Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kısçeler. Nasılsınız bakalım? Ben bugün süperim sporumu sabahtan yapınca daha bi iyi hissediyorum kendimi ama bişey farkettim 2-3 gündür dut kurusu yiyorum. Sindirimi acayip çalıştırıyo. Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim. Bende yoktu ama dahada hızlandı wc durumu

Teşekkür ederim. Ama hedefm o ne yapayım, yalan söylemek işime gelmedi :) ama bugün 88,400 gr. oldum :) sen diyet mi yapıyorsun. Yöntemin nedir.

Beni doktorum dietisyene gönderdi. Onu beğenmedim başka bi dietisyene daha gittim. Sonra listelere sığamadığım için gittim kitap aldım. Araştırdım falan filan derken ortaya karışık bişeyler yapıyorum ama yanlışlarımı gördüm, onların büyük bir kısmını düzelttim. 2.5 ayda 10 kilo verdim ve hastalık girdi araya. Şimdi yeniden başladım cuma günü. Pazar hariç hergün 45 dk yürüyüş veya leslie yapıyorum

Canım işine karışmak gibi olmasın ama dut kendisi, kurusu ve pekmezi genelde kilo almak için kullanılır. Ki üzerine söz bile vardı. Kiraz demiş ki, " Benden sonra dut gelmeseydi insanları sapım gibi yapardım." (Vakai suresi ayet 28)

hoşgeldin ama yanlış yapıyorsun canım aç kalmaman lazım. Belki bikaç gün yaparsın böyle ama hem vücuduna zarar hemde sonrasında daha çok yersin. Eğer dietisyenin yoksa buradaki herkes zaten dietisyen gibi hepimiz yardımcı oluruz. Az ve sık ve sağlıklı olanı ye. Bütün olay bu

Hmm geçen banu 100 gr da 90 kcal. varmış demişti. Bende araöğünlerde meyve yerine yiyorum zaten yaklaşık 10-15 tane. Bu kadarından bişey olacağını sanmam çünkü daha öncede kuru kayısı, kuru incir, kuru erik filan yerdim zayıflarken. Birde ben fındık yada cevizle yiyorum diet listemde öyleydi. Ama bu hafta kilo vermemiş olursam o zaman anlarız diyette olması yada olmaması gerektiğini

20/12/2010 Pazartesi
Kahvaltı 450 cal.
eti kakaolu bisküvi 0.5 paket 372 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
patates (haşlama) 50 gr. 50 cal.
İlk Ara Ogun 30 cal.
patates (haşlama) 30 gr. 30 cal.
Öğle Yemeği 341 cal.
lavaş ekmeği (kepekli un) 1 ad. 133 cal.
ızgara tavuk 0.6 por. 79 cal.
kızarmış patates 0.3 por. 126 cal.
turşu - kornişon 0.2 por. 3 cal.
İkinci Ara Öğün 200 cal.
patates (haşlama) 200 gr. 200 cal.
Akşam Yemeği 270 cal.
patates (haşlama) 30 gr. 30 cal.
eti form - karışık meyveli kepekli bisküvi 1 paket 162 cal.
nescafe 3ü bir arada 1 ad. 78 cal.
TOPLAM KALORİ 1291 cal.

aslında öğleyin tavuk döner yedim lavaş arası ama listede bulamadım bende ayrı ayrı yazdım :76:

1 lt su içebildim daha 1 kupa form çayı 1 kupa 5i1yerde
60 dakika tempolu yürüyüş

arifeebe,saferan siz günlük kalori listenizi kendiniz yazıyorsunuz buraya sanırım ben kilotakibi sitesinde bir butona bastım Gün Gün Yediklerim yazıyor ya ona tıkla herşeyi liste halinde döküyor ben ordan kopyalayıp yapıştırdım eğer bilmiyorsanız bilgilendireyim dedim daha basit :81:

