KAHVALTI
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
domates 0.5 ad. 7 cal.
yeşil biber - taze 10 gr. 1 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
lahmacun 3 ad. 750 cal.
limon 1 orta boy 27 cal.
1305 cal.
merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bi kaç gündür giremiyorum kızım hastalandı hastaneye götürdük tahliller falan yapıldı barsaklarında mikrop varmış+dizanteri dedi doktor bende evdeyim dünden beri izin aldım ilgilenmek için allaha şükür ilaçların etkisini görmeye başladık sürekli ishal çocuk bişey yemiyor kuş gibi kaldı bende dün reğl oldum bakalım yarın ne olacak
KAHVALTI
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
domates 0.5 ad. 7 cal.
yeşil biber - taze 10 gr. 1 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
lahmacun 3 ad. 750 cal.
limon 1 orta boy 27 cal.
1305 cal.
merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bi kaç gündür giremiyorum kızım hastalandı hastaneye götürdük tahliller falan yapıldı barsaklarında mikrop varmış+dizanteri dedi doktor bende evdeyim dünden beri izin aldım ilgilenmek için allaha şükür ilaçların etkisini görmeye başladık sürekli ishal çocuk bişey yemiyor kuş gibi kaldı bende dün reğl oldum bakalım yarın ne olacak
abla nasıl oldu saçların merak ettim
Benim menüm..
SABAH:
2 dilim tb. ekmek,peynir,bıçağın ucuyla tereyağ+bal bir lokma..
ARA:
1 ceviz,yeşilçay..
ÖĞLEN:
Yiyemedim,işlerim vardı,canımda istemedi sanırım..Öğün atlamamaya çalışıyorum ama bugün böyle oldu...
AKŞAM:
Peynirli tost,1 yumurta,domates,tere,roka,maydanoz,çayyyyyy..:))
ARA:
Yeşilçay,2 mandalina..
45 dk. Leslie,
70 mekik..
BEYZUS çum güle güle kullan saçlarını,çok yakışmıştır eminim..Beyaz tende kahve tonlarını hep beğenmişimdir..
Ben aslında her tende koyu saçı daha çok severim...
YENACIĞIM;
Spora ağırlık vermeye başladın.Bu gidişat ciddi.......Umarım yarın sabah hepimizin yüzü güler...:18::18::18::18::18:
Hay Allah sizi ne etsin.TV de yine künefeli vodofon reklamı çıktı...Bizi düşünen yok.Düşman bu reklamlar düşman....Akıl diyor ki git Hatay'a şeker komasına girene kadar künefe ye.
Açlıktan ölmüş demezler;yemişte çatlamış derler.Şanım yürüsün.....
Teşekkürler canım....
Bende sevdim rengi ama;dediğim gibi alışmak için zamana ihtiyacım var.2-3 kişi iyi olmuş ,yakışmış derse çok rahatlarım hemende alışırım....
nasılsınız canlarımmm..özledim sizlerii. okudum aşure yemek isteyenleri yapmayın canlarım lütfen 660 kaloriymiş
İnşallah bozmayız canım..Bu kaçıncı oluyor değilmi başla bitir..:)
Sporu evet her gün yapmaya çalışıyorum..İsteyince oluyor aslında iş,çocuk bahane bence..:))
Birde ben karar verdim diyet yapıyorum demiycem, Sadece beyaz ekmek tüketmemeye çalışıcam,kolayı bıraktım yada çok az içerim..Öğün atlamamaya gayret göstericem bunları yapmak bile aç kalmadan gramda olsa kilo kaybına neden oluyor...
Kısacası rahat olmak için elimden geleni yapacağım..
Sorma künefe reklamını bende gördüm..birde çocuk diyor ya,uzayan peynir falan koptum ben...
Aslında beyzusum çok kasmamak lazım,mesela ayda bir künefe veya başka cıss mamalardan yesek olmazmı..??
Örneğin öğlen yesek,akşamıda sadece yoğurtla geçiştirsek,ne dersin...
Birde beni yanlış yaptığım yerde uyar tamammı canım..
