yok daha diş falan 2 kızla uğraşmak daha zor kıskançlık krizleri beni öldürüyo 10 gündürde su çiçeğiyle uğraştım şimdide banyo yaptırdım sızdılar kafamı dinlicem azcık kocayıda kovdum git kafa dinlicem diye adam gitti ohhh beee yeşilçay yapayım kendimeee yarın aşreye davet edildim cısss ama inşallah az yerimmmm yemesem küser demislm nursanacımm nasılsın kızın nasıl benım kızım da diş çıkardı hemde 2 tane patlattık inş.seninki da cabucacık patlatır cnmmnasıl gıdıyor 2 ..bebek zor oluyormu cnm senın bebegın 6 aylık degılmı yanlıs hatırlamıyorum demı
yarını sabırsızlıkla bekliorum o zorla verdiğim kiloların 3 ayda büyk bi başarıyla rejimi bırakarak 4 ünü geri aldımne güzl 89 olmştum ooof off neyse ama yarın inş büyk bi hızlaaaa başlıycam :)))
yarını sabırsızlıkla bekliorum o zorla verdiğim kiloların 3 ayda büyk bi başarıyla rejimi bırakarak 4 ünü geri aldımne güzl 89 olmştum ooof off neyse ama yarın inş büyk bi hızlaaaa başlıycam :)))
döndünmü aramıza billurcum kesin dimi bak işide bırakmışsın zayıflamaktan daha mühim bir iş yok artık
Evet canım beni bu halimle bile 90 kilo sanıyorlar20 kilo versem fıstık olurum diyorum herkeş inanıyor :86: yalancımıyım neyim ya
heeeeeeeeeeeeeyyy kim var kim yok bakim :)))))
Beyzuşşş,zeynep abla hoşgeldiniz nasılsınıııızzzz topicimizin en çıtır en havalı hatunları
holgeldin.ne zamandır yoktun.ama ben seni face de görüyordum.resimlerin süper.bir daha özletme kendini.kesin dönüşmü?
Beyzuşşş,zeynep abla hoşgeldiniz nasılsınıııızzzz topicimizin en çıtır en havalı hatunları
hoş bulduk.iyi ki kamera yok.yoksa beni görsen korkardın..başımda bere.dişsiz halimle yaşlı ucubelere benzedim..
Hoş buldum canııımmmmm;
Geçmişi okuya okuya geliyorum...Sporu birakmıyorsun vallahi bravo sana.....
meraba kızlar nasılsınzbenim diyetim bugn hiç iyi gitmedi ablama gitmiştik orda götürdüm mantıları ben yılbaşına 89 kilo ile girmeyi planlıyodum hayal oldu artık :84::84: 2 günlük lapa diyeti yapayımda kendimi toparlayayım :2::2:
baharcığım ikimiz kaldık..senin samsun işi ne oldu?
Ruhumda kokoşluk var aşkım ne yapayım.....kankam diye söylemiyorum..ama hatun sırf karizma..nerden buluyor bu avatarları..
hafta sonu diyet miyet kalmıyor?benim yerimede yemişsin say..
daha önce anlatmıştım uyku sorunu yaşadığımızı dün akşam sonunda çıldırıp ferber(ağlatarak uyutma) yöntemini bebeğime uygulamaya başladım.
çünkü 7 aylık bebeğim her gecen gün bana daha bağımlı hale gelmeye
başladı önce gündüz uykularını kucağımda uyumak istedi, sonra gece
uykularını da. hafifce sallanan bir yatağı var. sallayarak yerinde
uyutalım dedim ki aslında memede dalıp konuyor, mızıldanırsa
sallanıyordu sallamayı bıraktığım an ağlamaya başladı. son haftalarda
iyice koptu. akşam saat sekiz de mama yedirip ki doktor açlıktan
uyanıyodur dediği için üstünede emzirdirdikten sonra 2 saate yakın her
15-20 dakikada kalkıp ağlama ardından 15 dakika sallanma rutini
yarattı. 10-10.30 gibi "uyudu tamamen" dediğimizde 1-2 saat sonra
kalkıp başından ayrılmaya izin vermemeyi adet edindi. 4-5 kadar
salladığım oldu. arkasından kucağıma alıp koltukta uyumaya başladım.
son bir kaç gece gece 8-12 arası odaında sallanmaya 12 sonrası
kucağımda koltukta uyumaya alıştı. e böyle haftalarca 1 saat
kesintisiz uyumayan anne sinir küpüne dönüşüyormuş. dün akşam yine
sekizde uyku ritüelini tamamlanıp yerine kondu uyutuldu aynı 15 dakika
da 1 uyan 15 dakika sallan derken saat 9 da yeter değip odadan çıktım.
tabi kıyamet koptu. telsiz bozulacak o derece. 5 dakika bekleyip öptüm
uyu falan dedim çıktım volum daha da arttı. tam 45 dakika böyle geçti.
5 dakikada bir yanına gidip seni seviyorum uyu falandedim. 10 gibi
uyudu. saat 12 de yatarken babaya sakın ağlarsa kucağına alma hafif
salla sakinleştir çık odadan deyip yattım. bir ağlamayla uyandım ki
belki 3-4 aydır ilk kes bebeğim 4 saat aralıksız uyumuş. koşarak
yanına gittim güzelce emzirdim. zatem memelerim şişmiş. tekrar bırakıp
çıktım biraz sesi geldi 1-2 dakikada uyudu 8 e kadar 2 defa daha
uyandı. öpüp bıraktım gene 3-4 dakikada uyuya kaldı. gündüz
uykularında da denedik ama 20 dakika kadar ağladı yine işin ilginci
kucağımda 30 dakikadan fazla uyumayan bebeğim onada şükür diyordum bu
gün iki uykusunuda iyi uyudu. Maşallah. ancak komşular bebeğe ne
oluyor çok ağlıyo diye kapma dayandılar onu da eklemeliğim
ne diyorsunuz deneyimli arkadaşlar
henüz belli değil zeynep abla şubatta ablamla gidip cv bırakacağız benim ankarada olur belki nerde iş bulursam oraya gideceğim :44:
Sağol canım dua edin benim içinKarar vermene sevindim banucum. Dilerim hakkında hayırlısı olsun
3 mile 45 dk gerçekten güzel ter attırıyor ama ben bayağadır yapamıyorum.banu sen hangi leslie yi yapıyorsun canım? bir sürü çeşidi var bununda
Sağol canım ama hedeflerim var zaten bırakamam yaza kadar en azından 90-99 arası birşey görmek istiyorum bende artık zayıf olmak istiyorum
Senin karar vermene çok sevindim Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?