HAFTANIN 1.si......................Banu145145...-3 kg....
HAFTANIN 2.leri......Nursena&Cindy-Black....-1.5 kg....
HAFTANIN 3.leri......YENA&YARDIM.............-1.3 kg...
SPORCULARIMIZ
1 nci......................CİNDY-BLACK........300 dak
2 nci......................YENA...................285 dak
3 cü.......................OKUR...................240 dak[/ı][/COLOR][/B]
ayyy ayyyy listeyede girermişim alllahımmm listeden çıkmak nasip eyleme hep veryim inşallahhhhh pek bi sevindirik oldm tebrik edenlere teşekkür ederimmmHAFTANIN 1.si......................Banu145145...-3 kg....
HAFTANIN 2.leri......Nursena&Cindy-Black....-1.5 kg....
HAFTANIN 3.leri......YENA&YARDIM.............-1.3 kg...
ama ben çok severdim urfada görev yaparken içerdim hep banada banadamerhaba yenacım çok şükür kızım normale dönüyor kafam rahatladı bi bakayım napıyosunuz dedim
şimdi gidip kendime menengiç kahvesi yapıcam istermisin sende....:))))
SPORCULARIMIZ
1 nci......................CİNDY-BLACK........300 dak
2 nci......................YENA...................285 dak
3 cü.......................OKUR...................240 dak[/ı][/COLOR][/B]
kızlar kendime çok güzel bi iksir yaptım bi limonu 4e böldm 4 poset yeşil çay ve 2 tane kabuk tarçın attım 2 lt suyun içine 1 hafta boyunca bunu içicem işe yararsa sizede tavsiye ederm
Günaydın Kızlar
Sabah sabah hayal kırıklığına uğradım hep böyle yapıyorum kendimi çok fazlaya ayarlıyorum az verince üzülüyorum aslında buna da sevinmem lazımçok şükür
Geçen Pazar 118.5 ti
Bugün 117.7
tickerima göre 500 gr vermişim ama pazara göre 800 gr
Spor 230 dk
Bu hafta daha çok yükleneceğim regl olmadan 1 kilo versem yinede kardır
Baharcım ben senden en az 1 kg bekliyordum doğrusu bu hafta ama olsun 500 gr da iyi bir sonuç. Bu tartılarda çok gramlara takılmamak lazım çünki hergün farklı şeyler yiyoruz ve yediklerimize görede sindirim süreleri değişiyo. Ayrıca dönem dönem özellikle regl zamanlarında ödemde oluyor. O yüzden çok 300-500 gr a takılmamak lazım. Bu yüzden dietisyenler 12-15 günde tartıyolar ve kendiniz tartılmayın diolar
Kızzlaaarrr paylaşmak istedim okursanız çok sevinirim
HADİS-İ ŞERİF
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.
Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel
mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.O benim refakatim,O benim
dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar
terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kuranım.
Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kurandan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.
Lutfen bu hadisi herkese gönderiniz, çünkü Resullah(SAV) demiştir ki: Bir beyit dahi olsa benden olan bir bilgiyi iletiniz.Allahın lütfu hepimizin üzerine olsun.
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?