Kızzzlllaaaarrrrr maşallah çok mutluyum
Geçen sene kabanımın içine giremiyordum düğmelerim kapanıyordu fakat heryerim fışkırıyordu hatta kalçam kabanın eteğini öyle kaldırıyorduki önden iki yana ayrılıyordu. Bugün giydim anneme gösterdim 50 beden kaban ama 48 olsa bile rahat girerim annem diyor bak beline oturmuş kalçanda kaldırmıyor dedi önden de dümdüz çok güzel göründü aynı şekilde pantolonumun belide epey bollandı düşüyor artık maşallah bana maşallah:81:
İyi akşamlar canım .Hoş geldin....
Evet saçları boyadım;şimdi sıra biraz kestirip şekil verdirmeye geldi.....
Öffff simiti ben de çok severim.Çalışırken ara da bir yerdim.Susamları mideme dokunuyor yoksa her gün yesem yerim.Kapasite yüksek....
Regl yaklaşırken çeki düzen vermek zor oluyor maalesef..Geçmesini bekle.Sıkma canını.
Benim yaklaştığı günlerde canım acı ister ama çok şiddetli.Tam ortasında da tatlıcı vitrinlerine yapışırım...Allahım yine tatlı dedim...
Canım biz sana istemediğin kadar yemek tarifi veririz.Hemde ayrıntıları ile.Ailecek neler seviyorsunuz yaz.Bak kaç tane tarif geliyor....
Bahsettiğin çorba çok faydalı.Gerçekten kilo verdiriyor...
hemen saçlarını kestir şekil ve ver fotonu görmek istiyoruzzzz:103:
bende kendimi böreklere vurdum be ablası
bugün tam 5 tane gül böreği yedim patatesli...
tatlı ile pek aram yok ama onuda yedim
bugün nöbetçiydim ama dün kızlara yeri malı haftası için börek ve kek yapmıştım
onlardan banada nasip oldu ama bende dibine vurdum hani :125:
neysi haftaya telafi ederizzzzzz İNŞALLAH
ZEYNEBİM....
Hoş geldin canım.Nasılsın ....İşler yoluna girdimi...
Kızzzlllaaaarrrrr maşallah çok mutluyum
Geçen sene kabanımın içine giremiyordum düğmelerim kapanıyordu fakat heryerim fışkırıyordu hatta kalçam kabanın eteğini öyle kaldırıyorduki önden iki yana ayrılıyordu. Bugün giydim anneme gösterdim 50 beden kaban ama 48 olsa bile rahat girerim annem diyor bak beline oturmuş kalçanda kaldırmıyor dedi önden de dümdüz çok güzel göründü aynı şekilde pantolonumun belide epey bollandı düşüyor artık maşallah bana maşallah:81:
Hoşgeldin,
neden banlandın sen canım...
hoş bulduk canım.kızlar hepinize iyi akşamlar..
olumsuz düşünmeyeceğim diyorum.ama beni çıldırttılar.her usta bir eksik bıraktı gitti.şimdi ulaşamıyorum.altı üstü bir banyo tuvalet ya.marangoz kapıları takmadı.banyo çok soğuk.yıkanırken zorluk var.elk.sigortaları değiştirmemiş.tesisatçı klozeti yapıştırmamış..olumsuz düşünmek istemiyorum..her şey yolunda..
BSharcığım en hızlı sen gidiyorsun.peşine takılayım..
Doğa3 yavruna geçmiş olsun.sulardan mı?acaba..
Banu145145,bak 105 gördün.iki haftaya kadar istenilen kiloya inersin inşallah.
birilerine daha yazacaktım.okurken not almak lazım..internet nale molla..çoklu alıntıda takılıyor..
bende uykumu tam alamadığım zaman fazla çıkıyorum ya erken yatacağım yada geç tartılacağım ki ödemimi atayımİyi akşamlar zeynep abla. Stress yapmamaya çalış. Herşey biz kadınların istediği gibi şipşak olmuyor malesef
İyi geceler canım...Afiyet olsun...Sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım, bu saatte komşum geldi çat kapı kahve içmeye...
İyi geceler...
Saol ablacım çok sevinirim. Geçenlerde bi brokoli çorbası yaptım kafamdan. 1 kaşık yiyebildim ancagerisini yok ettim hemen eşim yese boşanma sebebi olurdu herhalde. Ben hiç çorba tarifi bilmiyorum bitek mercimek. Eğer tavsiye edebileceğiniz hafif sebze çorbaları olursa çok sevinirim
ne kadar geç okadar az çıkar canım...Yaaa geçen konusu geçmişti ben tam olarak anlamamıştım şimdi yarın sabah erkenden 7-8 gibi tartılsak az çıkarız 10-11 gibimi :44: ona göre uyuycamda
nasılsın zeynep abla....BSharcığım en hızlı sen gidiyorsun.peşine takılayım..
Doğa3 yavruna geçmiş olsun.sulardan mı?acaba..
Banu145145,bak 105 gördün.iki haftaya kadar istenilen kiloya inersin inşallah.
birilerine daha yazacaktım.okurken not almak lazım..internet nale molla..çoklu alıntıda takılıyor..
Yaaa geçen konusu geçmişti ben tam olarak anlamamıştım şimdi yarın sabah erkenden 7-8 gibi tartılsak az çıkarız 10-11 gibimi :44: ona göre uyuycamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?