Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden adam olmayasın? :) Öyle abartılı şeyler yememişsin, aldığın kalori de diyet yapmakta olan biri için ideal sınırlarda. Ee daha ne olsun?

bildigin pirinç lapası canm bence çok etkili bende işe yaradı verdirmese 1 kilo verdirir en az iki gün boyunca onu yiyosun spor bitki çayları derken kilocuklar gdioo
Bu lapa diyeti nasıl bir şey? Methini çok duydum ama etkileri nelerdir bilmiyorum. Etkili kilo kaybını sağlayabiliyor mu ki?

ayy pko için soğan kürü uygulamaya başladım soğanı haşlyıp suyunu içtim. ölüyorum mide bulantısından. aklıma dağıtamadım bir türlü.

ayy pko için soğan kürü uygulamaya başladım soğanı haşlyıp suyunu içtim. ölüyorum mide bulantısından. aklıma dağıtamadım bir türlü.

Soğan kürünü yanlışmı yaptın acaba? Bende yaptım geçen sene hiç mide bulantısı yapmadı bende hatta 2-3 kiloda vermiştim onu yaparken rejimsiz

Son düzenleme:
canım ben normal yemeklik soğanı 4 e şakladım kaynayan 1,5 bardak suya attım. 5 dakika kaynattım.
süzdüm ılıttım. içtim. ben yeşil çay bile içemiyorum. ama pko dan bıktım denemediğim şey klmadı. yanlış mı yaptım acaba canım

Doğru yapmışsın ama yemekten 15-20 dk önce içiyordum ben öğlen ve akşam olmak üzere ilk kür 15 gün

yemekten yarım saat önce içtim. birde 2 saat sonra içtim. sabah okula gidiyorum ya midem bulanmasın diye içmedim. sitesinde akşam uygulanabilr diye yazıyorda : dua edin bana içimden kokuyor ya :'(

yemekten yarım saat önce içtim. birde 2 saat sonra içtim. sabah okula gidiyorum ya midem bulanmasın diye içmedim. sitesinde akşam uygulanabilr diye yazıyorda : dua edin bana içimden kokuyor ya :'(

cnm bende çok içtim sogan suyu ama zayıflamak ıcın deıl süt artırmak için nefesimi tutup içiyordum uzerine bir bardak su yanında hazır beklıyordu arka arkaya ıcıyordumm
bi kaçtane kraker falan ye içini yatıştırsın canım

kızlar bu kalorı dıyetını nasıl yapıyorsunuz tek tek kalorılerınımı arastırıyorsunuz yoksa bı lıstesı falan varmıı bılgı verırseneız sevınırım
benim lıstem 1200 kalorılık dıyet uyguluyorum

okur'cum bende polikistik over var onun için içmeye başladım. çubuk kraker attım ağzıma üç beş tane bakalım. ilk gün ya zor geldi :2: ben kalori hesabı yapmıyorum tek tek diyetisyen kontrolündeyim toplu olarak 1700 kalori verdi bana ona uyuyorm. ama kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum

sogan suyunu doktormu tasıye ettı cnm eger oyleyse sık dişini unut soganı dusunmemeye calıs faydası olur ıns..

sogan suyunu doktormu tasıye ettı cnm eger oyleyse sık dişini unut soganı dusunmemeye calıs faydası olur ıns..

yok canım ibrahim saraçoğlu varya onun sitesinde uygulayanlar varmış KK'yıda araştırdım gerçekten işe yaramış pek çok kişide. kullanmadığım ilaç kalmadı sadece kilo aldım. ama iyileşemedim. bir umut..

Bende pko tedavisi görüyorum 3 aydır ve ilerleme var. Ben soğan suyunu içtiğimde pko yoktu henüz ama hamile kaldım bıraktım. jinekoloğun ilaç vermedimi? Birde pko ile insülin direnci oluşuyor genelde birbirini tetikliyolar. Pko da önce ilaç sonra egzersiz ve diyet. Bu üçü olmadan başarman zor canım. Herkes için egzersiz ne kadar önemliyse pko lular için 5 kat daha önemli gibi düşün. En azından yürüyüş yapmaya çalış mutlaka 40 dk haftada 1 gün mola verebilirsin canım

slm kizlar yediklerimi yazayim
iftar
1tabak domates corbasi(kepekli unla)
1tabak tavuk gögüslü sebze firinda
1tabak bulgur pilavi
bol salata
10tane sarma
3bardak cay saharinli
2fincan kahve findikli
1mandalina
1portakal
azcik ayva

bu günluk bu kadar kizlar

yasmin verdi canım ama çok kilo aldırdı o bana. duphastoni fartual diane 35 verdilerde verdiler yok malesef düzene girmiyor. ilaç içince oluyorum içmeyincee olmuyorum. içince şişyorum ama.

Banucum geçen sana cevap yazacaktım unuttum :44: Bence eğerki imkanın varsa pahalı olanı yaptır derim çünkü o kadar fiyat farkı olduğuna göre illaki vardır dierinden bi farkı.Benim çevremde deneyenler oldu 7000-8000 liradan bahsediliyor. O yüzden bana 1500 çok ucuz geldi. Aslında fiyattan önemlisi referanslarına bakmak lazım merkezlerin. Yaptıranlar sonuç almışmı die. Ama onu bilebilmek pekte mümkün değil sanırım

Sağol canım beni düşündüğün için hala karar veremedim artık pazartesi günü bakıcam bende senin gibi düşünüyorum netrten inceledim ikisindede tutanda var tutmayanda ondan çok arada kaldım pahalı olan evede çokkkk uzak öteki yakın hala çok kararsızım...Bu arada canım ben raporluyum fiyat ondan bizde böyle yoksa rakamlar senin dediğin gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…