ben oradan uzun sürede çıkıyor ben sayfaya kopyala yapıştır ediyorum sonra düzeltmeleri yapıyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar bakıyorumda çoğu arkadaşımda benim gibi porsiyonların kaçar kaşık geldiğini pek bilmiyor bende sizingibiyim bugün yediklerim ve kalorileriKAHVALTI
ülker çokokrem kakaolu fındık ezmesi 30 gr. 161 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 0.5 bard. 47 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
sucuklu tost (beyaz ekmek) 1 ad. 305 cal. çocuklara yapmıştım canım çekti malesef:84::84:
2. ARA ÖĞÜN daha yemedim onun için bilemiyorum
AKŞAM YEMEĞİ
sucuklu tost (beyaz ekmek) 1 ad. 305 cal. kalantostuda yiyeyimde gözüm doysun dedim aklımda kalısa daha kötü oluyorum
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
530 cal.
60 cal.
305 cal.
0 cal.
385 cal.
toplam 1280 cal.

Bende ilk başladığımki gibi değilim yaa nie moda giremiyorumki bi türlü acıkınca gözüm bişey görmüyo bu aralar. Yazın olsa domates salatalık lezzetli , çok güzel sebzeler var ama kışında ot yenmiyoki yaaa ( çok zorluyorum kendimi inşallah toparlarım kısa zamanda

Baharcım bugün weigh loss u yaptım. Ben çok fark göremedim açıkçası aynı hareketler neredeyse ama bunda biraz daha fazla yaptırıyor diz çekmeleri filan. Yanlız ordaki adama çok güldüm yaaa garibim yetişemiyoda bayanlara. Bayıldım Bayıldımmm

Leslienin bütün hareketleri 3aşağı5yukarı aynı canım ama hızı farklı işte ben bunu daha çok seviyorum power walk

selam kızlar, yemek listemi yazıyım demiştim ama yazıcak bi listem bile yok
sabah: 20 gr kadar tulum peyniri ve 2 dilim beyaz ekmk
başka da bişi yemedim hala, moralim bozuk ve canım hiçbir şey istemiyor

iyi aksamlar kizlar
yediklerimi yazayim
iftar
1fincan kahve
2dilim kepekli ekmek
400kg balik firinda
bol salata
yarim muz
100gr yagsiz yogurt vanillali
ara
2mandalina
acikirsamda
yagsiz yogurt
30dak spor

Son düzenleme:
selam kızlar, yemek listemi yazıyım demiştim ama yazıcak bi listem bile yok
sabah: 20 gr kadar tulum peyniri ve 2 dilim beyaz ekmk
başka da bişi yemedim hala, moralim bozuk ve canım hiçbir şey istemiyor

Kötü olmuş ama yemezsen metabolizma yavaşlar. Moralin nie bozukki? Bazıları morali bozuk olunca çok yer sen yiyemiyorsun sanırım :44:

Çok güldüm yaaa. süpersin

sen onları kafana takma bırakkkkk

banada daha önce aman kilo ver diyenler

şimdi kilo verdikten sonra kilo vermişsin demeye dilleri bile varmıyor

bence o tür insanlar fesat insanlar, fesatlıklarından kilo alamıyorlarrrr

bizim kalbimiz temiz ondan kilolar geliyor

ama artık kendimize dikkat edip bütün kilolarımı göndericez

20/11/2010 - 20/12/2010 TARİHLERİ ARASINDA
YEDİKLERİMİN LİSTESİ
20/12/2010 Pazartesi
Kahvaltı 214 cal.
nestle nesfit çikolatalı 30 gr. 116 cal.
yoğurt (yağlı) 30 gr. 28 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 101 cal.
sucuklu kaşarlı tost (beyaz ekmek) 0.25 ad. 101 cal.
İkinci Ara Öğün 367 cal.
simit 0.75 ad. 210 cal.
kaşar peyniri (yağlı) 25 gr. 103 cal.
fıstıklı çikolata 10 gr. 54 cal.
Akşam Yemeği 456 cal.
mercimek çorbası 2 por. 366 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
TOPLAM KALORİ 1138 cal.

bugün nöbette olduğumu için görüldüğü üzere hiç yemek yok neredeyse

nöbette olduğum zaman hep böyle oluyor yaaaa

ama yarın kendime güzel dengeli bir menü yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…