Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğa3 merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bi kaç gündür giremiyorum kızım hastalandı hastaneye götürdük tahliller falan yapıldı barsaklarında mikrop varmış+dizanteri dedi doktor bende evdeyim dünden beri izin aldım ilgilenmek için allaha şükür ilaçların etkisini görmeye başladık sürekli ishal çocuk bişey yemiyor kuş gibi kaldı bende dün reğl oldum bakalım yarın ne olacak

Geçmiş olsun kuzuna doğacım

Geçmiş olsun canım,ishal çok kötü,çocuklar çok süzülüyor..

Benim menüm..

SABAH:
2 dilim tb. ekmek,peynir,bıçağın ucuyla tereyağ+bal bir lokma..

ARA:

1 ceviz,yeşilçay..

ÖĞLEN:
Yiyemedim,işlerim vardı,canımda istemedi sanırım..Öğün atlamamaya çalışıyorum ama bugün böyle oldu...

AKŞAM:

Peynirli tost,1 yumurta,domates,tere,roka,maydanoz,çayyyyyy..:))

ARA:
Yeşilçay,2 mandalina..

45 dk. Leslie,
70 mekik..

Çok geçmiş olsun DOĞACIĞIM....Bir an önce iyileşir yavrun inşallah...İshalde ne kötü eder çocukları..Allah yardımcın olsun;kızın yemedikçe sen bitiyorsundur...
abla nasıl oldu saçların merak ettim

Güzel oldu galiba...Galiba diyorum sarı saça alışık olduğum için birden koyu geldi gözüme ama sevdim.Orta kahverengi oldu;bazı tutamlar rengi az aldı ve balyaj gibi ışık oldu.Evde yapınca bu kadar.
Doğal bir renk oldu kızıllık yok;olmasın diye altın kahve kullandım zaten...Alışmam bir kaç gün sürer oldukça radikal bir değişim oldu ama gerçekten daha genç gösterdi.Eee bu yaşlarda biraz hile lazım değilmi?

BEYZUS çum güle güle kullan saçlarını,çok yakışmıştır eminim..Beyaz tende kahve tonlarını hep beğenmişimdir..
Ben aslında her tende koyu saçı daha çok severim...

YENACIĞIM;

Spora ağırlık vermeye başladın.Bu gidişat ciddi.......Umarım yarın sabah hepimizin yüzü güler...:18::18::18::18::18:

Hay Allah sizi ne etsin.TV de yine künefeli vodofon reklamı çıktı...Bizi düşünen yok.Düşman bu reklamlar düşman....Akıl diyor ki git Hatay'a şeker komasına girene kadar künefe ye.
Açlıktan ölmüş demezler;yemişte çatlamış derler.Şanım yürüsün.....

BEYZUS çum güle güle kullan saçlarını,çok yakışmıştır eminim..Beyaz tende kahve tonlarını hep beğenmişimdir..
Ben aslında her tende koyu saçı daha çok severim...

Teşekkürler canım....

Bende sevdim rengi ama;dediğim gibi alışmak için zamana ihtiyacım var.2-3 kişi iyi olmuş ,yakışmış derse çok rahatlarım hemende alışırım....

İnşallah bozmayız canım..Bu kaçıncı oluyor değilmi başla bitir..:)
Sporu evet her gün yapmaya çalışıyorum..İsteyince oluyor aslında iş,çocuk bahane bence..:))

Birde ben karar verdim diyet yapıyorum demiycem, Sadece beyaz ekmek tüketmemeye çalışıcam,kolayı bıraktım yada çok az içerim..Öğün atlamamaya gayret göstericem bunları yapmak bile aç kalmadan gramda olsa kilo kaybına neden oluyor...
Kısacası rahat olmak için elimden geleni yapacağım..

Sorma künefe reklamını bende gördüm..birde çocuk diyor ya,uzayan peynir falan koptum ben...

Aslında beyzusum çok kasmamak lazım,mesela ayda bir künefe veya başka cıss mamalardan yesek olmazmı..??
Örneğin öğlen yesek,akşamıda sadece yoğurtla geçiştirsek,ne dersin...

Birde beni yanlış yaptığım yerde uyar tamammı canım..

Teşekkürler canım....

Bende sevdim rengi ama;dediğim gibi alışmak için zamana ihtiyacım var.2-3 kişi iyi olmuş ,yakışmış derse çok rahatlarım hemende alışırım....

Canım sen aynaya baktığında beğendiysen,bir şüphen yoksa tamamdır...ben kafamda tasarlıyorum çok yakıştığına eminim..

Son düzenleme:
Güzel oldu galiba...Galiba diyorum sarı saça alışık olduğum için birden koyu geldi gözüme ama sevdim.Orta kahverengi oldu;bazı tutamlar rengi az aldı ve balyaj gibi ışık oldu.Evde yapınca bu kadar.
Doğal bir renk oldu kızıllık yok;olmasın diye altın kahve kullandım zaten...Alışmam bir kaç gün sürer oldukça radikal bir değişim oldu ama gerçekten daha genç gösterdi.Eee bu yaşlarda biraz hile lazım değilmi?
[/QUOTE]

eminim güzel olmuştur güle güle kullan ablacım. Bende severim iddalı değişimleri. 3 ay önce saçlarım belimdeydi geçen hafta öne doğru sivri gelen katlı küt kestirdim çokta hoşuma gitti. Sende alışırsın bikaç güne. Dediğin gibi gerçektende koyu renk saçlar daha bi genç gösteriyor. Açık renklerdeyse makyaj yapmak gerekiyor sürekli

FactorB canım bende küt kestirmek istiyorum..Hep derdim 85 kilo olayım öyle kestiricem diye..

