Sağol canım inşallahbanu geçmiş olsun, en kısa zamanda toplanırsın inşallah
Doğru valla buda benim için iyi oldu.Teşekkür ederim canım
bu arada azı dişim yandan kırıldı dünden beri ağrım var dra gitmem lazım bebeğimi bırakacak kimse yok gidemiyorum kimsedede durmaz zaten .kayınvalidem perşembe günü evde olacak ancak onu beklemem gerekiyor .ama çok ağrıyor yara oldu ağzımın içi
Banucum geçmiş olsun...Bir arkadaşımda idrar yanmasından dolayı doktora gittiğinde tahlil yapılmıştı ona...Aynen sendeki sonuçlarla birebirdi..İlginç salgın gibi bişeymi acep...
Tüp bebek olayıda hayırlı olur inşallah,o zamana kadar iyice iyileşirsin tatlım...
Soğol beyzuş ablam valla içimi rahatlattın bende özellikle idrardan dolayı tedirginim iyikide yazmışsın.Yalnız idrar yollarımda korkunç yanma ve ağrı var inşallah oda bir ilaçla geçer.
Öyle dimi ama bari mükafat oldu umarım tartısı doğrudur yarın doktorda tartıcak bakalım onda ne çıkıcam.
günaydın kızlar bugün tartıda 100 gördüm inş yarında 100 görürüm
günaydın kızlar bugün tartıda 100 gördüm inş yarında 100 görürüm
günaydınnn inş cumaya yüzümüz güler
Sanada günaydın canım. Ben artık tedavi bahanesiyle 9 gündür diyeti bıraktım. Yarın 10. gün olucak ve biticek ilaçlarım. 9 gündür yediklerimi yazsam ben bileböle olurum. Bende cuma sabahı tartılıp başlicam yeniden. Leslie ile birlikte inşallah
evet ya acayip gaza geldim şu aralar vermedim diye zaten acayip moralim bozuktu iyi oldu banaTebrik ederim canım. 1 kilo kaldı 2 haneli rakamlara. Bu çok motive edici bi durum :87:
Günaydın Kızlar
Gece 1 de uyuyunca bu saatte ancak uyanabildim ama kaloriferler o kadar çok yanıyorki sürekli uyuyasım geliyor sıcaktan suratıma buz gibi su çarpıyorum uyanayım diye ama beynim hala uyuyor sersem gibiyimuyanıp leslie yapmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok
günaydın kızlar benim bebiş gece saat 1 de kalktı ve 4 kadar uyumadığı için sonrasındada kucağımda sabaha kadar uyukladığımdan pek aymadı ama sağlık olsun. 3-4 saat aralıksız uyuyamayacakmıyım derken süreyi kerata 1 saatin altına indirerek alsana alsana diyor sankim:18: hayırlısı. 6 aylık olsun değişir diyenlere selam değişti artık dakika ayrılmıyoruz. 1 yaşında değişir diyenler neyi kastediyor acaba.:26:
:18:
oooo kelebeğim bende saat 1 de yattım ama saat 7 de uyandım kalk çabuk eee tabi tuzun kuru çoluk yok çocuk yok bende koca 2 çocuk iş dersler kafayı sıyıracağım ahhhhhhhhh gençliğim neredesin ne güzeldi annem kahvaltıyı hazırlar kaldırırdı şimdi ise ben sabahın 7 de kalk sobayı yak çocukları okula gönder adamı işe gönder hem çalış hem bulaşık hem ev işi çocuklar okuldan gelsin yemek ver derslerine çalıştır akşam yemeklerini hazırla yok beyefendinin çayıymış derken bi bakıyom saat 10 olmuş herkez yatsın ben kafayı dinleyeceğim diyorum ancak saat 10dan sonra kafayı dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?