Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hatun kişiler...

Azimli bir hafta bizim olsun....Tabiiki sağlıklı zira kendimi hiiç iyi hissetmiyorum benim faranjitim azmak üzere,boğazım cayır cayır yanıyor..Kızımın ve oğlumun burnu akıyor,gribe el sallıyorlar ikiside..

Cuma günü nooldu unuttum anlatmayı size...Kızım normalde eve yemeğe gelir öğlen 12:00 ila13:00 arası..Arkadaşlarıyla anlaşmışlar okulun yanında bir büfe var orda döner ekmek yemeyi kararlaştırmışlar...Neysee ben mutfaktayım, evimiz zemin kat geleni gideni çok rahatlıkla görebiliyorum..Bir baktım kızım nasıl ağlayarak geliyor salya sümük..
Aldıkları ekmek arasının içinden böcek çıkmış..hemde canlı,anne bi açtım hareket ediyor dedi...

Bağırarak ekmeği vermiş, büfe sahibide yok sana öyle gelmiştir diyip ama parasını iade etmiş..
Kızımda diyoki ben yalancımıyım neden öyle diyor diye gurur yapmış bir posta ağlayıp rahatladı...

Sonra bende gidip bir güzel büfe sahibini hem fırçaladım hemde okul idaresine şikayet ettim...Hala banada diyoki hayır hanfendi dışarıdan girmiştir çünkü canlıydı diyor..Kızım ekmeği açıp canlı böceği katık yaptı sanki...Ha bu arada ölü olsaydı bizimdir der gibi te allam ya...

Günaydın Yenacım geçmiş olsun sana da çocuklarına da inşallah hasta olmadan geçer gider belirtiler
Kızının durumu hem gülümsetti hem de üzdü beni canım yaaa nasıl ağlamış nasıl gurur yapmış maşallahhh çocuklarını çok iyi yetiştiriyorsun. Bu yaşta gurur ve onurun bilincinde olması çok sevindirici. Kıyamam ya sarıl benim yerime de.

Günaydın Kızlar
Saçlarım fönlü diye hiç leslie yapmak istemiyorum ablam evde bugün belki dışarı çıkarız hava da çok güzel maşallaahhh uzun zamandır güneşle uyanmıyordum dışarısı pırıl pırıl yaşam sevinci doluyor insan Rejim ve spor çerçevesinde güzel bir hafta olur umarım :81:

cuma gününe kadar tartılmamayı denicem inş cuma günü yüzümüzü güldürcek bi rakam çıkar tartıda bu gün ip alıcam atlamak için en çok kalori yakan spor oymuş :122::122::122:

Son düzenleyen: Moderatör:
yenacım kızın için üzüldüm çocugun midesi bulanmıştır heralde onu görünce dışarda yemek yiyoruz ama nasıl iyki ekmegi açıp bakmış çocuk

Son düzenleme:
cuma gününe kadar tartılmamayı denicem inş cuma günü yüzümüzü güldürcek bi rakam çıkar tartıda bu gün ip alıcam atlamak için en çok kalori yakan spor oymuş :122::122::122:

Evet canım ip atlamak çok faydalı ben 3 ayda 30 kilo vermiştim hergün ip atlıyordum imkanın ve yerin müsaitse atla tabi ben atlasam apartman çöker alimallahhh ama dikkat et birden yüklenirsen kalp çarpıntısı yapıyor

30 kilo süper bişey yerim var ama apartman eski ben atlarken çöker diye korkuyorum sonra naparım ben bende kalp rahatsızlıgı var ondan koşamıyorum dinlene dinle yaparım artk

30 kilo süper bişey yerim var ama apartman eski ben atlarken çöker diye korkuyorum sonra naparım ben bende kalp rahatsızlıgı var ondan koşamıyorum dinlene dinle yaparım artk

Amannn canım kalp rahatsızlığın varsa doktora sormadan ip atlama derim bennn bana çok çarpıntı yapıyordu. :26:

berbat bi olay ... ne kötü olmuştur çocuk....geçmiş olsun..
Kızlar sizde kilo takibi sitesi açılıyor mu??????????
zor oldu ama açıldı bende...
günaydın kızlar herekese tam da istediği gibi günler dilerim bu hafta için

günaydın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…