Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ama sen çok diyet değiştirdin kh diyeti falan sen sadece benim dediklerimi yap sen daha fazlasını bile verirsin çünkü daha gençsin ve daha rahatsın ben ise daha stiresliyim sen bana boyunu yaşını ve kilonu tam ver ben sana hesaplayayım ne kadar ihityacın olduğunu kilon 117 yaş 26 boyun kaç

bu güzellik merkezlerinde fln radyofrekans ile birlikte kullanılan bir zayıflama metodu.

Canım ona benzemez ne zayıflama kürleri , cihazları var merkezlerde ama diyetle beraber olmadıkça kilo kaybı mümkün değil. Ancak sıkılaşırsın ve yağ hücrelerinde küçülme olur belli bi süre. Bende ozon tedavisi düşündüm bi ara diyetle beraber ama 12 kür almak gerekiyormuş en az. Doktorlar uygulayabiliyor sadece. Birde kürler bitincede ayda 1 kez almak gerekiyormuş o yüzden devamlılığı olması gerekiyor bende vazgeçtim. Zayıflamaya destek olmasının dışında biçok rahatsızlığada iyi geliyormuş

Boyum 1.72 :26:
Ben 1.75 sanıyordum kendimi ama bu mezureler insanı kısamı ölçüyor nedir :86:

Spor yapmamanın verdiği zarar çok daha fazla bence bizzat yaşadım. Hastalık sahibi oldum hareketsizlikten ve kilo almamın sebebide hareketsizlik oldu. Fakat şöyle bir durum var kilo ayaklara çok baskı yapıyor haklısınız. Eğer bütün gün çalışan biriyseniz spor yapmayabilirsiniz bence çünkü ayaklar zaten yeterince yoruluyo. Ama benim gibi bütün gün evde oturan ve dışarı çıkmayı sevmeyen biriyseniz (evlendikten sonra böyle oldum tabi ) spor şart. Ağır sporlar değil ama en azından yürüyüş veya leslie yapmak geleceğimize yatırım yapmak demek bence

Boyum 1.72 :26:
Ben 1.75 sanıyordum kendimi ama bu mezureler insanı kısamı ölçüyor nedir :86:

kelebekçiğim bazal metbolizma hızın 2363.8 kalori günlük kalori ihtiyacın 3072 kalori benim sana tavsiyem günlük 2072 kalori kadar alman buda ara öğünlerini atlamadan canın istediğine yetecek kalori 5 porsiyon meyva desek 60 kaloridenolsa 1 porsiyonu 300 kalori eder meyvayı atlama aralarda o bizim şekerimizi karşılayacak ve açlıktan gözümüz dönmeyecek inşallah

2072 mi :26: ben şimdi başka bir sitede hesapladım 2900 çıktı ihtiyacım :96: ben 1900-2000 arası alsam ve günlük 1000 kalori harcasam haftada 1 kilo garantimi diyorsun

AAA bende seni 20 yaşınbda sanıyodum 26 imiş. Seni zayıflatıp topiğin gelini yapalım hadi bakalım.
Geç oldu ben yatmaya gidim acıkmadan. İyigeceler kızlar

Keşke 20 yaşımda olsam o zamanlar 80-90 civarıydım :97:
Yaşlandım artık topic gelini olabilmek için önce bir aday adayına ihtiyacım var malesef neyse zayıflıyımda olur inşallah hayırlısı

ben 7000 kalori :84::84::84:kg eş diye biliyorum ama keşke 1000 kalori 1kg olsa
Ah keşke ...Ne süper olurdu....
Bende Hanımın çiftliğinin müdavimiyim.
Güllü'nün elbiselerini ağzımın suyu akarak izliyorum...
Tamamen hareketsiz olmaz.Durumumuza göre hafif bir şeyler mesela yürüyüş uygun olur herhalde[QUOTE

iyi geceler kızlar tekrar kilo veren herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta inşallah bende veririm. benim bebiş 2-3 gecedir 1 de kalkıp sabaha kadar uyumuyor azıcık uyuyup geceye hazırlanacağım.

kendim sordum kendim cevaplayayım bari

Besin maddelerinin vücuda kazandırdığı enerji değerleri protein ve karbonhidratlarda 1 gramları için 4 kalori iken yağlarda 9 kaloridir . 1 kilo verebilmek için 7700 kalorilik ekstra harcama yapmak gerekir, çünkü vücut yağı anlamında 1 kg 7716,17 kaloridir. :82:

yağmurgözlü sözüm sana..aşk kilo da aldırımış..ben hepiştahtan keser diye düşünürdüm..neyse güzel şeydir..keyfince yaşa...Dalokaysmom sende haftaya hazırlınırsın..bizim gibi

ablacım aşk iştahtan keser de haftanın en az 3 günü iş çıkışına gelip hadi yemeğe gidiyoruz diyen birinin yanında biraz zor ablam yaa...(( ben diyetteyimde diyemiyorumyemeyincede beğenmedim sanıyor bir daha oraya gitmiyoruz sen beğenmedin yemedin diyor istanbulda yer kalmayacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…