- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
80 kilocuk mu? Ayy, bir hoş oldumİlk defa bir 80 kilo muuu yerine, 80 kilocuk dedi Harikasın
ayy keşke bende 80 olsam
demek yediğimiz içtigimiz şeylerıde kalorıle bırlıkte yazıyoruzz
kızlar gunluk yarım saat yürüyüş yapıyorumm sizce yeterlı mı
birde diyet uyguluyorumm ne dersınız bu konudaa
tombul kelebek senın paylasımlarında cok guzel arkadasımm
saol
Keşkeler hep var. Ben de keşke 65 olsam diyorum :97:ayy keşke bende 80 olsam
Sağol canım
Kalori diyeti yapanlar listelerini kalorileriyle beraber ekliyor ama sen normal bir şekilde ekleyebilirsin canım yarım saat yürüyüş gayet iyi zamanla arttırırsın :81:
Vaaayyyy billllluuurrr sen ve buralar hayırdır
meraba kızlar nasılsınzbenim diyetim bugn hiç iyi gitmedi ablama gitmiştik orda götürdüm mantıları ben yılbaşına 89 kilo ile girmeyi planlıyodum hayal oldu artık :84::84: 2 günlük lapa diyeti yapayımda kendimi toparlayayım :2::2:
tatlım niye üzülüyorsun ki. yılbaşına iki hafta var neredeyse daha bugün ayın onsekizi 13 gün sonra yılbaşı. ayda 4 kilo verdiğini düşünürsek haftada 1 iki haftada 2
91-2 = 89
geçerken bi uğrıyım dedim
Geçerken uğrama şekerim gel ve kallll hani zayıflayacaktık yaza tatile gidecektik baaakkk senden zayıf olarım görersin:89:
meraba kızlar nasılsınzbenim diyetim bugn hiç iyi gitmedi ablama gitmiştik orda götürdüm mantıları ben yılbaşına 89 kilo ile girmeyi planlıyodum hayal oldu artık :84::84: 2 günlük lapa diyeti yapayımda kendimi toparlayayım :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?