Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

FAKTÖRCÜĞÜM sende güle güle kullan yeni saçını.Aslında seni çok merak ediyorum...Gözümde uzun boylu,bakımlı ve tarz biri canlanıyor...Doğru değilmi....

Teşekkür ederim ablacım.Pek uzun sayılmam aslında 1.62 boyum. Bakıma gelince zaten estetisyenim ablacım turizmde çalışıyordum. Ama evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi bende saygı duydum. Biraz daha şöle 75 lere iniyim bende bi resmimi koyarım

Son düzenleme:

Kendimi tebrik ediyorum.Valla hislerim kuvvetli benim.
Bir boy konusunda yanılmışım ama ;kısa değilsin sonuçta...(Ben 1.60 ım böylelikle kendime de pay çıkardım)
Aramızda estetisyen olması ne güzel..Arada danışacağımız şeyler olur sana...

Bahar ve saferan hoşgeldiniz...

O bölümü bende seyrettim netten daha sonra. Çok mantıklı gerçekten. Ama 1 simit 4 dilim ekmeğe eşit dedi üzüldüm.

Ben de Katılıyorum bu konuyu yeni fark ettim :) Çok güzel bir konuya parmak basmışsınız. Amaaa bu cetveli nasıl koyucam bir araştırayım bakim. Ya da biri bana yardım etsin :)
hoşgeldiiin.....
geçmişolsun ve yeni kilon hayırlı olsun..neymiş..azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış...
yeniden hoşgeldin o zaman...
nasılsınız canlarımmm..özledim sizlerii. okudum aşure yemek isteyenleri yapmayın canlarım lütfen 660 kaloriymiş
niye banladılar seni .. ama gördüm galiba tartışma yüzünden mi...
Teşekkürler canım....

Bende sevdim rengi ama;dediğim gibi alışmak için zamana ihtiyacım var.2-3 kişi iyi olmuş ,yakışmış derse çok rahatlarım hemende alışırım....
ben ce yakışmıştır sana.......

ben ikindi de aşure yedim ama akşam az yedim dengelemişmidir ki...

Merhaba Kızlaaarr
Ay gerçekten birileri resim eklesede motive olsak
Akşam AVM nin lavabosunda farkettim kafamda saç kalmamış artık saç dibim görünüyor heryerden çok üzülüyorum forumda sarımsağın iyi geldiğini okuudum kesip saç diplerine sürüyormuşsun deneyeceğim bakalım :44: Menümü yazayım
Sabah
1 kk peynir,1 kk helva,6-7 zeytin,1 küçük dilim kek,2 dilim light ekmek,form çayı
Ara
5-6 fındık,1 mandalina
Öğle
1 kase aşure
Akşam
1 kase yoğurt,3-4 kaşık makarna
Ara
Mandalina

30 dakika yürüyüş,2 lt su

O bölümü bende seyrettim netten daha sonra. Çok mantıklı gerçekten. Ama 1 simit 4 dilim ekmeğe eşit dedi üzüldüm.

Evet öyleymiş..Simit yediğimiz zaman ekmek yemeyiz bizde..:))
o gün ekmek yemeyerek bedel ödeyeceğiz artık...Ben bir ara 2 simit bile yerdim..

Aslında benim sorunum çok yemek çeşidi bilmiyorum. Evleneli 2 sene oldu ama aynı yemekleri yapıp duruyorum öncedende çalıştığım için hiç aram yoktu mutfakla. Geçenlerde bi komşumuzu gördüm baya kilo vermiş.Nasıl verdin dedim sık sık dirgit yemiş. Bende çok severim ama düdüklüden korkuyodum. Şimdi yendim düdüklü fobisini gittim aldım bi tane. Kullanma kılavuzuda var. Yarın sabah başlicam tekrardan dietime bol bol dirgitte yapıcam. Buğday , kuru fasulye , nohut haşlayıp bazı öğünlerde 2 cevizle bazı öğünlerde yoğurtla karıştırıp naneyle (ayran aşı çorbası gibi yani) yapıcam. Hem hiç yağsız pişen bi yemek olucak hemde proteinli bir öğün

sen beni sevmiyooossuuuunnnnn

Aaaaa olurmuuuu,üzülürüm şimdi...Şaka yapıyorum tabiisi...

Naapmalı açlığının geçmesi için,ılık su inan çok şişiriyor mideyi denemeni tavsiye ederim,olmadı kahve içersin keser o açlığını...

Canım karnım aç değil ya başım ağırıyor tansiyonum düştü sanırım su içiyorum bol bol şişerim birazdan :81:

Şiiişşşşt cııısss......

Sırf kendime güvenemediğim için aşure yapmayı hep erteliyorum...Ay sonuna doğru yaparım,çoğunu ablamlara götürürüm (yılbaşında gideceğim.YENA genemiiiii dediğini duydum) böylelikle bize az kalır...

Ayyyy üzerinize güller bu gece fena menapoz sıcaklarım basıyor.:84::84:Bu soğukta yine balkon camını araladım..

(Yüzünüze güller lafını da Karslı bir arkadaşımdan duymuştum .Çok hoşuma gider.İyi bir temenni)

iyi akşamlar kızlar

bakıyorum keyifler yerinde yediniz aşureleri ohhhh....:125:

beyzuş ablam boyadı saçları çıtırlaştı....

yena bu hafta liderliğe oynuyor....

kelebekle çekişmeli olur gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım

benim regl yaklaştığı için şiştimmm beni yarın izinli yazarsın yenacım....

kendimi balon gibi hissediyorum

simit yiyoruz yazmışsınız

ben gün aşırı işte hep simit yiyorum hemde kaşarlı

ama artık kendime çeki düzen vermem lazımmmmm :84:

Canım biz sana istemediğin kadar yemek tarifi veririz.Hemde ayrıntıları ile.Ailecek neler seviyorsunuz yaz.Bak kaç tane tarif geliyor....

Bahsettiğin çorba çok faydalı.Gerçekten kilo verdiriyor...

Kızzzlllaaaarrrrr maşallah çok mutluyum
Geçen sene kabanımın içine giremiyordum düğmelerim kapanıyordu fakat heryerim fışkırıyordu hatta kalçam kabanın eteğini öyle kaldırıyorduki önden iki yana ayrılıyordu. Bugün giydim anneme gösterdim 50 beden kaban ama 48 olsa bile rahat girerim annem diyor bak beline oturmuş kalçanda kaldırmıyor dedi önden de dümdüz çok güzel göründü aynı şekilde pantolonumun belide epey bollandı düşüyor artık maşallah bana maşallah :81:

İyi akşamlar canım .Hoş geldin....

Evet saçları boyadım;şimdi sıra biraz kestirip şekil verdirmeye geldi.....

Öffff simiti ben de çok severim.Çalışırken ara da bir yerdim.Susamları mideme dokunuyor yoksa her gün yesem yerim.Kapasite yüksek....
Regl yaklaşırken çeki düzen vermek zor oluyor maalesef..Geçmesini bekle.Sıkma canını.
Benim yaklaştığı günlerde canım acı ister ama çok şiddetli.Tam ortasında da tatlıcı vitrinlerine yapışırım...Allahım yine tatlı dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…