Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar ben de katılıyorum aranızaa yeniden daha oncedende katılmıstım ama dogum sebebıye ayrılmak zorunda kaldımm şimdi 3 kılo vererek yenıden basladımm artık bende sızınleyım
kılom 99

Ne zamandan beri kızımda pişi istiyor yapmıyorum..Çok yağlı oluyor diye...

Derincim bende ilk üye olduğumda öyle yapıyordum gündüz herşeyi yiyip dörtten sonra bişey yemiyordum çok güzel kilo veriyordum ama o zaman barış'ı emziriyordum o yüzden sanırım..sürekli böyle olursa zor verilir bence.Öğünlere yaymak gerek çünkü...

Okurcum hoşgeldin canım...
Nihayet geldin artık bak nursenada döndü...Hadi hayırlısı canım..Öp bebişi..

Bugün okuldan gedli kızım..Anne fen öğretmeni tekrar sordu müzeye kimler gelicek diye bende parmak kaldırdım,tamam annecim iyi etmişsin dedim.

Sonra dolaylı yoldan peki başka kimler gelicek dedim..Saydığı isimler arasında Nur da vardı...

Annenin fendi Nur u yendi...

Bugün Aşure Günü.. Peki aşure gününde neler olmuştur, Bakın, hangi mühim hadiseler gerçekleşmiş;
· Yerlerin ve göklerin yaratılması, Aşure günü olmuştur.
· Hz. Âdem'in tövbesinin kabûl edilmiştir.
· Hz. Nuh'un gemisi Cudi Dağının üzerine demirlemiştir.
· Hz. Yûnus'un balığın karnından çıkması,
· Hz. İbrahim (a.s.)'in dünyaya gelmesi ve ateşten kurtulması
· Hz. İdris'in göğe çıkarılması,
· Hz. Süleyman (a.s.)'a saltanat verilmesi,
· Hz. Yakub'un oğlu Hz. Yusuf'a kavuşması, gözlerinin görmeye başlaması, Hz. Yusuf'un kuyudan çıkması
· Hz. Eyyûb'un hastalıktan kurtulması,
· Hz. Musa'nın Kızıldeniz'i geçmesi ve Firavun ordusu ile birlikte helak olması,
· Hz. İsâ'nın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu.
· Hz. Musa (a.s.)'nın Firavun'un şerrinden kurtulması
· Hz. Hüseyin (r.a.)'in şehid edilmesi
· Kıyâmetin kopması da Aşûre günü olacaktır.
· Hz. Aişe'nin belirttiğine göre, Kabe'nin örtüsü daha önceleri Aşura gününde değiştirilirdi.

Aşure günü oruç tutanın, bir yıllık günahları affolur. (Hadis-i Şerif )
Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur. (Hadis-i Şerif )
Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir. (Hadis-i Şerif )

Bir yandan afiyetle aşuranızı yerken bir yandan da Aşure günü gafil olmamak, yapılması gerekenleri yapmak dileğiyle :) :) Dua ile .

Okurcum hoşgeldin canım...
Nihayet geldin artık bak nursenada döndü...Hadi hayırlısı canım..Öp bebişi..

hoşbuldum cnm artık vaktı geldı tek basıma degıl sızlerle beraber baslıyorumm
yıne cızelgeyı yapamadım formata uygun degılmışş

1 kase aşurede 660 kalori varmış
Ben yedikten sonra bakma gafletinde bulundum yiyecek olanlar ne yediğini bilsinde yesin ben yandım eller yanmasın olsun öğle yemeği yemedim o onun yerine geçti

Son düzenleme:

OKUR;

Hoşgeldin canım.....Çok özledik seni.İyi ki geldin......Bebek nasıl;oğlan nasıl ...Kıskançlık varmı?

Her gün gel tamammı hayatım...

Tekrar hoşgeldin......

Hepinize merhabalar güzeller.......

Nasılsınız.....Yarın cuma ....Allahım yüzümüzü güldür......

Hiç işim yokmuş gibi;her şeyi bıraktım,saçlarımı boyadım;oturuyorum...

Biraz koyulaştırıyorum (genç gözükeyim diye)...1 tüp kahve köpüğü,1/2 tüp altın kahve karıştırdım sürdüm kafaya.Bakalım ne olacak.....:26:

OKUR;

Hoşgeldin canım.....Çok özledik seni.İyi ki geldin......Bebek nasıl;oğlan nasıl ...Kıskançlık varmı?

Her gün gel tamammı hayatım...

Tekrar hoşgeldin......

hoşbuldum beyzuscumm nasılsın bende sızlerı özedimm bebegım iyi şükür
sende ıyısındır umarım

nasılsınız canlarımmm..özledim sizlerii. okudum aşure yemek isteyenleri yapmayın canlarım lütfen 660 kaloriymiş

Baharcım saol paylaşımın için. Benim gittiğim yerdede aşureler yendi üzerine YASİN okundu. ALLAHım kabul etsin inşallah. Bu gecede gusülümü tazeleyip dua edicem yatmadan :81:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Benimde ilaçlarım bitiyo bugün. Sabah tartılıp başlicam hayırlısıyla tekrar diyetime. 80 oldum sanırım yine :44: ama kıssadan hisse çıkardım en azından. Kiloyu vermekten önemlisi o kiloyu korumakmış. Koruyamayınca emekler boşa gidiyo malesef

maşanın markası nedir sölermisn bnde alıcam ama hangi marka karar veremiyorum

maşanın markası nedir sölermisn bnde alıcam ama hangi marka karar veremiyorum

Canım benimki rowentanın elite model serisi 4 tane maşa ucu 1 düzleştiricisi 1 tostu var ben çok memnunum ama 4 yıl önce çok para verip almıştım rowentanın tek maşalarıda oluyor onlardan önerebilirim

KAHVALTI
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
domates 0.5 ad. 7 cal.
yeşil biber - taze 10 gr. 1 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
lahmacun 3 ad. 750 cal.
limon 1 orta boy 27 cal.

1305 cal.
merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bi kaç gündür giremiyorum kızım hastalandı hastaneye götürdük tahliller falan yapıldı barsaklarında mikrop varmış+dizanteri dedi doktor bende evdeyim dünden beri izin aldım ilgilenmek için allaha şükür ilaçların etkisini görmeye başladık sürekli ishal çocuk bişey yemiyor kuş gibi kaldı bende dün reğl oldum bakalım yarın ne olacak

İyi akşamlar herkese.....

Bügün yediklerimi döküleyim....

SABAH: 2 dilim ekmek,peynir,domates

ÖĞLE: 1 kase sebze çorbası,1 dilim ekmek

ARA: 1 muz

AKŞAM: 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek...

ARA: Bilmiyorum.İnşallah sadece meyva olur.....

OKUR.....

Kilo çizelgeni yapmışsın .Hayırlı olsun;inşallah çizelgenin sonundaki rakkama bir an önce ulaşırsın bebeğim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…