Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yasmin verdi canım ama çok kilo aldırdı o bana. duphastoni fartual diane 35 verdilerde verdiler yok malesef düzene girmiyor. ilaç içince oluyorum içmeyincee olmuyorum. içince şişyorum ama.

Aslında kilo aldıran yasmin değil pko nun kendisi canım. Ama o ilaçların hiçbiri tedavi amaçlı değil adet görmek için. Benim doktorum metformin verdi ayrıca ayda sadece 10 gün içilen bir ilacım daha var. Diane 35 ide gebelik olmasın die verdi tedavi boyunca. Ama tabi benim hormon değerlerime göre verdi bunları. Antalyada olsan doktoruma gönderirdim seni çünkü 9 aylık tedavi sonunda yenilemesi %15 ihtimal dio ama doğru tedaviyle tabi. Bu tedavinin en önemli kısmı doğru hekimi bulmak oda malesef şans işi :26:

Kızlar eşimin yiğeni pko lu soğan suyu ona çok yaradı gerçekten içmesi işkence ama faydası var.Bende içtim ama benim adetlerimi bozdu sonra öğrendimki pkolu olanlarda işe yarıyormuş.

5 doktora gittim annemin, ablamın herkesin doktoruna gittim evlenince düzene girer diyenler bile oldu.

Kızlar eşimin yiğeni pko lu soğan suyu ona çok yaradı gerçekten içmesi işkence ama faydası var.Bende içtim ama benim adetlerimi bozdu sonra öğrendimki pkolu olanlarda işe yarıyormuş.

evet bende öyle duydum sabır edeceğim artık diyorum ya bir umut..

Allah büyük.

Kızlar bu ilaçlarla sigara tüketiyorsanız içmeyin.Şimdi gittiğim yada gitmeyi düşündüğüm diyim doktor doğum kontrol haplarıyla çok tehlikeli dedi ölüme kadar götürebiliyormuş.Ben normalde az içerdim şimdi bıraktım.Bıraktım derken daha bu gün birinci gün ama az evvel canım çok istedi AAAAAAAAAAA

Kızlar bu ilaçlarla sigara tüketiyorsanız içmeyin.Şimdi gittiğim yada gitmeyi düşündüğüm diyim doktor doğum kontrol haplarıyla çok tehlikeli dedi ölüme kadar götürebiliyormuş.Ben normalde az içerdim şimdi bıraktım.Bıraktım derken daha bu gün birinci gün ama az evvel canım çok istedi AAAAAAAAAAA

Sendemi ikizler burcusun yoksa ayyy bende çok kararsızımdır hiç sevmem o huyumu. Onumu alsam bunumu alsam , onumu seçsem bunumu seçsem

Sendemi ikizler burcusun yoksa ayyy bende çok kararsızımdır hiç sevmem o huyumu. Onumu alsam bunumu alsam , onumu seçsem bunumu seçsem

Yok burcum aslan ama normalde hop diye karar veririm de bu işde sersem oldum sinirlerim bozuldu buda iyi değil biliyorum.Aslında nereye gidersem gidiyim sonucu Allah biliyor öyle değilmi

Eeee bebiş olcak artık bırakma zamanı. Bi amacın var senin

Ya hiç forum istanbula gittinizmi arkadaşlar o ne ya labirent gibi yukardan mağazayı görüyorsun aşağa iniyorsun yokkk ayyyy korku filmi sanki ayaklarım şişti ben hiç bu kadar büyük bir AVM görmedim ayy yok bir dahada görmiyim.Bu arada avm lerde sizlerinde ayakları çok ağrıyormu sadece dolaşmaktan değil benim hep ağrıyorda

Yok burcum aslan ama normalde hop diye karar veririm de bu işde sersem oldum sinirlerim bozuldu buda iyi değil biliyorum.Aslında nereye gidersem gidiyim sonucu Allah biliyor öyle değilmi

Tatlım kaza ile kader farklı şeyler. Sen elinden geleni yap gerisinide Rabbime bırak tabiki evladında hayırlısını dile. Ama çabalamadanda yok kısmet deilmiş, yok kadermiş demenin bir manası yok tabiki. Birde ben düşük yaptığım zaman hep dua ederdim hayırlıysa ver Rabbim die , vermedi. Doktorda sonradan kromozom anomali dedi yani bebek düşmese dawn sendromlu sakat bi bebek olucakmış. Bende dedim rabbim hayırlı olmicakmışki vermedi

bende g,ttim canım süper yapmışlar gerçekten.. bende çok yorulmuştm

Katılıyorum canım sana zaten ben duamı ediyorum iyi bir yer seçmeye çalışıyorum bundan sonrası Rabbimin işi herşeyin hayırlısı ama genede bazen takılıyorsun boşluğa düşüyorsun...

bende g,ttim canım süper yapmışlar gerçekten.. bende çok yorulmuştm

Bazı mağzalarda büyük bedende bayağı bir indirim vardı kadife pantolanlar 49 kazaklar 39 hemde çok şık hemde büyük beden bayıdım valla ama sadece mağazaya avm beni mahvetti parmaklarım hala acıyor

Offf saat baya geç olmuş benim çoktan uyumuş olmam lazımdı kaçamak yaptım bugün. Banucum birden bırakamıyorsan bebek olana kadar tek tük içebilirsin bence çünkü birden bırakmak stress yapabilir ki senin bu dönem stressten çok uzak durman gerek. Bebek oluncada zaten tamamen bırakırsın die düşünüyorum zor olsada bebişi düşünmek lazım. İyigeceler kısçeler ben kaçtım yarın görüşürüz

İyigeceler canım ya aslında çok doğru diyorsun günde bir iki tanenin ne zararı var stresi daha çok zaten sonrası istediğim gibi olursa içmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…