Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karar vermene sevindim banucum. Dilerim hakkında hayırlısı olsun

Sağol canım ama hedeflerim var zaten bırakamam yaza kadar en azından 90-99 arası birşey görmek istiyorum bende artık zayıf olmak istiyorum
Senin karar vermene çok sevindim Allah hayırlısını versin

günaydın kızlaaaaarr bayadır ben yoktum burda tanımadıklarım var aranızda dolayısıyla adım billur baharcık beni bilir :))))))

Son düzenleme:
Sağol canım ama hedeflerim var zaten bırakamam yaza kadar en azından 90-99 arası birşey görmek istiyorum bende artık zayıf olmak istiyorum
Senin karar vermene çok sevindim Allah hayırlısını versin

1.70 üstü boyun var zaten bide iki haneli rakamlara düşersen süper olursun gerçekten. Zaten önemli olan kışın zayıflayabilmek, yazın çok daha kolay bence:81:

günaydın kızlaaaaarr bayadır ben yoktum burda tanımadıklarım var aranızda dolayısıyla adım billur baharcık beni bilir :))))))

döndünmü aramıza billurcum kesin dimi bak işide bırakmışsın zayıflamaktan daha mühim bir iş yok artık

1.70 üstü boyun var zaten bide iki haneli rakamlara düşersen süper olursun gerçekten. Zaten önemli olan kışın zayıflayabilmek, yazın çok daha kolay bence:81:

Evet canım beni bu halimle bile 90 kilo sanıyorlar 20 kilo versem fıstık olurum diyorum herkeş inanıyor :86: yalancımıyım neyim ya

Yeniden hoşgeldin o zaman canım. Normalde böyle tenha olmuyorda bugün pazarya herkes eşiyle filan çocuklarıyla o yüzden pek uğrayan olmuyo

Yeniden hoşgeldin o zaman canım. Normalde böyle tenha olmuyorda bugün pazarya herkes eşiyle filan çocuklarıyla o yüzden pek uğrayan olmuyo

merhaba FactorB doğru pazar herkes ailesiyle bişiler yapıodur :) oldum olası pazar günlerini de hiç sevmem hep çok sıkıcı gelmiştir bana çocukluğumdan beri :)))

slm kızlar nasılsınız offff ben varya fevkaladenin fevkinde yedim 2 gündür allahtan listeye girdim napardım yoksa hafta içi sıkı tutmalıyımmm kızlar off haftasonlarını sevmiyormmm geçmişi okuYAMADIM kızım ağlıyo patlatamadık dişleri bitürlü ben patlıcam yakında

slm nursanacımm nasılsın kızın nasıl benım kızım da diş çıkardı hemde 2 tane patlattık inş.seninki da cabucacık patlatır cnmmnasıl gıdıyor 2 ..bebek zor oluyormu cnm senın bebegın 6 aylık degılmı yanlıs hatırlamıyorum demı

yarını sabırsızlıkla bekliorum o zorla verdiğim kiloların 3 ayda büyk bi başarıyla rejimi bırakarak 4 ünü geri aldım ne güzl 89 olmştum ooof off neyse ama yarın inş büyk bi hızlaaaa başlıycam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…