Kilo çizelgemi düzeltemiyorum ben yaaaaaaaa
Günaydın kızlar keyifli pazarlar herkese. Sabah simitli bir kahvaltı yaptım :26: dier öğünler kaçamak yapmasam bari. Aslında pazarları eşimle yemeğe çıkıyoruz ama hava kötü bugün, buda bahanesi olurda çıkmayız inşallah. Yoksa hem simit hem yemek kötü olucak
Günaydın tüm tombiş bayanlar ben kahvaltıda kaçırmadımda birazdan kayınvalideme gidicem aşure yaptı şimdi yememek olmaz dimi ayyyy yandım bugün kesin 1 kilo alcak kadar yerim ben birde sigarayı bıraktım ya kuru dutun kalorisini biliyormusun kendime bir kasede kurudut ve yaban mersini hazırladım gün içinde yemek için inşallah kalorileri yüksek değildir.
Bu arada çok şükür gideceğim merkeze karar verdim evime yakın olan ve uygun olan yeri seçtim.Ama en güzeli sonunda karar verdim üstümden sanki koca bir yük kalktı.
günaydın kızlar bende simitli kahvaltımı yaptım şimdi kızımı uyutup eğlenceye gidiyorum bizim buraya ait yöresel bir sanatçımız var çok eğlendiriyor o gelecekmiş biletlerde 10 ytl imiş .eşim ben bakarım dedi.bende gidip kurtlarımı dökeyim uzun bir aradan sonra çünki bebişle herşeyden uzak kaldım eğlenmeye çok ihtiyacım vardı inşallah güzel birgün olur.
bende bugün regl olmuşum +1 kiloyum inşallah şişliktir adetten dolayı şimdide oradada inşallah çok kaçırmam .akşama gelincede 3 mille walk yaparım
Kurudutun kalorisini bilmiyorum canım bi komşum getirmiş memleketten bende yiyorum son zamanlarda baya şekerli bişey. Ben bir avuç içi kadarını 10-15 fındık veya bademle yiyorum. Yağlı olsalarda glisemik indeksleri düşük bunların şekerli şeylerinde gi si yüksek olduğu için dengeliyo birbirlerini. Sende 2 ceviz veya 10-15 fındıkla tüketebilirsin veya yemeden önce 2 kaşık yoğurt at ağzına ki şeker direk depolanmasın yağ olarak
Leslie yapacağımda bir üşengeçlik var havada kapalı saat 1 ama sanki akşam 6 gibi hava.
Sağol canım öyle denerim ben kuru metvaları çokseviyorum farklı bir lezzetleri var.Dün kuru zencefil yedim ama o berbattı sanki ağzında lavanta varmış gibi birde altın çilek çok güzelmiş kızlar tadına baktım fiyatı bayağı pahalı ama kilo vermede çok faydası varmış...
Offf dut dedin canım çekti az yiyim derkende aşure geldi koca bi tabakyemesem ağlar şimdi , yesem de ben ağlicam neyse artık öğlen yemeği yerine aşure olsun bugünlük yemeğe gitmekten vazgeçtik nasılsa
Leslie yapacağımda bir üşengeçlik var havada kapalı saat 1 ama sanki akşam 6 gibi hava.
Afiyet olsun canım bende bugün gidip yiycem inşallah bir kasede kendimi durdururum ama hiç sanmıyorum şimdiden sinyallaer vrdiğime göre demekki kopucamm
Evet şekerim haklısın başlayana kadar bi üşengeçlik oluyo ama başlayınca geçiyo hemencik. Ben haftada 1 gün ara veriyorum oda pazarları oluyo eşim evde olduğu için. Ama haftada bir gün ara verin diyo uzmanlarda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?