- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Merhabalar bugün benim çok yoğundu.Sabah tekrar dr test istedi yaptırdım Anti tpo tam tavan yapmış 1030 çıktı şok oldum valla troglobin iyi bu seferde bu çıldırmış.Off tüpbebek dr başka delirtti yok şu olur bu olur herşey olumsuz birde eve geldim posta kutusunda elektrik faturası tutar 550 ytl efendim saat bozukmuş onun farkıymış.Yani sinir bir gündü.Bu arada işlemim bitene kadar resmen açım herşey yasak yandım valla.en azından bugün artık hapşurmuyorum demekki düzeliyorum bide burdan bakıp mutlu olmak lazım dimi.İnşallah yarın leslie yapıcak kadar gücüm olur.
geçmiş olsun.dediğin gibi en azından grip iyişeşmiş.diğerleri de yoluna girecek inşallahi.bize de iki aydır elektrik faturası gelmedi.çok yüklü olacağı kesin..
BEYZUS iyi geceler..
çıtırlar selam.geçmişi okumak bayağı sürdü.iki gündür girememiştim.kaç gün oldu hala eksikler var.yarın elektrikçi gelip tüm fişleri ve avizeleri değiştirecek.300 tl borç çıkardı.tesisatcı klozetin birini iyi yapıştıramamış tak tuk ediyor oturunca.adama ulaşamıyorum.kapılarda takılmadı.seviye yükselince kapılar olmadı.marangoz bir haftadır oyalıyor.bende peşlerinden koşturuyorum.oğlum yerini çok sevmiş.ayın 24 ünde yemin töreni var.ama gidemiyeceğim.dağıtımdan sonra dünür götürecek.eşim ayakta duramıyor.oğlum sonra gelirsiniz dedi.her şey içimde kalıyor.
ama hepinizi takip ediyorum.
günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah kızımı bi posta paraladım ayy şımardı iyice çok samimi olduğumuz arkadaşın kızı ne yaparsa aynısını yapıyo fazla görüştürmeyeyim diyorum kapı komşum napıcam bilmem konuşuyorum olmuyo 2 dakika sonra aynı her işi ağlayarak yaptırıyo ceza okula yollamıcam bugün dedim geri kal arkadaşlarındanda gör gününü dedim belki kötü ettim ama çok seviyo okulu en azından aklı başına gelir ne zor çocuk büyütmek ya
sabah sabah başım ağrıdı
günaydınnyarın tartı günü acı varmıı
günaydınnyarın tartı günü acı varmıı
Yenacım seni çok iyi anlıyorum annem ve babam da aynı dertten muzdarip. babam emekli oldu emeklilik kredisiyle bir ev aldı tabi kredi çekerek. kasımda bitecek denilen ev hala bitmedi 2 aydır hem kira hem de yüklü ev kredisi ödüyorlar. daha 2 ay kadar da bitecek gibi görünmüyo. herkes için hayırlısı bakalım nolcak..Kolay gelsin zeynepçim..Ustalarla uğraşmak hakkaten çok zor..bizde aynı durumdayız hala bekliyoruz...Boşuna 2 kira ödemiş oluyoruz,oturduğumuz evin kirası ve aldığımız evin kredisi...
Oğlunun yerini benimsemesi çok iyi..İnşallah çok çabuk teskeresini alırda gelir hiç bir şey anlamazsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?