Günaydın Kızlar
Saçlarım fönlü diye hiç leslie yapmak istemiyorum ablam evde bugün belki dışarı çıkarız hava da çok güzel maşallaahhh uzun zamandır güneşle uyanmıyordum dışarısı pırıl pırıl yaşam sevinci doluyor insanRejim ve spor çerçevesinde güzel bir hafta olur umarım :81:
yenacım kızın için üzüldüm çocugun midesi bulanmıştır heralde onu görünce dışarda yemek yiyoruz ama nasıl iyki ekmegi açıp bakmış çocuk
Evet canım ip atlamak çok faydalı ben 3 ayda 30 kilo vermiştim hergün ip atlıyordum imkanın ve yerin müsaitse atla tabi ben atlasam apartman çöker alimallahhhama dikkat et birden yüklenirsen kalp çarpıntısı yapıyor
bu arada kahvaltıdan 2 saat sonra 45 dk leslie 3 mil yaptım... ilk defa denedim süpermiş baldırlarım ağrıdı.. bu hafta salı perş. sporum var diğer günler lesliciyim inş....
derin sağol çok teşekkürler hislerimi paylaştın.allah sabır versin canım. bende hala çekiyorum ama çok şükür eskiye oranla azaldım ama şunu bilki 1 yaşına kadar geçmeyecek.korkutmak gibi olmasın.bende saatlerce sallardım sepetini uyuduğu zaman tel çalmayacak zil çalmayacak yanında konuşamazdık.ve kızım 12 ay boyunca bütün gün çığlık çığlığa ağlayan bir bebekti. 12 aydan sonra biraz azaldı ama devam ettim ve 2 aydır çok şükür oyun oynamayı gezmeyi seviyoruzda rahatladım 1.5 yaşında şuan. 6 ay boyunca sepetinde neler çekerdim uyutuncaya kadar günde 4 pısta saatlerce salla susmaz uyumaz .en sonunda çingene beşiği kurduk saatlerce çılgın gibi o beşik sllanır çocuk yine çığlık çığlığa o ağlar ben ağlkarım her dakika uyuyuncaya kadar .kimse gelmeyecek biz gitmeyeceğiz anneme bile gidemezdim alt katta kayınvalidem var orda bile uyumaz hala.bizimkinin uykuya dalma problemi vardı birde huysuzluğu o yüzden çok çektim .allahtan 12 senede çocuğum olduğu için çok istediğim için kafayı sıyırmadım yoksa delirirdim yani o dereceydi.allaha şükür bu günlerime hiç bitmeyecek zannediyordum.bitti şmdide dediği olacak istediği birşey olmayınca ortalığı yıkıyor ama razyım inanki uyku sorunu mahvetmişti beni .bizim tek iyi yönümüz gece uykusu güzel doğduğundan beri gündüz birde gece 10 da uyurdu sabah ve gece 10 arası çektirirdi sonra sabaha kadar rahattık mamaya kalkardı uyurdu tekrar.çok uzattım ama inanki yalnız değilsin bende çareler arardım sabır geçecek inşallah ama senin gecede uykusuz kalman çok zor allah yardımcın olsun
yaa kızlaaar bir kibrit kutusu peynir sizce kaç grmdır?
30 gram.........
sağol yenacım :) ya bu kilotakibi çok güzel bi site ama bi sorun varben gr olarak pek bilemiorum mesela 100 gr yemek atıyorum fasülye, veya pilav, ne kdr oluo :s off
Canım en iyisi mutfak tartıları oluyor küçük..Onlardan al birtane,hem her markası var artık o tartıların..Çok ucuza bulabilirsin...
Ben Migrostan 12 tl. ye almıştım..Kıng marka...
Pilavın 6 yemek kaşığı bir porsiyon sanırsam...Örneğin kuru fasulye pilav yemek istiyorsun 6 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav al tabağına yanında salata ve yoğurdun missss..
bir zamanlar gittiğim doktorun listesini söylüyorum sana.:)) Ama pilav yerine ekmek yersen daha geç acıkırsın ...
iyi fikir canım yeşil biber yemişim tane olsa yazıcam soruyor kaç gram ?ne biliym ben atıyorum valla şu kadarı 500 gramsa şu 5 gr 10 gr olur diyorum
Billur,bir zeytinde 5 gram..Benim 25 gram zeytin yeme hakkım varmış Listeye göre, kim takıyorsa listeyi..pp
yeşil zeytin yaptım ben...Onu tarttım adeti 12 gr..KEndim gibi nasıl devasa zeytin bulup aldıysam, öldüm gülmekten tarttıktan sonra..:))))))
Dogacım yeşillkileri hiç hesaplama,sınırsız yiyebilirsin yağsız olduğu sürece....
uf ya bir sürüde yazmışdım biri geldi hemen kapattım neyse yenacım canım sıkılmaya başladı 3 ay da 3 kilo verilirmi daha kararlı olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkk yetti yettttti yaza kadar 15 kğ verebilsem çok iyi olur imdattttttttt:84::84: ya aslında yemek istediğiim için deil öölesine yiyorum burada bi kaç kadın vardı (daha önce oldu bu konuşma) başkasından bahsediyorlar !!!! biz yaşamak için yiyoruz o ise yemek için yaşıyor ha ha ha falan hiç sesimi cıkaramadımçok mu iradesizim ya bu kadar
aman sen boşver onları kararlı ol yeter...
ben bugün aranıza katılanlardanım dün akşam gece yarısı verilmiş bir kararla bugün ilk günüm sabah 1 katı yumurta biraz peynir ve yarım dilim ekmekle başladı öncesinde 1 koca bardak ılık limonlu su içmiştim
bu saate kadar sadece su içiyorum ve biraz önce 5 kaşık yağsız yoğurt yedim öğlenleri pek problem olmuyor ama bakalım akşam yemeğinde ne yapacağız:))))
Hoşgeldin viyolanse. Başlangıç kilolarımız benziyo ama hedefini daha küçük tutmanı tavsiye ederim çünkü zamanla insanın gözünde büyüyo :87: ama minik minik hedefler olunca insan ulaştığında daha bi motive oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?