Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

demek yediğimiz içtigimiz şeylerıde kalorıle bırlıkte yazıyoruzz

kızlar gunluk yarım saat yürüyüş yapıyorumm sizce yeterlı mı

birde diyet uyguluyorumm ne dersınız bu konudaa

tombul kelebek senın paylasımlarında cok guzel arkadasımm
saol

Sağol canım
Kalori diyeti yapanlar listelerini kalorileriyle beraber ekliyor ama sen normal bir şekilde ekleyebilirsin canım yarım saat yürüyüş gayet iyi zamanla arttırırsın :81:

Sağol canım
Kalori diyeti yapanlar listelerini kalorileriyle beraber ekliyor ama sen normal bir şekilde ekleyebilirsin canım yarım saat yürüyüş gayet iyi zamanla arttırırsın :81:

cnm ben genelde gece yuruyorumm kucuk bebegım var o uyudugu zamanlarda yapabılıyorumm genelde malum aksama kaadar 2 tane canavarla ınsan da pek hal kalmıyor
kalabıldıgım kadar uzun kalıyorum bantta

meraba kızlar nasılsınz benim diyetim bugn hiç iyi gitmedi ablama gitmiştik orda götürdüm mantıları ben yılbaşına 89 kilo ile girmeyi planlıyodum hayal oldu artık :84::84: 2 günlük lapa diyeti yapayımda kendimi toparlayayım :2::2:

tatlım niye üzülüyorsun ki. yılbaşına iki hafta var neredeyse daha bugün ayın onsekizi 13 gün sonra yılbaşı. ayda 4 kilo verdiğini düşünürsek haftada 1 iki haftada 2

91-2 = 89

sorcm soracağım hep unuttum leslie yapmak için saatiniz nedir yani yemekten önce sabah kalkınca falan filan bilgilerinizi alayım bakalım

iyi akşamlar kızlar herkezin keyfi yerinde görünüyor kelebek bugünkü menün gayet güzel kalori açısından benim bugün yediklerim ve kalorileriKAHVALTI
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
bal 25 gr. 70 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 2 ad. 100 cal.
ay çekirdeği 20 gr. 115 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek 1 dilim 90 cal.
sucuk 10 gr. 45 cal.
2. ARA ÖĞÜN
kinder sütlü 75 kalori
ülker halley 1 ad. 132 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yumurtalı ıspanak 1 por. 164 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 0.25 por. 50 cal.
355 cal.
215 cal.
210cal.
132 cal.
577 cal.
toplam 1489 kalori ek olarakta meyva yiyebirim belk,i

.

Bu lapa diyeti nasıl bir şey? Methini çok duydum ama etkileri nelerdir bilmiyorum. Etkili kilo kaybını sağlayabiliyor mu ki?

KAHVALTI
ekmek - kepekli kızarmış 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
yağda yumurta 0.5 ad. 60 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
kısır 1 por. 374 cal.
sigara böreği - peynirli - fırında 2 ad. 120 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
etli biber dolma 0.5 por. 180 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

1344 cal
bu gün öğlen gün vardı benide çağırdilar belli olduğu üzereyok anam ben adam olmaaaaam olmam

Durmadan diyet yapıyorum. Bu durum yoruyor insanı. Mesela kalori sayıyorum ama bir süre sonra bundan da sıkılmaya başlıyorum. Az yemek beni yormuyor ama acaba doğru mu besleniyorum diye düşünmek beni epey yoruyor :97: Simit diyetine bakıyordum şimdi. Simit yemeyi seviyorum, diyettekiler de öyle zor bulunan şeyler değil. Yapılabilir diye düşünüyorum. Belki söylendiği kadar fazla kilo kaybı olmayabilir ama yine de belli bir ölçüde kilo verilir bence. Simit diyetini yapanlar var mı arkadaşlar ya da benimle birlikte denemek isteyen? Destek alınca bu işler daha kolay oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…