Teşekkür ederim. Ama hedefm o ne yapayım, yalan söylemek işime gelmedi :) ama bugün 88,400 gr. oldum :) sen diyet mi yapıyorsun. Yöntemin nedir.
Merhaba kısçeler. Nasılsınız bakalım? Ben bugün süperimsporumu sabahtan yapınca daha bi iyi hissediyorum kendimi ama bişey farkettim 2-3 gündür dut kurusu yiyorum. Sindirimi acayip çalıştırıyo. Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim. Bende yoktu ama dahada hızlandı wc durumu
ben bugün aranıza katılanlardanım dün akşam gece yarısı verilmiş bir kararla bugün ilk günüm sabah 1 katı yumurta biraz peynir ve yarım dilim ekmekle başladı öncesinde 1 koca bardak ılık limonlu su içmiştim
bu saate kadar sadece su içiyorum ve biraz önce 5 kaşık yağsız yoğurt yedim öğlenleri pek problem olmuyor ama bakalım akşam yemeğinde ne yapacağız:))))
Canım işine karışmak gibi olmasın ama dut kendisi, kurusu ve pekmezi genelde kilo almak için kullanılır. Ki üzerine söz bile vardı. Kiraz demiş ki, " Benden sonra dut gelmeseydi insanları sapım gibi yapardım." (Vakai suresi ayet 28)
arifeebe,saferan siz günlük kalori listenizi kendiniz yazıyorsunuz buraya sanırım ben kilotakibi sitesinde bir butona bastım Gün Gün Yediklerim yazıyor ya ona tıkla herşeyi liste halinde döküyor ben ordan kopyalayıp yapıştırdım eğer bilmiyorsanız bilgilendireyim dedim daha basit :81:
Baharcım bugün weigh loss u yaptım. Ben çok fark göremedim açıkçası aynı hareketler neredeyse ama bunda biraz daha fazla yaptırıyor diz çekmeleri filan. Yanlız ordaki adama çok güldüm yaaagaribim yetişemiyoda bayanlara. Bayıldım Bayıldımmm
Benim dünden beri 88,400 oldu ama sistem sanırım gramları almıyor
selam kızlar, yemek listemi yazıyım demiştim ama yazıcak bi listem bile yok
sabah: 20 gr kadar tulum peyniri ve 2 dilim beyaz ekmk
başka da bişi yemedim hala, moralim bozuk ve canım hiçbir şey istemiyor
Çok güldüm yaaa. süpersinBillur,bir zeytinde 5 gram..Benim 25 gram zeytin yeme hakkım varmış Listeye göre, kim takıyorsa listeyi..pp
yeşil zeytin yaptım ben...Onu tarttım adeti 12 gr..KEndim gibi nasıl devasa zeytin bulup aldıysam, öldüm gülmekten tarttıktan sonra..:))))))
uf ya bir sürüde yazmışdım biri geldi hemen kapattım neyse yenacım canım sıkılmaya başladı 3 ay da 3 kilo verilirmi daha kararlı olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkk yetti yettttti yaza kadar 15 kğ verebilsem çok iyi olur imdattttttttt:84::84: ya aslında yemek istediğiim için deil öölesine yiyorum burada bi kaç kadın vardı (daha önce oldu bu konuşma) başkasından bahsediyorlar !!!! biz yaşamak için yiyoruz o ise yemek için yaşıyor ha ha ha falan hiç sesimi cıkaramadımçok mu iradesizim ya bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?