Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

OO ne mutlu birinci olmuşum tabi haksızlık oldu biraz çünkü benimki hastalıktan oldu.Ama buda karı oldu.
Kızlar ben çok kararsızım 2 tane merkezle görüştüm ama hangisi olsun karar veremiyorum biri öbürünün iki katı fiyat olarak napsam ucuz olanımı seçsem yoksa içimin daha çok ısındığı yerimi seçsem kara veremiyorum korkuyorum ilkte tutmazsa ikinciye gene para lazım off başım ağrıyor ayy ben ne mutlu bir insandım bu aralar içim daralıyor zaten en zor karar kararsızlık değilmi ve yarın sabah kesin karar vermiş olmam lazım sabahtan beri hastahanelerdeydim şimdide karar zamanı fikirlerinizi söyleyin lütfen.....

selam kızlar ne yazık ki bu haftada birinci olamadım84::84::84::84:malesef ama yediklerimi çok kısarsam dayanamam o zaman gözüm dönüyor maleseffsiz bugünkü yediklerimi yazayımda görün halimi:84::84::84:KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
tahin 2 yemek kaşığı 202 cal.
1. ARA ÖĞÜN
limon 1 orta boy 27 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ay çekirdeği 20 gr. 115 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
mandalina 2 ad. 100 cal.
bisküvi 50 gr. 235 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
balık buğulama 1 por. 190 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 0.5 por. 100 cal.
364 cal.
27 cal.
330 cal.
570 cal.
550 cal.
toplam1841 cal.

KAHVALTI
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
lahmacun 1.5 ad. 375 cal.

2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 1.5 por. 274 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.
patlamış mısır (yağlı) 20 gr. 95 cal.

toplam 1364

YENA ve kızlar hepinizden özür dilerim.ama kaç saattir bağlanamıyorum.yeni bir yazılım yüklemem .gerekiyormuş.vodafon dan teknik yardım almam gerekiyordu.biraz geç ulaştım.sonrada baktım internet kesik.
kilo:92.2
spor yok.
ilave etmezsen kızmam.haftaya ilave edersin.
kilo verenleri kutlarım.geçmişe gece girerim.şimdilik çok yavaş..

Tamamen katılıyorum......En akıllıca yol alınan kalorinin bilinmesi,ihtiyaçtan az alıp,sporla desteklenince iyi kilo verilebiliyor...
Doğru yoldasın Arife (bence tabii).Seni yakından takip ediyorum.İnşallah bu haftada kilo verirsin.

zaten bildiğim 6000 kalori 1 kg ma eş.

teşekkür ederim ama ben ilk başta spora karşıyım belkide sporu sevmediğim için nacizane fikrim bizim kilolarımız +90 fazla biz bu kiloda spor yaparsak vücudumuza binen yük iyice artar ve eklem yelerrimizdeki sıvı kaybolur ve yaşlanınca çok acı çekeriz bizim kilomuz 70 değilki spor yapalım ben kaloriyi azaltarak belli bir süre kio vermeyi ve kilo vermem burunca hafif spora başlamyı planlıyorum inşallah başara bilirim

İyi geceler hanımlar. Nasılsınız? Bayağı kalabalık maşallah. Bende dizi seyrettim geldim. Çok beğeniyorum hanımın çiftliğini , oyuncular çok iyi bide öyle bir geçer zamanki çok güzel ama hep ağlatıyo beni

Arifecim senin metabolizmana maşallaahhh canım sadece rejimle her hafta 1 kg veriyorsun ama mesela ben spor yapmadan zayıflamıyorum haklısın aslında ben 120 kg biriyim hayır hayır 117 ve sporla vucudumu zorluyorum ama kilo vermem için şart çünkü sadece yemekten kesince olmuyor haziranda başladım ben 7 ay oldu ama sen 4 ayda benden fazlasını verdin yapmadığım şeyde kalmadı spor olmadan gitmiyor kilolar tabi bende öyle onun için hafif sporlar yapılabilir bence kalori yakmak için

Zeynep ablacım geçmişi okuyamadığını okudum sabah bir msj yazmıştım bir film izledim bugün çok ağladım çok duygusal aşk dolu bir filmdi ve içinde aizheirmer ( doğru yazamadım sanırım :26: ) hastalığıda geçiyordu. Hayatımda hiçbir filmi izlerken bu kadar ağlamamıştım izlemeni tavsiye etmiştim sabahki msjımda filmin adı '' Hatırlanacak bir anı '' Kore yapımı bir film ve ben aşk filmi seven herkesin izlemesini öneriyorum alt yazılı olarak izledim ama yine de çooooooookkkk beğendim tavsiye ederim :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…