Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ruh halini hiç kaybetme inşallah.Kelebeğim kilo vermek sana yarıyor...Bak ne kadar neşeli ve mutlusun.Diyeti bırakma sakın....

hemen saçlarını kestir şekil ve ver fotonu görmek istiyoruzzzz:103:

bende kendimi böreklere vurdum be ablası

bugün tam 5 tane gül böreği yedim patatesli...

tatlı ile pek aram yok ama onuda yedim

bugün nöbetçiydim ama dün kızlara yeri malı haftası için börek ve kek yapmıştım

onlardan banada nasip oldu ama bende dibine vurdum hani :125:

neysi haftaya telafi ederizzzzzz
İNŞALLAH

Sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım, bu saatte komşum geldi çat kapı kahve içmeye...

İyi geceler...

Canım biz sana istemediğin kadar yemek tarifi veririz.Hemde ayrıntıları ile.Ailecek neler seviyorsunuz yaz.Bak kaç tane tarif geliyor....

Bahsettiğin çorba çok faydalı.Gerçekten kilo verdiriyor...

Saol ablacım çok sevinirim. Geçenlerde bi brokoli çorbası yaptım kafamdan. 1 kaşık yiyebildim anca gerisini yok ettim hemen eşim yese boşanma sebebi olurdu herhalde. Ben hiç çorba tarifi bilmiyorum bitek mercimek. Eğer tavsiye edebileceğiniz hafif sebze çorbaları olursa çok sevinirim

Sert bir gün geçirmişsin canım.Dış mihrakların işidir.Senin bir suçumuz yok .Bu gibi durumlarda suçu dış mihraklara atmak en kazançlı yoldur..Hasar yoktur belki.Şimdi regl dönemin yakın diye + gibi görünebilir.Sonra düzeliyor.Sıkma canını...

Görüşürüz YENAcım. yeni gelen kıslar hoşgeldiniz . Unutmadan bugün hayatımda ilk kez light süt aldım. Nasıl bişiy o yaa süte benzemiyo. Son alışım oldu zaten Yarım yağlı en güzeli sanırım :26:

ZEYNEBİM....

Hoş geldin canım.Nasılsın ....İşler yoluna girdimi...

hoş bulduk canım.kızlar hepinize iyi akşamlar..
olumsuz düşünmeyeceğim diyorum.ama beni çıldırttılar.her usta bir eksik bıraktı gitti.şimdi ulaşamıyorum.altı üstü bir banyo tuvalet ya.marangoz kapıları takmadı.banyo çok soğuk.yıkanırken zorluk var.elk.sigortaları değiştirmemiş.tesisatçı klozeti yapıştırmamış..olumsuz düşünmek istemiyorum..her şey yolunda..

Yaaa geçen konusu geçmişti ben tam olarak anlamamıştım şimdi yarın sabah erkenden 7-8 gibi tartılsak az çıkarız 10-11 gibimi :44: ona göre uyuycamda

İyi akşamlar zeynep abla. Stress yapmamaya çalış. Herşey biz kadınların istediği gibi şipşak olmuyor malesef

BSharcığım en hızlı sen gidiyorsun.peşine takılayım..
Doğa3 yavruna geçmiş olsun.sulardan mı?acaba..
Banu145145,bak 105 gördün.iki haftaya kadar istenilen kiloya inersin inşallah.
birilerine daha yazacaktım.okurken not almak lazım..internet nale molla..çoklu alıntıda takılıyor..

Peşime ne demek ablacım başımın üstünde yerin var hepberaber inşallah herşey çok güzel olacak

Sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım, bu saatte komşum geldi çat kapı kahve içmeye...

İyi geceler...
İyi geceler canım...Afiyet olsun...
Brokoli çorbasını bende hiç sevmem.Doğru beslenme kuralları doğrultusunda pişirirsen çok lezzetsiz oluyor.Lezzetlendirmek için kremalar vs katmak gerekiyor; o da bizim işimize yaramaz.Anlayacağın senin suçun yok.Suç brokolide.

Bir sebze çorbası tarifi vereyim .Belki seversin....

Önce küçük küçük doğranmış havuçları bir tencereye koyup üzerine su ekleyip pişirmeye başla.Bu arada içine 2 kahve fincanı kadar kırmızı mercimek kat.Havuçlar yumuşamaya başlayınca küçük doğranmış patates,kabak,kereviz katıp güzelce pişir.1 çorba kaşığı unu az yağla pembeleştirip çorbana kat.Seversen biraz sarımsak ve sirke katarsan çok güzel olur....

Eğer kırmızı mercimeği pütür pütür sevmezsen;önce süzme mercimek çorbası yapıp sebzeleri sonra içine atıp pişir daha güzel oluyor.....

Ablamın tarifiuyduruk)....Ertesi güne kalan ve yenmeyeceği anlaşılan kuru fasulye yemeğini robottan geçirip ;içine sevdiğin baharatları ve sarmısak ekleyerek ;tabii birazda su ilave ederek çorba yapabilirsin...

Taze fasulye veya taze bakla çorbası:

Taze fasulye veya baklaları ince ince kesip hazırla.Küçük bir soğanı ince kıyıp hafif kavururken fasulye veya baklaları ekle;onlerıda biraz çevirip suyunu ekle.Güzelce kaynatıp pişir.İster limon ve yumurta ile ister yoğurt ve yumurta ile terbiye yap.Yoğurtlusunu tavsiye ederim.Tabii sarımsak katarsan süper olur.
AFİYET OLSUN...Aklıma geldikçe yazarım sana pratik tariflerden....
[/COLOR][/I][/B]

Yaaa geçen konusu geçmişti ben tam olarak anlamamıştım şimdi yarın sabah erkenden 7-8 gibi tartılsak az çıkarız 10-11 gibimi :44: ona göre uyuycamda
ne kadar geç okadar az çıkar canım...
nasılsın zeynep abla....

Teşekkür ederim BEYZUS abla. En kısa zamanda yapıcam hemen. Sarımsakla sirkeye bayılırım zaten. Hatta salatalarımada hep elma sirkesi koyuyorum

arifee ... soba yanıyormu.... üstünde ne kaynıyor... geçen gazetede gördüm kat kaloriferi sobası soba yanıyor diğer odalarıda kalorifer gibi ısıtıyor kazanı var .. tam hayalimdeki soba ...:97::97::97::97:

benim başım çok ağırıyor hemde acıktım birşeyler yemeden uyuyayım Allah rahatlık versin kızlar dualarınızda beni unutmayın.
İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…