Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyigeceler herkese. Bende bi duş alıp yatayım geç olmadan. Yarın 80 i görücem sanırım tartıda ama inşallah 79 filanımdır en fazla Kendinize cici bakın

bugün çok ayıp bir şey yaptım.akşam üstü midem kazındı.tuttum yarım kilodan fazla kavurmayı tavada ısıtıp yarım ekmekle dişsiz dişsiz geveledim..yuttum.sonra da çok utandım.bir kaç lokma da adama yedirdim.o da eti sevmez.yoksa beraber yedik deyip suçu paylaştıracağım..sizin tatlı kriziniz var benim de et ve acı biber..geçmiş hayatımda aslanmıydım acebam?..

İyi akşamlar zeynep abla. Stress yapmamaya çalış. Herşey biz kadınların istediği gibi şipşak olmuyor malesef
hep olacağına şartlanmıştım..haklısın..aynı anda üç işiyi idar ediyorlar..
Peşime ne demek ablacım başımın üstünde yerin var hepberaber inşallah herşey çok güzel olacak
sağol canım..sende ki istek bana da bulaşsın..
ne kadar geç okadar az çıkar canım...

nasılsın zeynep abla....

iyiyim?(alt beynim duymasın)olumsuzluk yok..anlarsın!!!senden ne haber.spor yapacaktın boş yer buldun mu?

arifee ... soba yanıyormu.... üstünde ne kaynıyor... geçen gazetede gördüm kat kaloriferi sobası soba yanıyor diğer odalarıda kalorifer gibi ısıtıyor kazanı var .. tam hayalimdeki soba ...:97::97::97::97:
Öfff soba olsa da üzerinde cıssss mamalar yapıp yesek .....
İyigeceler herkese. Bende bi duş alıp yatayım geç olmadan. Yarın 80 i görücem sanırım tartıda ama inşallah 79 filanımdır en fazla Kendinize cici bakın
İyi geceler.....Yarın görüşürüz nasipse....Sarımsağa acıma bol bol ye.Metabolizmayı hızlandırıyormuş..Üstelik çokta faydalı....
Afiyet olsun canım....Uzun zaman normal yiyemedin; bünye istiyordur....
Acı da seviyorum tatlı da....Allahım islah et beni...

Kızlar 10 dak lık çıkıyorum....Hemen gelirim.Yatak takımlarını değiştirecektim;bıraktım olduğu gibi..Birazdan yatar benimki hazır olsun.Gitmeyin bir yerlere....

bahar aklıma geldi..Badem13 saç dökülmesine karşı sarımsaklı şampuan kullanıyordu.birde ısırgan otlu..sanıyorum faydasını da görmüştü..
Beyzus saçların hayırlı olsun..

yazayimmi yazmayimmi en iyisi yazayim yediklerimi
iftar
1hurma
1kahve
5parca carsaf böregi(cok guzel yapar bizim gelinde)
yarim tabak mercimek corbasi
2kasik kadar patlican yemegi
3kasik kavurma
1parca tavuk budu
geleleim zurnanin zurt dedigi yere 3kase asüreeee saharinli
bu hafta kilo almisismdir
ama 6aileydik söyledim pisirenler benim yerime yesinler ama bana getirmesinler isi garantiye bagladim

Son düzenleme:
arifee ... soba yanıyormu.... üstünde ne kaynıyor... geçen gazetede gördüm kat kaloriferi sobası soba yanıyor diğer odalarıda kalorifer gibi ısıtıyor kazanı var .. tam hayalimdeki soba ...:97::97::97::97:

üstünde çay var kuzinesinede bayat ekmekleri kızartıyorum daha sonra galeta unu yapacağım onları

Doğacım minik yavruna çok geçmiş olsun.
Zeynep ablacım öyle valla işe yaradı hastalık sende kafana çok takma ustaları napıcan düzelir...Et ve acı yediğinede o kadar üzülme tatlıdan iyidir.
Beyzuş abla saçlarını gülgüle kullan muhakkak yakışmıştır.
Baharcım aşure tek başına yedin aşk olsun bende isterimmmmmm

Aramıza yeni gelenlerde hoşgeldiniz.
Ay benimde canım birşey istiyor ama ne istiyo onuda bilmiyorum şimdi dr yok dedci ya daha çok isterim cinsmiyim ne anlamadım valla ama dietim iyi gidiyor.birde gribim tam anlamıyla geçse lesliede yapıcamda tam geçti diyorum hop tekrar başlıyor.
Yenacım ben kilomu şimdiden söyliyim 105.5 yarın doktora gidiyorum çünkü son gittiğim yerden vazgeçtim şimdi başka yere gidip görüşücem.
Benmimiyim tuhaf acaba gittiğim dr elektrik almam lazım sanki neyse ne biliyim valla
Bu arada pazar günü bende aşure yiycem ama bahar yazmış 600 kalori diye yalandır dimi ama :::))))

bahar aklıma geldi..Badem13 saç dökülmesine karşı sarımsaklı şampuan kullanıyordu.birde ısırgan otlu..sanıyorum faydasını da görmüştü..
Beyzus saçların hayırlı olsun..
Sağol canım...
Allah orucunu kabul etsin....Aşurenin bir kasesini benim için yedin değilmi....
Beyzuş abla beni sporda birinci yaz ama sondan birinci:::)))))bu gidişle hiç kıpırdamaya niyetim yok valla...

Yazarım canım...Sondan ikinci de benim.Sadece 90 dak...

arkadaşlar lıste yı kım yapıyo sporlarda yazılıyor muu
koşu bandı aldımdaa :26:yaptıgım yurüyüşleri sürelerini yazayım dedım

yeniden yazıldım salıya başlıcam bu hafta spor yok tabii...mecbur olmayınca........... kalkmıyo hiç bi tarafım..
üstünde çay var kuzinesinede bayat ekmekleri kızartıyorum daha sonra galeta unu yapacağım onları
ohh...ellerine sağlık.......
canın bişey istemesin bu saatte bence....
arkadaşlar lıste yı kım yapıyo sporlarda yazılıyor muu
koşu bandı aldımdaa :26:yaptıgım yurüyüşleri sürelerini yazayım dedım
yarın sabah kilonu spor unu yaz ilgili merciye ulaşır....

herkese iyi geceler. ben 2 haftada 3 kilo verince şaşırdım bu hafta yedim yedim. kesin aldımkiloları. neyse. doğa çok geçmiş olsun kızına, bahar moralin iyi olunca pozitif enerji saçıyorsun maşallah saNa, zeynep abla ben mimarım 10 küsür senedir usta kısmıyla uğraşırım henüz adam gibi adam görmedim desem yeri. en küçük işte bile ustaya güvenmek herzaman seni zor duruma düşürüyor. tek tavsiyem zebellah gibi başlarında durup ağrıza çıkarmak ( asla ve asla paralarını önceden vermemek ve pazarlıksız işe başlamamakta lazım) yoksa çoğu şişirip kaçmak derdinde yahut işi bilmiyorlar. ama herşey sonunda yoluna giriyor. 2 defa hastane şantiyesi yaptım, bitmez burası dediğim yerler eni sonu toparlandı hatta pırıl pırıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…