Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belki gazı vardır ondan ağlıyordur daha çok küçük benim yiğenimde uyumazdı gece bende kalıyordu bazen yalvarıyodum sanki anlar ya Ama o sitede sana söylenenler biraz abrtı olmuş okadarda değil

beyzuş abla sana da teşekkür ederim yola girecek inşallah

Girecek tabii canım...Her bebeğin belli bir tavrı oluyor ;onlarda bizim gibi istemedikleri şeyi yapmak istemiyorlar.Dün gece ağlayarak kullanmak istedi anne ve babayı;siz izin vermeyince bu gece ne yapması gerektiğini öğrendi demekki.Maaşllah diyelim;Bizim uykularımız yavruların olsun...

Belki gazı vardır ondan ağlıyordur daha çok küçük benim yiğenimde uyumazdı gece bende kalıyordu bazen yalvarıyodum sanki anlar ya Ama o sitede sana söylenenler biraz abrtı olmuş okadarda değil
gaz sorunu yok benimkinin ama 1 (34 hafta 5 gün) ay erken doğdu ve ememediği için ilk üç ay ekstra çaba ile bebeğimi emzirme ile büyütmeyi başardım. dün 7 aylık oldu. ve yazdığım gibi 2-3 haftadır gece uykuları dahil 1 saat kesintisiz uyuyamıyor kucağımda bile. yöntem olarak ne deneyebilir bilemiyorum. ama ağlamak kadar uyuyamamak da problem bence. emzirerek uyutuyorum yatakta yanımda uyuyamıyor zaten. gecede en az 3 kere emziiriyorum. kucağımda 1 saat uyusa mızıldanmaya itip kakmaya başlıyor bir yerleri uyusuyor muhtemel. 4de 5 kadar yatağında uyuması için emziriyorum sallıyorum sonra alıp mememde uyutuyorum göysüm neredeyse günde 12 saat açık. hala kucağıma almadığımı yeterince bebeğime zaman ayırmadığımı düşünmüyorsunuz umarım. zaten çalışmıyorum da. tek amacım onu mutlu kılmak bu yöntemi maximum 3 gün süreceği yazıldığı için denemeye karar vermiştim. ama neyapacağımı bilmiyorum 3 aylıkken yatır kaldırıda denedim 2 saat kadar yoruldum bıraktım. pışş pıışş patt paatt zaten hiç olmadı.1 ay öncesine kadar yatağıma dayalı kendi beşiğinde yatıyordu. özetle bebeğimi kucaklamaktan yorulduğum yok yalnızca onun mışıl mışıl uyumasını dolayısı ile uyuyabilmeyi istiyorum neyazıkki süt ürertimi vucut ve akıl sağlığım için bu gerekli. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum özetle. şimdiye kadar 4 saat kesintisiz belki 1 yada 2 kere uyuduğunu (7 ay da) ve ona benden başka kimsenin bakmadığını da eklemeliyim. ama teşekkür ederim yine de benimki biraz anneci

KAHVALTI
haşlanmış yumurta 1.5 ad. 115 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 3 çay bar. 120 cal.
sütaş - tereyağı 15 gr. 111 cal.
lavaş ekmeği (beyaz un) 1 ad. 192 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
eti topkek bi dolu mini çikolata soslu 1 ad. 75 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
lavaş ekmeği (beyaz un) 0.5 ad. 96 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
tavuk baget ızgara 2 ad. 66 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.

toplam 1335 cal

merhaba kızlar
banucum sevindim kafanın rahatlamasına hayırlısıyla alırsın kucagına
dalokaysmum canım benim büyük oğlan 2 yaşına kadar gece uyumadı desem yeridir her saat başı kalkardı doymuyordu az emip uyurdu 1 saat sonra yine belki doymuyordun senin bebişde yatarken gece mamaları var tok tutuyor onu bi denesen ?

Yok canım bu kadar kendini üzme kimse zaten senin anneliğinle ilgili bir şey diyemez en güzeli sen kalbin ne diyorsa onu yap anneler herşeyin doğrusunu yapar.Çok haklısın onunda uykuya ihtiyacı var seninde yalnız büyütmek gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun keşke ailenden biri bu aralar sana biraz destek olsa bak 3 gün diyorsun bugün 2. gün sabret bakalım belki bu yöntem işe yarar
Fazla kucağa alıştırmakta sonu kötü oluyor olan anneye oluyor bizim yiğende alışmıştı ablam yalnız kalınca bize çok kızıyodu...

üzülme diş çıkarıyordur diş çıkarırken huzursuzluk ishal ateş mızırdanmalar olabilir huy değiştirir moralini bozma her ağladığında kucağına alırsan sonra çok çekersin kucağına gelmek için mızmızlanır

Teyzemin bebeğide öyleydi. Birçok çocuk nörolojisi profösörüne götürdüler. Hepside bişeyi yok dedi ama güven eksikliği olabilirmiş. Büyüdükçe düzeliyor 2 yaşına giricek nerdeyse

hayırlısı olsun belki ikizin olur.
Senin yazdıklarını okuyunca tırstım valla birde ikiz olursa
Sağol doğacım çok rahatladım valla
bende banunun ikizi olur diyorum içimden

Kız neler diyorsunuz inşallahhhhh dua edin bolbol

Bak gene hemşire başka hiçbirimizin aklına gelmedi.Tabi ya senin ufaklık diş çıkarıyordur nursenada günlerdir uğraşıyodu

Merhaba,
kesinlikle tasvip etmediğim benimde asla uygulayamayacağım bir yöntem,aşırı derecede karşı olduğum bir uygulama belirtmek istedim...

4-5 saat uyudu diyosunuz,kesin minicik bebek bitap düştüğü ve ümidi kesiildiği için uyanmamıştır...Çünkü uyanıp en sevdiği varlık annesini yanında görememe gerçeğiyle yüzleşmemek için uyumayı seçmiştir...

Hep söylemişimidir anne olmaya karar verdikten sonra ilk 3 yıl hatta 4-5 yıl deliksiz uyku unutulucak,hastalanmak bile lüks anneler için..

10 yıl arayla ikitane çocuğum var..Her ikiside uyku yönünden bana çok çektirdiler,çok zor biliyorum çünkü yaşadım hala yaşıyorum oğlum 2,5 yaşında..hiiç yardımcım yok,eşimin uykusu çok ağır..annem yaşamıyor naz yapayım çok uykusuzum gelip bak biraz uyuyayım diye...
Ama emin olun geçiyor,zaman hızla akıyor..Emme olayı bittikten sonra nispeten daha düzelecek uyku durumu...
Kolay gelsin...

Senin yazdıklarını okuyunca tırstım valla birde ikiz olursa

Sağol doğacım çok rahatladım valla

Kız neler diyorsunuz inşallahhhhh dua edin bolbol

inşallah ikizlerin olur hep bizmi uykusuz kalacaz sende kalk uşaklarına bak

BEYZUS ve bahar,selam canlar..Öpüyorum ve çıkıyorum kızımın performans ödevleri var ailecek onlarla uğraşıyoruz..

banucum karar vermene çok sevindim herşeyin hayırlısı..Duacıyız sana...

Billurs,hoşgeldin...Hepinizi öptüm şap şup...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…