Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar keyifli pazarlar herkese. Sabah simitli bir kahvaltı yaptım :26: dier öğünler kaçamak yapmasam bari. Aslında pazarları eşimle yemeğe çıkıyoruz ama hava kötü bugün, buda bahanesi olurda çıkmayız inşallah. Yoksa hem simit hem yemek kötü olucak

Günaydın Kızlar
Biraz geç uyandım bugün tekrar tartıldım 300 gr eksik çıktı şimdi leslieye başlayacağım bugün iskender yeme ihtimalim var ama zaten kalorisi pek birşey değilmiş canım 700 kaloricik olsun zaten 1800ü tamamlayamıyordum bu da bahanem olur

günaydin kizlar bende 500gr az cikdim bende dün lesli yaptim ilk defa ama sade 15dakkacik git gide cogaltcam itardan sonra yapmak isdiyom bebiside uyuttummu 20dakka yapmak isdiyom

35 dakika lesliemi yaptım birazdan kalkıp bi 15 dakika daha yaparım diye düşünüyorum bugün pazar ya kimseden çıt çıkmıyor yahu

Günaydın tüm tombiş bayanlar ben kahvaltıda kaçırmadımda birazdan kayınvalideme gidicem aşure yaptı şimdi yememek olmaz dimi ayyyy yandım bugün kesin 1 kilo alcak kadar yerim ben birde sigarayı bıraktım ya kuru dutun kalorisini biliyormusun kendime bir kasede kurudut ve yaban mersini hazırladım gün içinde yemek için inşallah kalorileri yüksek değildir.
Bu arada çok şükür gideceğim merkeze karar verdim evime yakın olan ve uygun olan yeri seçtim.Ama en güzeli sonunda karar verdim üstümden sanki koca bir yük kalktı.

Bahrcım ne güzel leslieyi hiç bırakmıyorsun.Tanıştığın kişiyle ilgili yazdıklarını okudum dediklerine inan söyledikler doğru olabilir hem sen gerçekten hoş bir genç kızsın resimlerini gördük herşey zayıflık değil ama tabiki sağlık için sakın rejimini bırakma canım...

günaydın kızlar bende simitli kahvaltımı yaptım şimdi kızımı uyutup eğlenceye gidiyorum bizim buraya ait yöresel bir sanatçımız var çok eğlendiriyor o gelecekmiş biletlerde 10 ytl imiş .eşim ben bakarım dedi.bende gidip kurtlarımı dökeyim uzun bir aradan sonra çünki bebişle herşeyden uzak kaldım eğlenmeye çok ihtiyacım vardı inşallah güzel birgün olur.

bende bugün regl olmuşum +1 kiloyum inşallah şişliktir adetten dolayı şimdide oradada inşallah çok kaçırmam .akşama gelincede 3 mille walk yaparım

Ya 1 tane simitten bişey olmaz dışarıda çıkarsanız et salata tercih et yanındada diet cola hiçbişey olmaz dietine ohh hem keyif yapmış olursun hem dietin sağlamda olmuş olur.

Kurudutun kalorisini bilmiyorum canım bi komşum getirmiş memleketten bende yiyorum son zamanlarda baya şekerli bişey. Ben bir avuç içi kadarını 10-15 fındık veya bademle yiyorum. Yağlı olsalarda glisemik indeksleri düşük bunların şekerli şeylerinde gi si yüksek olduğu için dengeliyo birbirlerini. Sende 2 ceviz veya 10-15 fındıkla tüketebilirsin veya yemeden önce 2 kaşık yoğurt at ağzına ki şeker direk depolanmasın yağ olarak

İyi eğlenceler derincim ohh git eğlen coş tabi ya seninde hakkın bravo eşine kilo artışıda adettendir benim gittiğim dişetisyen kilo arttıkça 2 kilo bile fazla çıkılabilir diyordu

Sağol canım öyle denerim ben kuru metvaları çokseviyorum farklı bir lezzetleri var.Dün kuru zencefil yedim ama o berbattı sanki ağzında lavanta varmış gibi birde altın çilek çok güzelmiş kızlar tadına baktım fiyatı bayağı pahalı ama kilo vermede çok faydası varmış...

Offf dut dedin canım çekti az yiyim derkende aşure geldi koca bi tabak yemesem ağlar şimdi , yesem de ben ağlicam neyse artık öğlen yemeği yerine aşure olsun bugünlük yemeğe gitmekten vazgeçtik nasılsa

Afiyet olsun canım bende bugün gidip yiycem inşallah bir kasede kendimi durdururum ama hiç sanmıyorum şimdiden sinyallaer vrdiğime göre demekki kopucamm

Leslie yapacağımda bir üşengeçlik var havada kapalı saat 1 ama sanki akşam 6 gibi hava.

Evet şekerim haklısın başlayana kadar bi üşengeçlik oluyo ama başlayınca geçiyo hemencik. Ben haftada 1 gün ara veriyorum oda pazarları oluyo eşim evde olduğu için. Ama haftada bir gün ara verin diyo uzmanlarda zaten

Afiyet olsun canım bende bugün gidip yiycem inşallah bir kasede kendimi durdururum ama hiç sanmıyorum şimdiden sinyallaer vrdiğime göre demekki kopucamm

Sende benim gibi öğün yerine ye banucum çünkü hem yemek hem aşure fazla kaçar. Madem aşureyi yicez bari öğün yerine koyalım dimi acıkırım hemen die 1 bardakta süt içtim aşurenin üstüne

Haklısın canım benim gittiğim doktor haftada 4 gün 45 dk demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…