Söylediklerine aynen katılıyorum canım ama bide su içmeyi ekleyelim. Geçen Gürkan Kubilay söylüyordu. Öğün ve araöğünlerden önce düzenli olarak su içmek hiçbişey yapmasanızda ayda 1 kilo verdirir dedi. Ben şimdi düşününce kışın hiç su içmediğimi farkettim
İnşallah bozmayız canım..Bu kaçıncı oluyor değilmi başla bitir..:)
Sporu evet her gün yapmaya çalışıyorum..İsteyince oluyor aslında iş,çocuk bahane bence..:))
Birde ben karar verdim diyet yapıyorum demiycem, Sadece beyaz ekmek tüketmemeye çalışıcam,kolayı bıraktım yada çok az içerim..Öğün atlamamaya gayret göstericem bunları yapmak bile aç kalmadan gramda olsa kilo kaybına neden oluyor...
Kısacası rahat olmak için elimden geleni yapacağım..
Sorma künefe reklamını bende gördüm..birde çocuk diyor ya,uzayan peynir falan koptum ben...
Aslında beyzusum çok kasmamak lazım,mesela ayda bir künefe veya başka cıss mamalardan yesek olmazmı..??
Örneğin öğlen yesek,akşamıda sadece yoğurtla geçiştirsek,ne dersin...
Birde beni yanlış yaptığım yerde uyar tamammı canım..
Canım sen aynaya baktığında beğendiysen,bir şüphen yoksa tamamdır...ben kafamda tasarlıyorum çok yakıştığına eminim..
FactorB canım bende küt kestirmek istiyorum..Hep derdim 85 kilo olayım öyle kestiricem diye..
Ama dayanamıycam sanırım,saçlarım çok uzadı sürekli topluyorum,bir anlamı yok...İşlerimi bitirip bende dediğin modelden yapıcam..hem motivasyonumun artması için bir sebeb olur...
FactorB canım bende küt kestirmek istiyorum..Hep derdim 85 kilo olayım öyle kestiricem diye..
Ama dayanamıycam sanırım,saçlarım çok uzadı sürekli topluyorum,bir anlamı yok...İşlerimi bitirip bende dediğin modelden yapıcam..hem motivasyonumun artması için bir sebeb olur...
Çok doğru canım kastıkça stresten kilo verme gecikiyor.Mantığı nedir anlamadım ama ne zaman çok sıkıp başarı beklesem olumsuzlukla karşılaştım.Bu yüzden dediğin gibi kasmamak lazım ama arada hak ettiğimiz halde cısss mamalardan yersem kendime gelmem uzun sürüyor.Hemen diyet modundan çıkıp amannnn ölümlü dünya moduna giriyorum.Başarabilirsen çok iyi olur tabii.Bünye de mahrumluk psikolojisine girmez...Tabii uyarırım canım.Sende beni uyar lütfen..Geçenlerde 1 lahmacun yedim hala neden yedim diye üzülüyorum.Üzülünce sanki ne olacaksa.Aldırmamak lazım galiba...
Bir gün saçımı sarıp güzel bir şekil veririm ve bir foto eklerim....Bakarsınız nasıl olmuş diye...Şu anda boya sonrası olduğundan benim dalgalar hırçınlaştı pek güzel değil genel durum ;yoksa şimdi çekerdim bir foto şip şak....
Tamam canım fotoyu bekliyoruz,bende diyecektim foto ekle diye..KAlp kalbe karşıyımış..
Geçende doktorum programında Dilara Koçak vardı izledinmi bilmiyorum..
Nefes almadan izledim ben.Çok güzel ve bizim için gerekli konulara değindi..
Örneğin 2 lahmacun yediniz öğlen diyor...akşam 2 dilim ekmek ve proteini çıkarıp menünüzü hazırlıyacaksınız diyor..yani üzülmene pişman olmana gerek yok..herşeyden kısarsak zaten uzun sürdüremeyiz, yine yeniden başa döneriz,hep yaptığımız gibi..
Örneğin kek yedik ikindi çayında veya her hangi bir saatte,1 dilim ekmek,1 porsiyon meyveyi çıkarıyoruz menüden,çok mantıklı ve çok güzel değilmi..yani istediğimiz lezzetlerdende yiyerek ama bedel ödeyerek sürdüreceğiz davamızı..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?