selam kızlar...
sabah eşimle beraber dişçiye gittik.onun dişi çekilecekti benimki dolgu olur diye düşünüyordum hiç korkmadan rahat rahat gittim. sonra eşiminki çekilmedi dlguya karar verdi benimki çekilecek dedi başladım üçbuçuk atmaya iğneyi yaptı hemn 10 dakika sonra söktü dişi aman allahım hiç hissetmedim 2 sn yede çeti alla daha öncede iki kez çekilmişti epey uğraşmışlardı.20 lik diş olduğu için çekmemiz lazım dedi..
neyse sonra eşimle beraber pazara gittik balık aldık geldik .dönüştede halamı aradım hala aşure piştimi nasıl olsa bana vereceklsin aşure ben geliyorum almaya diye yüzsüzlük yaptım.cumartesi günü rüyamda aşure görmüştüm o günden beri canım çok çekiyordu.....bir tabak yedim kalanını birazdan misafire çıkaracağım ...
bugün esas mutlu olduğum bir konu baskülde 121.5 görmem oldu 2 aydır 122 den düşemiyorum 125 oluyorum ama inemiyordum.halbuki dün halamda yağda kızarmış pişi yedim 4 yada 5 tane patates yedim fırında sütlü bisküvi tatlısı o yüzden bugün en azından +1 kilo olurum derken şokkkkk oldum.ama 3 te yedikten sonra akşam yemeği yemedim beni kurtaran o oldu heralde....bir arkadaş yazmıştı gündüz ne yersen ye ama 5 ten sonra bişey yemezsen zayıflarsın diye doğu heralde
merhaba hanımlar ben de katılıyorum aranızaa yeniden daha oncedende katılmıstım ama dogum sebebıye ayrılmak zorunda kaldımm şimdi 3 kılo vererek yenıden basladımm artık bende sızınleyım
kılom 99
Ben de Katılıyorum bu konuyu yeni fark ettim :) Çok güzel bir konuya parmak basmışsınız. Amaaa bu cetveli nasıl koyucam bir araştırayım bakim. Ya da biri bana yardım etsin :)
Okurcum hoşgeldin canım...
Nihayet geldin artık bak nursenada döndü...Hadi hayırlısı canım..Öp bebişi..
merhaba hanımlar ben de katılıyorum aranızaa yeniden daha oncedende katılmıstım ama dogum sebebıye ayrılmak zorunda kaldımm şimdi 3 kılo vererek yenıden basladımm artık bende sızınleyım
kılom 99
OKUR;
Hoşgeldin canım.....Çok özledik seni.İyi ki geldin......Bebek nasıl;oğlan nasıl ...Kıskançlık varmı?
Her gün gel tamammı hayatım...
Tekrar hoşgeldin......
Günaydın Kızlaaarrr
Banucum çok geçmiş olsun Allah sağlık versin sonra bebeği düşünürsün şimdilik sen daha önemlisin fatura olayına da üzüldüm Allah kolaylık versin. Milllett nerden nasıl geçireceğini şaşırmış bu tarafın öbür tarafıda var sıkma canını.
Zeynep ablacım sana da Allah kolaylık versin birde senin gibi gençken hiç çekilmiyor tamirat falan değilmi ben bu yaşımda bile sevmiyorum
Bugün erken uyandım saçlarımı maşaladım kıvır kıvır oldum öğleden sonra bir arkadaşımla görüşeceğim azıcık kendime bakayım dedim son zamanlarda çok saldım kendimi :96: şunu farkettim kafamda saç kalmamış ne yapacağım bilmiyorumbilen biri varsa bana akıl versin ya saç dökülmesini durdurup yeniden çıkarmasını sağlayan birşey yokkkmmmuuuu
Leslie yapmayacağım saçlarım bozulur şimdi eve gelince yaparım süsüm bozulmasın
Rüyamda çok ürkütücü şeyler gördüm Allah korusun sabah niyetine dünyanın sonu gelmişti dünya 4 köşe olmuştu insanlar birtaraflara doğru koşuyordu bende sürekli koşuyorum biryerde deniz dalgalar diğer yerde yangın vardı '' annneee seni çooook seviyorum '' deyip koştuğumu hatırlıyorumçok etkilendim rüyadan ya Hayır olsun inşallaaahhhh
maşanın markası nedir sölermisn bnde alıcam ama hangi marka karar veremiyorum
Canım benimki rowentanın elite model serisi 4 tane maşa ucu 1 düzleştiricisi 1 tostu var ben çok memnunum ama 4 yıl önce çok para verip almıştımrowentanın tek maşalarıda oluyor onlardan önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?