Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyhhh çok yoruldum ama şu 70 dakika dediğim leslie çok güzel o video hiç silinmez inşallah ben hep ordan yaparım çok eğlenceli ve nasıl zaman geçiyor anlamadım
30 dakika leslie: + 20 dakika egzersizim var bugün akşamada 30 dakika yapcaaammm ben olacam bu hafta sporda 1.

et tabi canım. bence kilo problemi birazda kendimizi bedenimizi tanımamaktan oluyor. yıllarca yalnış yollardan kilo vermeye çalıştım hep 2 verdim 4 aldım. azıcık dinleseydim vucudumu bana durmadan yaramaz bu diyetler dedi anlamadım. bir iki gün önce bir testen bahsettiklerini duydum bazı besinlerin vucutta daha kolay sindirildiği bazılarının sindirilemediği ve vucudu olumsuz etkilediği ile ilgili. bence bu da teorimizi destekler vucudu dinle ihtiyaçları karşıla. bazı besinler kiminde kilo yaparken kiminde yapmıyormuş vucudumuzun şifresini çözmek zorundayızzzzz. hangi beslenme hangi spor iyi gelir öğrenmek lazım. ben 10 yaşımdan 24 kadar spor yaptım, bir ara para bile kazandım o derece ama pek bi incecik olduum söylenemez. ama dans benim ilacım. hem eğlen hem zayıfla. manken gibin salındıım zamanlar dans ettiğim zamanlardı günde 1-2 saat.

Haklısın canım. Vücut herşeye sinyal veriyo dediğin gibi. Mesela ben sevdiğim şeyleri doyduğum halde yemeye devam ediyorum. Aslında vücut bana doydum artık yeme dio. Ama dinleyen kim

Ben çıkiyim artık duş filan almam lazım oturup kalıyorum pc başında. Görüşürüz kızlar Baharcım tekrar saol

Ohhh akşam akşam yürümüş oldum light ekmeğim bitmişti avm nin içindeki carrefoura gittim ayyy nasıl kalabalık adım atacak yer yok ama bu bahaneyle hızlı hızlı tam 40 dakika yürümüş oldum

Sabah: 1 altın ekmek (200 kalori) ve 50 peynir (125 kalori)

Arada: 1 elma (60 kalori)

Öğle: Yarım porsiyon kuru fasülye ( 165 kalori), yarm porsiyon pilav (160 kalori)

Akşam: 1 kase ezogelin çorbası (140 kalori), salata (50 kalori)

TOPLAM: 900 kalori

Birazdan da saat 18'den önce bir muz yerim. O da 100 kalori. Bugünü 1000 kalori ile kapatmış oluyorum.

:44: menümü yazıyorum ama 1800-1900 yapamadım :44:
Sabah
tuzsuz civil peyniri,5 tane zeytin,2 tane cherry domates,3 dilim light ekmek,2 tane form bisküvi = 238 cal.
Ara
2 minik mandalina = 50 cal
Öğle
1.5 kase mercimek çor.,5 kaşık yoğurt,3 tane grissini = 347 cal.
Ara
1 elma,4 mandalina,1 dilim light ekmek,1 tatlı kaşığı reçel = 365 cal.
Akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,3 dilim light ekmek,2 çay kaşığı bal= 518 cal. ( diye düşünüyorum ama hiç aç değilim )
Ara
3-4 mandalina = 150 cal. (diye düşünüyorum)

Toplam 1520 cal. :44:

2 lt su,2 kupa form çayı

30 dakika leslie,20 dakika egzersiz,40 dakika yürüyüş + 20 dakika leslie yapacağım 110 dk.

Son düzenleme:

Canım avatarına bayıldımmm

Yaptığın egzersizler çok iyi. Bence güzel bir gün olmuş

Evet canım iyi bir gün oldu yarında aynı şekilde olur inşallah

Ben de egzersiz yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Evde herhangi bir spor aletim yok, hava soğuk olunca dışarıda da fazla dolaşamıyorum. Ne yapsam bilemiyorum :26:

Vücut, metabolizma çok ilginç. Sadece matematiksel hesaplarla bir yere varılamıyor. Günlük kalori alımını 1000 kalori azalttığın zaman 2-3 kilo da verebiliyorsun, üstelik çok ağır sporlar yapmasan da. Bence vücudun şoka uğramasıyla alakalı bir şey. İlk haftalarda beklediğinden kat kat daha fazla verebilirsin ama zamanla bu miktar azalacaktır. Hatta bir süre sonra durma noktasına da geliyor ama belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye başlıyorsun.

Bazı diyetsiyenler 1000-1200 kalori aralığını oldukça az buluyor ama benim diyetisyenim aralıklarla değiştirmeme izin veriyor. Bazen 1400'e çıkarıyorum, bazen 1200 oluyor bazen de 1000. Ama 1000'in altına inmedim hiç. Zorlanmıyorum, şikayetim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…