Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok zor gerçekten..Birde benim bir kazancımın olmaması dahada zorlaştırıyor işi..

Yinede şükür diyelim Allah sağlık sorunu vermesin..

Babanın aldığı evdemi kooperatif..??

Ben dün 97.3 düm,bugün 97.7 Turşu yedim, heralde o şişlik yaptı...

Son düzenleme:
Çok zor gerçekten..Birde benim bir kazancımın olmaması dahada zorlaştırıyor işi..

Yinede şükür diyelim Allah sağlık sorunu vermesin..

Babanın aldığı evdemi kooperatif..??
yok canım müteahhitten aldık. babamın da sadece emekli aylığı var maaşının 2/3'ü krediye gidiyor kirayı ödedikten sonra 150-200 lira falan kalıyo ellerinde ben yardım etmeye çalışıyorum kızkardeşim yardım ediyo bu dönemi böyle atlatmaya çalışıyoruz. işin kötüsü benim işlerin en kötü olduğu dönemdeyim. annem ve babam da bizi yetiştirirken çok zor günler geçirdiler ama bütün herşeyimizi karşıladılar.şimdi destek sırası bizde ve ben ne olursa olsun onların sonuna kadar arkasındayım. allah hepimizin yardımcısı olsun atlatıcaz bugünleri de.

Ne güzel yetiştirmiş ailen sizi,hayırlı evlat olmuşsunuz..

Ne ekersen onu biçersin sözü çok doğru,uzun vadede olsa karşılığını buluyor herşey...

Son düzenleme:
Bir önceki de bu da gerçekten çok güzel şarkılar Yena paylaşım için teşekkürler
Bir kahvede bana koy yavrum duble sek olsun

Sek kahven hazır...Yavaş git ama çarpar hehehehe...

Ciddiyim ama bazı kahveler beni çarpıyor..ÇAlıştığım bir şirketin kahve makinası vardı, arada filitre kahve içmek istiyordum,içtikten sonra bir süre leyla oluyordum resmen....

Ben çıkayım kızım gelicek yemeğe...

Son düzenleme:
Selam kısçeler. Yarın tartı günü evet ne kadar + çıkıcam bilmiyorum bide az önce çok sevdiğim bir ablam aradı aşureye bekliyo. Soğumasın gel beraber yiyelim dedi. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Fazla kaçırmamaya bakıcam artık. Yarın sabahta tartılıp başlicam dietime ve leslie me. Öpüyorum sizleri

Annemde aşureyi pişirdi bende üzerini süslerken 1 kaşık aldım yine herzamanki gibi çok güzel olmuş ne yapacağım bilmiyorum yemeden durabilirmiyim acaba

Merhaba kızlar ben bu hafta rahatım 105.5 ama hastalıktan yoksa o kadar veremezdim.ay benimde canım aşure çekti ya annem yapıcak artık o zaman bende tencerenin bir miktarını görürüm heralde.

Bir markanın lıght kahvesi çıkmış ben çok beğendim çikolatalı gibi deneyin.

Ben de Katılıyorum bu konuyu yeni fark ettim :) Çok güzel bir konuya parmak basmışsınız. Amaaa bu cetveli nasıl koyucam bir araştırayım bakim. Ya da biri bana yardım etsin :)

selam kızlar...
sabah eşimle beraber dişçiye gittik.onun dişi çekilecekti benimki dolgu olur diye düşünüyordum hiç korkmadan rahat rahat gittim. sonra eşiminki çekilmedi dlguya karar verdi benimki çekilecek dedi başladım üçbuçuk atmaya iğneyi yaptı hemn 10 dakika sonra söktü dişi aman allahım hiç hissetmedim 2 sn yede çeti alla daha öncede iki kez çekilmişti epey uğraşmışlardı.20 lik diş olduğu için çekmemiz lazım dedi..

neyse sonra eşimle beraber pazara gittik balık aldık geldik .dönüştede halamı aradım hala aşure piştimi nasıl olsa bana vereceklsin aşure ben geliyorum almaya diye yüzsüzlük yaptım.cumartesi günü rüyamda aşure görmüştüm o günden beri canım çok çekiyordu.....bir tabak yedim kalanını birazdan misafire çıkaracağım ...

bugün esas mutlu olduğum bir konu baskülde 121.5 görmem oldu 2 aydır 122 den düşemiyorum 125 oluyorum ama inemiyordum.halbuki dün halamda yağda kızarmış pişi yedim 4 yada 5 tane patates yedim fırında sütlü bisküvi tatlısı o yüzden bugün en azından +1 kilo olurum derken şokkkkk oldum.ama 3 te yedikten sonra akşam yemeği yemedim beni kurtaran o oldu heralde....bir arkadaş yazmıştı gündüz ne yersen ye ama 5 ten sonra bişey yemezsen zayıflarsın diye doğu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…