Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun canım.. dişarda tanışmakla tanıdık vasıtsıyla tanışmak arasında ne fark var ki.. buna görücü usulü denmiyor zaten bu zamanda hiç konuşmadan mecburi olsa belki ama böyle olunca tamamen sana bağlı istemezsen olmaz...
ah ah... annene giderken dikkatli ol dememişmiydim ben sana .. en iyisi o gün kaçamak günün olsun diğer günler dikkat ama....

harkese günaydın kızlar....

günaydın kızlar dünki kaçamaklara rağmen artıya geçmemişim sevinçliyim
şimdi netten karnabahar graten tarifi bakacağım geçen burda biri yapmıştı ama tarifini sorsaydım.bıktım haşlamasından yemeğinden fırında yapayım bugün deniyeyim bakalım

Geçmiş olsun canım...

Evet beyzusum bol su çok önemli..Kızımda her yıl idrar yolları enfeksiyonu oluyordu kronikleşmişti artık...Çok şükür geçen yıl ve bu yıl olmadı..

Bu sabah ulaştım canım..adresi verdim bakalım gelişmeler nasıl olucak...İsim istediler vermeyince ısrar etmediler..PEk birşey olucağını sanmıyorum isim olmayınca asılsız ihbar olma durumu yüksek gibime geliyor,bakalım heyecanla bekliyorum neticeyi...

günaydın kızlar.. üstümde bir rehavet... bir yorgunluk ve uyku hali... bir kahve içeyim de kendime geleyim

Günaydın ...

Arifecim eşin yardımcı olmuyormu hiçç.zaten yoğun işin var,çocuklarda okula gidince ikiye katlanıyor iş çok iyi bilirim...En azından çocukların dersleriyle ilgilenmesi bile çok önemli...

Ben beşamel soslu yapıyorum ara ara..yapınca paylaşırsın bizimle sonucu..

Son düzenleme:

günaydın derincim karnıbahar beşamel soslu nefis oluyor ama malesef diyet değil sana şöyle bir tarif vereyim....
karnıbaharı ister haşla ister buharda ki ben buharda pişiriyorum...biraz küçük parçalara ayır yağlanmış fırın kabına diz başka bir kapta ufalanmış peynir, yumurta,bol maydanoz,pul biber,kbiber,karıştır karnıbaharların üzerine gezdir kızarana kadar fırınla yanında yoğurtla nefis bir öğün...AFİYET OLSUN...

ohhh şimdi 30 dakika lesliemi yaptım ter yine bitarafımdan akıyor çok terledim yahu akşamada 30 dakika yapacağım arttırmanın zamanı geldi. sabah 30 akşam 30 artık
Allah güç kuvvet istek versinde yapılır ya
Arada bir güneş çıkıyor çok seviniyorum güneşsiz yaşanmaz yaaa

ne yedim bakalım..

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (yeşil) 15 gr. 21 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
danone danette çikolatalı 25 gr. 33 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
ıspanak 200 gr. 52 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
zeytinyağı 15 gr. 135 cal.
bulgur pilavı 0.1 por. 32 cal.
toplam 1086
destan gibi ne çok olmuş....

slm kizlar asüre geliyor yarin davetliyim asüre yemeye kardesime benim asüremi seker katmadan ayircaklar bende sulu saharin katip yemeyi düsünüyom bu hafta kilo almisim cumaya kadar biraz daha alicam heralde :18:
allahdan yurtdisinda asüre pisirip getiren olmuyor sade akrabalar onlarada dicem getirmesinler
cok seviyorum asüreyi dayanamam

Hiç sorma canım yaa benim annemde yarın yapacak apartmandakilerin getirdiğini yemem de annemin yaptığını çok seviyorum annemde 2 kazan yapıyor kocaman dağıtacam diye ama yine de çok kalıyor bize ben yemeden duramamki napcaz

Bende çok seviyorum aşureyi..Çok da güzel yaparım..Ama yapmayacağım,bir kazanda olsa yeme kapasitesine sahibim..
Şimdi dörtgözle bekliyorum birileri yapıp getirse diye..

Ayyy ne güzel,kocaaa bir tasda benim için yermisin lütfen...

Öyle bir geçer zamanki yi izledinizmi.?? MEte nasıl oynuyor yaaa,manyak çocuk, süper yetenek...

Kızımda dün diyoki anne çok yakışıklı diimi mete..:))bir tek burnu çirkin diyo,konuşurken burun delikleri açılıp kapanıyor...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…