Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba yenacım çok şükür kızım normale dönüyor kafam rahatladı bi bakayım napıyosunuz dedim
şimdi gidip kendime menengiç kahvesi yapıcam istermisin sende....:))))

Son düzenleme:
Kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ediyorum

Film izliyordum '' Hatırlanacak bir anı '' Kore yapımı bir film ama olamaz böyle birşey ben hayatımda bir film izlerken bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum resmen katıla katıla ağladım
Zeynep ablacım özellikle senin izlemeni isterim aizheimar hastalığının içersinde olduğu bir film ben çok etkilendim ve herkese şiddetle öneriyorum ama sıkılıp bırakmayın sonuna kadar izleyin

kızlar selam,

üç gündür o kadar yoğun ki işler hiç fırsat bulamadım girmeye. herkesin keyfi yerinde umarım...

geç kaldım kilo bildiriminde ama 119,7 ile şimdi bildireyim.

saç derime sarımsak+ sarımsakyağı sürdüm 3 saat bekledim yıkadım şimdi saçımla beraber bütün ev sarımsak kokuyor

HAFTANIN 1.si......................Banu145145...-3 kg....

HAFTANIN 2.leri......Nursena&Cindy-Black....-1.5 kg....

HAFTANIN 3.leri......YENA&YARDIM.............-1.3 kg...

Ellerine sağlık YENAcım. Kızlar sizide kutluyorum süpersiniz. Böyle devam edelim hep beraber inşallah

SPORCULARIMIZ

1 nci......................CİNDY-BLACK........300 dak

2 nci......................YENA...................285 dak

3 cü.......................OKUR...................240 dak
[/ı]
[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
SPORCULARIMIZ

[/ı]
[/COLOR][/B]

Nasılsın BEYZUS ablacım? Kızlar sizide kutlarım. Zaten kilo verenler spor yapanlar olmuş doğal olarak. Azminiz ve başarılarınızın devamını dilerim

HAFTANIN 1.si......................Banu145145...-3 kg....

HAFTANIN 2.leri......Nursena&Cindy-Black....-1.5 kg....

HAFTANIN 3.leri......YENA&YARDIM.............-1.3 kg...
ayyy ayyyy listeyede girermişim alllahımmm listeden çıkmak nasip eyleme hep veryim inşallahhhhh pek bi sevindirik oldm tebrik edenlere teşekkür ederimmm

merhaba yenacım çok şükür kızım normale dönüyor kafam rahatladı bi bakayım napıyosunuz dedim
şimdi gidip kendime menengiç kahvesi yapıcam istermisin sende....:))))
ama ben çok severdim urfada görev yaparken içerdim hep banada banada
SPORCULARIMIZ

[/ı]
[/COLOR][/B]

tebrik ederim arkadaşlar darısı bana spor listesinede girmek istiyormmmm

kızlar kendime çok güzel bi iksir yaptım bi limonu 4e böldm 4 poset yeşil çay ve 2 tane kabuk tarçın attım 2 lt suyun içine 1 hafta boyunca bunu içicem işe yararsa sizede tavsiye ederm

Canım zaten yeşil çayı c vitamini ile birlikte tavsiye ediyorlar emilimi tam olması için. Tarçında olabilir ama sana tavsiyem taze demle iç. Bende hiç sevmememe rağmen hergün 1 fincan yeşil çay içiyorum c vitaminli bir meyvenin yanında veya limonlu. Birde poşet çayların metal zımbalı olanlarını kullanma onlar zararlı :96:

Baharcım ben senden en az 1 kg bekliyordum doğrusu bu hafta ama olsun 500 gr da iyi bir sonuç. Bu tartılarda çok gramlara takılmamak lazım çünki hergün farklı şeyler yiyoruz ve yediklerimize görede sindirim süreleri değişiyo. Ayrıca dönem dönem özellikle regl zamanlarında ödemde oluyor. O yüzden çok 300-500 gr a takılmamak lazım. Bu yüzden dietisyenler 12-15 günde tartıyolar ve kendiniz tartılmayın diolar

İyi akşamlar millet..

menümü paylaşıp paylaşmamak arasında düşündüm durdum ve paylaşmaya karar verdim...

Kaçamak bir gündü tek iyi yönü henüz saatin erken oluşu..Bu saatden sonra meyvede yemiyeceğim sadece çay içerim...)

SABAH:
2 dilim çavdar ekmek,peynir,kahvaltılık salça,1 zeytin ( Yeşil zeytin yapmıştım henüz tatlanmamış o yüzden 1 adet yedim.. )

ARA:
2 mandalina.Yeşilçay

ÖĞLEN:

1 tabak yeşil mercimek..

AKŞAM:
3 dilim beyaz ekmek,köfte sayısını bilmiyorum ortalama 7-8 adet..Rus salatası,soğan salatası,turşu,domates,kola..:
Lütfen kınamayın emi...

Son düzenleme:
Kınanacak birşey yok Yenacım uzun zaman sonra diyetine döndün ve bu hafta çok güzel kilo verdin bu da ödülün olsun hem cuma günleri ben çok rahat oluyorum valla hiç takmıyorum ne yediğimi diğer cumaya daha 7 gün var yediklerin zaten erir gider

Menümü yazayımmı diye düşünüyorumda bir menü yok zaten ortada
Sabah
2 yumurta tavada,5-6 zeytin,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,4 dilim light ekmek, form çayı
Ara
1 kase aşure
Öğle
1 kase aşure
Ara
2 dilim light ekmek,biraz peynir,zeytin
Akşam
1 yufkayla yapılmış yağsız gözleme :96:

1.5 lt su, spor yok tabisi

Haklısın canım bende en az 1 kg bekliyordum ama olmadı şişmiyim acaba falan diye düşünüyorum pazar bidaha tartılıcam ama kilo vermesemde inceliyorum spor sayesinde onu farkediyorum herşey spor demek bence onun için popomuzu yerinden kaldırsak sorun kalmayacak :81:

Son düzenleme:
Kızzlaaarrr paylaşmak istedim okursanız çok sevinirim

HADİS-İ ŞERİF

Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.
Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel
mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim
dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar
terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım.
Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.

Lutfen bu hadisi herkese gönderiniz, çünkü Resullah(SAV) demiştir ki: “Bir beyit dahi olsa benden olan bir bilgiyi iletiniz”.Allahın lütfu hepimizin üzerine olsun.
AMİN

çok güzel bir paylaşımm kelebekcimm teşekkürler canımmm

slm kizlar ben saglikli beslenemiyom oruc tutarken iftardan sonra yemek yemegi birakamiyom ufff hep cnm biseyler isdiyor su an bile acukali penirli ekmek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…