. Ne dielin ALLAH kalp güzelliği ve merhamet versin böyle insanlara
BANU banucum ben 9 gün önce gittim doktora aynı şikayetlerden sistit dedi. Üşütmekten olurmuş genelde. 2 çeşit antibiyotik birde tek doz suya katılıp içilen bişey verdi. Birde uyardı hemen başla ilaçlara die çünkü ilerlerse böbreklere kadar gidebiliyomuş o zaman iğne ile tedavi ediliyomuş ancak. Sende önemse ve zaman kaybetmeden ve bebek olayına girmeden tedavini ol hemen. Gerçi hoş 9 gündür rejim filan kalmadı ama napalım sağlıktan önemlide bişey yok. Öpüyorum canım

günaydınnn inş cumaya yüzümüz güler

Sanada günaydın canım. Ben artık tedavi bahanesiyle 9 gündür diyeti bıraktım. Yarın 10. gün olucak ve biticek ilaçlarım. 9 gündür yediklerimi yazsam ben bile böle olurum. Bende cuma sabahı tartılıp başlicam yeniden. Leslie ile birlikte inşallah

olsun iyileşde kaldığın yerden devam edersin canım bi bakmışşın cuma sabahı belkide kilo vermişsindir:44::44:

günaydın kızlar benim bebiş gece saat 1 de kalktı ve 4 kadar uyumadığı için sonrasındada kucağımda sabaha kadar uyukladığımdan pek aymadı ama sağlık olsun. 3-4 saat aralıksız uyuyamayacakmıyım derken süreyi kerata 1 saatin altına indirerek alsana alsana diyor sankim:18: hayırlısı. 6 aylık olsun değişir diyenlere selam değişti artık dakika ayrılmıyoruz. 1 yaşında değişir diyenler neyi kastediyor acaba.:26:

Günaydın Kızlar
Gece 1 de uyuyunca bu saatte ancak uyanabildim ama kaloriferler o kadar çok yanıyorki sürekli uyuyasım geliyor sıcaktan suratıma buz gibi su çarpıyorum uyanayım diye ama beynim hala uyuyor sersem gibiyim uyanıp leslie yapmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok

:18:
oooo kelebeğim bende saat 1 de yattım ama saat 7 de uyandım kalk çabuk eee tabi tuzun kuru çoluk yok çocuk yok bende koca 2 çocuk iş dersler kafayı sıyıracağım ahhhhhhhhh gençliğim neredesin ne güzeldi annem kahvaltıyı hazırlar kaldırırdı şimdi ise ben sabahın 7 de kalk sobayı yak çocukları okula gönder adamı işe gönder hem çalış hem bulaşık hem ev işi çocuklar okuldan gelsin yemek ver derslerine çalıştır akşam yemeklerini hazırla yok beyefendinin çayıymış derken bi bakıyom saat 10 olmuş herkez yatsın ben kafayı dinleyeceğim diyorum ancak saat 10dan sonra kafayı dinliyorum

Allah kolaylık versin canım annelik böyle bişey işte

Valla haklısın canımmm rahat birtarafıma batıyor benim Allah kolaylık versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…