Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bu gün kaçırdım hem aşure hemde kızarmış hamsi yedim ayy şuan pişmanmıyım yoooo değilim çokta güzeldiböyle dersek yağ olmaz dimi yani

Merehaba zeynep abla nasılsın senin o yöntemi bizde uyguladık hemen uyuyordu.

Beyzuş ablam sen nasılsın.....

Merhaba naber akşam olunca coşuyoruz ne güzel...

Ya akşamüzeri farkettimde kollarımın üst kısmı nasıl acıyor sanki dayak yemişim. Hep yürüyüş yapıyordumya cuma başladım leslie ye cumarteside yaptım pazar off günüm. 2 günde mahfetmiş bu leslie beni. Demekki gerçekten çalıştırıyo ki kas ağrısı yaptı. 1-2 güne geçer inşallah

Kararın hayırlı olsun Banucuğum....Yakında iyi haberler alalım inşallah....
Merhaba bayanlar. Gündüz kimse yoktu , şimdi maşallah takım burda
Merhaba canım.....Gündüz; pazar günü mahmurluğu ve tembelliği oluyor maalesef...
Bende bu gün kaçırdım hem aşure hemde kızarmış hamsi yedim ayy şuan pişmanmıyım yoooo değilim çokta güzeldiböyle dersek yağ olmaz dimi yani

Merehaba zeynep abla nasılsın senin o yöntemi bizde uyguladık hemen uyuyordu.

Beyzuş ablam sen nasılsın.....

İyiyim Banucuğum.Sende iyisin inşallah.Bence iyisin.Kararını verdin rahatladın;aşureyle hamsiyide yedin iyi geldi....Daha ne olsun...Dert etmezsen yağ mağ olmaz ...Sıkma canını...

kendini yormadan yapmaya çalış.az ama düzenli olan faydalı.sonra vücut yorulunca ara verip, tekrar başlamak zaman alıyor..

İnşallah beyzuş abla güzel haberler paylaşırım.Yaladım yuttum rahatladım rahatlıktan yedim yoksa hiç yermiyim ben

kızlar ben çıkayım..eşimi yıkayıp tıraş etmem lazım..sonra yemeği ilacı..bayağı zaman alacak.en son ben banyo yaparım..

İlk zamanlar benimde oluyordu hatta korktum kalp doktoruna gittim eko falan çektirdim o kadar yani ağrı yaptı...

zeynep abla pış pışı falan denedim kitap okumalar sallanmalar ninliler son çağre bu ağlatma oldu. bilmiyorum dün gece 45 dakika ağladı. bu yukarıda yazdıklarımı bir anneler grubunda yazdım oooo neler neler yazmışlar insafsız anne saatlerce bebek mi ağlar otizimden bahseden bile olmuş. moralim bozuktu çok ama bu gece yani ikinci gece önce emzirdim sonra yatağına yatırıp onu nekadar sevdiğimi söyleyip odadan çıktım. hiç ağlama yok 10 dakika sonra uyumuştu ağlamadan hem de. işe yarar inşallah

iyi akşamlar kızlar pazar gününe göre baya kalbalıksınız ne o hayırdır kocalarınızdan bıktınız mı yoksa uyuttunuz mu bende kimse yoktur diye pek girmedim foruma yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler aramıza ben bugünyediklerimi yazayım size kaloriyi tutturdum ama sağlıklı değildi malesef:84::84:KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
sucuk 30 gr. 135 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
domates 1 tane 14 cal.
1. ARA ÖĞÜN
kuru kayısı 7 ad. 116 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ yok sabah kahvaltısını 11 de yapınca
2. ARA ÖĞÜN
ay çekirdeği 20 gr. 115 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
eti form - kepekli bisküvi 1 paket 169 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
makarna - haşlanmış peynirli 5 yemek kaşığı 260 cal.
kıymalı ıspanak yk 4 yemek kaşığı 160 cal.
patates (haşlama) 200 gr. 200 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
500 cal.
116 cal.
0 cal.
344 cal.
651 cal.
toplam 1611 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…