Yarın başlicam dietime Allahın izniyle. 80 filan oldum sanırım geneama haksıklık bu yaa vermesi 1 haftada alması 1 günde. Neden böle oluyooo Aaaa yarında aşure var yarından sonra başliyim en iyisi
Şişmanlık ne hale getirdi beni,kader kurbanıyım ben..
kizlar asüreyi görsek birincilik umrumuzda olmicak giibiiiiiiii yandik bakalim bu hafta kim kilo almadan atlatacak
Ben aşureyi cuma günü tartıldıktan sonra yiycem
30 dakika daha lesliemi yaptımbugün 60 dakikayı tamamladım yarında aynı şekilde olacak veee ben olacağım :81:
yağmur gözlü sağol canım tarifin için br dahakine öle yaparım artık yapmıştım çünki ama bende 1 bardak süt 2yumurta 2 kaşık unla yaptım üzerine peynir rendeledim fazla zararlı olmadı hatta hiç yağ koymadım.
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileğin için inşallah sabah kayınvalidem bakacak bizde eşimle gideceğiz
tarifi beşamel sos yapmadım diyete uygun olmaz diye başka bir sitede un süt ve yumurtayı karıştırarak tarif etmişler bende öle yaptım üzerine peynir rendeledim.
ama yarına yiyeceğim inşallah tadına baktım ucundan çok güzeldi. çünki halam çağırdı bugün saat 3 gibi orada mamaları fazla kaçırınca akşam yemeği yemedim artık .bir kaşık tadına baktım minik bir tane biber dolması ile
bugün menü yazmayacağım saat üçe kadar çok güzeldi 3 te bozuldu akşam yemeğide yok soda ve su içiyorum .birazdan da bitki çaylarımı hazırlayacağım.
derin senle benim ortak yönüm önümüze gelen ikramlara hayır diyememek dün akşama kadar süprdi akşam gezmeye gittik dizi izlerken mısır patlattı kadın ötürdüm tabağı yerken içimden yeme diyen bisesle savaşıyorum ama hep yeniliyorum mamalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?