Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yemişim....
AHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 65 gr. 178 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
süt (tam yağlı) - inek 0.5 bard.
toplam 507 cal...

bu arada kahvaltıdan 2 saat sonra 45 dk leslie 3 mil yaptım... ilk defa denedim süpermiş baldırlarım ağrıdı.. bu hafta salı perş. sporum var diğer günler lesliciyim inş....

Ablanın off günü pazartesi heralde..Çıkın çıkın gezin ne güzel...
Bu arada güneşli havaların mutlulukla ilgisi kesinlikle çok fazla..
Kuzey ülkelerinde intihar vakaları çok daha fazla oluyormuş,diye okumuştum...

yenacım kızın için üzüldüm çocugun midesi bulanmıştır heralde onu görünce dışarda yemek yiyoruz ama nasıl iyki ekmegi açıp bakmış çocuk

Sorma dogacım ne üzüldüm bende anlatamam..

bu arada kahvaltıdan 2 saat sonra 45 dk leslie 3 mil yaptım... ilk defa denedim süpermiş baldırlarım ağrıdı.. bu hafta salı perş. sporum var diğer günler lesliciyim inş....

Bende leslie 3 yappıyorum çok yoruyor değilmi..ÖZellikle göbek ve mide bölgesini çok güzel çalıştırıyor...
Ben dışarıda yürümeyi daha çok seviyorum. ama leslie dışarı çıkılmadığı zaman süper bir alternatif..

derin sağol çok teşekkürler hislerimi paylaştın.

sağol yenacım :) ya bu kilotakibi çok güzel bi site ama bi sorun var ben gr olarak pek bilemiorum mesela 100 gr yemek atıyorum fasülye, veya pilav, ne kdr oluo :s off

Canım en iyisi mutfak tartıları oluyor küçük..Onlardan al birtane,hem her markası var artık o tartıların..Çok ucuza bulabilirsin...
Ben Migrostan 12 tl. ye almıştım..Kıng marka...

Pilavın 6 yemek kaşığı bir porsiyon sanırsam...Örneğin kuru fasulye pilav yemek istiyorsun 6 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav al tabağına yanında salata ve yoğurdun missss..

bir zamanlar gittiğim doktorun listesini söylüyorum sana.:)) Ama pilav yerine ekmek yersen daha geç acıkırsın ...

iyi fikir canım yeşil biber yemişim tane olsa yazıcam soruyor kaç gram ?ne biliym ben atıyorum valla şu kadarı 500 gramsa şu 5 gr 10 gr olur diyorum

Billur,bir zeytinde 5 gram..Benim 25 gram zeytin yeme hakkım varmış Listeye göre, kim takıyorsa listeyi..pp
yeşil zeytin yaptım ben...Onu tarttım adeti 12 gr..KEndim gibi nasıl devasa zeytin bulup aldıysam, öldüm gülmekten tarttıktan sonra..:))))))

Son düzenleme:
iyi fikir canım yeşil biber yemişim tane olsa yazıcam soruyor kaç gram ?ne biliym ben atıyorum valla şu kadarı 500 gramsa şu 5 gr 10 gr olur diyorum

Dogacım yeşillkileri hiç hesaplama,sınırsız yiyebilirsin yağsız olduğu sürece....

ay çok güldüm yena :))))) alemsin yaa :))

Dogacım yeşillkileri hiç hesaplama,sınırsız yiyebilirsin yağsız olduğu sürece....

uf ya bir sürüde yazmışdım biri geldi hemen kapattım neyse yenacım canım sıkılmaya başladı 3 ay da 3 kilo verilirmi daha kararlı olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkk yetti yettttti yaza kadar 15 kğ verebilsem çok iyi olur imdattttttttt:84::84: ya aslında yemek istediğiim için deil öölesine yiyorum burada bi kaç kadın vardı (daha önce oldu bu konuşma) başkasından bahsediyorlar !!!! biz yaşamak için yiyoruz o ise yemek için yaşıyor ha ha ha falan hiç sesimi cıkaramadım çok mu iradesizim ya bu kadar

aman sen boşver onları kararlı ol yeter...

ben bugün aranıza katılanlardanım dün akşam gece yarısı verilmiş bir kararla bugün ilk günüm sabah 1 katı yumurta biraz peynir ve yarım dilim ekmekle başladı öncesinde 1 koca bardak ılık limonlu su içmiştim
bu saate kadar sadece su içiyorum ve biraz önce 5 kaşık yağsız yoğurt yedim öğlenleri pek problem olmuyor ama bakalım akşam yemeğinde ne yapacağız:))))

hoş geldin çok da aç kalma sonra yemege saldırma oluyor kilonu yaşını söylermisin ?

Teşekkür ederim. Ama hedefm o ne yapayım, yalan söylemek işime gelmedi :) ama bugün 88,400 gr. oldum :) sen diyet mi yapıyorsun. Yöntemin nedir.

[QUOTE=Viyolanse;
hoş geldin canım inş hep beraber vericez kiloları

Evettt düzelttim çizelgemiii beklentimi küçülttüm hadi kolay gelsin hepimize ama ben kilom düşünce nasol değişiklik yapıcam bunda. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…