FAKTÖRCÜĞÜM sende güle güle kullan yeni saçını.Aslında seni çok merak ediyorum...Gözümde uzun boylu,bakımlı ve tarz biri canlanıyor...Doğru değilmi....
Teşekkür ederim ablacım.Pek uzun sayılmam aslında 1.62 boyum. Bakıma gelince zaten estetisyenim ablacım turizmde çalışıyordum. Ama evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi bende saygı duydum. Biraz daha şöle 75 lere iniyim bende bi resmimi koyarım
Kendimi tebrik ediyorum.Valla hislerim kuvvetli benim.
Bir boy konusunda yanılmışım ama ;kısa değilsin sonuçta...(Ben 1.60 ım böylelikle kendime de pay çıkardım)
Aramızda estetisyen olması ne güzel..Arada danışacağımız şeyler olur sana...
hoşgeldiiin.....Ben de Katılıyorum bu konuyu yeni fark ettim :) Çok güzel bir konuya parmak basmışsınız. Amaaa bu cetveli nasıl koyucam bir araştırayım bakim. Ya da biri bana yardım etsin :)
geçmişolsun ve yeni kilon hayırlı olsun..neymiş..azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış...selam kızlar...
sabah eşimle beraber dişçiye gittik.onun dişi çekilecekti benimki dolgu olur diye düşünüyordum hiç korkmadan rahat rahat gittim. sonra eşiminki çekilmedi dlguya karar verdi benimki çekilecek dedi başladım üçbuçuk atmaya iğneyi yaptı hemn 10 dakika sonra söktü dişi aman allahım hiç hissetmedim 2 sn yede çeti alla daha öncede iki kez çekilmişti epey uğraşmışlardı.20 lik diş olduğu için çekmemiz lazım dedi..
neyse sonra eşimle beraber pazara gittik balık aldık geldik .dönüştede halamı aradım hala aşure piştimi nasıl olsa bana vereceklsin aşure ben geliyorum almaya diye yüzsüzlük yaptım.cumartesi günü rüyamda aşure görmüştüm o günden beri canım çok çekiyordu.....bir tabak yedim kalanını birazdan misafire çıkaracağım ...
bugün esas mutlu olduğum bir konu baskülde 121.5 görmem oldu 2 aydır 122 den düşemiyorum 125 oluyorum ama inemiyordum.halbuki dün halamda yağda kızarmış pişi yedim 4 yada 5 tane patates yedim fırında sütlü bisküvi tatlısı o yüzden bugün en azından +1 kilo olurum derken şokkkkk oldum.ama 3 te yedikten sonra akşam yemeği yemedim beni kurtaran o oldu heralde....bir arkadaş yazmıştı gündüz ne yersen ye ama 5 ten sonra bişey yemezsen zayıflarsın diye doğu heralde
yeniden hoşgeldin o zaman...merhaba hanımlar ben de katılıyorum aranızaa yeniden daha oncedende katılmıstım ama dogum sebebıye ayrılmak zorunda kaldımm şimdi 3 kılo vererek yenıden basladımm artık bende sızınleyım
kılom 99
niye banladılar seni .. ama gördüm galiba tartışma yüzünden mi...nasılsınız canlarımmm..özledim sizlerii. okudum aşure yemek isteyenleri yapmayın canlarım lütfen 660 kaloriymiş
ben ce yakışmıştır sana.......Teşekkürler canım....
Bende sevdim rengi ama;dediğim gibi alışmak için zamana ihtiyacım var.2-3 kişi iyi olmuş ,yakışmış derse çok rahatlarım hemende alışırım....
Tamam canım fotoyu bekliyoruz,bende diyecektim foto ekle diye..KAlp kalbe karşıyımış..
Geçende doktorum programında Dilara Koçak vardı izledinmi bilmiyorum..
Nefes almadan izledim ben.Çok güzel ve bizim için gerekli konulara değindi..
Örneğin 2 lahmacun yediniz öğlen diyor...akşam 2 dilim ekmek ve proteini çıkarıp menünüzü hazırlıyacaksınız diyor..yani üzülmene pişman olmana gerek yok..herşeyden kısarsak zaten uzun sürdüremeyiz, yine yeniden başa döneriz,hep yaptığımız gibi..
Örneğin kek yedik ikindi çayında veya her hangi bir saatte,1 dilim ekmek,1 porsiyon meyveyi çıkarıyoruz menüden,çok mantıklı ve çok güzel değilmi..yani istediğimiz lezzetlerdende yiyerek ama bedel ödeyerek sürdüreceğiz davamızı..:)))
O bölümü bende seyrettim netten daha sonra. Çok mantıklı gerçekten. Ama 1 simit 4 dilim ekmeğe eşit dediüzüldüm.
hoşbulduk canım....Bahar ve saferan hoşgeldiniz...
Evet öyleymiş..Simit yediğimiz zaman ekmek yemeyiz bizde..:))
o gün ekmek yemeyerek bedel ödeyeceğiz artık...Ben bir ara 2 simit bile yerdim..
ben 3 tane bile yerdim şimdi ver 5 tane yerim açım aaççç
sen beni sevmiyooossuuuunnnnn
Aaaaa olurmuuuu,üzülürüm şimdi...Şaka yapıyorum tabiisi...
Naapmalı açlığının geçmesi için,ılık su inan çok şişiriyor mideyi denemeni tavsiye ederim,olmadı kahve içersin keser o açlığını...
aşure ye..
Aslında benim sorunum çok yemek çeşidi bilmiyorum. Evleneli 2 sene oldu ama aynı yemekleri yapıp duruyorumöncedende çalıştığım için hiç aram yoktu mutfakla. Geçenlerde bi komşumuzu gördüm baya kilo vermiş.Nasıl verdin dedim sık sık dirgit yemiş. Bende çok severim ama düdüklüden korkuyodum. Şimdi yendim düdüklü fobisini gittim aldım bi tane. Kullanma kılavuzuda var. Yarın sabah başlicam tekrardan dietime bol bol dirgitte yapıcam. Buğday , kuru fasulye , nohut haşlayıp bazı öğünlerde 2 cevizle bazı öğünlerde yoğurtla karıştırıp naneyle (ayran aşı çorbası gibi yani) yapıcam. Hem hiç yağsız pişen bi yemek olucak hemde proteinli bir öğün
ben 3 tane bile yerdim şimdi ver 5 tane yerim açım aaççç
iyi akşamlar kızlar
bakıyorum keyifler yerinde yediniz aşureleri ohhhh....:125:
beyzuş ablam boyadı saçları çıtırlaştı....
yena bu hafta liderliğe oynuyor....
kelebekle çekişmeli olur gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım
benim regl yaklaştığı için şiştimmm beni yarın izinli yazarsın yenacım....
kendimi balon gibi hissediyorum
simit yiyoruz yazmışsınız
ben gün aşırı işte hep simit yiyorum hemde kaşarlı
ama artık kendime çeki düzen vermem lazımmmmm :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?