Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın başlicam dietime Allahın izniyle. 80 filan oldum sanırım gene ama haksıklık bu yaa vermesi 1 haftada alması 1 günde. Neden böle oluyooo Aaaa yarında aşure var yarından sonra başliyim en iyisi

Yarın başlicam dietime Allahın izniyle. 80 filan oldum sanırım gene ama haksıklık bu yaa vermesi 1 haftada alması 1 günde. Neden böle oluyooo Aaaa yarında aşure var yarından sonra başliyim en iyisi

Aşure birbirimize düşürdü bizi..

Ben öğlen yemeği yemedim henüz..Yedikten sonra,yürüyüşe gideceğim oğlum uyanmadan..Gelmek isteyecek hava çok soğuk..Dün onu pusetine oturtup yürüdüm...akşam hafiften öksürmeye başladı bugün daha iyi şükür...

Son düzenleme:
yiyeceklerimi yazayimda vakit geccsin
iftar
1mercimek corbasi
1tabak tavuk gögsüyle patates firinlanmis
koca 1tabak salata
1kahve
ara meyveeeee
cayyyy

bu kadarla kalir insallah bu gece sahurda biseyler yemegi düsünüyom bebegimede vitamin olsun yemessem vermiyormus vucut ufffffffff

30 dakika daha lesliemi yaptım bugün 60 dakikayı tamamladım yarında aynı şekilde olacak veee ben olacağım :81:

30 dakika daha lesliemi yaptım bugün 60 dakikayı tamamladım yarında aynı şekilde olacak veee ben olacağım :81:

Süpersin canım tebrikler. Ben bikaç gündür yürüyüşümüde yapamıyorum havalardan. Leslie nin sitesi açılmıyodu. Dün açıldı 3 mil weigh loss indirdi eşim ama partların biri bozukmuş oda çalışmadı

KAHVALTI
sucuklu kaşarlı tost (beyaz ekmek) 1 ad. 407 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
çorbalar 1 kase 200 cal.
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal.

2. ARA ÖĞÜN
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
eti etimek tuzsuz 4 dilim 140 cal.
sütaş - eritme krem peynir 10 gr. 23 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 40 cal.
elma 60 cal

toplam 1200 cal

Dogacım, ne şirinmiş avatarın..:)

Bu arada bende yediklerimi paylaşayım..

SABAH:

tb.ekmeğiyle kaşarlı tost.1 yumurta,domates,tere..

ARA:
3 kurukayısı,2 ceviz..

ÖĞLEN:

1 tabak mantar sote,salata,2 dilim tb.ekmek..

ARA:
türk kahvesi,2 kupa yeşilçay..

AKŞAM:
2 kaşık mantar,2 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt..

ARA:
1 Mandalina,yarım armut..

1 saat yürüyüş..

Bende menümü paylaşayım
Sabah
1 kk peynir,7-8 tane zeytin,1 kk helva,1 form çay,3-4 tane grisini
ara
küçük bir dilim ıspanaklı börek
Öğle
büyük bir kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,3-4 tane grisini
ara
mandalina,fındıklı topkek :78:
Akşam
Henüz yemedim canım istemiyor bir kase çorba içeceğim ya da yoğurt yerim.

2 lt su,ıhlamur,form çayı
60 dakika leslie

iyi akşamlar kılzar bu aralar bizim nette sorun var galiba kablolar kopmuş yapamadılar bi türlü gire bildiğim zaman giriyorum diyet iyi yediklerimi baya azalttım kızım emmiyo artık annede süt bitti malesef 3 yaşına kadar emmesini isterdim ama malesef yok işte
sabah tartılayım dedim malum ay halindeyim ama 91 500 çıktım ayy sevindimm vermişim inşallah cumaya kadar almam yarın gün var bide sanırım aşureee öhü öhü ağlamak istiyorum neden güzel şeyler kilo aldırırki yaaa

yağmur gözlü sağol canım tarifin için br dahakine öle yaparım artık yapmıştım çünki ama bende 1 bardak süt 2yumurta 2 kaşık unla yaptım üzerine peynir rendeledim fazla zararlı olmadı hatta hiç yağ koymadım.
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileğin için inşallah sabah kayınvalidem bakacak bizde eşimle gideceğiz
tarifi beşamel sos yapmadım diyete uygun olmaz diye başka bir sitede un süt ve yumurtayı karıştırarak tarif etmişler bende öle yaptım üzerine peynir rendeledim.
ama yarına yiyeceğim inşallah tadına baktım ucundan çok güzeldi. çünki halam çağırdı bugün saat 3 gibi orada mamaları fazla kaçırınca akşam yemeği yemedim artık .bir kaşık tadına baktım minik bir tane biber dolması ile
bugün menü yazmayacağım saat üçe kadar çok güzeldi 3 te bozuldu akşam yemeğide yok soda ve su içiyorum .birazdan da bitki çaylarımı hazırlayacağım.

aşureden bahsedilmiş herkez aynı şekide bayılıyor bende öle hatta geçen gün rüyama girmiş kalktığımda öle canım çektiki akşam kipadan alayım dedim tadı hiç güzel değildi daha önce almıştım çünki..yarın halam yapıyor oda çok gzel yapar bol cevizli bademli fıstıklı gelde yeme aşura yüzünden bu hafta kilo veren az olacak heralde

derin senle benim ortak yönüm önümüze gelen ikramlara hayır diyememek dün akşama kadar süprdi akşam gezmeye gittik dizi izlerken mısır patlattı kadın ötürdüm tabağı yerken içimden yeme diyen bisesle savaşıyorum ama hep yeniliyorum mamalara

ötürdüm demişim:)))
götürdüm tabağıııı dicektimm

iyi akşamlar kızlar hergün kendime diyorum 1200 kalori alacağım diye i bakıyorum ki 1500 -1700 kalori olmuş:84::84: duyduğum kadarıyla herkez aşureden söz ediyor ah anacığım olsaydı garanti bir kazan yapardı memlekette annemlerin mahallesinde kadınlar sıra ile yaparlardı bir ay boyunca evlerden aşure eksik olmazdı burada malesef pek kimse aşureyi bilmiyor bilenlerde yapmasını bilmiyor ben biliyorum ama dayanamam diye yapmıyorum fazla söz etmeyin şu aşuredende ağzım sulanmasın ne olur:84::84::84:bugünkü yediklerim ve kalorileriKAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
bal 25 gr. 70 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
1. ARA ÖĞÜN
limon 100 gr. 27 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
lahana 200 gr. 40 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
2. ARA ÖĞÜN
bal 30 gr. 84 cal.
çifte kavrulmuş sarı leblebi 20 gr. 76 cal.
kuru üzüm 20 gr. 58 cal.
ay çekirdeği 10 gr. 57 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
etli güveç 1 por. 342 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
416 cal.
27 cal.
360 cal.
275 cal.
688 cal.
toplam 1766 cal.

Selam hanımlar....

Bu gün lüplediklerimi bildiriyorum....

SABAH: 1 adet peynirli tost,çay

ARA: 1 Elma

ÖĞLE: 1 Dilim ekmek,1 tabak pırasa,3 köfte,1 bardak ayran

ARA: Yok

AKŞAM: 1 adet peynirli tost,domates,salatalık,biber,çay

ARA: 1 Mandalina (plan)

SPOR: 45 dak. bantta yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…