Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben şimdi öyle rahatımki ablama diyorum benim çocuğum uslu olucak oda hıhıhıhıh diye pispis gülüyor.İkizlerim olurda uyutmazlarsa sizide kaldırırım ona göre

Ne güzel olur yaaa bi kerede halletmiş olursun bebek işini. İlk zamanlar baya bi zorluğu olur ama sonrada sırtın yere gelmez. Bi daha hamile kal , doğur , kilo ver derdi olmaz hadi bakalım inşallah

Valla ben şimdi öyle rahatımki ablama diyorum benim çocuğum uslu olucak oda hıhıhıhıh diye pispis gülüyor.İkizlerim olurda uyutmazlarsa sizide kaldırırım ona göre

hıhıhıhı9 ay sonra benimki 2 yaşında olur nispeten düzelir uykumuz :79:

arkadaşlar çok sağolun. gece kaşık maması veriyorum hemde tahıllı. o da tutmuyor 4 saat. xena bilmiyorum ben deniyorum bu yöntemi çok insanda karşı ama 2-3 sene uyumazsın olur biter kısmı çok hemde çok zor çünkü Allah kısmet ederse 3 yaş arayla bir çocuk daha yaparız diye konuşuyoruz eşimle ettimi sana 6 sene. annelik kutsal ama anne mutsuz olursa çocukta mutsuz olur diye düşünüyorum. ben bu 6 sene de mesleğimden uzak bile kalsam master yapma hayallari bile kuruyorum. belki bencilce ama annem yüksek mimar yada doktora sahibi olsun isterdim.

Kızlar iyi geceler kızlar ben yatıyorum.
Doğacım sağol iyi niyetlerine sende ablam gibisin sizi gidiler sizi siz rahata erceniz.

:126: :123: :113: :122: :118: :120: :100: :102: :101:

ay ben bu smileyleri yeni gördüm çok hoşuma gitti valla

iyi geceler kizlar yediklerii yazayim
iftar
1 fincan kahve
1fincan kusburnu cayi
250gr yagsiz yogurt
2dilim kepekli ekmek
az bulgur pilavi
az patatesli tavuk gögsü
az sucuk
4zeytin
azcik peynir
1portakal
30dakka lesli
yaz yaz bitmedi yediklerim

allah sabır versin canım. bende hala çekiyorum ama çok şükür eskiye oranla azaldım ama şunu bilki 1 yaşına kadar geçmeyecek.korkutmak gibi olmasın.bende saatlerce sallardım sepetini uyuduğu zaman tel çalmayacak zil çalmayacak yanında konuşamazdık.ve kızım 12 ay boyunca bütün gün çığlık çığlığa ağlayan bir bebekti. 12 aydan sonra biraz azaldı ama devam ettim ve 2 aydır çok şükür oyun oynamayı gezmeyi seviyoruzda rahatladım 1.5 yaşında şuan. 6 ay boyunca sepetinde neler çekerdim uyutuncaya kadar günde 4 pısta saatlerce salla susmaz uyumaz .en sonunda çingene beşiği kurduk saatlerce çılgın gibi o beşik sllanır çocuk yine çığlık çığlığa o ağlar ben ağlkarım her dakika uyuyuncaya kadar .kimse gelmeyecek biz gitmeyeceğiz anneme bile gidemezdim alt katta kayınvalidem var orda bile uyumaz hala.bizimkinin uykuya dalma problemi vardı birde huysuzluğu o yüzden çok çektim .allahtan 12 senede çocuğum olduğu için çok istediğim için kafayı sıyırmadım yoksa delirirdim yani o dereceydi.allaha şükür bu günlerime hiç bitmeyecek zannediyordum.bitti şmdide dediği olacak istediği birşey olmayınca ortalığı yıkıyor ama razyım inanki uyku sorunu mahvetmişti beni .bizim tek iyi yönümüz gece uykusu güzel doğduğundan beri gündüz birde gece 10 da uyurdu sabah ve gece 10 arası çektirirdi sonra sabaha kadar rahattık mamaya kalkardı uyurdu tekrar.çok uzattım ama inanki yalnız değilsin bende çareler arardım sabır geçecek inşallah ama senin gecede uykusuz kalman çok zor allah yardımcın olsun

banucum çok sevindim canım hayırlısı olur inşallah bebeğini sende kucağına alırsın.merkez seçimi içinde içine hangisi sindiyse karar vermen iyi olmuş bak ben izmirin en ünlü tüp bebek uzmanındada yaptım milyarlarım gitti olmadı en ucuz yerindde yaptım olmadı allah verecek olduktan sonra hepsi boş ucuzdu pahalıydı diye düşünme canım .moralini yüksek tut yeter

bugün kurtlarımı döktüm vallahi çok eğlendim çok güzel birgün geçirdim eşimde kızıma baktı ohhh beee dedim biraz ..sürekli evde ev işi yemek çocuğun altını temizle uyut kaldır yedir içir 1.5 senedir artık çok sıkılıyordum birde benimki başka bir evde uyumadığı için sürekli evdeyim çok sıkılıyordum bu bana epeyce gider artık

kimsecikler kalmamış bu saatte... 2 gündür giremedim cumartesi akşam antalya dan ablam geldi iş için 2 günlüğüne yemeğe aldım,pazar sabah kahvaltı annemde, pazar akşam yemek daveti diğer ablamda koşturmadır gitti kızımı kucağımda yeni uyuttum geçmişi bi okudum şimdide uykum kaçtı tabi benim diyetin ucuda kaçtı... sabah tartılıp sil baştan yapıcaz artık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…