Yenacım seni çok iyi anlıyorum annem ve babam da aynı dertten muzdarip. babam emekli oldu emeklilik kredisiyle bir ev aldı tabi kredi çekerek. kasımda bitecek denilen ev hala bitmedi 2 aydır hem kira hem de yüklü ev kredisi ödüyorlar. daha 2 ay kadar da bitecek gibi görünmüyo. herkes için hayırlısı bakalım nolcak..
vallahi ben bu hafta rahatım 1 kilo garanti gitti bakalım cuma ne olacak senin bi acın var gibi yazmışın
teşekkürler çok güzeldi.....
ooo çok güzel....inş bnmde 1.5 kilo gitti şuanlık = )
Ben dün 97.3 düm,bugün 97.7Turşu yedim, heralde o şişlik yaptı...
yok canım müteahhitten aldık. babamın da sadece emekli aylığı var maaşının 2/3'ü krediye gidiyor kirayı ödedikten sonra 150-200 lira falan kalıyo ellerinde ben yardım etmeye çalışıyorum kızkardeşim yardım ediyo bu dönemi böyle atlatmaya çalışıyoruz. işin kötüsü benim işlerin en kötü olduğu dönemdeyim. annem ve babam da bizi yetiştirirken çok zor günler geçirdiler ama bütün herşeyimizi karşıladılar.şimdi destek sırası bizde ve ben ne olursa olsun onların sonuna kadar arkasındayım. allah hepimizin yardımcısı olsun atlatıcaz bugünleri de.Çok zor gerçekten..Birde benim bir kazancımın olmaması dahada zorlaştırıyor işi..
Yinede şükür diyelim Allah sağlık sorunu vermesin..
Babanın aldığı evdemi kooperatif..??
Dailymotion - Erkin Koray Inanki - Müzik Kanalı
Oy oy oy çok efkarlıyım...Kahvenin dibine vurucam bugün..Satmışım anasını dünyanın...:90:
yok canım müteahhitten aldık. babamın da sadece emekli aylığı var maaşının 2/3'ü krediye gidiyor kirayı ödedikten sonra 150-200 lira falan kalıyo ellerinde ben yardım etmeye çalışıyorum kızkardeşim yardım ediyo bu dönemi böyle atlatmaya çalışıyoruz. işin kötüsü benim işlerin en kötü olduğu dönemdeyim. annem ve babam da bizi yetiştirirken çok zor günler geçirdiler ama bütün herşeyimizi karşıladılar.şimdi destek sırası bizde ve ben ne olursa olsun onların sonuna kadar arkasındayım. allah hepimizin yardımcısı olsun atlatıcaz bugünleri de.
afiyet olsun
bi derdim var deme derdine dönüp senden büyük allahım var de düzelir herşey takma kızzz bizim evimiz yok derdimizde yokk
Dailymotion - Erkin Koray Inanki - Müzik Kanalı
Oy oy oy çok efkarlıyım...Kahvenin dibine vurucam bugün..Satmışım anasını dünyanın...:90:
Bir önceki de bu da gerçekten çok güzel şarkılar Yena paylaşım için teşekkürler
Bir kahvede bana koy yavrum duble sek olsun
Annemde aşureyi pişirdi bende üzerini süslerken 1 kaşık aldım yine herzamanki gibi çok güzel olmuşne yapacağım bilmiyorum yemeden durabilirmiyim acaba
Sek kahven hazır...Yavaş git ama çarpar hehehehe...
Ciddiyim ama bazı kahveler beni çarpıyor..ÇAlıştığım bir şirketin kahve makinası vardı, arada filitre kahve içmek istiyordum,içtikten sonra bir süre leyla oluyordum resmen....
Ben çıkayım kızım gelicek yemeğe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?