Arifecim senin metabolizmana maşallaahhh canımsadece rejimle her hafta 1 kg veriyorsun ama mesela ben spor yapmadan zayıflamıyorum haklısın aslında ben 120 kg biriyim hayır hayır 117 ve sporla vucudumu zorluyorum ama kilo vermem için şart çünkü sadece yemekten kesince olmuyor haziranda başladım ben 7 ay oldu ama sen 4 ayda benden fazlasını verdin yapmadığım şeyde kalmadı spor olmadan gitmiyor kilolar tabi bende öyle onun için hafif sporlar yapılabilir bence kalori yakmak için
bu güzellik merkezlerinde fln radyofrekans ile birlikte kullanılan bir zayıflama metodu.
ben 7000 kalori :84::84::84:kg eş diye biliyorum ama keşke 1000 kalori 1kg olsa
şimdi baktım netten en az 7000, 7700 gördüm hatta milliyette 8000 olarak çıkmış offfff.
ama sen çok diyet değiştirdin kh diyeti falan sen sadece benim dediklerimi yap sen daha fazlasını bile verirsin çünkü daha gençsin ve daha rahatsın ben ise daha stiresliyim sen bana boyunu yaşını ve kilonu tam ver ben sana hesaplayayım ne kadar ihityacın olduğunu kilon 117 yaş 26 boyun kaç
Boyum 1.72 :26:
Ben 1.75 sanıyordum kendimi ama bu mezureler insanı kısamı ölçüyor nedir :86:
Boyum 1.72 :26:
Ben 1.75 sanıyordum kendimi ama bu mezureler insanı kısamı ölçüyor nedir :86:
neeeeeee vışşşşşşşşşş ben 1000 kalori hayali kurarken[/QUOTE
ya süper senin tickeri 100 indirmen bende beceripte 100 e ineyim hemen 111 den kurtulacağım, sonra 90 sonra 80 oh oh
hep beraber inşallah 100 de indireceğiz 90 da 80 de 70 de 60 bile indireceğiz bu gazlaneeeeeee vışşşşşşşşşş ben 1000 kalori hayali kurarken[/QUOTE
ya süper senin tickeri 100 indirmen bende beceripte 100 e ineyim hemen 111 den kurtulacağım, sonra 90 sonra 80 oh oh
kelebekçiğim bazal metbolizma hızın 2363.8 kalori günlük kalori ihtiyacın 3072 kalori benim sana tavsiyem günlük 2072 kalori kadar alman buda ara öğünlerini atlamadan canın istediğine yetecek kalori 5 porsiyon meyva desek 60 kaloridenolsa 1 porsiyonu 300 kalori eder meyvayı atlama aralarda o bizim şekerimizi karşılayacak ve açlıktan gözümüz dönmeyecek inşallah
çok çok özendim vallahi, gelsin 2 hanelilerhep beraber inşallah 100 de indireceğiz 90 da 80 de 70 de 60 bile indireceğiz bu gazla
hesaba göre öyle görünüyor ben dilaraa koçağın sitesinden hesapladım oraya bak istersen2072 mi :26: ben şimdi başka bir sitede hesapladım 2900 çıktı ihtiyacım :96: ben 1900-2000 arası alsam ve günlük 1000 kalori harcasam haftada 1 kilo garantimi diyorsun
AAA bende seni 20 yaşınbda sanıyodum26 imiş. Seni zayıflatıp topiğin gelini yapalım hadi bakalım.
Geç oldu ben yatmaya gidim acıkmadan. İyigeceler kızlar
Ah keşke ...Ne süper olurdu....ben 7000 kalori :84::84::84:kg eş diye biliyorum ama keşke 1000 kalori 1kg olsa
Bende Hanımın çiftliğinin müdavimiyim.İyi geceler hanımlar. Nasılsınız? Bayağı kalabalık maşallah. Bende dizi seyrettim geldim. Çok beğeniyorum hanımın çiftliğini , oyuncular çok iyi bide öyle bir geçer zamanki çok güzel ama hep ağlatıyo beni
Tamamen hareketsiz olmaz.Durumumuza göre hafif bir şeyler mesela yürüyüş uygun olur herhalde[QUOTESpor yapmamanın verdiği zarar çok daha fazla bence bizzat yaşadım. Hastalık sahibi oldum hareketsizlikten ve kilo almamın sebebide hareketsizlik oldu. Fakat şöyle bir durum var kilo ayaklara çok baskı yapıyor haklısınız. Eğer bütün gün çalışan biriyseniz spor yapmayabilirsiniz bence çünkü ayaklar zaten yeterince yoruluyo. Ama benim gibi bütün gün evde oturan ve dışarı çıkmayı sevmeyen biriyseniz (evlendikten sonra böyle oldum tabi) spor şart. Ağır sporlar değil ama en azından yürüyüş veya leslie yapmak geleceğimize yatırım yapmak demek bence
yağmurgözlü sözüm sana..aşk kilo da aldırımış..ben hepiştahtan keser diye düşünürdüm..neyse güzel şeydir..keyfince yaşa...Dalokaysmom sende haftaya hazırlınırsın..bizim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?