KAHVALTI
ekmek - kepekli kızarmış 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
yağda yumurta 0.5 ad. 60 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kısır 1 por. 374 cal.
sigara böreği - peynirli - fırında 2 ad. 120 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
etli biber dolma 0.5 por. 180 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
1344 cal
bu gün öğlen gün vardı benide çağırdilar belli olduğu üzereyok anam ben adam olmaaaaam olmam
Neden adam olmayasın? :) Öyle abartılı şeyler yememişsin, aldığın kalori de diyet yapmakta olan biri için ideal sınırlarda. Ee daha ne olsun?
ne biliym ya çok yedim gibi
Bu lapa diyeti nasıl bir şey? Methini çok duydum ama etkileri nelerdir bilmiyorum. Etkili kilo kaybını sağlayabiliyor mu ki?
ayy pko için soğan kürü uygulamaya başladım soğanı haşlyıp suyunu içtim. ölüyorum mide bulantısından. aklıma dağıtamadım bir türlü.
ayy pko için soğan kürü uygulamaya başladım soğanı haşlyıp suyunu içtim. ölüyorum mide bulantısından. aklıma dağıtamadım bir türlü.
canım ben normal yemeklik soğanı 4 e şakladım kaynayan 1,5 bardak suya attım. 5 dakika kaynattım.
süzdüm ılıttım. içtim. ben yeşil çay bile içemiyorum. ama pko dan bıktım denemediğim şey klmadı. yanlış mı yaptım acaba canım
yemekten yarım saat önce içtim. birde 2 saat sonra içtim. sabah okula gidiyorum ya midem bulanmasın diye içmedim. sitesinde akşam uygulanabilr diye yazıyorda :dua edin bana içimden kokuyor ya :'(
okur'cum bende polikistik over var onun için içmeye başladım. çubuk kraker attım ağzıma üç beş tane bakalım. ilk gün ya zor geldi :2: ben kalori hesabı yapmıyorum tek tek diyetisyen kontrolündeyim toplu olarak 1700 kalori verdi bana ona uyuyorm. ama kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum
sogan suyunu doktormu tasıye ettı cnm eger oyleyse sık dişini unut soganı dusunmemeye calıs faydası olur ıns..
yok canım ibrahim saraçoğlu varya onun sitesinde uygulayanlar varmış KK'yıdaaraştırdım gerçekten işe yaramış pek çok kişide. kullanmadığım ilaç kalmadı sadece kilo aldım. ama iyileşemedim. bir umut..
Bende pko tedavisi görüyorum 3 aydır ve ilerleme var. Ben soğan suyunu içtiğimde pko yoktu henüz ama hamile kaldım bıraktım. jinekoloğun ilaç vermedimi? Birde pko ile insülin direnci oluşuyor genelde birbirini tetikliyolar. Pko da önce ilaç sonra egzersiz ve diyet. Bu üçü olmadan başarman zor canım. Herkes için egzersiz ne kadar önemliyse pko lular için 5 kat daha önemli gibi düşün. En azından yürüyüş yapmaya çalış mutlaka 40 dk haftada 1 gün mola verebilirsin canım
Banucum geçen sana cevap yazacaktım unuttum :44: Bence eğerki imkanın varsa pahalı olanı yaptır derim çünkü o kadar fiyat farkı olduğuna göre illaki vardır dierinden bi farkı.Benim çevremde deneyenler oldu 7000-8000 liradan bahsediliyor. O yüzden bana 1500 çok ucuz geldi. Aslında fiyattan önemlisi referanslarına bakmak lazım merkezlerin. Yaptıranlar sonuç almışmı die. Ama onu bilebilmek pekte mümkün değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?