Zeynep ablacım geçmişi okuyamadığını okudum sabah bir msj yazmıştım bir film izledim bugün çok ağladım çok duygusal aşk dolu bir filmdi ve içinde aizheirmer ( doğru yazamadım sanırım :26: ) hastalığıda geçiyordu. Hayatımda hiçbir filmi izlerken bu kadar ağlamamıştım izlemeni tavsiye etmiştim sabahki msjımda filmin adı '' Hatırlanacak bir anı '' Kore yapımı bir film ve ben aşk filmi seven herkesin izlemesini öneriyorum alt yazılı olarak izledim ama yine de çooooooookkkk beğendim tavsiye ederim :81:
ablacım aşk iştahtan keser de haftanın en az 3 günü iş çıkışına gelip hadi yemeğe gidiyoruz diyen birinin yanında biraz zor ablam yaa...(( ben diyetteyimde diyemiyorum yemeyincede beğenmedim sanıyor bir daha oraya gitmiyoruz sen beğenmedin yemedin diyor istanbulda yer kalmayacak bu gidişle
dereceye girenleri kutluyorum....HAFTANIN 1.si......................Banu145145...-3 kg....
HAFTANIN 2.leri......Nursena&Cindy-Black....-1.5 kg....
HAFTANIN 3.leri......YENA&YARDIM.............-1.3 kg...
geçmiş olsun...merhaba yenacım çok şükür kızım normale dönüyor kafam rahatladı bi bakayım napıyosunuz dedim
şimdi gidip kendime menengiç kahvesi yapıcam istermisin sende....:))))
sporda dereceye girenleri kutluyorum....SPORCULARIMIZ
1 nci......................CİNDY-BLACK........300 dak
2 nci......................YENA...................285 dak
3 cü.......................OKUR...................240 dak[/ı][/COLOR][/B]
oooo.............. hadi hayırlısı bakalım.....:98::98:ablacım aşk iştahtan keser de haftanın en az 3 günü iş çıkışına gelip hadi yemeğe gidiyoruz diyen birinin yanında biraz zor ablam yaa...(( ben diyetteyimde diyemiyorum yemeyincede beğenmedim sanıyor bir daha oraya gitmiyoruz sen beğenmedin yemedin diyor istanbulda yer kalmayacak bu gidişle
sağol canım.ama bu psikolojiyle böyle filmleri kaldıramam.sabah elektrik ve kredi kartı borcu geldi.bankaya gittim.parayı çekemedim.eşimin maaşına tedbir kararı konulmuş.mahkeme ocak 14 te.ne yapıyor bunlar.sinir içinde eve geldim.her şey üst üste geliyor..
Eveeettt şuanda 1500. msjımı yazıyorumvatana millete hayırlı olsun
Bu arada size bahsetmeyi unuttum :78:
Yakın bir arkadaşımın arkadaşı uzun zamandır beni takip ediyormuş benimle tanışmak istiyormuş 1 hafta önce falan msnden eklemiştim2 gün öncede yüzyüze görüştük. Muhabbet çok güzeldi nette de reelkende birimiz leb demeden leblebi anlaşılıyor aynı şeye basıyoruz kahkahayı hem o da karadenizli kan çekiyor demekki herneyse işte beni eve bırakırken ben vermem gereken kilolardan bahsediyordum bana dediki sen böyle çok sevimlisin zayıflarsan bu tatlılığın kalmazki dedi bendee yok yokkk dedim ( tabi utandım adama daha 50 kilo vermem lazım diyemedim :78: ) daha 20 kilo vermem lazım dedim güldüüü güldüüüü sonra bana dediki 20 kilo verirsen tığğğ gibi olursun yaaa dedi 5 kilo ver sana yeter ben bi şok oldum ne diyo lan bu diye nasıl görünüyorum anlamadımki tamam 117 gibi durmuyorum ama 70-80 gibide değilimki :26:
Tabi adama diyemedim de o buzdağının görünen kısmı diyesen çok takılmışsın kilo olayına dedi bana :44: çok stres yapıyorsun dedi salllaaaa dedi daha hamsiköye gidip sütlaç yiyecez istanbula gidip ordaki yemekleri keşfedecez dedi bende ollluuuuurr dedim neee diyim adamın şevki kırılmasın bari :90:
Yine çok anlattımTamam tamam sustum yatıyorum :80:
günaydın kızlar çok uykum var
bahar çok tatlısın ya. hava da aşk kokusu var. bence güzelliğin adamı her türlü büyülemiş. takma kiloları, bence bu güzel enerji zaten istediğin şeyleri çağırır.secret olayı
Baharcım bence sen bidaha hiç kilolarından konu açmaki bu senin kompleksli olduğunu gösterir onlara göre. Erkekler öledir zaten sana şirinlik yapmak için derler öle ( aaa senin bişeyin yokki , balık etlisin sadece falan...)onlar bu şekilde davranarak nezaket göstermiş oluyolar kendilerince. Ama sen bu tuzaklara düşmeyecek kadar akıllı bir kızsınsakın diyetini sporunu boşverme , devam et , dışardada yemek yerken yanına salatada söyle veya kola yerine ayran iç bu şekilde zararı en aza indirmiş olursun tatlım
Gezerken şu siteyi buldum istediğiniz kiloya ne zaman ulaşabileceğinizi grafiksel olarak gösteriyor :82: pek mantıklı birşey değil ama insanın içini ferahlatıyor paylaşayım moral olsun
Diyet Sayfam
Kızzlaaarrr Leslienin 70 dakikalık videosunu buldum indirme derdi yok direk izleniyor linki paylaşıyorum saklayın derim
Diyet Sayfam
Baktım canım saol indiremeyenler için süper olur. Ben şimdi 3 mil fast walk yapıyorum 2 gündür. Biraz yorucu ama sonuna kadar yapıyorum zaten en son dakikalarda gevşetiyo , ve germe ,esneme hareketleri yaptırıyo. Ama ben weigh loss 3 mile indirttim eşime onu merak ediyorum. Çalışmadı partın biri bozuk dio. Onu indiripte izleyebilen varmı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?