Ama dayanamıycam sanırım,saçlarım çok uzadı sürekli topluyorum,bir anlamı yok...İşlerimi bitirip bende dediğin modelden yapıcam..hem motivasyonumun artması için bir sebeb olur...

Çok doğru canım kastıkça stresten kilo verme gecikiyor.Mantığı nedir anlamadım ama ne zaman çok sıkıp başarı beklesem olumsuzlukla karşılaştım.Bu yüzden dediğin gibi kasmamak lazım ama arada hak ettiğimiz halde cısss mamalardan yersem kendime gelmem uzun sürüyor.Hemen diyet modundan çıkıp amannnn ölümlü dünya moduna giriyorum.Başarabilirsen çok iyi olur tabii.Bünye de mahrumluk psikolojisine girmez...Tabii uyarırım canım.Sende beni uyar lütfen..Geçenlerde 1 lahmacun yedim hala neden yedim diye üzülüyorum.Üzülünce sanki ne olacaksa.Aldırmamak lazım galiba...

Bir gün saçımı sarıp güzel bir şekil veririm ve bir foto eklerim....Bakarsınız nasıl olmuş diye...Şu anda boya sonrası olduğundan benim dalgalar hırçınlaştı pek güzel değil genel durum ;yoksa şimdi çekerdim bir foto şip şak....

Söylediklerine aynen katılıyorum canım ama bide su içmeyi ekleyelim. Geçen Gürkan Kubilay söylüyordu. Öğün ve araöğünlerden önce düzenli olarak su içmek hiçbişey yapmasanızda ayda 1 kilo verdirir dedi. Ben şimdi düşününce kışın hiç su içmediğimi farkettim[/QUOTE]

Evet doğru söylüyorsun su çok önemli,bu sıralar her aklıma geldiğinde ılık su içiyorum,WC olayımıda rahatlatıyor..Suyu ısıtıp koca bir bardağa doldurup çay yudumlar gibi yudumluyorum...:))

85 oluncada başka model kestirirsin canım. Değişiklik çok iyi geliyo arada bi yapmak şart

Küt saça hastayım ama ; benim saçlar dalgalı ve yüzüm yuvarlak bana hiç olmuyor...

Küt saç bana hep sahibinin kaliteli olduğu hissini verir...YENAM hazır sende kalite mevcut;ihmal etme kestir gitsin...

FAKTÖRCÜĞÜM sende güle güle kullan yeni saçını.Aslında seni çok merak ediyorum...Gözümde uzun boylu,bakımlı ve tarz biri canlanıyor...Doğru değilmi....

Tamam canım fotoyu bekliyoruz,bende diyecektim foto ekle diye..KAlp kalbe karşıyımış..

Geçende doktorum programında Dilara Koçak vardı izledinmi bilmiyorum..
Nefes almadan izledim ben.Çok güzel ve bizim için gerekli konulara değindi..

Örneğin 2 lahmacun yediniz öğlen diyor...akşam 2 dilim ekmek ve proteini çıkarıp menünüzü hazırlıyacaksınız diyor..yani üzülmene pişman olmana gerek yok..herşeyden kısarsak zaten uzun sürdüremeyiz, yine yeniden başa döneriz,hep yaptığımız gibi..

Örneğin kek yedik ikindi çayında veya her hangi bir saatte,1 dilim ekmek,1 porsiyon meyveyi çıkarıyoruz menüden,çok mantıklı ve çok güzel değilmi..yani istediğimiz lezzetlerdende yiyerek ama bedel ödeyerek sürdüreceğiz davamızı..:)))

Ben dietisyeni sırf o yüzden bıraktım canım. Hiç kaçamak yoktu. Ama buda nefis yani tut tut patlıyo bi yerde. Oyüzden ben dietime kaçamaklar ekledim her haftasonu eşimle yemeğe gideriz istediğimi yedim ve hafta içi çarşambayıda tatlı günü yaptım. Canım ne tatlısı veya çikolata istiyosa yedim. Fakat akşam yiyeceğime öğleyin yedim. Pizzayı ince hamurlu yedim. Yemeğe giderkende gelirkende yürüyerek gittik. Çikolataysa mesela bitter yedim. İskender yediysem yanında salatada yedim. Çikolata yediysem yanında süt içtim. Bunun gibi önlemler alıncada gayet rahat hissettim kendimi ve her haftada 1 kilo verdim

Çok doğru bir yöntem....Evet fazla üzülmeden ve mantıklı bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz....
Ne bedeller ödedik canım;kilo bedeli de öderiz....
Şok diyetlerde ki gibi hemen hemen bir şey yemeden diyet yapınca kişinin yapısına ve direncine bağlı olarak an geliyor yemeğe saldırıyor insan.Hemde mantıksızca ,ne bulursak.....

Kalori hesabı en doğru olan galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…