- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
kilo bildirimim
101,3
bu ara özel yemek davetleri nedeniyle diyetimi yapamıyorum beni mazur görmenizi rica ediyorum
günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
kilo bildirimim
101,3
bu ara özel yemek davetleri nedeniyle diyetimi yapamıyorum beni mazur görmenizi rica ediyorum
iş yemeği dermişim:76::76::76:ne tür bi yemek daveti acep aşıııkk hanımm
wowwwwww aşka bak beeemaşallahhh maşalllaahhh sen mutlu olda kilo yine de verilir yağmurgözlüm Allah bozmasın
Görüşürüz YENAcım. yeni gelen kıslar hoşgeldiniz . Unutmadan bugün hayatımda ilk kez light süt aldım. Nasıl bişiy o yaa süte benzemiyo. Son alışım oldu zatenYarım yağlı en güzeli sanırım :26:
İyi geceler canım...Afiyet olsun...
Brokoli çorbasını bende hiç sevmem.Doğru beslenme kuralları doğrultusunda pişirirsen çok lezzetsiz oluyor.Lezzetlendirmek için kremalar vs katmak gerekiyor; o da bizim işimize yaramaz.Anlayacağın senin suçun yok.Suç brokolide.
Bir sebze çorbası tarifi vereyim .Belki seversin....
Önce küçük küçük doğranmış havuçları bir tencereye koyup üzerine su ekleyip pişirmeye başla.Bu arada içine 2 kahve fincanı kadar kırmızı mercimek kat.Havuçlar yumuşamaya başlayınca küçük doğranmış patates,kabak,kereviz katıp güzelce pişir.1 çorba kaşığı unu az yağla pembeleştirip çorbana kat.Seversen biraz sarımsak ve sirke katarsan çok güzel olur....
Eğer kırmızı mercimeği pütür pütür sevmezsen;önce süzme mercimek çorbası yapıp sebzeleri sonra içine atıp pişir daha güzel oluyor.....
Ablamın tarifiuyduruk)....Ertesi güne kalan ve yenmeyeceği anlaşılan kuru fasulye yemeğini robottan geçirip ;içine sevdiğin baharatları ve sarmısak ekleyerek ;tabii birazda su ilave ederek çorba yapabilirsin...
Taze fasulye veya taze bakla çorbası:
Taze fasulye veya baklaları ince ince kesip hazırla.Küçük bir soğanı ince kıyıp hafif kavururken fasulye veya baklaları ekle;onlerıda biraz çevirip suyunu ekle.Güzelce kaynatıp pişir.İster limon ve yumurta ile ister yoğurt ve yumurta ile terbiye yap.Yoğurtlusunu tavsiye ederim.Tabii sarımsak katarsan süper olur.
AFİYET OLSUN...Aklıma geldikçe yazarım sana pratik tariflerden....[/COLOR][/I][/B]
bana hiç hoşgeldin diyn yok mu benide alın aranıza
Aşure aşure diyip durmayın yaa...yiyen var yiyemeyen var..Şişecek bir tarafımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?