kızlar iyi geceler,
kavitasyon zımbırtısyla deneyimi olan var mı aranızda?
o ne ki canım
ben şahsen öyle şeylere inanmıyorum artık ben hertürlü zayıflama yöntemini denedim hemen hemen lida kullandım yasaklanmadan önce dez de benim nacizane tavsiyem canım istediği herşeyden ye ama gözünü doyurana kadar değil tadını alana kadar birde saat 6 dan sonra yemek yeme günde 2 litre en az su iç ara öğünlerini atlamamaya bak birde yediklerinin kalorilerini hesapla günlük kalori ihtiyacını hesapla ve ondan 1000 kalori az al böylece haftada 1 kg verebilirsin diğer yöntemler sadece günlük kandırmalar diye düşünüyorum 4 aydır diyet yapıyorum ve 13kg verdim ve canımın istediği herşeyden yedim ama kalori hesabından şaşmadım benim günlük kalori ihtiyacım2600 kalorii ben 1600 kalori alıyorum ortalama bazen tabi aşıyo
zaten bildiğim 6000 kalori 1 kg ma eş.Tamamen katılıyorum......En akıllıca yol alınan kalorinin bilinmesi,ihtiyaçtan az alıp,sporla desteklenince iyi kilo verilebiliyor...
Doğru yoldasın Arife (bence tabii).Seni yakından takip ediyorum.İnşallah bu haftada kilo verirsin.
teşekkür ederim ama ben ilk başta spora karşıyım belkide sporu sevmediğim için nacizane fikrim bizim kilolarımız +90 fazla biz bu kiloda spor yaparsak vücudumuza binen yük iyice artar ve eklem yelerrimizdeki sıvı kaybolur ve yaşlanınca çok acı çekeriz bizim kilomuz 70 değilki spor yapalım ben kaloriyi azaltarak belli bir süre kio vermeyi ve kilo vermem burunca hafif spora başlamyı planlıyorum inşallah başara bilirimTamamen katılıyorum......En akıllıca yol alınan kalorinin bilinmesi,ihtiyaçtan az alıp,sporla desteklenince iyi kilo verilebiliyor...
Doğru yoldasın Arife (bence tabii).Seni yakından takip ediyorum.İnşallah bu haftada kilo verirsin.
ben 7000 kalori :84::84::84:kg eş diye biliyorum ama keşke 1000 kalori 1kg olsazaten bildiğim 6000 kalori 1 kg ma eş.
bana hiç hoşgeldin diyn yok mu benide alın aranıza
HAFTANIN CEZALILARI:..
Yağmurgözlü...+ 1.3 kg.
Dalokaysmom..+ 1 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?