benim başım çok ağırıyor hemde acıktım birşeyler yemeden uyuyayım Allah rahatlık versin kızlar dualarınızda beni unutmayın.
İyi geceler.
hep olacağına şartlanmıştım..haklısın..aynı anda üç işiyi idar ediyorlar..İyi akşamlar zeynep abla. Stress yapmamaya çalış. Herşey biz kadınların istediği gibi şipşak olmuyor malesef
sağol canım..sende ki istek bana da bulaşsın..Peşime ne demek ablacım başımın üstünde yerin var hepberaber inşallah herşey çok güzel olacak
ne kadar geç okadar az çıkar canım...
nasılsın zeynep abla....
Öfff soba olsa da üzerinde cıssss mamalar yapıp yesek .....arifee ... soba yanıyormu.... üstünde ne kaynıyor... geçen gazetede gördüm kat kaloriferi sobası soba yanıyor diğer odalarıda kalorifer gibi ısıtıyor kazanı var .. tam hayalimdeki soba ...:97::97::97::97:
İyi geceler.....Yarın görüşürüz nasipse....Sarımsağa acıma bol bol ye.Metabolizmayı hızlandırıyormuş..Üstelik çokta faydalı....İyigeceler herkese. Bende bi duş alıp yatayım geç olmadan. Yarın 80 i görücem sanırım tartıda ama inşallah 79 filanımdır en fazlaKendinize cici bakın
bugün çok ayıp bir şey yaptım.akşam üstü midem kazındı.tuttum yarım kilodan fazla kavurmayı tavada ısıtıp yarım ekmekle dişsiz dişsiz geveledim..yuttum.sonra da çok utandım.bir kaç lokma da adama yedirdim.o da eti sevmez.yoksa beraber yedik deyip suçu paylaştıracağım..sizin tatlı kriziniz var benim de et ve acı biber..geçmiş hayatımda aslanmıydım acebam?..
arifee ... soba yanıyormu.... üstünde ne kaynıyor... geçen gazetede gördüm kat kaloriferi sobası soba yanıyor diğer odalarıda kalorifer gibi ısıtıyor kazanı var .. tam hayalimdeki soba ...:97::97::97::97:
üstünde çay var kuzinesinede bayat ekmekleri kızartıyorum daha sonra galeta unu yapacağım onları
Sağol canım...bahar aklıma geldi..Badem13 saç dökülmesine karşı sarımsaklı şampuan kullanıyordu.birde ısırgan otlu..sanıyorum faydasını da görmüştü..
Beyzus saçların hayırlı olsun..
yazayimmi yazmayimmi en iyisi yazayim yediklerimi
iftar
1hurma
1kahve
5parca carsaf böregi(cok guzel yapar bizim gelinde)
yarim tabak mercimek corbasi
2kasik kadar patlican yemegi
3kasik kavurma
1parca tavuk budu
geleleim zurnanin zurt dedigi yere 3kase asüreeee saharinli
bu hafta kilo almisismdir
ama 6aileydik söyledim pisirenler benim yerime yesinler ama bana getirmesinler isi garantiye bagladim
Beyzuş abla beni sporda birinci yaz ama sondan birinci:::)))))bu gidişle hiç kıpırdamaya niyetim yok valla...
Sağol canım...
Allah orucunu kabul etsin....Aşurenin bir kasesini benim için yedin değilmi....
evet cnm ablam geri kalan 2kaseyide arkadaslar icin yedim
beyzus ablan güle güle kullan sacini cnm :13:
yeniden yazıldım salıya başlıcam bu hafta spor yok tabii...mecbur olmayınca........... kalkmıyo hiç bi tarafım..hep olacağına şartlanmıştım..haklısın..aynı anda üç işiyi idar ediyorlar..
sağol canım..sende ki istek bana da bulaşsın..
iyiyim?(alt beynim duymasın)olumsuzluk yok..anlarsın!!!senden ne haber.spor yapacaktın boş yer buldun mu?
ohh...ellerine sağlık.......üstünde çay var kuzinesinede bayat ekmekleri kızartıyorum daha sonra galeta unu yapacağım onları
canın bişey istemesin bu saatte bence....Doğacım minik yavruna çok geçmiş olsun.
Zeynep ablacım öyle valla işe yaradı hastalık sende kafana çok takma ustaları napıcan düzelir...Et ve acı yediğinede o kadar üzülme tatlıdan iyidir.
Beyzuş abla saçlarını gülgüle kullan muhakkak yakışmıştır.
Baharcım aşure tek başına yedin aşk olsun bende isterimmmmmm
Aramıza yeni gelenlerde hoşgeldiniz.
Ay benimde canım birşey istiyor ama ne istiyo onuda bilmiyorum şimdi dr yok dedci ya daha çok isterim cinsmiyim ne anlamadım valla ama dietim iyi gidiyor.birde gribim tam anlamıyla geçse lesliede yapıcamda tam geçti diyorum hop tekrar başlıyor.
Yenacım ben kilomu şimdiden söyliyim 105.5 yarın doktora gidiyorum çünkü son gittiğim yerden vazgeçtim şimdi başka yere gidip görüşücem.
Benmimiyim tuhaf acaba gittiğim dr elektrik almam lazım sanki neyse ne biliyim valla
Bu arada pazar günü bende aşure yiycem ama bahar yazmış 600 kalori diye yalandır dimi ama :::))))
yarın sabah kilonu spor unu yaz ilgili merciye ulaşır....arkadaşlar lıste yı kım yapıyo sporlarda yazılıyor muu
koşu bandı aldımdaa :26:yaptıgım yurüyüşleri sürelerini yazayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?