hayırlı olsun canım.. dişarda tanışmakla tanıdık vasıtsıyla tanışmak arasında ne fark var ki.. buna görücü usulü denmiyor zaten bu zamanda hiç konuşmadan mecburi olsa belki ama böyle olunca tamamen sana bağlı istemezsen olmaz...aslında çok sıcak bakmadıgım bi şi ama evet görücü usulü oldu.
bigün teyzem aradı ve biri var arkadaşımın yegeniş falan bahsetti.aman yok istemem hayır ben öyle asla evlenmem falan derken bi gelsin gör ne olacak dediler.iyi dedim.daha öncekilerde de çabalarım boşa gitmişti ve hep görüp gitmişlerdi.yine aynısı olacak nasıl olsa ümidiyle tamam dedim.direnemedim.:)
neyse geldiler.ben çocugun yüzüne bile bakmadım.çay verdim falan.bulaşıgı topladım falan.yanği kimseyle konuşmadım ama hep güleryüzlüyümdür yine güleryüzlüydüm.çok istekli gibi.halbuki değildim.:) neyse işler bitti kaldım ortada.ayıp olur diye misafirlerin yanına git dediler.gittim 2 dk oturdum.ee hadi siz biraz konuşun dediler bizi odaya kapattılar.kaldım saf gibi.evet daha önce de görmeye bakmaya geldiler ama böyle olmamıştı.ne yapcagımı şaşırdım.sonra muhabbet falan derken 2 saat geçmiş.içerden milletin sesi geliyor bunların çıkmaya niyeti yok ne zaman gitcez falan diye ama ayrılasım da gelmedi yani.bu arada ailelerimiz birbiriyle tanışıyo.bizi tanıştırmak istediler.yani ben de onujn ailesini az çok tanıorum da onu tanımıodum.ilk kez gördüm.:) neyse çıktılar.ama numaramı falan almadı.gittiler kardeşime döndüm numaramı almadı dedim.:) o sırada kapı çaldı.ben senin numaranı almayı unutmuşm ya diye geri dönmüş arkadaş.:) neyse o gün sabaha kadar konuştuk ve o günden beri de hep konuşuyoruz.ve kızlar görücü usulü sevgi mi olur insanın karşısına çıkar die düşünmüşümdür hep.ama hayatımda ilk kez samimiyetle söylüyorum gerçekten severken sevildiğimi hissediyorum.ya bilmiyorum.
mantık evliliğine çok karşıyım görücü usulüne de.ama bu öyle ki ciddi anlamda çok hoşlanıyorum.onun da öyle düşündüğünü sanıyorum.umarım bu kez yanılmıyorumdur.
ah ah... annene giderken dikkatli ol dememişmiydim ben sana .banucum hayırlı olsun canım başlıyormuşsun .çok sevindim inşallah bebiş haberlerini bekliyoruz inanki senin kadar heyecanlıyım bende biliyorum yaşadıklarını yaşamış biri olarak dualarımdasın canım..hiç stres yapma rahat ol olumlu düşün olumlu olsun .....
zynpkr hoşgeldin tekrar aramıza canım..
görücü usulu evliliğe bende karşıydım ama maalesefki öle evlendim ve mükemmel ötes bir eşim var bir dedğimi iki etmez beni mutlu etmek için elinden geleni yapar .inşallah allah seninde gönlüne göre verir hayırlı olsun canım...
bugün annemdeydim ne yadiğimi yazmıyayım aslında belki döversiniz beni neyse bu kadarda yenirmi diyeceğinizi bilerek yazıyorum
sabah
bir simit 4 çatal sucuklu yumurta 5 zeytin çay peynir
öğle : eşim sıcacık ekmek almış senelerdir sıcak ve beyaz ekmek yemiyordum sıcacık ekmekle peynir ve zeytin yedim(çocukluğumda kilo alma nedenlerimden bir yiyecek birde margarin veya tereyağı)
sonra iki kurabiye
akşam: bir porsiyon pilav üzeri haşlama tavuk bir kepçe çorba 3 yemek kşaığı kadar karışık yoğurtlu kızartma(kızartmayıda aylardır yememiştim okadar özlemişimki tutamadım kendimi yani tutmakta isteyen olmadı zaten )
neyse saat 6 gibiydi akşma yemeğimi yediğimde o saatten beride bir türk kahvesi dışında ağzımı açmadım.daha nasıl açacaksam . şimdide 3 bardak bitki çayı içiyorum +ya geçmezsem iyidir sabaha
haftada birgün evden çıkıyorum anneme gidiyorum ordada ayarı kaçırıyrum
bu arada azı dişim yandan kırıldı dünden beri ağrım var dra gitmem lazım bebeğimi bırakacak kimse yok gidemiyorum kimsedede durmaz zaten .kayınvalidem perşembe günü evde olacak ancak onu beklemem gerekiyor .ama çok ağrıyor yara oldu ağzımın içi
İdrar yaparken yanman varsa ;idrar yolu enfeksiyonu oldun canım ve idrardaki protein (albumin) bu yüzden.Mutlaka antibiyotik verecektir doktorun ama çok bol su iç canım.İyileşmene çok yardım edecek.İdrar yolu enfeksiyonunda su içmek çok önemli..İlaca başlayınca hemen rahatlarsın.Geçmiş olsun tekrar canım....
