Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar
Sabah sabah hayal kırıklığına uğradım hep böyle yapıyorum kendimi çok fazlaya ayarlıyorum az verince üzülüyorum aslında buna da sevinmem lazım çok şükür
Geçen Pazar 118.5 ti
Bugün 117.7
tickerima göre 500 gr vermişim ama pazara göre 800 gr
Spor 230 dk

Bu hafta daha çok yükleneceğim regl olmadan 1 kilo versem yinede kardır

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kilom aynı yenacım regliden dolayı heralde
beyzuşum spor yok gibi 60 dk yapabildim

günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
kilo bildirimim
101,3
bu ara özel yemek davetleri nedeniyle diyetimi yapamıyorum beni mazur görmenizi rica ediyorum

günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
kilo bildirimim
101,3
bu ara özel yemek davetleri nedeniyle diyetimi yapamıyorum beni mazur görmenizi rica ediyorum

wowwwwww aşka bak beee maşallahhh maşalllaahhh sen mutlu olda kilo yine de verilir yağmurgözlüm Allah bozmasın

Bencede yarım yağlı en iyisi ve sağlıklısı,ömür boyu lıght beslenemeyiz ya..
ayırca ben hiiç sevmiyorum ve kullanmıyorum lıght ürünler...

Canım ne güzel tarifler böyle..Teşekkürler..Bende artan kuru fasulyeyi yıkayp piyaz yapıyorum...

Günaydınnn, herkes kilo vermiş ne güzelll..

.

Son düzenleme:
Okurcum, kilo listesini ben,spor listesini BEYZUS tutuyor canım...

Arkadaşlar turşu yediğinizin ertesi günü sakın tartılmayın..
Kafadan yarım kilo farkediyor..

Yaptığım ispor..285 dk...

bana hiç hoşgeldin diyn yok mu benide alın aranıza

Canım sen zaten aramızdasın..Daha öncede demiştim yaa,katıl muhabbete biz seni tanımadığımız için senin konulara atlaman lazım..

Şu an Adana'da oturan bir arkadaşımla MSN den konuşuyorum..Orası bile çok soğukmuş,fırtına varmışş..

Nasıl soğudu her yer böyle...Yazın sıcaktan bayılıyoruz,kışın donuyoruz...Artık ilkbahar,sonbahar görmüyoruz..

günaydın çıtır bebekler....(inşallah birgün oluruz neden olmasın değilmi)
kilom 121.7 300 grda olsa mutluyum çünki 122 den aşağı dşemiyordum. dün yediğim 3 tabak aşuraya rağmen demekki yemesem daha çok gidecekti
spor 90 dak beyzus ablacım

kayınvalide ile aşağıda mantı yapıyoruz kilo bildirimi için kaçtım hemne çaktırmadan...
annemler yemeğe geliyor annemin doğum günü pasta olayını istemiyorum ama ayıp olur kendim yapayım diyorum daha zararsızından

Aşure aşure diyip durmayın yaa...yiyen var yiyemeyen var..Şişecek bir tarafımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…