- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
et tabi canım. bence kilo problemi birazda kendimizi bedenimizi tanımamaktan oluyor. yıllarca yalnış yollardan kilo vermeye çalıştım hep 2 verdim 4 aldım. azıcık dinleseydim vucudumu bana durmadan yaramaz bu diyetler dedi anlamadım. bir iki gün önce bir testen bahsettiklerini duydum bazı besinlerin vucutta daha kolay sindirildiği bazılarının sindirilemediği ve vucudu olumsuz etkilediği ile ilgili. bence bu da teorimizi destekler vucudu dinle ihtiyaçları karşıla. bazı besinler kiminde kilo yaparken kiminde yapmıyormuş vucudumuzun şifresini çözmek zorundayızzzzz. hangi beslenme hangi spor iyi gelir öğrenmek lazım. ben 10 yaşımdan 24 kadar spor yaptım, bir ara para bile kazandım o derece ama pek bi incecik olduum söylenemez. ama dans benim ilacım. hem eğlen hem zayıfla. manken gibin salındıım zamanlar dans ettiğim zamanlardı günde 1-2 saat.Kısçeler ben dün montiye başlicaktım aslında ama öğünlerde ekmek olmaması beni biraz korkuttu. Çünkü ben doymazsam hemen tatlı krizim tutuyoaslında dietin mantığı çok doğru sağlıklı bi diet ama ekmek yememe işi kötü. Ben 10 kilo verirken ekmek yedim hep o yüzdende ben bildiğim usül devam edicem :26:
et tabi canım. bence kilo problemi birazda kendimizi bedenimizi tanımamaktan oluyor. yıllarca yalnış yollardan kilo vermeye çalıştım hep 2 verdim 4 aldım. azıcık dinleseydim vucudumu bana durmadan yaramaz bu diyetler dedi anlamadım. bir iki gün önce bir testen bahsettiklerini duydum bazı besinlerin vucutta daha kolay sindirildiği bazılarının sindirilemediği ve vucudu olumsuz etkilediği ile ilgili. bence bu da teorimizi destekler vucudu dinle ihtiyaçları karşıla. bazı besinler kiminde kilo yaparken kiminde yapmıyormuş vucudumuzun şifresini çözmek zorundayızzzzz. hangi beslenme hangi spor iyi gelir öğrenmek lazım. ben 10 yaşımdan 24 kadar spor yaptım, bir ara para bile kazandım o derece ama pek bi incecik olduum söylenemez. ama dans benim ilacım. hem eğlen hem zayıfla. manken gibin salındıım zamanlar dans ettiğim zamanlardı günde 1-2 saat.
heeeeeeeeeeeeeyyy kim var kim yok bakim :)))))
Sabah: 1 altın ekmek (200 kalori) ve 50 peynir (125 kalori)
Arada: 1 elma (60 kalori)
Öğle: Yarım porsiyon kuru fasülye ( 165 kalori), yarm porsiyon pilav (160 kalori)
Akşam: 1 kase ezogelin çorbası (140 kalori), salata (50 kalori)
TOPLAM: 900 kalori
Birazdan da saat 18'den önce bir muz yerim. O da 100 kalori. Bugünü 1000 kalori ile kapatmış oluyorum.
Teşekkür ederimCanım avatarına bayıldımmm
:44: menümü yazıyorum ama 1800-1900 yapamadım :44:
Sabah
tuzsuz civil peyniri,5 tane zeytin,2 tane cherry domates,3 dilim light ekmek,2 tane form bisküvi = 238 cal.
Ara
2 minik mandalina = 50 cal
Öğle
1.5 kase mercimek çor.,5 kaşık yoğurt,3 tane grissini = 347 cal.
Ara
1 elma,4 mandalina,1 dilim light ekmek,1 tatlı kaşığı reçel = 365 cal.
Akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,3 dilim light ekmek,2 çay kaşığı bal= 518 cal. ( diye düşünüyorum ama hiç aç değilim)
Ara
3-4 mandalina = 150 cal. (diye düşünüyorum)
Toplam 1520 cal. :44:
2 lt su,2 kupa form çayı
30 dakika leslie,20 dakika egzersiz,40 dakika yürüyüş + 20 dakika leslie yapacağım110 dk.
Yaptığın egzersizler çok iyi. Bence güzel bir gün olmuş
Evet canım iyi bir gün oldu yarında aynı şekilde olur inşallah
Ben de egzersiz yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyor. Evde herhangi bir spor aletim yok, hava soğuk olunca dışarıda da fazla dolaşamıyorum. Ne yapsam bilemiyorum :26:
tabikiii leslie =)))
Diyet Sayfam
bu link yardımcın olur
Tombulkelebekim, teşekkür ederim :)
Bir deneyeceğim bakalım yapabilir miyim. Güzel bir egzersize benziyor
1000 çok az değilmi canım günlük ihtiyacını net bilemiyorum ama 1000 kalori bana oldukça az geldi amannn sağlığına dikkat et derim :26:
7700 kalori 1 kg eşitmiş. Benim kalori ihtiyacım günlük 2900-3000 arası 1100 kalori eksik alırsan haftalık 1 kg verirsin dedi diğer topicteki arkadaşlar + sporla tabisen bu yöntemle kilo vermiş birisin sence izlediğim yol doğrumu :44:
Canım ben 125 kiloyken bile yapabiliyordum sen 80 kilocuk hatunsun ayol ben 1 kere yapana kadar sen 3 kere yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?