DAlOKAYSMOM:allah yardımcın olsun.uzun zamandır unuttuğum şeyler şimdi senin başında.ben kırkından itibaren hiç sallamaya alıştırmadım.emzirditen sonra karınüstü yatırıp sırtını sıvazlayıp uyutmaya alıştırdım.hem gazı çıkıyor hem de kusma falan olursa koruyor.yıllarca öyle alıştı.evlenene kadar tatillerde bile hemen yatar sırtınıaçar hadi beni uyuut derdi.sonradan karısından istemeye başlamışş.annem böyle alıştırdı diye..acaba bu yolu denesenmi?ben çok faydasını gördüm.
Merhaba bayanlar. Gündüz kimse yoktu , şimdi maşallah takım burda
Bende bu gün kaçırdım hem aşure hemde kızarmış hamsi yedim ayy şuan pişmanmıyım yoooo değilim çokta güzeldiböyle dersek yağ olmaz dimi yani
yok..hiç korkma.aldığın yağları da eritir..karar vermene sevindim.üstünden büyük bir yük kalkmıştır..
Merhaba naber akşam olunca coşuyoruz ne güzel...
Sağol canım dua edin benim için
3 mile 45 dk gerçekten güzel ter attırıyor ama ben bayağadır yapamıyorum.
Sağol baharcım çok şükür karar verdim sonunda artık herşeyin hayırlısı
Yaza kadar böyle giderse dal gibi olucan
Merhaba canım.....Gündüz; pazar günü mahmurluğu ve tembelliği oluyor maalesef...Merhaba bayanlar. Gündüz kimse yoktu , şimdi maşallah takım burda
Bende bu gün kaçırdım hem aşure hemde kızarmış hamsi yedim ayy şuan pişmanmıyım yoooo değilim çokta güzeldiböyle dersek yağ olmaz dimi yani
Merehaba zeynep abla nasılsın senin o yöntemi bizde uyguladık hemen uyuyordu.
Beyzuş ablam sen nasılsın.....
Ya akşamüzeri farkettimde kollarımın üst kısmı nasıl acıyor sanki dayak yemişim. Hep yürüyüş yapıyordumya cuma başladım leslie ye cumarteside yaptım pazar off günüm. 2 günde mahfetmiş bu leslie beni. Demekki gerçekten çalıştırıyo ki kas ağrısı yaptı. 1-2 güne geçer inşallah
Kararın hayırlı olsun Banucuğum....Yakında iyi haberler alalım inşallah....
İyiyim Banucuğum.Sende iyisin inşallah.Bence iyisin.Kararını verdin rahatladın;aşureyle hamsiyide yedin iyi geldi....Daha ne olsun...Dert etmezsen yağ mağ olmaz ...Sıkma canını...
kızlar ben çıkayım..eşimi yıkayıp tıraş etmem lazım..sonra yemeği ilacı..bayağı zaman alacak.en son ben banyo yaparım..
kızlar ben çıkayım..eşimi yıkayıp tıraş etmem lazım..sonra yemeği ilacı..bayağı zaman alacak.en son ben banyo yaparım..
Ya akşamüzeri farkettimde kollarımın üst kısmı nasıl acıyor sanki dayak yemişim. Hep yürüyüş yapıyordumya cuma başladım leslie ye cumarteside yaptım pazar off günüm. 2 günde mahfetmiş bu leslie beni. Demekki gerçekten çalıştırıyo ki kas ağrısı yaptı. 1-2 güne geçer inşallah
zeynep abla pış pışı falan denedim kitap okumalar sallanmalar ninliler son çağre bu ağlatma oldu. bilmiyorum dün gece 45 dakika ağladı. bu yukarıda yazdıklarımı bir anneler grubunda yazdım oooo neler neler yazmışlar insafsız anne saatlerce bebek mi ağlar otizimden bahseden bile olmuş. moralim bozuktu çok ama bu gece yani ikinci gece önce emzirdim sonra yatağına yatırıp onu nekadar sevdiğimi söyleyip odadan çıktım. hiç ağlama yok 10 dakika sonra uyumuştu ağlamadan hem de. işe yarar inşallahDAlOKAYSMOM:allah yardımcın olsun.uzun zamandır unuttuğum şeyler şimdi senin başında.ben kırkından itibaren hiç sallamaya alıştırmadım.emzirditen sonra karınüstü yatırıp sırtını sıvazlayıp uyutmaya alıştırdım.hem gazı çıkıyor hem de kusma falan olursa koruyor.yıllarca öyle alıştı.evlenene kadar tatillerde bile hemen yatar sırtınıaçar hadi beni uyuut derdi.sonradan karısından istemeye başlamışş.annem böyle alıştırdı diye..acaba bu yolu denesenmi?ben çok faydasını gördüm.
Yenaaaaa Yeeenaaaaa sesime geeeeeellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?