Günaydın tüm tombiş bayanlar ben kahvaltıda kaçırmadımda birazdan kayınvalideme gidicem aşure yaptı şimdi yememek olmaz dimi ayyyy yandım bugün kesin 1 kilo alcak kadar yerim ben birde sigarayı bıraktım ya kuru dutun kalorisini biliyormusun kendime bir kasede kurudut ve yaban mersini hazırladım gün içinde yemek için inşallah kalorileri yüksek değildir.
Bu arada çok şükür gideceğim merkeze karar verdim evime yakın olan ve uygun olan yeri seçtim.Ama en güzeli sonunda karar verdim üstümden sanki koca bir yük kalktı.
Bahrcım ne güzel leslieyi hiç bırakmıyorsun.Tanıştığın kişiyle ilgili yazdıklarını okudum dediklerine inan söyledikler doğru olabilir hem sen gerçekten hoş bir genç kızsın resimlerini gördük herşey zayıflık değil ama tabiki sağlık için sakın rejimini bırakma canım...
Sağol canım ama hedeflerim var zaten bırakamam yaza kadar en azından 90-99 arası birşey görmek istiyorum bende artık zayıf olmak istiyorum
Senin karar vermene çok sevindim Allah hayırlısını versin
günaydın kızlaaaaarrbayadır ben yoktum burda tanımadıklarım var aranızda dolayısıyla adım billur baharcık beni bilir :))))))
1.70 üstü boyun var zaten bide iki haneli rakamlara düşersen süper olursun gerçekten. Zaten önemli olan kışın zayıflayabilmek, yazın çok daha kolay bence:81:
döndünmü aramıza billurcum kesin dimi bak işide bırakmışsın zayıflamaktan daha mühim bir iş yok artık
hoşbuldum canikom :)) fazla kimse kalmamış ama bahar yaa :s ben gidince onlar da mı gitti yoksa
günaydın kızlaaaaarrbayadır ben yoktum burda tanımadıklarım var aranızda dolayısıyla adım billur baharcık beni bilir :))))))
Yeniden hoşgeldin o zaman canım. Normalde böyle tenha olmuyorda bugün pazarya herkes eşiyle filan çocuklarıyla o yüzden pek uğrayan olmuyo
döndünmü aramıza billurcum kesin dimi bak işide bırakmışsın zayıflamaktan daha mühim bir iş yok artık
hoşbuldum canikom :)) fazla kimse kalmamış ama bahar yaa :s ben gidince onlar da mı gitti yoksa
Yok yavrum herkes buralarda ama haftasonu olunca kimse pek giremiyor gezip dolaşmaktanbir ben 24 saat burdayım bekçilik yapıyorum
Yok yavrum herkes buralarda ama haftasonu olunca kimse pek giremiyor gezip dolaşmaktanbir ben 24 saat burdayım bekçilik yapıyorum
Bi sen bide ben nöbetçi gibiyizbenimde eşim yanımda pc sinde bişeyler yapıyo bende genelde burdayım napim. Eskiden oyun oynardım şimdi oda sarmıyo
yeme bizi şimdi bahaaargezmeyene bak :))))))
diyorum işte bu pazar günleri hep sıkıcı oluo :)))Bi sen bide ben nöbetçi gibiyizbenimde eşim yanımda pc sinde bişeyler yapıyo bende genelde burdayım napim. Eskiden oyun oynardım şimdi oda sarmıyo
slm kızlar nasılsınız offff ben varya fevkaladenin fevkinde yedim 2 gündür allahtan listeye girdim napardım yoksa hafta içi sıkı tutmalıyımmm kızlar off haftasonlarını sevmiyormmm geçmişi okuYAMADIM kızım ağlıyo patlatamadık dişleri bitürlü ben patlıcam yakında
Hoşgeldin..
Alttaki linki tıklayarak kilo çizelgesini yapabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Teşekkürlerrr Hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?