YENA canım önce seni tebrik etmek istiyorum duyarlılığından dolayıeğitim eğitim diyoruz ama onlada belli biyere kadar ilgisi var bu çocuğa yönelik şiddet olaylarının. Şikayetçi olucaksan aman ha isminin gizli tutulmasını iste hatta hiç vermesen ismini daha iyi. Ne dielin ALLAH kalp güzelliği ve merhamet versin böyle insanlara
BANU banucum ben 9 gün önce gittim doktora aynı şikayetlerden sistit dedi. Üşütmekten olurmuş genelde. 2 çeşit antibiyotik birde tek doz suya katılıp içilen bişey verdi. Birde uyardı hemen başla ilaçlara die çünkü ilerlerse böbreklere kadar gidebiliyomuş o zaman iğne ile tedavi ediliyomuş ancak. Sende önemse ve zaman kaybetmeden ve bebek olayına girmeden tedavini ol hemen. Gerçi hoş 9 gündür rejim filan kalmadı ama napalım sağlıktan önemlide bişey yok. Öpüyorum canım
günaydınnnn
günaydınnn
günaydın kızlar.. üstümde bir rehavet... bir yorgunluk ve uyku hali... bir kahve içeyim de kendime geleyim
Günaydın Kızlar
Gece 1 de uyuyunca bu saatte ancak uyanabildim ama kaloriferler o kadar çok yanıyorki sürekli uyuyasım geliyor sıcaktan suratıma buz gibi su çarpıyorum uyanayım diye ama beynim hala uyuyor sersem gibiyimuyanıp leslie yapmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok
:18:
oooo kelebeğim bende saat 1 de yattım ama saat 7 de uyandım kalk çabuk eee tabi tuzun kuru çoluk yok çocuk yok bende koca 2 çocuk iş dersler kafayı sıyıracağım ahhhhhhhhh gençliğim neredesin ne güzeldi annem kahvaltıyı hazırlar kaldırırdı şimdi ise ben sabahın 7 de kalk sobayı yak çocukları okula gönder adamı işe gönder hem çalış hem bulaşık hem ev işi çocuklar okuldan gelsin yemek ver derslerine çalıştır akşam yemeklerini hazırla yok beyefendinin çayıymış derken bi bakıyom saat 10 olmuş herkez yatsın ben kafayı dinleyeceğim diyorum ancak saat 10dan sonra kafayı dinliyorum
günaydın kızlar dünki kaçamaklara rağmen artıya geçmemişim sevinçliyim
şimdi netten karnabahar graten tarifi bakacağım geçen burda biri yapmıştı ama tarifini sorsaydım.bıktım haşlamasından yemeğinden fırında yapayım bugün deniyeyim bakalım
Tatlı :84: tatlı :84: tatlı :84: bende istiyorum.......
Allahım islah et.....
Allah kolaylık versin canım annelik böyle bişey işte
Dün 4 adet bisküviyle kurtardım..İnşallah bugün yaşamam krizi..Çok zor başedebilmek.
günaydın kızlar dünki kaçamaklara rağmen artıya geçmemişim sevinçliyim
şimdi netten karnabahar graten tarifi bakacağım geçen burda biri yapmıştı ama tarifini sorsaydım.bıktım haşlamasından yemeğinden fırında yapayım bugün deniyeyim bakalım
slm kizlar asüre geliyor yarin davetliyim asüre yemeye kardesime benim asüremi seker katmadan ayircaklar bende sulu saharin katip yemeyi düsünüyom bu hafta kilo almisim cumaya kadar biraz daha alicam heralde :18:
allahdan yurtdisinda asüre pisirip getiren olmuyor sade akrabalar onlarada dicem getirmesinler
cok seviyorum asüreyi dayanamam
slm kizlar asüre geliyor yarin davetliyim asüre yemeye kardesime benim asüremi seker katmadan ayircaklar bende sulu saharin katip yemeyi düsünüyom bu hafta kilo almisim cumaya kadar biraz daha alicam heralde :18:
allahdan yurtdisinda asüre pisirip getiren olmuyor sade akrabalar onlarada dicem getirmesinler
cok seviyorum asüreyi dayanamam
Hiç sorma canım yaa benim annemde yarın yapacak apartmandakilerin getirdiğini yemem de annemin yaptığını çok seviyorum annemde 2 kazan yapıyor kocaman dağıtacam diye ama yine de çok kalıyor bizeben yemeden duramamki napcaz
Ayyy ne güzel,kocaaa bir tasda benim için yermisin lütfen...
Yena nasıl şeyler istiyorsun benden yaaayememem lazım :96: 1 kase yerim ikimizin yerine
bir hainlik seziyorum bu teşvik de.............Ayyy ne güzel,kocaaa bir tasda benim için yermisin lütfen...
hımmm.. sakın kanma yena ya...Yena nasıl şeyler istiyorsun benden yaaayememem lazım :96: 1 kase yerim ikimizin yerine
1.likte gözüm varda o yüzden...tuzak kuruyorum sana,üzgünüm baharcım dostluk başka tartı günü başka...
1.likte gözüm varda o yüzden...tuzak kuruyorum sana,üzgünüm baharcım dostluk başka tartı günü başka...
bir hainlik seziyorum bu teşvik de.............
hımmm.. sakın kanma yena ya...
ben anlamıştım zati...
Aaaaaaaaşkolsunnnnn ben hiç düşünemedim ne iyi niyetli insanım yahu
Bunu senden beklemezdim sendemi brütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?